Aktiv drømmehelg i vente

27.05.2021

Det meldes om brede glis fra både klatreparken, Gullia, minigolfbanen, bassenget og bowlingbanene. Videre meldes det sol fra skyfri himmel og over 20 grader til helga. Velkommen til Trysil!

Gullia 

Endelig er sykkelsesongen i Gullia i gang, og etter trafikken å dømme er det mange som har sett frem til dette. Alle stier i Gullia er åpne, med unntak av Miss Piggy og GT Pro Park. Har du tid til en pause i syklinga er det utplassert bord og benker hvor du kan ta en velfortjent pust, og det er mulighet for å grille egen mat i GT Bike Park. Arenakiosken har åpent hver helg, og her får du kjøpe både is, brus og de populære Green-Fox produktene. Vil du leie sykkel finner du oversikten over dette her. 

Husk å holde avstand, og sett deg inn i våre koronavettregler for Trysil Bike Arena. 

Klatreparken

Klatrepark_660.jpg

Se opp! Nå flyr det små og store i tretoppene i klatreparken Høyt & Lavt. Her er det morsomme utfordringer for nesten alle aldre og ferdighetsnivåer. Åpent lørdager til og med den 12. juni, deretter daglig fra 19. juni til den 15. august.  Se åpningstider og forhåndsbestill her. 

Gøy for alle på golfbanen

Hovedbanen på Trysilfjellet Golfbane åpner den 29. mai. Proshop, minigolf, drivingrange og petanquebanen er åpen, her kan hele familien kose seg, hver dag fra 9-17.  Nyåpnede S.K.O.G.S ved golfbanen sørger for mat og drikke.

 

Trysil Hestesenter saler opp 

Hestesenter_660.jpg

Hos Trysil Hestesenter blir det rekordtidlig åpning av sommersesongen i år. Den 29. mai er vertskap og hester klare for å ta deg med ut på tur. Bestilling gjøres foreløpig på telefon: 90 52 10 46.  Les mer om turene her. 

Bading og bowling 

bad_660.jpg

Også innendørs er det full aktivitet og mye moro. På Radisson Blu er både basseng og bowling åpen. Bowling bookes telefon +47 62 44 91 66 eller pr. e-post pool.bowling@radissonblu.com, og inngang til opplevelsesbadet skal bookes her (åpner 24 timer før). Det er dessverre en teknisk feil på surfebølgen, så den er stengt. 

Ikke glem å spise

Piazza_660.jpg

Tiden flyr på morsomme aktiviteter i Trysil, men husk å legge inn noen matpauser. Heldigvis kan du komme til dekket bord. Flere spistesteder på Turistsenteret, på Radisson Blu og i sentrum er åpne, med varierte og spennende menyer. Her kan alle finne noe som frister, hva med en pizza på La Piazza, moules frites på Bar Trysil eller elgburger hos S.K.O.G.S? Velbekomme. 

Toppturer

Toppturtilbudet i Trysil er dessverre ikke sesongåpnet. Mange stier er fortsatt våte og snøbelagt, men våre flinke stifaddere jobber iherdig med å rydde stier og sjekke merking. På vår mest populære topptur, Skagsvola, er veien fortsatt stengt. Vi holder dere oppdatert når stiene på fjellet er klare.   

>> Klikk her for overnattingstilbud 

Flere nyheter

 • 31.07.2022

  Tips til høstaktiviteter i Trysil

  Høsten er utetid og best på fjellet! Klare farger og fin høstsol gir høsten på fjellet det lille ekstra. Sjekk hvorfor du bør ta turen til Trysil i høst!
 • 05.07.2022

  Tips til fine badeplasser i Trysil

  Når sola steker og svetten siler er det godt at det finnes mange fine badeplasser i Trysil. Her får du våre beste badetips! Noen av dem kjenner du sikkert fra før, andre kan du glede deg til å besøke i sommer. 
 • 04.07.2022

  Topptur i Trysil med små barn

  Trysil er et eldorado for turglade barn og voksne. Over hele kommunen er det et stort utvalg av tilrettelagte og godt merkede turstier. Friluftspappa Jostein Væge tok med seg familien til Ulvsjøberget, en av turene som har vært med lengst i...
 • 28.06.2022

  Dette skjer i Trysil i helga

  Også denne helgen skjer det mye i Trysil. Åpning av de to nye heisbaserte stiene i Trysilfjellet og spennende arrangementer på flere av spisestedene. Skulle du trenge å kjøle deg ned mellom slagene, kan Trysil friste med mange fine badeplasser.
 • 19.06.2022

  Derfor bør du besøke Trysil sentrum i sommer

  Trysil sentrum er en oase av aktiviteter, koselige spisesteder og avslappende shopping. Se hvorfor du bør ta turen til sentrum når du besøker Trysil. 
 • 01.06.2022

  Langhelg i sikte

  Det er langhelg i sikte, og vi vet at mange vil tilbringe den i Trysil. Gullia åpnet i helga til store smil og lykkelig gjensyn med favorittstiene. Her gir vi deg oversikt over hva du kan fylle pinshelga i Trysil med!
 • 19.05.2022

  En aktiv ferie med storfamilien

  Anders Backe har vært mange ganger i Trysil både vinter og sommer, men aldri sammen med familien. Denne gangen skulle de sykle sammen for første gang etter den alvorlige ulykken til pappa Tollef.
 • 10.05.2022

  Chris garantist for golfsuksess

  Chris Pickles er fagmann i golf. Rettere sagt i golfanlegg. Som course manager er det han som har ansvaret for at Trysilfjellet Golfbane framstår som en av Norges fineste baner. Kun strøken bane er godt nok for engelskmannen.
 • 02.05.2022

  I Trysil tar vi lek på alvor!

  Barn vil leke i ferien, og aller helst at de voksne skal være med. Det tar de på ramme alvor i Trysil, hvor de har innført lekne leveregler for voksne.
 • 01.05.2022

  Lekne leveregler fra barn til voksne

  I Trysil tar vi lek på alvor – og barn synes voksne bør være mer med på leken. De har derfor laget lekne leveregler til voksne.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 >