Vårskikjøring i Trysil

03.04.2024

Dagene er lengre og lysere, sola har begynt å varme, de travleste ukene er over og det er fortsatt masse herlig snø i fjellet. Velkommen til fjells og vårskikjøring! 

Vårsola varmer

Knettsetra_afterski_660.jpg

Noe av det aller beste med skikjøring i april er å kunne ta lunsjen ute, og nyte de første ordentlig varme solstrålene. På Trysils restauranter kan du nyte vårsola i godt selskap av fristende retter og noe godt i glasset. Afterski hører selvfølgelig med, og i Trysil kan både små og store finne sine favorittsteder etter endt skidag. Med kakao, noe godt å spise eller rocke løs til live underholdning.  

>> Følg med på åpne heiser og bakker her

 

Fine langrennsturer

Paradisbukta_660.jpg

I og rundt Trysilfjellet kan du velge mellom over 100 km langrennsspor. Pakk med deg utstyr for å være ute ei stund - kanskje frister det å lage seg ei grop underveis, med pølsegrilling og kvikk lunsj. Skurufjellrunden er en populær tur, som gjør seg ekstra godt i solskinn. Se flere lokale langrennstips her.

>> Følg med på sist preparerte løyper på Skisporet.no

 

WinterEnd 18.-21. april

winter_end_660_350.jpg

WinterEnd er en festival med herlig stemning, samt en mengde ulike konserter og aktiviteter som avslutter vintersesongen i Trysil. Opplev artister som Matoma, Arif, BigBang, Beathoven, Nico & Vinz. Banked Slalom by Helene Olafsen og publikumsfavoritten Poolrace kommer tilbake, samt en nyhet for 2024; Bu$i Jam med Birk Ruud.

Les mer om WinterEnd her.

>> Se kommende arrangementer i Trysil 

 

Overnatting 

skistar-lodge_660.jpg

Valgmulighetene er mange når det kommer til overnatting i Trysil. Velg blant hytter, leiligheter, hotell, camping eller kanskje en natt i tretopphytte? Skibussen går til 21. april, og tar deg lett mellom hytta og bakken fra de fleste boområdene rundt fjellet.  Last ned skibusstabellen her.

Vårvibber i sentrum 

HOKA.jpg

Det er lite som slår følelsen av den første lunsjen eller kaffen på uteservering. I sentrum finner du flere hyggelige spisesteder og kaféer. En perfekt pause i jakten på vårnyheter eller etter endt skitur. Butikkene bugner av både salgsvarer og nyheter, og alt du måtte trenge til både vinter- og sommergarderoben. 

>> Velkommen til sentrum

Flere nyheter

  • 23.04.2024

    En utfordring i Toppsjiktet

    Trysils toppturprogram byr på et spennende og variert utvalg av turer i toppklasse. Her har du muligheter for frisk luft, fantastisk utsikt og gratis pleie av kropp og sjel. Og har du lyst til å kjenne litt på konkurranseinstinktet i tillegg, kan ...
  • 08.03.2024

    Påskeprogram 2024

    Påsken i Trysil er tiden for skikjøring, late dager i sola, underholdning, afterski, aktiviteter for hele familien og herlig stemning.
  • 28.02.2024

    Tips til en aktiv påskeferie i Trysil

    Skikjøring, langrennsturer, deilig mat og morsomme aktiviteter er det gode påskelivet for mange. I Trysil får du alt dette og mer til. Her er våre tips til påskeaktiviteter for hele familien.
  • 28.02.2024

    Velkommen til sentrum

    Trysil sentrum er en perle, med koselige spisesteder, avslappende shopping og hyggelige aktiviteter. Se hvorfor du bør ta turen til sentrum når du besøker Trysil.
  • 15.02.2024

    Trugeturer i Trysil

    Med truger på beina kan du oppleve mer av vinteren i Trysil! Takket være ihuga truge-entusiaster er det ikke langt mellom opptrådde turer. Her får du oversikt over noen av Trysils beste trugeturer.
  • 06.02.2024

    Morsdag og valentines

    Usikker på hva du skal kjøpe til mor på morsdagen? Eller hva du skal gi til din kjære på valentinsdagen? Her har vi har samlet en rekke spennende tips til deg.
  • 18.01.2024

    10 tips til vinterferien

    Vinterferien er snart her, og i Trysil kan hele familien ha det gøy. Sjekk ut våre 10 tips til en spennende og innholdsrik vinterferie i Trysil. 
  • 18.01.2024

    Sikre deg vinterferien i Trysil

    Det går fort mot vinterferie, og drømmer du om skiferie er det fortsatt mulig å sikre seg overnatting i Trysil. Vi har tatt jobben for deg og lagd en oversikt med eksempler på hva som ledig. Her finner du alt fra campinghytte til luksusleiligheter...
  • 18.01.2024

    Lysløyper i Trysil

    Det er en kjent sak at Trysil byr på hundrevis av herlige langrennsløyper på fjellet og i skogen. Men visste du at Trysil også har mange lysløyper? Disse finner du i store deler av kommunen. Her gir vi deg full oversikt over Trysils lysløyper.
  • 05.01.2024

    Lokale langrennstips i Trysil

    Hva har en ordfører, en regnskapsfører, en idrettslærer og en næringssjef til felles? Jo, de elsker å gå på langrennski! Her deler et knippe spreke tryslinger sine beste turtips. 
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 >