Vårrengjøring ute & inne

06.04.2021

Vår er tid for oppussing og vedlikehold av både hus og hytte.  Storvask, rens, flislegging eller maling? Her er bedriftene som tar saken!

Hytteservice

Kjells Hytteservice Flere bedrifter i Trysil har spesialisert seg på å hjelpe hyttetryslinger så vel som fastboende med forefallende arbeid i hus og hytter. 

Bedriftene tar på seg blant annet beising av hytta, vårpuss, snekring, vask og ettersyn. Klikk her for å se hvem som kan hjelpe deg. 

Oppussing

Pusse opp hyttaHytteportalen finner du oversikt over alle bedrifter som kan hjelpe deg med små og store prosjekter. Alt fra hjelp innen solskjerming og interiør, til maskinentreprenører, snekkere og arkitekter. 

Hos Trysils Byggevareforretninger er kompetansen høy og servicen på topp. Her finner du byggevarene du trenger til oppussingen og vedlikeholdet av hytta. 

Bilen

Skirens

Bærer bilen din preg av å ha kjørt på gjørmete vårveier, eller er det på tide med service eller oljesjekk? Fortvil ikke - både bilvask, kjøretøykontroll og service kan utføres her i Trysil.

Kontakt Brødrene Bakke i Storvegen 45 eller Trysil Bil ved Trysil Shell-senter for et tilbud. Sistenevnte har også leiebiler, og er ett av stedene i Trysil med vaskehall til bilen.

Skihotell

Hos Trysil Skishop kan du levere inn skiene dine, få dem preppet, og hente dem igjen til høsten - klare til bruk! Enklere blir det ikke.

Rens av duker, tepper eller bunaden?

Rens av bunadenTrysil Vask og Rens på Mosanden hjelper både deg og huset eller hytta å bli klar til vårens prosjekter. Kanskje trenger skijakka også en rens etter vinteren?  I tillegg til vask og rens av tøy har de også utleie av både duker og servietter til festbordet. 

Her kan du også få leid rensemaskin.  

Sykkelservice

Sykkelservice Trysil


Sentrum Sport 
,  Trysil Skishop og Sport Lodge'n står parate tilå hjelpe deg med både klargjøring og reparasjon av sykkelen din. Tenker du på å kjøpe ny sykkel i år kan du også gjøre gode kjøp her, både for junior og senior. 

Flere nyheter

 • 20.10.2021

  Kickoff for vintersesongen i Trysil

  Den første snøen har lavet ned – og det kribler i skiføtter. Lørdag 23. oktober blir det kickoff for vintersesongen både på Restaurant Laaven og Skipuben.
 • 13.09.2021

  Den perfekte jenteturen til Trysil

  De siste månedene har familietid fått en litt ny dimensjon! Men nå er det tid for jentetur! Voksentur. Janne tok med seg sine venninner til Trysil hvor det ble tid for avslapning og utfordringer kanskje litt ut av komfortsonen. Men alle var enig o...
 • 07.07.2021

  Tips til høstaktiviteter i Trysil

  Høsten er utetid og best på fjellet! Klare farger og fin høstsol gir høsten på fjellet det lille ekstra. Sjekk hvorfor du bør ta turen til Trysil i høst!
 • 22.06.2021

  Nå åpner vi Norges største pumptrack

  2. juli blir det offisiell åpning av den nye pumptracken i Trysil, som er Norges største. 
 • 16.06.2021

  Lekne leveregler fra barn til voksne

  I Trysil tar vi lek på alvor – og barn synes voksne bør være mer med på leken. De har derfor laget lekne leveregler til voksne.
 • 11.06.2021

  Trysilrypa 2021 - er du klar for årets jentehelg?

  Vi kan med glede informere om at vi arrangerer Trysilrypa helgen 9. til 12. september, i tråd med gjeldende smitteverntiltak.
 • 11.06.2021

  Tips til annerledes overnatting i Trysil

  Noen sommerkvelder er som skapt for å ligge ute. Trysil har mange fine plasser å overnatte for deg som elsker å våkne til lyden av fuglekvitter eller elvas brus. Trives du best med tak over hodet finnes det morsomme alternativer til køya hjemme.
 • 31.05.2021

  10 tips til familieferien i Trysil

  Det blir Norgesferie i år også, for de fleste nordmenn. Vi har samlet våre beste tips for en vellykket opplevelsesferie i eget land. I Trysil kan hele familien ha det gøy! Her er 10 tips til morsomme opplevelser i sommer-Trysil.
 • 27.05.2021

  Aktiv drømmehelg i vente

  Det meldes om brede glis fra både klatreparken, Gullia, minigolfbanen, bassenget og bowlingbanene. Videre meldes det sol fra skyfri himmel og over 20 grader til helga. Velkommen til Trysil!
 • 26.05.2021

  Lever drømmen i Trysil

  Med naturen som lekegrind bosetter stadig flere sesongarbeidere seg i Trysil på heltid. Ulrika Pettersson og Johan Söderlund har funnet både hverandre og drømmelivet i Trysil, og sammen med barna Julian (4) og Adrian (6) er de ute på små eventyr s...
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 >