Vårskikjøring i Trysil

20.02.2023

Våren er den tiden som mange mener byr på den aller beste skikjøringen. Dagene er lengre og lysere, sola har begynt å varme, de travle vinterferieukene er over og det beste av alt: Vi har over én meter snø i fjellet!

Det er med andre ord ikke snø og skiforhold det skal stå på her i Trysil. Noe annet som er fint med denne tida er gode  priser på overnatting

Knettsetra_afterski_660.jpg

Når vårsola varmer

Noe av det aller beste med skikjøring i mars og april er å kunne ta lunsjen ute, og nyte de første ordentlig varme solstrålene. På Trysils restauranter kan du nyte vårsola i godt selskap av fristende retter og noe godt i glasset. Afterski hører selvfølgelig med, og i Trysil kan både små og store finne sine favorittsteder etter endt skidag. Med kakao, noe godt å spise eller rocke løs til live underholdning.  

tidligski_Ola_Matsson_660.jpg

Først i bakken

Å være først i bakken, to timer før heisene åpner for alle, er en deilig følelse. At tidligski er så populært forstår vi godt. Visste du at Tidligski er inkludert i ditt ordinære skipass? Marielle´s Snackbar serverer frokosttallerken onsdager fra kl. 08.30 og enkel servering med kaffe og kanelbolle lørdager fra kl 08.30. Tidligski kan du delta på hver onsdag og lørdag i perioden 8. februar - 8. april, pluss ons, tor, fre og lør i påsken (uke 14).

Paradisbukta_660.jpg

Fine langrennsturer

I og rundt Trysilfjellet kan du velge mellom over 100 km langrennsspor. Pakk med deg utstyr for å være ute ei stund - kanskje frister det å lage seg ei grop underveis, med pølsegrilling og kvikk lunsj. Skurufjellrunden er en populær tur, som gjør seg ekstra godt i solskinn. Skorkoia og Svesætra er svært gode alternativer dersom du heller vil få servert ferdige vafler og kakao. Se våre tips til familievennlige langrennsturer her. 

Tid for isfiske

Total avslapning eller åndeløs spenning - isfiske er litt av begge deler, og passer godt for både vennegjengen og for familier med litt større barn. Få med en guide på turen, som vet hvor fiske står, og kan lede dere til fiskeplassene med blant annet ørret, sik og røye. Det er også en trygghet å være med lokalkjente guider som vet hvor det er trygt å ferdes. 

Utebad_660.jpg

Det første utebadet

Vel, i hvert fall hvis du ønsker en pen start. Det finnes ikke mye som slår en rolig stund i beroligende omgivelser på Kulpen Spa i Fageråsen. Med to rykende varme utendørs jaccuzier med utsikt til alpinbakken er det helt ok å ta det første utendørsbadet i mars. 

WinterEnd 

WinterEnd_660.jpg

WinterEnd er en festival med mange ulike konserter i og rundt fjellet for å markere sesongavslutningen i Trysil. WinterEnd begynner med en kveldskonsert torsdag, og på fredagen og lørdagen venter et tettpakket program med konserter hele dagen. Opplev Highasakite på Knettsetra, El Papi på Flyyt i Fageråsen og bli med på Silent Disco Club på Radisson Blu.

Les mer om WinterEnd her.

Valle shower videre

Valles ukeprogram byr på daglige aktiviteter på begge sider av fjellet med den populære snømannen.  Nede i sentrum holder skøytebanen god stand, og et fint tilskudd til skikjøring. Kanskje mens mamma sjekker ut vårnyhetene i butikkene

Flere nyheter

 • 14.03.2023

  Tips til en aktiv påskeferie i Trysil

  Ønsker du en aktiv påskeferie hvor hele familien har det gøy? Da er Trysil stedet. Her er 10 tips til påskeaktiviteter for hele familien. 
 • 14.03.2023

  Påskeprogram 2023

  Påsken i Trysil er skikjøring, late dager i sola, underholdning, afterski, aktiviteter for hele familien og herlig stemning.
 • 07.03.2023

  Ta med vennegjengen på skiferie til Trysil

  Bo bra, spise godt, kjøre masse på ski og kanskje nyte en solnedgang fra toppen av Trysilfjellet. Ta med vennegjengen på årets skitur til Trysil.
 • 01.03.2023

  Se hvordan det gikk da Jetmira stod på alpinski for første gang

  Jetmira Emini er på ingen måte født med ski på beina. Allikevel hadde hun en drøm om å kunne stå på ski med sønnen sin Marlon, 7 år. I Trysil gikk drømmen hennes i oppfyllelse.
 • 23.02.2023

  10 tips til familieferien i Trysil

  Norgesferie har blitt den nye feriefavoritten for mange. Vi har samlet våre beste tips for en vellykket opplevelsesferie i eget land. I Trysil kan hele familien ha det gøy! Her er 10 tips til morsomme opplevelser i sommer-Trysil.
 • 27.01.2023

  10 tips til vinterferien

  Vinterferien er snart her, og i Trysil kan hele familien ha det gøy. Sjekk ut våre 10 tips til en spennende og innholdsrik vinterferie i Trysil. 
 • 17.01.2023

  Langrennstur med hele familien

  I Trysil har vi et bredt utvalg av langrennsløyper. Her er våre beste tips til familievennlige langrennsturer! Husk å pakk med dere kvikklunsjen og kakaoen i sekken. God tur! 
 • 05.01.2023

  Turrenn i Trysil

  I Trysil kan du delta på flere turrenn i løpet av vinteren. Det største er Trysil Skimaraton, som har seeding til både Vasaloppet og Birkebeinerrennet. 
 • 12.12.2022

  Magisk jul og nyttår i Trysil

  I Trysil rigger vi oss til jule- og nyttårsfeiring i fjellet. Magiske utendørsopplevelser venter deg og dine. 
 • 15.11.2022

  Spisenytt fra Trysil

  I vinter lanseres det flere nyheter på spisefronten i Trysil. Både i sentrum, Turistsenteret og Fageråsen kan du glede deg til nye og spennende smaker - og lokaler. 
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 >