Velkommen til sentrum

28.02.2024

Trysil sentrum er en perle, med koselige spisesteder, avslappende shopping og hyggelige aktiviteter. Se hvorfor du bør ta turen til sentrum når du besøker Trysil.

Gode åpningstider

Butikkene i Trysil har gode åpningstider. Flere dagligvarebutikker har åpent fra 07-23 på ukedager, og har i tillegg søndagsåpent. De fleste butikker i sentrum har åpent mellom 10-17 på ukedager. 

Shopping og galleri

Vaagal_660.jpg

I Trysil sentrum finner du små, koselige butikker med god service. Du finner det meste enten du er ute etter den siste moten, spennende interiør, kunst, vinmonopol eller hva med å ta turen innom Coop Mega Trysil? Butikken er blant Trysils største dagligvarebutikker med et bredt utvalg og tilgang på ferskvare.

 
Vi har flere spennende gallerier i Trysil sentrum. Studio Storm er et kreativt studio som tilbyr atelierfellesskap, kursing og utstillingslokale. Studioet har begrensede åpningstider så her anbefaler vi å ta kontakt med de før du planlegger et besøk. Galleri Vågal er et stort og moderne galleri med både kjente og ukjente kunstnere. Her kan du også kjøpe interiør som vaser, kopper, skåler og skulpturer.

Husfliden_660.jpg

Like ved finner du Husfliden og Handverksbutikken som har et bredt utvalg av garn. De har også flere flott gaveartiker og de er forhandler av Trysilbunaden. Ørbæk Design er en interiørbutikk som ligger midt i Trysil sentrum. De har et spennende utvalg av gjenbruksvarer, møbler, og de lager egne produkter fra resirkulerte materialer!

Sentrum_Sport_660.jpg

Sentrum Sport har et stort utvalg av frilufts og sportsutstyr. De ansatte har høy faglig kompetanse, så her får du god hjelp til hva enn du måtte lure på. Butikken ligger plassert på Trysilsentret. Er du på utkikk etter ny TV eller stereo? ELON ligger midt i sentrum, og har et bredt utvalg av elektriske artikler til deg.  Sjekk ut hele shoppingtilbudet her. 

Skøytebane

Skoytebanen_660.jpg

I Trysil sentrum, rett bak Trysil Outlet, ligger skøytebanen vår. Skøytebanen er åpen for alle, og det er flomlys til kl. 22. Skøyter må du ta med selv. 

Flomvollen
I dag er flomvollen mer enn en voll for å holde flommen ute. Det er et populært sted å gå tur, og nyte utsikten til fjellet og elva. Flomvollen kan du gå langs fra Trysilsenteret til Kiwi lengst sør i sentrum.

Kino
Trysil Kino ligger midt i Trysil sentrum, i kulturhuset Hagelund. Her vises det kino tirsdager, lørdager og søndager. Sjekk kinoprogrammet på Trysil Kinos Facebookside

Kulturhuset Hagelund

Kulturhuset Hagelund er et flerbrukshus, og her arrangeres det både konserter, teater, kino mm. Se kinoprogrammet her. 

Spisesteder i sentrum

Parken_Bar_Bistro_660.jpg

Blir du sulten eller tørst, eller bare vil slappe av med en varm kakao, finnes det flere alternativer i Trysil sentrum. Visste du at vi har et eget mikrobryggeri i Trysil? Vi anbefaler å prøve vårt lokale øl på restauranten Parken Bistro & Bar. Da sitter du svært nær der ølet blir produsert og tappet.

Sjekk også ut Glunot, et glutenfritt bakeri drevet av italienske Chef Dino som har vunnet priser for sine glutenfrie produkter. Dette er ikke kun for glutenallergikeren! I tillegg selger Glunot deilige italienske spesialiteter som olivenoljer, pasta, oster med mer.

FruSkjaeraasen_660.jpg

I samme område, i Løkjavegen, kan du slappe av med en god kopp kaffe, en kakao eller en herlig kakebit. Fru Skjæraasen har et flott utvalg av kaker, kaffe og til og med interiør. 

Dagsturhytta

Ta en tur på dagsturhytta i Grimsåsen. Det er et stort stinettverk i området, og hytta ligger strategisk til som utgangspunkt for flere sti-turer i litt brattere terreng for de som ønsker det. Her er det muligheter for grilling og kos. Hytta har også utedo tilgjengelig. 

Treningssenter

Spenst_Lia_660.jpg

Trysil sentrum kan skilte med hele tre treningssenter. Så ta på deg treningstøy og ta turen innom Spenst eller Trysil Helse & Trening.

Mosanden

Mosanden ligger en kort kjøretur fra Trysil sentrum, her finner du enda flere flotte butikker å handle i! Atmosphere er en relativt nyåpnet butikk som selger ulike interiørartikler, møbler,  og tekstiler av høy kvalitet.

Atmosphere_660.jpg

Et steinkast unna finner du Maxbo. De har alt du trenger av materiale og inventar til hytta eller boligen. På Fagmøbler finnes et bredt utvalg av møbler og lamper til ditt hjem eller hytte. Trenger du hjelp med å preppe skiene dine til neste skitur? Eller må du leie ski? Ta bør du stikke innom Trysil Skishop

Andre tips i Trysil sentrum

Yoga_660.jpg

1. Biblioteket - ferietid er lesetid. Unga setter stor pris på en lesestund på biblioteket, og her kan du også låne lydbøker og filmer. Bøker du låner her kan du levere tilbake på ditt eget lokale bibliotek.

2.Trysilelva camping- Her kan du ta deg et forfriskende bad i Trysilelva og få tilbake varmen i badstua på elvekanten. Badstua er portabel og kan også leies ut til grupper og arrangement. 

3. Tekstilen- Her finner du dyktige og serviceinnstilte ansatte som har hjerte for søm og tekstiler. I tillegg har de bred erfaring innenfor tilpasset solskjerming til ditt hjem eller hytte. 

4. Trysil Yoga & Adventure- Få energipåfyll hos Trysil Yoga & Adventure. Her kan du finne tilstedeværelse med hjelp av pust, asanas (stillinger) og meditasjon. 

5. Floriss Trysil Blomsterforretning - Pynt bordet med blomster fra Floriss! Her finner du også gaveartikler og interiør. 

Vælkummin åt bygda, som vi sier i Trysil!

Flere nyheter

 • 04.07.2024

  Derfor bør du besøke Trysil sentrum i sommer

  Trysil sentrum er en oase av aktiviteter, koselige spisesteder og avslappende shopping. Se hvorfor du bør ta turen til sentrum når du besøker Trysil. 
 • 04.07.2024

  Sykkelutleie for alle behov i Trysil

  I Trysil kan du leie alt fra fulldempete stisykler, barnesykler til elsykler. Mulighetene er mange, velg det som passer deg. 
 • 20.06.2024

  Aktiv helg i Trysil

  Helgen 21. til 23. juni er det mye som skjer i Trysil, både i fjellet, i sentrum og øvrige Trysil.  Alt fra åpen sykkelheis til bunadstog og gårdsbesøk. Vi gir deg full oversikt!
 • 13.05.2024

  Vårrengjøring ute og inne

  Vår er tid for oppussing og vedlikehold av både hus og hytte. Storvask, rens, flislegging eller maling? Her er bedriftene i Trysil som tar saken.
 • 08.05.2024

  Vinn drømmehelg i Trysil

  Nå kan du vinne en drømmehelg for deg og familien i Trysil! Alt du trenger å gjøre er å svare på noen spørsmål om hvordan din drømmeferie i Trysil kan se ut.
 • 08.05.2024

  Brannvakthytta- Toppen av Trysilfjellet

  Det lille sjarmerende huset med sin unike fortid og historie ligger få skritt unna varden, som markerer Trysilfjellets høyeste punkt 1 132 meter over havet.  
 • 06.05.2024

  17. mai i Trysil

  17. mai er rett rundt hjørnet, det blir deilig mat, nasjonalsang, is og korpsmusikk i ulike varianter. Her får du oversikt over restaurantene som varter deg opp på nasjonaldagen, og finn ut av hva som skjer ute i grendene.  
 • 23.04.2024

  En utfordring i Toppsjiktet

  Trysils toppturprogram byr på et spennende og variert utvalg av turer i toppklasse. Her har du muligheter for frisk luft, fantastisk utsikt og gratis pleie av kropp og sjel. Og har du lyst til å kjenne litt på konkurranseinstinktet i tillegg, kan ...
 • 05.05.2024

  10 tips til familieferien i Trysil

  Norgesferie har blitt den nye feriefavoritten for mange. Vi har samlet våre beste tips for en vellykket opplevelsesferie i eget land. I Trysil kan hele familien ha det gøy! Her er 10 tips til morsomme opplevelser i sommer-Trysil.
 • 03.04.2024

  Vårskikjøring i Trysil

  Dagene er lengre og lysere, sola har begynt å varme, de travleste ukene er over og det er fortsatt masse herlig snø i fjellet. Velkommen til fjells og vårskikjøring! 
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 >