Ta med barna på restaurant

16.01.2013

God mat hører med til skiferien. Spør du barna i familien hva god mat er, så vil kanskje mange av svarene begynne på P. Pølser, pizza og pannekaker.

Noen spisesteder ivaretar barna ekstra godt med lekerom, gratis dessert, pizza og pølser. Ønsker du å gå ut med hele familien og spise en kveld, så lar det seg gjøre.

Pizza og amerikanskinspirert mat

Pizza er trygt. Noen typer passer barna best, noen passer mor og far best. På menyene finner du både den lekre italienske med tynn bunn og den luftige amerikanske med tjukk bunn. Velg mellom Radisson Blu, Peppes Pizza, Sindrestua, Puben Sankt Olav, Skihytta og Ski Bistroen.

Barn som spiser på SkipaviljongenMen også burger med pommes frites er fin feriemat. Og kan barna spille et spill samtidig med burgermiddag, så er kanskje lykken fullkommen. Loftet Bar på Trysil Turistsenter har både spill og amerikanskinspirert mat på menyen. I etasjen under, med flott utsikt over de flombelyste bakkene, ligger Big Horn Steak House. Her kan barn under 12 år glede seg over gratis dessert. Is!

Lekerom og plankestek

Et lekerom/lekehjørne slår ofte veldig godt an for alle i familien. Lekerom har de blant annet på Pilegrimen Steakhouse, på Radisson Blu, Park Inn Trysil Mountain Resort og på Peppes Pizza.

Pilegrimen Steakhouse har forresten en annen barnerett på P. Nemlig Pilegrimens Barneplanke. Familiens yngste kan selv velge om de vil ha laks eller okse. Prisen er barnets alder x 10 kr.

Og morsomme måter å sette barneprisen på finner du også på Laaven. Fredag og lørdag kveld serveres grillbuffet. Fra klokken 20 kan du spise fra den herligste buffet. Barn opp til 16 år betaler kr 10 pr år.
Kos deg med god mat i ferien!

Tekst: Runa Eggen
Foto: Ola Matsson

Flere nyheter

 • 11.06.2021

  Trysilrypa 2021 - er du klar for årets jentehelg?

  Vi kan med glede informere om at vi arrangerer Trysilrypa helgen 9. til 12. september, i tråd med gjeldende smitteverntiltak.
 • 11.06.2021

  Annerledes overnatting

  Noen sommerkvelder er som skapt for å ligge ute. Trysil har mange fine plasser å overnatte for deg som elsker å våkne til lyden av fuglekvitter eller elvas brus. Trives du best med tak over hodet finnes det morsomme alternativer til køya hjemme.
 • 31.05.2021

  10 tips til familieferien i Trysil

  Det blir Norgesferie i år også, for de fleste nordmenn. Vi har samlet våre beste tips for en vellykket opplevelsesferie i eget land. I Trysil kan hele familien ha det gøy! Her er 10 tips til morsomme opplevelser i sommer-Trysil.
 • 27.05.2021

  Aktiv drømmehelg i vente

  Det meldes om brede glis fra både klatreparken, Gullia, minigolfbanen, bassenget og bowlingbanene. Videre meldes det sol fra skyfri himmel og over 20 grader til helga. Velkommen til Trysil!
 • 26.05.2021

  Lever drømmen i Trysil

  Med naturen som lekegrind bosetter stadig flere sesongarbeidere seg i Trysil på heltid. Ulrika Pettersson og Johan Söderlund har funnet både hverandre og drømmelivet i Trysil, og sammen med barna Julian (4) og Adrian (6) er de ute på små eventyr s...
 • 14.05.2021

  Kjøp sykkel i Trysil

  Etterspørselen etter sykler er ekstra stor i år, det gjelder i hele sykkelbransjen. Covid-situasjonen har ført til ekstra utfordringer i flere ledd med tanke på blant annet distribusjon. Ønsker du å sikre deg ny sykkel denne sommeren bør du handle...
 • 11.05.2021

  Her er årets sommernyheter i Trysil

  Trysil lanserer i år enda flere sykkelnyheter som gir sykkelanlegget bedre kapasitet og flere opplevelser for sommerferiegjestene. Allerede nå merker Trysil at interessen er stor. Det største resorthotellet, Radisson Blu Resort Trysil, ligger 68...
 • 25.03.2021

  Siste nytt fra SkiStar

  Vi er straks inne i påskeuka, normalt en av de største ukene i sesongen. Det er kommet nye nasjonale anbefalinger og lokal forskrift som vil prege noe av påskefeiringen. 
 • 24.03.2021

  Det du trenger å vite om påsken i Trysil

  Årets påske blir spesiell – også i år. Heldigvis er skianlegget, nesten alle aktiviteter, butikker og spisesteder åpne. Vi skal tilrettelegge for en fin påskeferie for alle gjester, hyttetryslinger og tryslinger som er i Trysil. Her finner du...
 • 24.03.2021

  Høyt servicenivå med sykkelpass

  Sju år er gått siden spaden ble satt i jorda i Trysil Bike Arena. Hvert år siden starten har dyktige stibyggere sørget for at stisykling troner på aktivitetstoppen i Trysil, med hele 40.000 byggetimer bak seg. For å videreutvikle gjesteservicen...
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 >