Aktiv drømmehelg i vente

27.05.2021

Det meldes om brede glis fra både klatreparken, Gullia, minigolfbanen, bassenget og bowlingbanene. Videre meldes det sol fra skyfri himmel og over 20 grader til helga. Velkommen til Trysil!

Gullia 

Endelig er sykkelsesongen i Gullia i gang, og etter trafikken å dømme er det mange som har sett frem til dette. Alle stier i Gullia er åpne, med unntak av Miss Piggy og GT Pro Park. Har du tid til en pause i syklinga er det utplassert bord og benker hvor du kan ta en velfortjent pust, og det er mulighet for å grille egen mat i GT Bike Park. Arenakiosken har åpent hver helg, og her får du kjøpe både is, brus og de populære Green-Fox produktene. Vil du leie sykkel finner du oversikten over dette her. 

Husk å holde avstand, og sett deg inn i våre koronavettregler for Trysil Bike Arena. 

Klatreparken

Klatrepark_660.jpg

Se opp! Nå flyr det små og store i tretoppene i klatreparken Høyt & Lavt. Her er det morsomme utfordringer for nesten alle aldre og ferdighetsnivåer. Åpent lørdager til og med den 12. juni, deretter daglig fra 19. juni til den 15. august.  Se åpningstider og forhåndsbestill her. 

Gøy for alle på golfbanen

Hovedbanen på Trysilfjellet Golfbane åpner den 29. mai. Proshop, minigolf, drivingrange og petanquebanen er åpen, her kan hele familien kose seg, hver dag fra 9-17.  Nyåpnede S.K.O.G.S ved golfbanen sørger for mat og drikke.

 

Trysil Hestesenter saler opp 

Hestesenter_660.jpg

Hos Trysil Hestesenter blir det rekordtidlig åpning av sommersesongen i år. Den 29. mai er vertskap og hester klare for å ta deg med ut på tur. Bestilling gjøres foreløpig på telefon: 90 52 10 46.  Les mer om turene her. 

Bading og bowling 

bad_660.jpg

Også innendørs er det full aktivitet og mye moro. På Radisson Blu er både basseng og bowling åpen. Bowling bookes telefon +47 62 44 91 66 eller pr. e-post pool.bowling@radissonblu.com, og inngang til opplevelsesbadet skal bookes her (åpner 24 timer før). Det er dessverre en teknisk feil på surfebølgen, så den er stengt. 

Ikke glem å spise

Piazza_660.jpg

Tiden flyr på morsomme aktiviteter i Trysil, men husk å legge inn noen matpauser. Heldigvis kan du komme til dekket bord. Flere spistesteder på Turistsenteret, på Radisson Blu og i sentrum er åpne, med varierte og spennende menyer. Her kan alle finne noe som frister, hva med en pizza på La Piazza, moules frites på Bar Trysil eller elgburger hos S.K.O.G.S? Velbekomme. 

Toppturer

Toppturtilbudet i Trysil er dessverre ikke sesongåpnet. Mange stier er fortsatt våte og snøbelagt, men våre flinke stifaddere jobber iherdig med å rydde stier og sjekke merking. På vår mest populære topptur, Skagsvola, er veien fortsatt stengt. Vi holder dere oppdatert når stiene på fjellet er klare.   

>> Klikk her for overnattingstilbud 

Flere nyheter

 • 13.09.2021

  Den perfekte jenteturen til Trysil

  De siste månedene har familietid fått en litt ny dimensjon! Men nå er det tid for jentetur! Voksentur. Janne tok med seg sine venninner til Trysil hvor det ble tid for avslapning og utfordringer kanskje litt ut av komfortsonen. Men alle var enig o...
 • 07.07.2021

  Tips til høstaktiviteter i Trysil

  Høsten er utetid og best på fjellet! Klare farger og fin høstsol gir høsten på fjellet det lille ekstra. Sjekk hvorfor du bør ta turen til Trysil i høst!
 • 22.06.2021

  Nå åpner vi Norges største pumptrack

  2. juli blir det offisiell åpning av den nye pumptracken i Trysil, som er Norges største. 
 • 16.06.2021

  Lekne leveregler fra barn til voksne

  I Trysil tar vi lek på alvor – og barn synes voksne bør være mer med på leken. De har derfor laget lekne leveregler til voksne.
 • 11.06.2021

  Trysilrypa 2021 - er du klar for årets jentehelg?

  Vi kan med glede informere om at vi arrangerer Trysilrypa helgen 9. til 12. september, i tråd med gjeldende smitteverntiltak.
 • 11.06.2021

  Tips til annerledes overnatting i Trysil

  Noen sommerkvelder er som skapt for å ligge ute. Trysil har mange fine plasser å overnatte for deg som elsker å våkne til lyden av fuglekvitter eller elvas brus. Trives du best med tak over hodet finnes det morsomme alternativer til køya hjemme.
 • 31.05.2021

  10 tips til familieferien i Trysil

  Det blir Norgesferie i år også, for de fleste nordmenn. Vi har samlet våre beste tips for en vellykket opplevelsesferie i eget land. I Trysil kan hele familien ha det gøy! Her er 10 tips til morsomme opplevelser i sommer-Trysil.
 • 26.05.2021

  Lever drømmen i Trysil

  Med naturen som lekegrind bosetter stadig flere sesongarbeidere seg i Trysil på heltid. Ulrika Pettersson og Johan Söderlund har funnet både hverandre og drømmelivet i Trysil, og sammen med barna Julian (4) og Adrian (6) er de ute på små eventyr s...
 • 14.05.2021

  Kjøp sykkel i Trysil

  Etterspørselen etter sykler er ekstra stor i år, det gjelder i hele sykkelbransjen. Covid-situasjonen har ført til ekstra utfordringer i flere ledd med tanke på blant annet distribusjon. Ønsker du å sikre deg ny sykkel denne sommeren bør du handle...
 • 11.05.2021

  Her er årets sommernyheter i Trysil

  Trysil lanserer i år enda flere sykkelnyheter som gir sykkelanlegget bedre kapasitet og flere opplevelser for sommerferiegjestene. Allerede nå merker Trysil at interessen er stor. Det største resorthotellet, Radisson Blu Resort Trysil, ligger 68...
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 >