Vårrengjøring ute & inne

06.04.2021

Vår er tid for oppussing og vedlikehold av både hus og hytte.  Storvask, rens, flislegging eller maling? Her er bedriftene som tar saken!

Hytteservice

Kjells Hytteservice Flere bedrifter i Trysil har spesialisert seg på å hjelpe hyttetryslinger så vel som fastboende med forefallende arbeid i hus og hytter. 

Bedriftene tar på seg blant annet beising av hytta, vårpuss, snekring, vask og ettersyn. Klikk her for å se hvem som kan hjelpe deg. 

Oppussing

Pusse opp hyttaHytteportalen finner du oversikt over alle bedrifter som kan hjelpe deg med små og store prosjekter. Alt fra hjelp innen solskjerming og interiør, til maskinentreprenører, snekkere og arkitekter. 

Hos Trysils Byggevareforretninger er kompetansen høy og servicen på topp. Her finner du byggevarene du trenger til oppussingen og vedlikeholdet av hytta. 

Bilen

Skirens

Bærer bilen din preg av å ha kjørt på gjørmete vårveier, eller er det på tide med service eller oljesjekk? Fortvil ikke - både bilvask, kjøretøykontroll og service kan utføres her i Trysil.

Kontakt Brødrene Bakke i Storvegen 45 eller Trysil Bil ved Trysil Shell-senter for et tilbud. Sistenevnte har også leiebiler, og er ett av stedene i Trysil med vaskehall til bilen.

Skihotell

Hos Trysil Skishop kan du levere inn skiene dine, få dem preppet, og hente dem igjen til høsten - klare til bruk! Enklere blir det ikke.

Rens av duker, tepper eller bunaden?

Rens av bunadenTrysil Vask og Rens på Mosanden hjelper både deg og huset eller hytta å bli klar til vårens prosjekter. Kanskje trenger skijakka også en rens etter vinteren?  I tillegg til vask og rens av tøy har de også utleie av både duker og servietter til festbordet. 

Her kan du også få leid rensemaskin.  

Sykkelservice

Sykkelservice Trysil


Sentrum Sport 
,  Trysil Skishop og Sport Lodge'n står parate tilå hjelpe deg med både klargjøring og reparasjon av sykkelen din. Tenker du på å kjøpe ny sykkel i år kan du også gjøre gode kjøp her, både for junior og senior. 

Flere nyheter

 • 14.05.2021

  Kjøp sykkel i Trysil

  Etterspørselen etter sykler er ekstra stor i år, det gjelder i hele sykkelbransjen. Covid-situasjonen har ført til ekstra utfordringer i flere ledd med tanke på blant annet distribusjon. Ønsker du å sikre deg ny sykkel denne sommeren bør du handle...
 • 11.05.2021

  Her er årets sommernyheter i Trysil

  Trysil lanserer i år enda flere sykkelnyheter som gir sykkelanlegget bedre kapasitet og flere opplevelser for sommerferiegjestene. Allerede nå merker Trysil at interessen er stor. Det største resorthotellet, Radisson Blu Resort Trysil, ligger 68...
 • 25.03.2021

  Siste nytt fra SkiStar

  Vi er straks inne i påskeuka, normalt en av de største ukene i sesongen. Det er kommet nye nasjonale anbefalinger og lokal forskrift som vil prege noe av påskefeiringen. 
 • 24.03.2021

  Det du trenger å vite om påsken i Trysil

  Årets påske blir spesiell – også i år. Heldigvis er skianlegget, nesten alle aktiviteter, butikker og spisesteder åpne. Vi skal tilrettelegge for en fin påskeferie for alle gjester, hyttetryslinger og tryslinger som er i Trysil. Her finner du...
 • 24.03.2021

  Høyt servicenivå med sykkelpass

  Sju år er gått siden spaden ble satt i jorda i Trysil Bike Arena. Hvert år siden starten har dyktige stibyggere sørget for at stisykling troner på aktivitetstoppen i Trysil, med hele 40.000 byggetimer bak seg. For å videreutvikle gjesteservicen...
 • 12.03.2021

  8 tips til aktiviteter i påskeferien

  Med blå himmel, sol og snø tilbyr Trysil påskeaktiviteter for hele familien. Her er åtte av mange fine aktiviteter du finner i Trysil i påsken!
 • 02.03.2021

  På ski for første gang

  I desember gikk vi ut med en etterlysning: Er du født uten ski på beina og vil til Trysil på en drømmeferie og lære deg å stå på ski. Over 2.700 personer søkte, og nå har vinneren vært i Trysil. Se hvordan det gikk da Siri Glad Hauge fra Porsgrunn...
 • 02.03.2021

  Langrennstur med hele familien

  I Trysil har vi et bredt utvalg av langrennsløyper. Her er våre beste tips til familievennlige langrennsturer! Husk å pakk med dere kvikklunsjen og kakaoen i sekken. God tur! 
 • 17.02.2021

  Ferieperler med Gaute Grøtta Grav

  Gaute Grøtta Grav har testet ut ulike aktiviteter som finnes i Trysil og filmet det til serien sin Ferieperler. 
 • 10.02.2021

  Gavetips til morsdag og valentines

  I år er søndag 14. februar en spesiell dag. Den markerer morsdag, valentines og fastelaven på en og samme dag. Vi har i den anledning samlet våre beste gavetips!
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 >