Vårrengjøring ute & inne

04.04.2022

Vår er tid for oppussing og vedlikehold av både hus og hytte.  Storvask, rens, flislegging eller maling? Her er bedriftene som tar saken!

Hytteservice

Kjells Hytteservice Flere bedrifter i Trysil har spesialisert seg på å hjelpe hyttetryslinger så vel som fastboende med forefallende arbeid i hus og hytter. 

Bedriftene tar på seg blant annet beising av hytta, vårpuss, snekring, vask og ettersyn. Klikk her for å se hvem som kan hjelpe deg. 

Oppussing

Pusse opp hyttaHytteportalen finner du oversikt over alle bedrifter som kan hjelpe deg med små og store prosjekter. Alt fra hjelp innen solskjerming og interiør, til maskinentreprenører, snekkere og arkitekter. 

Hos Trysils Byggevareforretninger er kompetansen høy og servicen på topp. Her finner du byggevarene du trenger til oppussingen og vedlikeholdet av hytta. 

Bilen

Skirens

Bærer bilen din preg av å ha kjørt på gjørmete vårveier, eller er det på tide med service eller oljesjekk? Fortvil ikke - både bilvask, kjøretøykontroll og service kan utføres her i Trysil.

Kontakt Brødrene Bakke i Storvegen 45 eller Trysil Bil ved Trysil Shell-senter for et tilbud. Sistenevnte har også leiebiler, og er ett av stedene i Trysil med vaskehall til bilen.

Skihotell

Hos Trysil Skishop kan du levere inn skiene dine, få dem preppet, og hente dem igjen til høsten - klare til bruk! Enklere blir det ikke.

Rens av duker, gardiner, dyner, puter, tepper eller bunaden?

Rens av bunadenTrysil Vask og Rens på Mosanden hjelper både deg og huset eller hytta å bli klar til vårens prosjekter. Kanskje trenger skijakka også en rens etter vinteren?  I tillegg til vask og rens av tøy har de også utleie av både duker og servietter til festbordet. 

Her kan du også få leid rensemaskin.  

Sykkelservice

Sykkelservice Trysil


Sentrum Sport 
,  Trysil Skishop og Sport Lodge'n står parate tilå hjelpe deg med både klargjøring og reparasjon av sykkelen din. Tenker du på å kjøpe ny sykkel i år kan du også gjøre gode kjøp her, både for junior og senior. 

Med Trysil Bike System sine vaskestasjoner har du alltid ren sykkel, noe som gjør at sykkelen holder lenger. 

Flere nyheter

 • 19.05.2022

  En aktiv ferie med storfamilien

  Anders Backe har vært mange ganger i Trysil både vinter og sommer, men aldri sammen med familien. Denne gangen skulle de sykle sammen for første gang etter den alvorlige ulykken til pappa Tollef.
 • 10.05.2022

  Chris garantist for golfsuksess

  Chris Pickles er fagmann i golf. Rettere sagt i golfanlegg. Som course manager er det han som har ansvaret for at Trysilfjellet Golfbane framstår som en av Norges fineste baner. Kun strøken bane er godt nok for engelskmannen.
 • 02.05.2022

  I Trysil tager vi leg seriøst!

  Børn vil lege, når de har ferie, og de vil helst have, at de voksne er med. Det tager de alvorligt i Trysil, hvor de har indført sjove leveregler for voksne.
 • 02.05.2022

  I Trysil tar vi lek på alvor!

  Barn vil leke i ferien, og aller helst at de voksne skal være med. Det tar de på ramme alvor i Trysil, hvor de har innført lekne leveregler for voksne.
 • 01.05.2022

  Lekne leveregler fra barn til voksne

  I Trysil tar vi lek på alvor – og barn synes voksne bør være mer med på leken. De har derfor laget lekne leveregler til voksne.
 • 11.04.2022

  Besøk våre butikker og vinn gavekort!

  Under Trysilsmellen 22-23 april vil det i år deles ut flere gavekort med flotte gevinster! Det er gratis å delta.
 • 25.03.2022

  Winter Finale på Trysil Høyfjellssenter

  Winter Ski Finale på Trysil Høyfjellssenter er en morsom og aktiv sesongavslutning for hele familien! Det blir selvfølgelig Ski Out Race også i år - et populært arrangement med klasser for hele familien - fra raceren som vil først til mål til mor,...
 • 23.02.2022

  10 tips til familieferien i Trysil

  Norgesferie har blitt den nye feriefavoritten for mange. Vi har samlet våre beste tips for en vellykket opplevelsesferie i eget land. I Trysil kan hele familien ha det gøy! Her er 10 tips til morsomme opplevelser i sommer-Trysil.
 • 17.02.2022

  Familien Thorsen tester hvor familievennlig Trysil er

  Familien Thorsen er en skiglad familie, men de har aldri vært i Trysil før. Nå skal de teste hvor familievennlig Trysil er. Sjekk hvordan det gikk.
 • 14.02.2022

  Program Trysilsmellen

  Trysilsmellen 2022 markerer sesongavslutning, og både i sentrum og på fjellet er det en hel del som skjer helga 21.-24. april. I Trysil sentrum og på Mosanden vil butikkene ha mange gode tilbud du ikke vil gå glipp av. 
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 >