Vårrengjøring ute og inne

13.05.2024

Vår er tid for oppussing og vedlikehold av både hus og hytte. Storvask, rens, flislegging eller maling? Her er bedriftene i Trysil som tar saken.

Hytteservice

Flere bedrifter i Trysil har spesialisert seg på å hjelpe hyttetryslinger så vel som fastboende med forefallende arbeid i hus og hytter. 

Bedriftene tar på seg blant annet beising av hytta, vårpuss, snekring, vask og ettersyn. Klikk her for å se hvem som kan hjelpe deg. 

kjells.jpg

Oppussing

Hytteportalen finner du oversikt over alle bedrifter som kan hjelpe deg med små og store prosjekter. Alt fra hjelp innen solskjerming og interiør, til maskinentreprenører, snekkere og arkitekter. 

Hos Trysils Byggevareforretninger er kompetansen høy og servicen på topp. Her finner du byggevarene du trenger til oppussingen og vedlikeholdet av hytta. 

Lillegrinden_ESSVE_LL_20871_1920.jpg

Bilen

Bærer bilen din preg av å ha kjørt på gjørmete vårveier, eller er det på tide med service eller oljesjekk? Fortvil ikke - kjøretøykontroll og service kan utføres her i Trysil.

bilsalg.jpg
Kontakt Brødrene Bakke i Storvegen 45.

 

Rens av duker, gardiner, dyner, puter, tepper eller bunaden?

Trysil Vask og Rens på Mosanden hjelper både deg og huset eller hytta å bli klar til vårens prosjekter. Kanskje trenger skijakka også en rens etter vinteren?  I tillegg til vask og rens av tøy har de også utleie av både duker og servietter til festbordet. 

Her kan du også få leid rensemaskin.  

Husfliden_Bunadsbilder-45.jpg

Sykkelservice

Vi har flere bedrifter i Trysil som står parate til å hjelpe deg med både klargjøring og reparasjon av sykkelen din. Tenker du på å kjøpe ny sykkel i år kan du også gjøre gode kjøp her, både for junior og senior. Se oversikt her.

Sentrum_Sport1_Sommerbutikk_LL_04944_1920.jpg

Med Trysil Bike System sine vaskestasjoner har du alltid ren sykkel, noe som gjør at sykkelen holder lenger. 

Inspirasjon

Drømmer du om nytt interiør? Eller kanskje ønsker du et møbel eller annet produkt ingen andre har? Trysil har flere bedrifter som lager sine egne produkter. Ørbæk Design lager blant annet smykker, vesker og forkle av gamle sykkelslanger. De har også et stort utvalg av gjenbruksmøbler.

Galleri Vågal har et stort utvalg av kunst i sitt galleri. Eieren er også kunster og selger sine verk i galleriet. 

Fagmøbler har et stort utvalg av møbler, så her er det gode muligheter for å ikke reise hjem tomhendt. Like ved ligger også Atmosphere, en unik møbel og interørbutikk plassert på Mosanden. 

05_atmosphere_Trysilcom.jpg

Se fullstendig oversikt over alle shoppingmuligheter her

Flere nyheter

 • 20.06.2024

  Aktiv helg i Trysil

  Helgen 21. til 23. juni er det mye som skjer i Trysil, både i fjellet, i sentrum og øvrige Trysil.  Alt fra åpen sykkelheis til bunadstog og gårdsbesøk. Vi gir deg full oversikt!
 • 08.05.2024

  Vinn drømmehelg i Trysil

  Nå kan du vinne en drømmehelg for deg og familien i Trysil! Alt du trenger å gjøre er å svare på noen spørsmål om hvordan din drømmeferie i Trysil kan se ut.
 • 08.05.2024

  Brannvakthytta- Toppen av Trysilfjellet

  Det lille sjarmerende huset med sin unike fortid og historie ligger få skritt unna varden, som markerer Trysilfjellets høyeste punkt 1 132 meter over havet.  
 • 06.05.2024

  17. mai i Trysil

  17. mai er rett rundt hjørnet, det blir deilig mat, nasjonalsang, is og korpsmusikk i ulike varianter. Her får du oversikt over restaurantene som varter deg opp på nasjonaldagen, og finn ut av hva som skjer ute i grendene.  
 • 23.04.2024

  En utfordring i Toppsjiktet

  Trysils toppturprogram byr på et spennende og variert utvalg av turer i toppklasse. Her har du muligheter for frisk luft, fantastisk utsikt og gratis pleie av kropp og sjel. Og har du lyst til å kjenne litt på konkurranseinstinktet i tillegg, kan ...
 • 05.05.2024

  10 tips til familieferien i Trysil

  Norgesferie har blitt den nye feriefavoritten for mange. Vi har samlet våre beste tips for en vellykket opplevelsesferie i eget land. I Trysil kan hele familien ha det gøy! Her er 10 tips til morsomme opplevelser i sommer-Trysil.
 • 03.04.2024

  Vårskikjøring i Trysil

  Dagene er lengre og lysere, sola har begynt å varme, de travleste ukene er over og det er fortsatt masse herlig snø i fjellet. Velkommen til fjells og vårskikjøring! 
 • 08.03.2024

  Påskeprogram 2024

  Påsken i Trysil er tiden for skikjøring, late dager i sola, underholdning, afterski, aktiviteter for hele familien og herlig stemning.
 • 28.02.2024

  Tips til en aktiv påskeferie i Trysil

  Skikjøring, langrennsturer, deilig mat og morsomme aktiviteter er det gode påskelivet for mange. I Trysil får du alt dette og mer til. Her er våre tips til påskeaktiviteter for hele familien.
 • 28.02.2024

  Velkommen til sentrum

  Trysil sentrum er en perle, med koselige spisesteder, avslappende shopping og hyggelige aktiviteter. Se hvorfor du bør ta turen til sentrum når du besøker Trysil.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 >