Sykkelutleie for alle behov i Trysil

05.06.2023

I Trysil kan du leie alt fra fulldempete stisykler, barnesykler til elsykler. Mulighetene er mange, velg det som passer deg. 

Hvis dere ikke vil ta med egne sykler til Trysil så er det ingen problem - her finner du et bredt utvalg av sykler til leie.

Sport Lodgen

Sykkelutleie_sportlodgen.jpg

Sport Lodgen har to filialer som ligger midt i sykkelsmørøyet. Du kan leie sykler på Radisson Blu Trysil og på Høyfjellssenteret. 

- Vi har nå 700 utleiesykler tilgjengelig for sykkelgjestene. Etterspørselen etter leiesykler har eksplodert de siste årene, og i høysesong har vi ofte nesten alle syklene på utleie, forteller Øyvind Mellum på Sport Lodgen Vi har blant annet fulldempet stisykler i flere størrelser. Vi har også hardtails og barnesykler. Og elsykler har blitt veldig populært. I tillegg har vi Shimano Service Center som har er et komplett sykkelverksted med dempeservice og reparasjoner for alle typer sykler.

Sport 1 - Sentrum Sport

Sykkelutleie_sport1.JPG

I sportsbutikken Sport 1 i Trysil sentrum finner du et bredt utvalg av utleiesykler til rimelige priser. Nesten alle syklene er nye i sommer. På sykkelverkstedet i kjelleren møter du trivelige folk med høy kompetanse.

- Vi har stort utvalg av ulike typer terrengsykler for hele familien, perfekte for sykling i Trysil, sier Thorbjørn Lyseggen hos Sport 1 Trysil. - Våre elsykler gir deg ekstra trøkk og rekkevidde nok til å utforske stiene i Trysil i timevis. Hos oss kan du leie elsykler for både voksne og barn, helt ned til åtteårsalderen.

Du kan bestille utleiesykler hos Sport 1 Trysil på trysilsykkel.no

SentrumSport_elsykler.jpg

 Både Sport Lodgen og Sport 1 har i tillegg sykler til salgs.

Opplev alle perlene med sykkelguide

Sykkelguide.jpg

For å få det aller beste ut av sykkelopplevelsen så anbefales det å leie en sykkelguide eller en sykkelinstruktør fra Trysilguidene. De kan både få deg til å føle deg enda tryggere på sykkelen, og vise deg alle de beste sykkelperlene i Trysil. 

Flere nyheter

 • 13.05.2024

  Vårrengjøring ute og inne

  Vår er tid for oppussing og vedlikehold av både hus og hytte. Storvask, rens, flislegging eller maling? Her er bedriftene i Trysil som tar saken.
 • 08.05.2024

  Vinn drømmehelg i Trysil

  Nå kan du vinne en drømmehelg for deg og familien i Trysil! Alt du trenger å gjøre er å svare på noen spørsmål om hvordan din drømmeferie i Trysil kan se ut.
 • 08.05.2024

  Brannvakthytta- Toppen av Trysilfjellet

  Det lille sjarmerende huset med sin unike fortid og historie ligger få skritt unna varden, som markerer Trysilfjellets høyeste punkt 1 132 meter over havet.  
 • 06.05.2024

  17. mai i Trysil

  17. mai er rett rundt hjørnet, det blir deilig mat, nasjonalsang, is og korpsmusikk i ulike varianter. Her får du oversikt over restaurantene som varter deg opp på nasjonaldagen, og finn ut av hva som skjer ute i grendene.  
 • 23.04.2024

  En utfordring i Toppsjiktet

  Trysils toppturprogram byr på et spennende og variert utvalg av turer i toppklasse. Her har du muligheter for frisk luft, fantastisk utsikt og gratis pleie av kropp og sjel. Og har du lyst til å kjenne litt på konkurranseinstinktet i tillegg, kan ...
 • 05.05.2024

  10 tips til familieferien i Trysil

  Norgesferie har blitt den nye feriefavoritten for mange. Vi har samlet våre beste tips for en vellykket opplevelsesferie i eget land. I Trysil kan hele familien ha det gøy! Her er 10 tips til morsomme opplevelser i sommer-Trysil.
 • 03.04.2024

  Vårskikjøring i Trysil

  Dagene er lengre og lysere, sola har begynt å varme, de travleste ukene er over og det er fortsatt masse herlig snø i fjellet. Velkommen til fjells og vårskikjøring! 
 • 08.03.2024

  Påskeprogram 2024

  Påsken i Trysil er tiden for skikjøring, late dager i sola, underholdning, afterski, aktiviteter for hele familien og herlig stemning.
 • 28.02.2024

  Tips til en aktiv påskeferie i Trysil

  Skikjøring, langrennsturer, deilig mat og morsomme aktiviteter er det gode påskelivet for mange. I Trysil får du alt dette og mer til. Her er våre tips til påskeaktiviteter for hele familien.
 • 28.02.2024

  Velkommen til sentrum

  Trysil sentrum er en perle, med koselige spisesteder, avslappende shopping og hyggelige aktiviteter. Se hvorfor du bør ta turen til sentrum når du besøker Trysil.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 >