Vårrengjøring ute og inne

27.03.2023

Vår er tid for oppussing og vedlikehold av både hus og hytte. Storvask, rens, flislegging eller maling? Her er bedriftene i Trysil som tar saken.

Hytteservice

Kjells Hytteservice Flere bedrifter i Trysil har spesialisert seg på å hjelpe hyttetryslinger så vel som fastboende med forefallende arbeid i hus og hytter. 

Bedriftene tar på seg blant annet beising av hytta, vårpuss, snekring, vask og ettersyn. Klikk her for å se hvem som kan hjelpe deg. 

Oppussing

Pusse opp hyttaHytteportalen finner du oversikt over alle bedrifter som kan hjelpe deg med små og store prosjekter. Alt fra hjelp innen solskjerming og interiør, til maskinentreprenører, snekkere og arkitekter. 

Hos Trysils Byggevareforretninger er kompetansen høy og servicen på topp. Her finner du byggevarene du trenger til oppussingen og vedlikeholdet av hytta. 

Bilen

Bil_350.jpg

Bærer bilen din preg av å ha kjørt på gjørmete vårveier, eller er det på tide med service eller oljesjekk? Fortvil ikke - både bilvask, kjøretøykontroll og service kan utføres her i Trysil.


Kontakt Brødrene Bakke i Storvegen 45 eller Trysil Bil ved Trysil Shell-senter for et tilbud. Sistenevnte har også leiebiler, og er ett av stedene i Trysil med vaskehall til bilen.

Skihotell

Hos Trysil Skishop kan du levere inn skiene dine, få dem preppet, og hente dem igjen til høsten - klare til bruk! Enklere blir det ikke.

Rens av duker, gardiner, dyner, puter, tepper eller bunaden?

Rens av bunadenTrysil Vask og Rens på Mosanden hjelper både deg og huset eller hytta å bli klar til vårens prosjekter. Kanskje trenger skijakka også en rens etter vinteren?  I tillegg til vask og rens av tøy har de også utleie av både duker og servietter til festbordet. 

Her kan du også få leid rensemaskin.  

Sykkelservice

Sykkelservice Trysil Sentrum Sport, Trysil Skishop og Sport Lodge'n står parate til å hjelpe deg med både klargjøring og reparasjon av sykkelen din. Tenker du på å kjøpe ny sykkel i år kan du også gjøre gode kjøp her, både for junior og senior. 

Med Trysil Bike System sine vaskestasjoner har du alltid ren sykkel, noe som gjør at sykkelen holder lenger. 

Flere nyheter

 • 09.05.2023

  Sommeren nærmer seg – se hva som skjer!

  Sommersesongen i Trysil nærmer seg med stormskritt. Se når sommeraktivitetene i Trysil ruller i gang.
 • 09.05.2023

  Golfbanen fyller 20 år

  Trysilfjellet Golfbane går for å være en av Norges beste skogbaner. I år er den 20 år! Golfsporten og alt rundt golfbanen i Trysil har tatt store steg de siste årene. I sommer tas ytterligere store steg når Trysil inviterer til Srixon Tour,...
 • 03.05.2023

  8 tips til sommerferie på budsjett i Trysil

  Her er åtte tips som kan gi deg en billigere ferie i Trysil. Forslagene gjør at du kanskje klarer å holde kostnadene nede og likevel skape fantastiske opplevelser for deg og dine i Trysil i sommer.
 • 05.05.2023

  Bli med på tidenes aktivitetshelg i Trysil

  Morgentur til soloppgang i naturskjønne omgivelser, deilige matopplevelser, pustepauser på yogamatta, SPA og trening for både kropp og topplokk - bli med på en skikkelig Energiboost Weekend 23. til 25. juni på SkiStar Lodge Trysil med treningsprof...
 • 30.03.2023

  Årets stora sommarnyheter i Trysil

  Årets stora sommarnyheter i Trysil kommer garanterat att bli populära bland barnen. En helt ny äventyrspark står klar till sommaren med Mountain Coaster, tubing, mini-gokart, studsmattor och inte minst flera nya liftbaserade leder för de minsta.
 • 30.03.2023

  Årets store sommernyheter i Trysil

  Årets store sommernyhet i Trysil blir garantert populært blant barna. En helt ny eventyrpark skal stå klart til sommeren med Mountain Coaster, tubing, mini-gokart, trampoliner, og ikke minst flere nye heisbaserte stier for de minste.
 • 23.02.2023

  10 tips til familieferien i Trysil

  Norgesferie har blitt den nye feriefavoritten for mange. Vi har samlet våre beste tips for en vellykket opplevelsesferie i eget land. I Trysil kan hele familien ha det gøy! Her er 10 tips til morsomme opplevelser i sommer-Trysil.
 • 14.03.2023

  Tips til en aktiv påskeferie i Trysil

  Ønsker du en aktiv påskeferie hvor hele familien har det gøy? Da er Trysil stedet. Her er 10 tips til påskeaktiviteter for hele familien. 
 • 14.03.2023

  Påskeprogram 2023

  Påsken i Trysil er skikjøring, late dager i sola, underholdning, afterski, aktiviteter for hele familien og herlig stemning.
 • 07.03.2023

  Ta med vennegjengen på skiferie til Trysil

  Bo bra, spise godt, kjøre masse på ski og kanskje nyte en solnedgang fra toppen av Trysilfjellet. Ta med vennegjengen på årets skitur til Trysil.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 >