Aktiv helg i Trysil

20.06.2024

Helgen 21. til 23. juni er det mye som skjer i Trysil, både i fjellet, i sentrum og øvrige Trysil.  Alt fra åpen sykkelheis til bunadstog og gårdsbesøk. Vi gir deg full oversikt!

Sommerheis og heisbaserte sykkelstier

sommerheis_660.jpg

Torsdag 20. juni er det endelig klart for sesongåpning for sykkelheisen (T2 Fjellekspressen), Magic Moose, Flowstar og de andre heisbaserte stiene. Heisen er også bra å bruke hvis du vil ta deg en tur på Fjellrunden og over til Høyfjellssenteret. Heisen går fra kl. 16-20 torsdag, deretter hver dag fra 10-16, helt frem til 18. august. Se flere åpningstider her.   

 

Åpning av Eventyrparken

trysil_mountain_coaster_660.jpg

Fredag 21. juni kl. 10 åpner Eventyrarenaen med Mountain Coaster, tubing, sykling og mini-karts.  Eventyrparken er åpent hver dag mellom 21. juni og 18. august, i tillegg til høstferien i uke 40. Se åpningstider her. 

Kjøper du Trysilpasset fra SkiStar får du flere aktivitetstilbud på ett pass. TrysilPasset gir deg tilgang til hele Trysil Bike Arena med Gullia, heisbasert sykling og sykkelparkene. Du får også tilgang til Mountain Coaster, Mountain Tube, Mountain Drifting Mini-Cart, inngang til bad på SkiStar Lodge Trysil og gym inne og ute. Se mer om Trysilpasset her.

 

Åpning med burger og quiz

lodge_660.jpg

SkiStar Lodge åpner dørene for sommeren fredag 21. juni. Det markeres med en after work-quiz på Stabben. Fra kl. 15.00 selges det burgere i Stabben til 150 kr. Les mer om arrangementet her.  

 

Terrengsykkelfestivalen Utflukt

Utflukt_660.jpg

Utflukt fyller Trysil med sykkelglade mennesker som skal på guidede turer, teste demosykler, henge på afterbike og bli underholdt på kveldene. Festivalområdet er utenfor Radisson Blu Resort Trysil, og vi anbefaler alle å ta en tur dit for å kjenne på festivalstemningen. Sjekk ut programmet for Utflukt her.

 

En innholdsrik helg i sentrum

bakgardssalg_660.jpg

I Trysil sentrum skjer det masse du ikke vil gå glipp av denne helga! Fredag og lørdag er det Bakgårdssalg i Løkjavegen. Hit kommer det spennende utstillere med gode tilbud, det blir live musikk, ansiktsmaling og mulighet for å vinne flotte premier. Les mer og se åpningstider her.   

 

bunad_660.jpg

Lørdag 22. juni er det sesongåpning på Trysil Bygdetun. Det blir en storslått åpning med både bunadsjubileum i samarbeid med Trysil Husflidslag og Husfliden, samt snorklipping og åpning av det nye kafélokalet på bygdetunet. Det vil gå bunadstoget fra Husfliden kl. 11:30. Se det innholdsrike programmet for dagen her. 

Det er flere gode grunner til å besøke sentrum i helga. Pump tracken på Prestgardsjordet er satt opp og passer perfekt i kombinasjon med en ispause på lekeplassen. 

 

Utstilling på Galleri Vågal 

utstilling_bjorn_660.jpg

Fra 22. juni til 20. juli har Galleri Vågal salgsutstilling. Den lokale kunstneren Bjørn Nysæter stiller ut et bredt spekter av motiver og teknikker. Lørdag den 22. juni kl 12.00 holder de vernissasje og Bjørn Nysæter vil være tilstede i galleriet. Les mer om utstillingen her. 

 

Åpne spisesteder 

AfterWork_Paviljongen__660.jpg

Det er mange gode spisesteder å velge mellom hvis du trenger en pause i aktivitetene. Barbacoa, Knettsetra, Flyyt og La Pasteria på Turistsenteret åpner dørene for sesongen denne helgen. Bistro19 og Peppes er åpent, og selvfølgelig spisestedene på Radisson Blu Resort og SkiStar Lodge. Nærbutikken Trysilfjellet handel åpner 20. juni. 

I sentrum kan du få deilig lunsj hos Glunot og Fru Skjæraasen. Vil du ha en bedre middag kan vi trygt anbefale både Parken og Løkja. Begge har fine uteserveringer, perfekt for hyggelig uteliv på solrike junikvelder. Se åpningstider hos restaurantene her. 

 

Familiedag på Vangen Gård 

familiedag_Vangen_660.jpg

Vangen gård og Bjerkli Gård arrangerer familiedag den 22. juni på Slettås.  Her kan du komme å hilse på dyrene og få bli med inn i fjøset. Her finner du smådyr, alpakka, geit og emu for å nevne noen. Det blir også salg av gårdens produkter, samt enkelt kiosksalg. Perfekt i kombinasjon med en tur innom Slettåsdagene som arrangeres i helga. 

Les mer om familiedagen her

 

Trenger du flere grunner til å holde deg i Trysil i helga? Ta en titt i kalenderen vår på trysil.com eller se det utrolige aktivitetstilbudet her. 

Er du ikke i Trysil nettopp denne helga kan du trøste deg med at det skjer mye hele sommeren og høsten. Her får du full oversikt over arrangementer og aktiviteter for hele familien. 

 

Flere nyheter

 • 13.05.2024

  Vårrengjøring ute og inne

  Vår er tid for oppussing og vedlikehold av både hus og hytte. Storvask, rens, flislegging eller maling? Her er bedriftene i Trysil som tar saken.
 • 08.05.2024

  Vinn drømmehelg i Trysil

  Nå kan du vinne en drømmehelg for deg og familien i Trysil! Alt du trenger å gjøre er å svare på noen spørsmål om hvordan din drømmeferie i Trysil kan se ut.
 • 08.05.2024

  Brannvakthytta- Toppen av Trysilfjellet

  Det lille sjarmerende huset med sin unike fortid og historie ligger få skritt unna varden, som markerer Trysilfjellets høyeste punkt 1 132 meter over havet.  
 • 06.05.2024

  17. mai i Trysil

  17. mai er rett rundt hjørnet, det blir deilig mat, nasjonalsang, is og korpsmusikk i ulike varianter. Her får du oversikt over restaurantene som varter deg opp på nasjonaldagen, og finn ut av hva som skjer ute i grendene.  
 • 23.04.2024

  En utfordring i Toppsjiktet

  Trysils toppturprogram byr på et spennende og variert utvalg av turer i toppklasse. Her har du muligheter for frisk luft, fantastisk utsikt og gratis pleie av kropp og sjel. Og har du lyst til å kjenne litt på konkurranseinstinktet i tillegg, kan ...
 • 05.05.2024

  10 tips til familieferien i Trysil

  Norgesferie har blitt den nye feriefavoritten for mange. Vi har samlet våre beste tips for en vellykket opplevelsesferie i eget land. I Trysil kan hele familien ha det gøy! Her er 10 tips til morsomme opplevelser i sommer-Trysil.
 • 03.04.2024

  Vårskikjøring i Trysil

  Dagene er lengre og lysere, sola har begynt å varme, de travleste ukene er over og det er fortsatt masse herlig snø i fjellet. Velkommen til fjells og vårskikjøring! 
 • 08.03.2024

  Påskeprogram 2024

  Påsken i Trysil er tiden for skikjøring, late dager i sola, underholdning, afterski, aktiviteter for hele familien og herlig stemning.
 • 28.02.2024

  Tips til en aktiv påskeferie i Trysil

  Skikjøring, langrennsturer, deilig mat og morsomme aktiviteter er det gode påskelivet for mange. I Trysil får du alt dette og mer til. Her er våre tips til påskeaktiviteter for hele familien.
 • 28.02.2024

  Velkommen til sentrum

  Trysil sentrum er en perle, med koselige spisesteder, avslappende shopping og hyggelige aktiviteter. Se hvorfor du bør ta turen til sentrum når du besøker Trysil.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 >