Sommeren nærmer seg – se hva som skjer!

09.05.2023

Sommersesongen i Trysil nærmer seg med stormskritt. Se når sommeraktivitetene i Trysil ruller i gang.

I Trysil er det fortsatt snø både i skogen og på fjellet. Dette gjør at sesongåpning for både sykkel og golf fortsatt er noe usikkert. Men det som er sikkert er at den populære klatreparken Høyt og Lavt og Radisson Blu Resort Trysil åpner 19. mai.

Høyt & Lavt Trysil

Klatreparken Høyt & Lavt åpner alle sine 7 løyper 19. mai, i tillegg til klatreveggen og hoppet Fuggelflakset. I fjor åpnet de en ny orange klatreløype for de aller minste, som ble veldig populær. Nytt i år er at du kan kjøpe et nasjonalt sesongkort, til bruk i nesten alle Høyt & Lavt parker i Norge. Selvfølgelig kan du også kjøpe sesongkort kun for Trysil. 

Aktivitetshotellet Radisson Blu Resort Trysil

19. mai åpner også Radisson Blu Resort Trysil, etter å ha fått seg en ordentlig sommerrengjøring etter vinteren. Da er blir det også muligheter for å bowle og bade, ta SPA-behandlinger og spise på hotellets spisesteder. Samtidig åpner sportsbutikken Sport Lodge´n som ligger inne på hotellet, hvor årets sommerkolleksjoner og sykkelutleie er klare.

23. juni åpner nye SkiStar Lodge (tidligere Radisson Blu Mountain Resort) på høyfjellet i Fageråsen. Under åpningshelgen kan du melde deg på Treningshelg med Stine Næss-Hartmann, som blir en skikkelig energiboost før sommerferien. 

Sykkelsesongen 2023Sykkel_660.jpg

Planlagt åpning av sykkelstiene i Gullia og sykkelparkene GT Bike Park og GT Pro Park er 19. mai. På grunn av mye snø blir det tatt en beslutning mandag 15. mai om dette kan åpne som planlagt eller om åpning utsettes en uke. Så fort det lar seg gjøre vil stibyggerne gå gjennom hele Gullia å sikre byggverk og rydde stier. Når dette er gjort kan sykkelsesongen 2023 brake løs.

Sommerheis

De heisbaserte sykkelstiene og heisen åpner 23. juni. Sommeren 2022 ble det bygd flere nye heisbaserte stier. Nå finner du over 16 kilometer med heisbaserte stier i fjellet. Magic Moose, Flowstar, Gold Rush og Star Line er gradert blå, og har mange morsomme elementer og fantastisk flyt. Twister, Down Town og Timber Town er røde, heisbaserte stier med mange kule tre-elementer, hopp og god flyt. Midt i dette sykkelparadiset finner du hopplinjen Jackhammer, med en blå og en rød hopplinje. Heisen vil gå hver dag fra kl. 10.00 til 16.00 frem til 20. august, samt helger i høst og hver dag i høstferien. 

Eventyrpark og nye sykkelstier

Det blir også flere nyheter i Trysil i løpet av sommeren. Eventyrparken med heisbaserte stier for de minste, Mountain Coaster, tubing og mer skal etter planen åpne 23. juni. Følg med i SkiStars kanaler for status på dette. Sykkelutviklingen fortsetter også på fjellet. Det er ikke satt noe dato på når de nye sykkelstiene skal stå klart, men vi lover å holde dere oppdatert.

Golf i TrysilTrysil Golf_660.jpg

Trysilfjellet Golfbane har heller ikke satt en endelig dato for åpning av banen. De håper å kan åpne driving-rangen 20. mai og golfbanen 2. juni. Følg med på golfbanens nettsider for banestatus. Trysilfjellet Golfbane med sine 18 fantastiske golfhull er i år 20 år. Ved golfbanen kan hele familien utfordre seg i minigolf. I fjor ble det bygget flere hull, så nå har også minigolfbanen 18 hull. Det er ikke satt dato for åpning av minigolfbanen ennå.

Rideturer

På Trysil hestesenter hviler hestene seg opp til en ny sesong. Rideturene starter 18. juni. Nytt på hestesenteret er at man i år kan overnatte der. Få den ultimate gardsfølelsen i hytte som er over 100 år gamle og som ligger rett ved siden av inngjerdingen til hestene. Så her kan du sitte på trammen og drikke kaffe mens du ser hvordan hesteflokken lever sitt liv.

ElveaktiviteterFamilierafting_660.jpg

Trysilguidene starter elveaktivitetene sine i midten av juni, når elva har blitt litt varmere. Fra 20. juni starter den populære familieraftingen, hvor barn ned til 6 år kan bli med ut i raftingbåt. Nytt i år fra Trysilguidene er tilby om «Ducky», som er en tomannsrafting hvor man selv styrer båten ned strykene. Aldersgrense for dette er 10 år. Se mer om elveaktiviteter her.

Toppturer

Topptursesong for barmark har ikke startet i Trysil. Turene i lavtliggende terreng vil selvfølgelig bli klare før turene på fjellet. I mellomtiden kan du planlegge sommerens toppturer her.

Fiske

I Trysil starter fiskesesongen for fullt rundt St. Hans når Danica-fluen klekker. Trysil er en sportsfiskedestinasjon som byr på en rekke muligheter. Her kan du fiske i rike fjellvann etter ørret og røye. Du kan prøve harren i Trysilelva og Ljøra, fiske etter storgjedda, eller meite etter abbor i mange skogstjern. Det finnes også mange barnevennlige fiskevann i Trysil.

Her finner du oversikt over alle sommeråpne spisesteder og deres åpningstider.

>> Se alt man kan gjøre i Trysil om sommeren

Flere nyheter

 • 09.05.2023

  Golfbanen fyller 20 år

  Trysilfjellet Golfbane går for å være en av Norges beste skogbaner. I år er den 20 år! Golfsporten og alt rundt golfbanen i Trysil har tatt store steg de siste årene. I sommer tas ytterligere store steg når Trysil inviterer til Srixon Tour,...
 • 05.05.2023

  Bli med på tidenes aktivitetshelg i Trysil

  Morgentur til soloppgang i naturskjønne omgivelser, deilige matopplevelser, pustepauser på yogamatta, SPA og trening for både kropp og topplokk - bli med på en skikkelig Energiboost Weekend 23. til 25. juni på SkiStar Lodge Trysil med treningsprof...
 • 30.03.2023

  Årets stora sommarnyheter i Trysil

  Årets stora sommarnyheter i Trysil kommer garanterat att bli populära bland barnen. En helt ny äventyrspark står klar till sommaren med Mountain Coaster, tubing, mini-gokart, studsmattor och inte minst flera nya liftbaserade leder för de minsta.
 • 30.03.2023

  Årets store sommernyheter i Trysil

  Årets store sommernyhet i Trysil blir garantert populært blant barna. En helt ny eventyrpark skal stå klart til sommeren med Mountain Coaster, tubing, mini-gokart, trampoliner, og ikke minst flere nye heisbaserte stier for de minste.
 • 23.02.2023

  10 tips til familieferien i Trysil

  Norgesferie har blitt den nye feriefavoritten for mange. Vi har samlet våre beste tips for en vellykket opplevelsesferie i eget land. I Trysil kan hele familien ha det gøy! Her er 10 tips til morsomme opplevelser i sommer-Trysil.
 • 27.03.2023

  Vårrengjøring ute og inne

  Vår er tid for oppussing og vedlikehold av både hus og hytte. Storvask, rens, flislegging eller maling? Her er bedriftene i Trysil som tar saken.
 • 14.03.2023

  Tips til en aktiv påskeferie i Trysil

  Ønsker du en aktiv påskeferie hvor hele familien har det gøy? Da er Trysil stedet. Her er 10 tips til påskeaktiviteter for hele familien. 
 • 14.03.2023

  Påskeprogram 2023

  Påsken i Trysil er skikjøring, late dager i sola, underholdning, afterski, aktiviteter for hele familien og herlig stemning.
 • 07.03.2023

  Ta med vennegjengen på skiferie til Trysil

  Bo bra, spise godt, kjøre masse på ski og kanskje nyte en solnedgang fra toppen av Trysilfjellet. Ta med vennegjengen på årets skitur til Trysil.
 • 01.03.2023

  Se hvordan det gikk da Jetmira stod på alpinski for første gang

  Jetmira Emini er på ingen måte født med ski på beina. Allikevel hadde hun en drøm om å kunne stå på ski med sønnen sin Marlon, 7 år. I Trysil gikk drømmen hennes i oppfyllelse.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 >