Sykkelutleie for alle behov i Trysil

05.06.2023

I Trysil kan du leie alt fra fulldempete stisykler, barnesykler til elsykler. Mulighetene er mange, velg det som passer deg. 

Hvis dere ikke vil ta med egne sykler til Trysil så er det ingen problem - her finner du et bredt utvalg av sykler til leie.

Sport Lodgen

Sykkelutleie_sportlodgen.jpg

Sport Lodgen har to filialer som ligger midt i sykkelsmørøyet. Du kan leie sykler på Radisson Blu Trysil og på Høyfjellssenteret. 

- Vi har nå 700 utleiesykler tilgjengelig for sykkelgjestene. Etterspørselen etter leiesykler har eksplodert de siste årene, og i høysesong har vi ofte nesten alle syklene på utleie, forteller Øyvind Mellum på Sport Lodgen Vi har blant annet fulldempet stisykler i flere størrelser. Vi har også hardtails og barnesykler. Og elsykler har blitt veldig populært. I tillegg har vi Shimano Service Center som har er et komplett sykkelverksted med dempeservice og reparasjoner for alle typer sykler.

Sport 1 - Sentrum Sport

Sykkelutleie_sport1.JPG

I sportsbutikken Sport 1 i Trysil sentrum finner du et bredt utvalg av utleiesykler til rimelige priser. Nesten alle syklene er nye i sommer. På sykkelverkstedet i kjelleren møter du trivelige folk med høy kompetanse.

- Vi har stort utvalg av ulike typer terrengsykler for hele familien, perfekte for sykling i Trysil, sier Thorbjørn Lyseggen hos Sport 1 Trysil. - Våre elsykler gir deg ekstra trøkk og rekkevidde nok til å utforske stiene i Trysil i timevis. Hos oss kan du leie elsykler for både voksne og barn, helt ned til åtteårsalderen.

Du kan bestille utleiesykler hos Sport 1 Trysil på trysilsykkel.no

SentrumSport_elsykler.jpg

 Både Sport Lodgen og Sport 1 har i tillegg sykler til salgs.

Opplev alle perlene med sykkelguide

Sykkelguide.jpg

For å få det aller beste ut av sykkelopplevelsen så anbefales det å leie en sykkelguide eller en sykkelinstruktør fra Trysilguidene. De kan både få deg til å føle deg enda tryggere på sykkelen, og vise deg alle de beste sykkelperlene i Trysil. 

Flere nyheter

 • 18.09.2023

  Elgjakta i Trysil fra 25. september

  Med mange jegere i skogen er det lurt å ta hensyn når man er ute i naturen.
 • 23.08.2023

  Voksentur til Trysil med magiske fjellopplevelser og aktiv avkobling

  Høstens fargesprakende magi og spennende fjellopplevelser gjør Trysil til det ideelle reisemålet for en vennetur. Uansett om dere søker spenning, avslapning eller en blanding av begge deler, vil en voksentur i fjellet skape minner for livet. Så...
 • 15.08.2023

  Tips til høstaktiviteter i Trysil

  Høsten er utetid og fantastisk på fjellet! Klare farger og fin høstsol gir høsten på fjellet det lille ekstra. Sjekk hvorfor du bør ta turen til Trysil i høst!
 • 30.06.2023

  Derfor bør du besøke Trysil sentrum i sommer

  Trysil sentrum er en oase av aktiviteter, koselige spisesteder og avslappende shopping. Se hvorfor du bør ta turen til sentrum når du besøker Trysil. 
 • 29.06.2023

  Tips til fine badeplasser i Trysil

  Når sola steker og svetten siler er det godt at det finnes mange fine badeplasser i Trysil. Her får du våre beste badetips! 
 • 28.06.2023

  Stitips fra lokal stisyklister

  Favorittene til lokale sykkelentusiaster er kanskje de beste tipsene du kan få. Hvor sykler de helst og hvorfor er dette en favoritt. Bli kjent med noen lokale stisyklister og hør hva de har å si.
 • 28.06.2023

  Fiske i Trysil er spitze!

  Hanno fra Hamburg elsker Norge og Trysil. Familien har hytte i Trysil, og de tar turen så ofte de kan. Fluestanga er fast inventar på hytta. Når det kommer til fiske, er Hanno ustoppelig!
 • 26.06.2023

  Årets store sommernyheter i Trysil

  Årets store sommernyhet i Trysil ble umiddelbart populært blant barna. En helt ny eventyrpark er nå klar med Mountain Coaster, tubing, mini-gokart, hoppepute og ikke minst flere nye heisbaserte stier for de minste.
 • 22.06.2023

  Aktiv helg i Trysil – nå åpner flere sommeraktiviteter

  Helgen 23. til 25. juni blir det mye som skjer i Trysil. Få oversikten over hva som skjer i Trysil i helgen her.
 • 06.06.2023

  Nye toppturer

  Frisk fjellluft, godfølelsen når målet er nådd, utsikten og ikke minst suget etter den neste turen. Er det rart vi elsker toppturer? Trysils toppturprogram byr på nye turer i år. 
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 >