Vårskikjøring i Trysil

20.02.2023

Våren er den tiden som mange mener byr på den aller beste skikjøringen. Dagene er lengre og lysere, sola har begynt å varme, de travle vinterferieukene er over og det beste av alt: Vi har over én meter snø i fjellet!

Det er med andre ord ikke snø og skiforhold det skal stå på her i Trysil. Noe annet som er fint med denne tida er gode  priser på overnatting

Knettsetra_afterski_660.jpg

Når vårsola varmer

Noe av det aller beste med skikjøring i mars og april er å kunne ta lunsjen ute, og nyte de første ordentlig varme solstrålene. På Trysils restauranter kan du nyte vårsola i godt selskap av fristende retter og noe godt i glasset. Afterski hører selvfølgelig med, og i Trysil kan både små og store finne sine favorittsteder etter endt skidag. Med kakao, noe godt å spise eller rocke løs til live underholdning.  

tidligski_Ola_Matsson_660.jpg

Først i bakken

Å være først i bakken, to timer før heisene åpner for alle, er en deilig følelse. At tidligski er så populært forstår vi godt. Visste du at Tidligski er inkludert i ditt ordinære skipass? Marielle´s Snackbar serverer frokosttallerken onsdager fra kl. 08.30 og enkel servering med kaffe og kanelbolle lørdager fra kl 08.30. Tidligski kan du delta på hver onsdag og lørdag i perioden 8. februar - 8. april, pluss ons, tor, fre og lør i påsken (uke 14).

Paradisbukta_660.jpg

Fine langrennsturer

I og rundt Trysilfjellet kan du velge mellom over 100 km langrennsspor. Pakk med deg utstyr for å være ute ei stund - kanskje frister det å lage seg ei grop underveis, med pølsegrilling og kvikk lunsj. Skurufjellrunden er en populær tur, som gjør seg ekstra godt i solskinn. Skorkoia og Svesætra er svært gode alternativer dersom du heller vil få servert ferdige vafler og kakao. Se våre tips til familievennlige langrennsturer her. 

Tid for isfiske

Total avslapning eller åndeløs spenning - isfiske er litt av begge deler, og passer godt for både vennegjengen og for familier med litt større barn. Få med en guide på turen, som vet hvor fiske står, og kan lede dere til fiskeplassene med blant annet ørret, sik og røye. Det er også en trygghet å være med lokalkjente guider som vet hvor det er trygt å ferdes. 

Utebad_660.jpg

Det første utebadet

Vel, i hvert fall hvis du ønsker en pen start. Det finnes ikke mye som slår en rolig stund i beroligende omgivelser på Kulpen Spa i Fageråsen. Med to rykende varme utendørs jaccuzier med utsikt til alpinbakken er det helt ok å ta det første utendørsbadet i mars. 

WinterEnd 

WinterEnd_660.jpg

WinterEnd er en festival med mange ulike konserter i og rundt fjellet for å markere sesongavslutningen i Trysil. WinterEnd begynner med en kveldskonsert torsdag, og på fredagen og lørdagen venter et tettpakket program med konserter hele dagen. Opplev Highasakite på Knettsetra, El Papi på Flyyt i Fageråsen og bli med på Silent Disco Club på Radisson Blu.

Les mer om WinterEnd her.

Valle shower videre

Valles ukeprogram byr på daglige aktiviteter på begge sider av fjellet med den populære snømannen.  Nede i sentrum holder skøytebanen god stand, og et fint tilskudd til skikjøring. Kanskje mens mamma sjekker ut vårnyhetene i butikkene

Flere nyheter

 • 28.02.2024

  Tips til en aktiv påskeferie i Trysil

  Skikjøring, langrennsturer, deilig mat og morsomme aktiviteter er det gode påskelivet for mange. I Trysil får du alt dette og mer til. Her er våre tips til påskeaktiviteter for hele familien.
 • 28.02.2024

  Velkommen til sentrum

  Trysil sentrum er en perle, med koselige spisesteder, avslappende shopping og hyggelige aktiviteter. Se hvorfor du bør ta turen til sentrum når du besøker Trysil.
 • 15.02.2024

  Trugeturer i Trysil

  Med truger på beina kan du oppleve mer av vinteren i Trysil! Takket være ihuga truge-entusiaster er det ikke langt mellom opptrådde turer. Her får du oversikt over noen av Trysils beste trugeturer.
 • 06.02.2024

  Morsdag og valentines

  Usikker på hva du skal kjøpe til mor på morsdagen? Eller hva du skal gi til din kjære på valentinsdagen? Her har vi har samlet en rekke spennende tips til deg.
 • 18.01.2024

  10 tips til vinterferien

  Vinterferien er snart her, og i Trysil kan hele familien ha det gøy. Sjekk ut våre 10 tips til en spennende og innholdsrik vinterferie i Trysil. 
 • 18.01.2024

  Sikre deg vinterferien i Trysil

  Det går fort mot vinterferie, og drømmer du om skiferie er det fortsatt mulig å sikre seg overnatting i Trysil. Vi har tatt jobben for deg og lagd en oversikt med eksempler på hva som ledig. Her finner du alt fra campinghytte til luksusleiligheter...
 • 18.01.2024

  Lysløyper i Trysil

  Det er en kjent sak at Trysil byr på hundrevis av herlige langrennsløyper på fjellet og i skogen. Men visste du at Trysil også har mange lysløyper? Disse finner du i store deler av kommunen. Her gir vi deg full oversikt over Trysils lysløyper.
 • 05.01.2024

  Lokale langrennstips i Trysil

  Hva har en ordfører, en regnskapsfører, en idrettslærer og en næringssjef til felles? Jo, de elsker å gå på langrennski! Her deler et knippe spreke tryslinger sine beste turtips. 
 • 06.12.2023

  Julehandel i Trysil

  Før jul utvider mange av butikkene i Trysil åpningstidene sine, slik at du enkelt og greit kan komme i havn med juleforberedelsene. Flere av matbutikkene holder også åpent på julaften. Her gir vi deg full oversikt!
 • 29.11.2023

  Turrenn i Trysil

  I Trysil kan du delta på flere turrenn i løpet av vinteren. Det største er Trysil Skimaraton, som har seeding til både Vasaloppet og Birkebeinerrennet. 
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 >