Sommeren nærmer seg – se hva som skjer!

09.05.2023

Sommersesongen i Trysil nærmer seg med stormskritt. Se når sommeraktivitetene i Trysil ruller i gang.

I Trysil er det fortsatt snø både i skogen og på fjellet. Dette gjør at sesongåpning for både sykkel og golf fortsatt er noe usikkert. Men det som er sikkert er at den populære klatreparken Høyt og Lavt og Radisson Blu Resort Trysil åpner 19. mai.

Høyt & Lavt Trysil

Klatreparken Høyt & Lavt åpner alle sine 7 løyper 19. mai, i tillegg til klatreveggen og hoppet Fuggelflakset. I fjor åpnet de en ny orange klatreløype for de aller minste, som ble veldig populær. Nytt i år er at du kan kjøpe et nasjonalt sesongkort, til bruk i nesten alle Høyt & Lavt parker i Norge. Selvfølgelig kan du også kjøpe sesongkort kun for Trysil. 

Aktivitetshotellet Radisson Blu Resort Trysil

19. mai åpner også Radisson Blu Resort Trysil, etter å ha fått seg en ordentlig sommerrengjøring etter vinteren. Da er blir det også muligheter for å bowle og bade, ta SPA-behandlinger og spise på hotellets spisesteder. Samtidig åpner sportsbutikken Sport Lodge´n som ligger inne på hotellet, hvor årets sommerkolleksjoner og sykkelutleie er klare.

23. juni åpner nye SkiStar Lodge (tidligere Radisson Blu Mountain Resort) på høyfjellet i Fageråsen. Under åpningshelgen kan du melde deg på Treningshelg med Stine Næss-Hartmann, som blir en skikkelig energiboost før sommerferien. 

Sykkelsesongen 2023Sykkel_660.jpg

Planlagt åpning av sykkelstiene i Gullia og sykkelparkene GT Bike Park og GT Pro Park er 19. mai. På grunn av mye snø blir det tatt en beslutning mandag 15. mai om dette kan åpne som planlagt eller om åpning utsettes en uke. Så fort det lar seg gjøre vil stibyggerne gå gjennom hele Gullia å sikre byggverk og rydde stier. Når dette er gjort kan sykkelsesongen 2023 brake løs.

Sommerheis

De heisbaserte sykkelstiene og heisen åpner 23. juni. Sommeren 2022 ble det bygd flere nye heisbaserte stier. Nå finner du over 16 kilometer med heisbaserte stier i fjellet. Magic Moose, Flowstar, Gold Rush og Star Line er gradert blå, og har mange morsomme elementer og fantastisk flyt. Twister, Down Town og Timber Town er røde, heisbaserte stier med mange kule tre-elementer, hopp og god flyt. Midt i dette sykkelparadiset finner du hopplinjen Jackhammer, med en blå og en rød hopplinje. Heisen vil gå hver dag fra kl. 10.00 til 16.00 frem til 20. august, samt helger i høst og hver dag i høstferien. 

Eventyrpark og nye sykkelstier

Det blir også flere nyheter i Trysil i løpet av sommeren. Eventyrparken med heisbaserte stier for de minste, Mountain Coaster, tubing og mer skal etter planen åpne 23. juni. Følg med i SkiStars kanaler for status på dette. Sykkelutviklingen fortsetter også på fjellet. Det er ikke satt noe dato på når de nye sykkelstiene skal stå klart, men vi lover å holde dere oppdatert.

Golf i TrysilTrysil Golf_660.jpg

Trysilfjellet Golfbane har heller ikke satt en endelig dato for åpning av banen. De håper å kan åpne driving-rangen 20. mai og golfbanen 2. juni. Følg med på golfbanens nettsider for banestatus. Trysilfjellet Golfbane med sine 18 fantastiske golfhull er i år 20 år. Ved golfbanen kan hele familien utfordre seg i minigolf. I fjor ble det bygget flere hull, så nå har også minigolfbanen 18 hull. Det er ikke satt dato for åpning av minigolfbanen ennå.

Rideturer

På Trysil hestesenter hviler hestene seg opp til en ny sesong. Rideturene starter 18. juni. Nytt på hestesenteret er at man i år kan overnatte der. Få den ultimate gardsfølelsen i hytte som er over 100 år gamle og som ligger rett ved siden av inngjerdingen til hestene. Så her kan du sitte på trammen og drikke kaffe mens du ser hvordan hesteflokken lever sitt liv.

ElveaktiviteterFamilierafting_660.jpg

Trysilguidene starter elveaktivitetene sine i midten av juni, når elva har blitt litt varmere. Fra 20. juni starter den populære familieraftingen, hvor barn ned til 6 år kan bli med ut i raftingbåt. Nytt i år fra Trysilguidene er tilby om «Ducky», som er en tomannsrafting hvor man selv styrer båten ned strykene. Aldersgrense for dette er 10 år. Se mer om elveaktiviteter her.

Toppturer

Topptursesong for barmark har ikke startet i Trysil. Turene i lavtliggende terreng vil selvfølgelig bli klare før turene på fjellet. I mellomtiden kan du planlegge sommerens toppturer her.

Fiske

I Trysil starter fiskesesongen for fullt rundt St. Hans når Danica-fluen klekker. Trysil er en sportsfiskedestinasjon som byr på en rekke muligheter. Her kan du fiske i rike fjellvann etter ørret og røye. Du kan prøve harren i Trysilelva og Ljøra, fiske etter storgjedda, eller meite etter abbor i mange skogstjern. Det finnes også mange barnevennlige fiskevann i Trysil.

Her finner du oversikt over alle sommeråpne spisesteder og deres åpningstider.

>> Se alt man kan gjøre i Trysil om sommeren

Flere nyheter

  • 23.04.2024

    En utfordring i Toppsjiktet

    Trysils toppturprogram byr på et spennende og variert utvalg av turer i toppklasse. Her har du muligheter for frisk luft, fantastisk utsikt og gratis pleie av kropp og sjel. Og har du lyst til å kjenne litt på konkurranseinstinktet i tillegg, kan ...
  • 03.04.2024

    Vårskikjøring i Trysil

    Dagene er lengre og lysere, sola har begynt å varme, de travleste ukene er over og det er fortsatt masse herlig snø i fjellet. Velkommen til fjells og vårskikjøring! 
  • 08.03.2024

    Påskeprogram 2024

    Påsken i Trysil er tiden for skikjøring, late dager i sola, underholdning, afterski, aktiviteter for hele familien og herlig stemning.
  • 28.02.2024

    Tips til en aktiv påskeferie i Trysil

    Skikjøring, langrennsturer, deilig mat og morsomme aktiviteter er det gode påskelivet for mange. I Trysil får du alt dette og mer til. Her er våre tips til påskeaktiviteter for hele familien.
  • 28.02.2024

    Velkommen til sentrum

    Trysil sentrum er en perle, med koselige spisesteder, avslappende shopping og hyggelige aktiviteter. Se hvorfor du bør ta turen til sentrum når du besøker Trysil.
  • 15.02.2024

    Trugeturer i Trysil

    Med truger på beina kan du oppleve mer av vinteren i Trysil! Takket være ihuga truge-entusiaster er det ikke langt mellom opptrådde turer. Her får du oversikt over noen av Trysils beste trugeturer.
  • 06.02.2024

    Morsdag og valentines

    Usikker på hva du skal kjøpe til mor på morsdagen? Eller hva du skal gi til din kjære på valentinsdagen? Her har vi har samlet en rekke spennende tips til deg.
  • 18.01.2024

    10 tips til vinterferien

    Vinterferien er snart her, og i Trysil kan hele familien ha det gøy. Sjekk ut våre 10 tips til en spennende og innholdsrik vinterferie i Trysil. 
  • 18.01.2024

    Sikre deg vinterferien i Trysil

    Det går fort mot vinterferie, og drømmer du om skiferie er det fortsatt mulig å sikre seg overnatting i Trysil. Vi har tatt jobben for deg og lagd en oversikt med eksempler på hva som ledig. Her finner du alt fra campinghytte til luksusleiligheter...
  • 18.01.2024

    Lysløyper i Trysil

    Det er en kjent sak at Trysil byr på hundrevis av herlige langrennsløyper på fjellet og i skogen. Men visste du at Trysil også har mange lysløyper? Disse finner du i store deler av kommunen. Her gir vi deg full oversikt over Trysils lysløyper.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 >