Aktiv helg i Trysil – nå åpner flere sommeraktiviteter

22.06.2023

Helgen 23. til 25. juni blir det mye som skjer i Trysil. Få oversikten over hva som skjer i Trysil i helgen her.

Offisiell åpning av Eventyrparken

Eventyrparken er endelig klar, og det blir offisiell åpning av den fredag 23. juni kl. 12.00. Eventyrparken har åpent hver helg frem til 7. juli, og i fellesferien har parken åpent hver dag. Eventyrparken har Mountain Coaster, Mountain tubing og Mountain Drifting Mini Cars. I tillegg åpner to nye, grønne heisbaserte sykkelstier i områder. 

Nyhet i år er Trysilpasset fra SkiStar. Her får du flere aktivitetstilbud på ett pass. TrysilPasset gir deg tilgang til hele Trysil Bike Arena med Gullia, heisbasert sykling og sykkelparkene. Du får også tilgang til Mountain Coaster, Mountain Tube, Mountain Drifting Mini-Cart, inngang til bad på SkiStar Lodge Trysil og gym inne og ute. Se mer om Trysilpasset her.

Sommerheis og heisbaserte sykkelstier

23. juni kl. 10.00 åpner også sommerheisen for sesongen. Ta heisen opp å få tilgang til alle de morsomme flytstiene på fjellet, både Magic Moose og de nye heisbaserte stiene som ble ferdig i fjor sommer. Heisen er også bra å bruke hvis du vil ta deg en tur på Fjellrunden og over til Høyfjellssenteret.

SkiStar Lodge åpner

Hotellet i Fageråsen har byttet navn til SkiStar Lodge, og skal for andre på rad ha sommeråpent. Åpningshelgen har alle, enten man bor på hotellet eller ikke, tilgang til treningstimer med influenceren Stine Hartmann-Næss. Se program og mer om SkiStar Lodge.

Terrengsykkelfestivalen Utflukt

Utflukt fyller Trysil med sykkelglade mennesker som skal på guidede turer, teste demosykler, henge på afterbike og bli underholdt på kveldene. Festivalområdet er utenfor Radisson Blu Resort Trysil, og vi anbefaler alle å ta en tur dit for å kjenne på festivalstemningen. Nytt i år er at alle som ikke har festivalpass kan kjøpe kveldspass på fredag og lørdag, hvis man vil ha med seg fire kjente standup-komikere fredags kveld eller ordentlig god stemning på konsert med rockebandet Blomst på lørdag. Se mer om programmet til Utflukt og bestill kveldspass her.

Flere nyheter

 • 18.09.2023

  Elgjakta i Trysil fra 25. september

  Med mange jegere i skogen er det lurt å ta hensyn når man er ute i naturen.
 • 23.08.2023

  Voksentur til Trysil med magiske fjellopplevelser og aktiv avkobling

  Høstens fargesprakende magi og spennende fjellopplevelser gjør Trysil til det ideelle reisemålet for en vennetur. Uansett om dere søker spenning, avslapning eller en blanding av begge deler, vil en voksentur i fjellet skape minner for livet. Så...
 • 15.08.2023

  Tips til høstaktiviteter i Trysil

  Høsten er utetid og fantastisk på fjellet! Klare farger og fin høstsol gir høsten på fjellet det lille ekstra. Sjekk hvorfor du bør ta turen til Trysil i høst!
 • 30.06.2023

  Derfor bør du besøke Trysil sentrum i sommer

  Trysil sentrum er en oase av aktiviteter, koselige spisesteder og avslappende shopping. Se hvorfor du bør ta turen til sentrum når du besøker Trysil. 
 • 29.06.2023

  Tips til fine badeplasser i Trysil

  Når sola steker og svetten siler er det godt at det finnes mange fine badeplasser i Trysil. Her får du våre beste badetips! 
 • 28.06.2023

  Stitips fra lokal stisyklister

  Favorittene til lokale sykkelentusiaster er kanskje de beste tipsene du kan få. Hvor sykler de helst og hvorfor er dette en favoritt. Bli kjent med noen lokale stisyklister og hør hva de har å si.
 • 28.06.2023

  Fiske i Trysil er spitze!

  Hanno fra Hamburg elsker Norge og Trysil. Familien har hytte i Trysil, og de tar turen så ofte de kan. Fluestanga er fast inventar på hytta. Når det kommer til fiske, er Hanno ustoppelig!
 • 26.06.2023

  Årets store sommernyheter i Trysil

  Årets store sommernyhet i Trysil ble umiddelbart populært blant barna. En helt ny eventyrpark er nå klar med Mountain Coaster, tubing, mini-gokart, hoppepute og ikke minst flere nye heisbaserte stier for de minste.
 • 06.06.2023

  Nye toppturer

  Frisk fjellluft, godfølelsen når målet er nådd, utsikten og ikke minst suget etter den neste turen. Er det rart vi elsker toppturer? Trysils toppturprogram byr på nye turer i år. 
 • 05.06.2023

  Sykkelutleie for alle behov i Trysil

  I Trysil kan du leie alt fra fulldempete stisykler, barnesykler til elsykler. Mulighetene er mange, velg det som passer deg. 
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 >