Morsdag og valentines

06.02.2024

Usikker på hva du skal kjøpe til mor på morsdagen? Eller hva du skal gi til din kjære på valentinsdagen? Her har vi har samlet en rekke spennende tips til deg.

Middag på Parken Bistro & Bar

parkennett.jpg

Ta med deg din kjære eller mor til Parken Bistro & Bar for en velsmakende middag. Deres meny baserer seg på nordiske råvarer og smaker. De har dessuten satt sammen en egen 3-retters meny til kjærlighetsdagen for kr 695,-.

Forrett- Hjertevaffel med hummersalat, laks, sikrogn og parmesan.

Hovedrett- Grillet biff med timianpuré, jordskokkterte og trøffelsky.

Dessert- Sjokoladegateau med jordbærsorbet og dulce de leche.

Se fullstendig meny her og bestill bord. 

 

Få hvilepuls på Trysil Yoga & Adventure

Trysil_Yoga_web.jpg

Her kan du ta kurs, delta på workshop, ta med familien eller din kjære på yoga eller finne roen i deres koselige shala. Målet til Trysil Yoga & Adventure er at du skal kunne ta en pause fra hverdagsstresset, og finne tilstedeværelse ved hjelp av pust, asanas og meditasjon. 

Bestill time til mor eller din kjære her.

 

Blomsterdekorasjon fra Floriss

blomstfloriss.jpg

Kjøp en vakker blomsterdekorasjon eller blomsterbukett til mor eller din kjære. Floriss finner du midt i Trysil sentrum, de har også mulighet til å hjelpe deg med hjemlevering. Hjertedekorasjon fra kr 299.-

 

Duftlys fra Galleri Vågal

lysgalleri.jpg

Det er ingen tvil om at Galleri Vågal har mye fint på lager. Her finner du kunst i mange former og fasonger. De har nå tatt inn duftlys i butikken, og hva er vel bedre enn en deilig lukt som sprer seg i rommet til mor eller din kjære? Lys fra kr 510,-

 

Sjokolade fra jentene på tunet hos Husliden og Handverksbutikken

sjokoladehusfliden.jpg

Visste du at Husfliden og Handverksbutikken selger sjokolade i butikken? Hva med å kjøpe en smakfull sjokolade fra jentene på tunet?  Sjokolade fra 149,-

Du finner også et stort utvalg av garn, i tillegg til flere unike og hjemmelagde håndverksprodukter laget av tryslinger. 

 

Veske i resirkulert materiale fra Ørbæk Design

veskeørbæk.jpg

Har du lyst til å kjøpe noe helt unikt til din kjære? Ja, da bør du ta turen innom Ørbæk Design. Her lager de egne produkter fra resirkulerte materialer, som blant annet denne vesken. I tillegg har de flere gjenbruksmøbler og interiør i butikken. Resirkulert veske kr 899,-. 

 

Te i løsvekt fra Fru Skjæraasen

teskjæraasen.jpg

Fru Skjæraasen har et stort utvalg av te fra Østerlandsk Copenhagen i butikken. Kjøp te fra kr 69,-

Kombiner handleturen med en god kopp kaffe eller bakevarer fra deres koselige kafé. 

 

Olivenolje fra Glunot

glunotolje.jpg

Glunot er et lokalt bakeri med fokus på glutenfrie varer. De har også et stort utvalg av italienske produkter som olje, tapenader, tomatsaus, pasta, oster m.m. Hva med å kjøpe en olje av høy kvalitet til en du er glad i? Oljer fra 249,-

 

Flere nyheter

 • 03.04.2024

  Vårskikjøring i Trysil

  Dagene er lengre og lysere, sola har begynt å varme, de travleste ukene er over og det er fortsatt masse herlig snø i fjellet. Velkommen til fjells og vårskikjøring! 
 • 08.03.2024

  Påskeprogram 2024

  Påsken i Trysil er tiden for skikjøring, late dager i sola, underholdning, afterski, aktiviteter for hele familien og herlig stemning.
 • 28.02.2024

  Tips til en aktiv påskeferie i Trysil

  Skikjøring, langrennsturer, deilig mat og morsomme aktiviteter er det gode påskelivet for mange. I Trysil får du alt dette og mer til. Her er våre tips til påskeaktiviteter for hele familien.
 • 28.02.2024

  Velkommen til sentrum

  Trysil sentrum er en perle, med koselige spisesteder, avslappende shopping og hyggelige aktiviteter. Se hvorfor du bør ta turen til sentrum når du besøker Trysil.
 • 15.02.2024

  Trugeturer i Trysil

  Med truger på beina kan du oppleve mer av vinteren i Trysil! Takket være ihuga truge-entusiaster er det ikke langt mellom opptrådde turer. Her får du oversikt over noen av Trysils beste trugeturer.
 • 18.01.2024

  10 tips til vinterferien

  Vinterferien er snart her, og i Trysil kan hele familien ha det gøy. Sjekk ut våre 10 tips til en spennende og innholdsrik vinterferie i Trysil. 
 • 18.01.2024

  Sikre deg vinterferien i Trysil

  Det går fort mot vinterferie, og drømmer du om skiferie er det fortsatt mulig å sikre seg overnatting i Trysil. Vi har tatt jobben for deg og lagd en oversikt med eksempler på hva som ledig. Her finner du alt fra campinghytte til luksusleiligheter...
 • 18.01.2024

  Lysløyper i Trysil

  Det er en kjent sak at Trysil byr på hundrevis av herlige langrennsløyper på fjellet og i skogen. Men visste du at Trysil også har mange lysløyper? Disse finner du i store deler av kommunen. Her gir vi deg full oversikt over Trysils lysløyper.
 • 05.01.2024

  Lokale langrennstips i Trysil

  Hva har en ordfører, en regnskapsfører, en idrettslærer og en næringssjef til felles? Jo, de elsker å gå på langrennski! Her deler et knippe spreke tryslinger sine beste turtips. 
 • 06.12.2023

  Julehandel i Trysil

  Før jul utvider mange av butikkene i Trysil åpningstidene sine, slik at du enkelt og greit kan komme i havn med juleforberedelsene. Flere av matbutikkene holder også åpent på julaften. Her gir vi deg full oversikt!
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 >