Velkommen til sentrum

28.02.2024

Trysil sentrum er en perle, med koselige spisesteder, avslappende shopping og hyggelige aktiviteter. Se hvorfor du bør ta turen til sentrum når du besøker Trysil.

Gode åpningstider

Butikkene i Trysil har gode åpningstider. Flere dagligvarebutikker har åpent fra 07-23 på ukedager, og har i tillegg søndagsåpent. De fleste butikker i sentrum har åpent mellom 10-17 på ukedager. 

Shopping og galleri

Vaagal_660.jpg

I Trysil sentrum finner du små, koselige butikker med god service. Du finner det meste enten du er ute etter den siste moten, spennende interiør, kunst, vinmonopol eller hva med å ta turen innom Coop Mega Trysil? Butikken er blant Trysils største dagligvarebutikker med et bredt utvalg og tilgang på ferskvare.

 
Vi har flere spennende gallerier i Trysil sentrum. Studio Storm er et kreativt studio som tilbyr atelierfellesskap, kursing og utstillingslokale. Studioet har begrensede åpningstider så her anbefaler vi å ta kontakt med de før du planlegger et besøk. Galleri Vågal er et stort og moderne galleri med både kjente og ukjente kunstnere. Her kan du også kjøpe interiør som vaser, kopper, skåler og skulpturer.

Husfliden_660.jpg

Like ved finner du Husfliden og Handverksbutikken som har et bredt utvalg av garn. De har også flere flott gaveartiker og de er forhandler av Trysilbunaden. Ørbæk Design er en interiørbutikk som ligger midt i Trysil sentrum. De har et spennende utvalg av gjenbruksvarer, møbler, og de lager egne produkter fra resirkulerte materialer!

Sentrum_Sport_660.jpg

Sentrum Sport har et stort utvalg av frilufts og sportsutstyr. De ansatte har høy faglig kompetanse, så her får du god hjelp til hva enn du måtte lure på. Butikken ligger plassert på Trysilsentret. Er du på utkikk etter ny TV eller stereo? ELON ligger midt i sentrum, og har et bredt utvalg av elektriske artikler til deg.  Sjekk ut hele shoppingtilbudet her. 

Skøytebane

Skoytebanen_660.jpg

I Trysil sentrum, rett bak Trysil Outlet, ligger skøytebanen vår. Skøytebanen er åpen for alle, og det er flomlys til kl. 22. Skøyter må du ta med selv. 

Flomvollen
I dag er flomvollen mer enn en voll for å holde flommen ute. Det er et populært sted å gå tur, og nyte utsikten til fjellet og elva. Flomvollen kan du gå langs fra Trysilsenteret til Kiwi lengst sør i sentrum.

Kino
Trysil Kino ligger midt i Trysil sentrum, i kulturhuset Hagelund. Her vises det kino tirsdager, lørdager og søndager. Sjekk kinoprogrammet på Trysil Kinos Facebookside

Kulturhuset Hagelund

Kulturhuset Hagelund er et flerbrukshus, og her arrangeres det både konserter, teater, kino mm. Se kinoprogrammet her. 

Spisesteder i sentrum

Parken_Bar_Bistro_660.jpg

Blir du sulten eller tørst, eller bare vil slappe av med en varm kakao, finnes det flere alternativer i Trysil sentrum. Visste du at vi har et eget mikrobryggeri i Trysil? Vi anbefaler å prøve vårt lokale øl på restauranten Parken Bistro & Bar. Da sitter du svært nær der ølet blir produsert og tappet.

Sjekk også ut Glunot, et glutenfritt bakeri drevet av italienske Chef Dino som har vunnet priser for sine glutenfrie produkter. Dette er ikke kun for glutenallergikeren! I tillegg selger Glunot deilige italienske spesialiteter som olivenoljer, pasta, oster med mer.

FruSkjaeraasen_660.jpg

I samme område, i Løkjavegen, kan du slappe av med en god kopp kaffe, en kakao eller en herlig kakebit. Fru Skjæraasen har et flott utvalg av kaker, kaffe og til og med interiør. 

Dagsturhytta

Ta en tur på dagsturhytta i Grimsåsen. Det er et stort stinettverk i området, og hytta ligger strategisk til som utgangspunkt for flere sti-turer i litt brattere terreng for de som ønsker det. Her er det muligheter for grilling og kos. Hytta har også utedo tilgjengelig. 

Treningssenter

Spenst_Lia_660.jpg

Trysil sentrum kan skilte med hele tre treningssenter. Så ta på deg treningstøy og ta turen innom Spenst eller Trysil Helse & Trening.

Mosanden

Mosanden ligger en kort kjøretur fra Trysil sentrum, her finner du enda flere flotte butikker å handle i! Atmosphere er en relativt nyåpnet butikk som selger ulike interiørartikler, møbler,  og tekstiler av høy kvalitet.

Atmosphere_660.jpg

Et steinkast unna finner du Maxbo. De har alt du trenger av materiale og inventar til hytta eller boligen. På Fagmøbler finnes et bredt utvalg av møbler og lamper til ditt hjem eller hytte. Trenger du hjelp med å preppe skiene dine til neste skitur? Eller må du leie ski? Ta bør du stikke innom Trysil Skishop

Andre tips i Trysil sentrum

Yoga_660.jpg

1. Biblioteket - ferietid er lesetid. Unga setter stor pris på en lesestund på biblioteket, og her kan du også låne lydbøker og filmer. Bøker du låner her kan du levere tilbake på ditt eget lokale bibliotek.

2.Trysilelva camping- Her kan du ta deg et forfriskende bad i Trysilelva og få tilbake varmen i badstua på elvekanten. Badstua er portabel og kan også leies ut til grupper og arrangement. 

3. Tekstilen- Her finner du dyktige og serviceinnstilte ansatte som har hjerte for søm og tekstiler. I tillegg har de bred erfaring innenfor tilpasset solskjerming til ditt hjem eller hytte. 

4. Trysil Yoga & Adventure- Få energipåfyll hos Trysil Yoga & Adventure. Her kan du finne tilstedeværelse med hjelp av pust, asanas (stillinger) og meditasjon. 

5. Floriss Trysil Blomsterforretning - Pynt bordet med blomster fra Floriss! Her finner du også gaveartikler og interiør. 

Vælkummin åt bygda, som vi sier i Trysil!

Flere nyheter

 • 03.04.2024

  Vårskikjøring i Trysil

  Dagene er lengre og lysere, sola har begynt å varme, de travleste ukene er over og det er fortsatt masse herlig snø i fjellet. Velkommen til fjells og vårskikjøring! 
 • 08.03.2024

  Påskeprogram 2024

  Påsken i Trysil er tiden for skikjøring, late dager i sola, underholdning, afterski, aktiviteter for hele familien og herlig stemning.
 • 28.02.2024

  Tips til en aktiv påskeferie i Trysil

  Skikjøring, langrennsturer, deilig mat og morsomme aktiviteter er det gode påskelivet for mange. I Trysil får du alt dette og mer til. Her er våre tips til påskeaktiviteter for hele familien.
 • 15.02.2024

  Trugeturer i Trysil

  Med truger på beina kan du oppleve mer av vinteren i Trysil! Takket være ihuga truge-entusiaster er det ikke langt mellom opptrådde turer. Her får du oversikt over noen av Trysils beste trugeturer.
 • 06.02.2024

  Morsdag og valentines

  Usikker på hva du skal kjøpe til mor på morsdagen? Eller hva du skal gi til din kjære på valentinsdagen? Her har vi har samlet en rekke spennende tips til deg.
 • 18.01.2024

  10 tips til vinterferien

  Vinterferien er snart her, og i Trysil kan hele familien ha det gøy. Sjekk ut våre 10 tips til en spennende og innholdsrik vinterferie i Trysil. 
 • 18.01.2024

  Sikre deg vinterferien i Trysil

  Det går fort mot vinterferie, og drømmer du om skiferie er det fortsatt mulig å sikre seg overnatting i Trysil. Vi har tatt jobben for deg og lagd en oversikt med eksempler på hva som ledig. Her finner du alt fra campinghytte til luksusleiligheter...
 • 18.01.2024

  Lysløyper i Trysil

  Det er en kjent sak at Trysil byr på hundrevis av herlige langrennsløyper på fjellet og i skogen. Men visste du at Trysil også har mange lysløyper? Disse finner du i store deler av kommunen. Her gir vi deg full oversikt over Trysils lysløyper.
 • 05.01.2024

  Lokale langrennstips i Trysil

  Hva har en ordfører, en regnskapsfører, en idrettslærer og en næringssjef til felles? Jo, de elsker å gå på langrennski! Her deler et knippe spreke tryslinger sine beste turtips. 
 • 06.12.2023

  Julehandel i Trysil

  Før jul utvider mange av butikkene i Trysil åpningstidene sine, slik at du enkelt og greit kan komme i havn med juleforberedelsene. Flere av matbutikkene holder også åpent på julaften. Her gir vi deg full oversikt!
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 >