Ta med barna på restaurant

16.01.2013

God mat hører med til skiferien. Spør du barna i familien hva god mat er, så vil kanskje mange av svarene begynne på P. Pølser, pizza og pannekaker.

Noen spisesteder ivaretar barna ekstra godt med lekerom, gratis dessert, pizza og pølser. Ønsker du å gå ut med hele familien og spise en kveld, så lar det seg gjøre.

Pizza og amerikanskinspirert mat

Pizza er trygt. Noen typer passer barna best, noen passer mor og far best. På menyene finner du både den lekre italienske med tynn bunn og den luftige amerikanske med tjukk bunn. Velg mellom Radisson Blu, Peppes Pizza, Sindrestua, Puben Sankt Olav, Skihytta og Ski Bistroen.

Barn som spiser på SkipaviljongenMen også burger med pommes frites er fin feriemat. Og kan barna spille et spill samtidig med burgermiddag, så er kanskje lykken fullkommen. Loftet Bar på Trysil Turistsenter har både spill og amerikanskinspirert mat på menyen. I etasjen under, med flott utsikt over de flombelyste bakkene, ligger Big Horn Steak House. Her kan barn under 12 år glede seg over gratis dessert. Is!

Lekerom og plankestek

Et lekerom/lekehjørne slår ofte veldig godt an for alle i familien. Lekerom har de blant annet på Pilegrimen Steakhouse, på Radisson Blu, Park Inn Trysil Mountain Resort og på Peppes Pizza.

Pilegrimen Steakhouse har forresten en annen barnerett på P. Nemlig Pilegrimens Barneplanke. Familiens yngste kan selv velge om de vil ha laks eller okse. Prisen er barnets alder x 10 kr.

Og morsomme måter å sette barneprisen på finner du også på Laaven. Fredag og lørdag kveld serveres grillbuffet. Fra klokken 20 kan du spise fra den herligste buffet. Barn opp til 16 år betaler kr 10 pr år.
Kos deg med god mat i ferien!

Tekst: Runa Eggen
Foto: Ola Matsson

Flere nyheter

 • 09.05.2023

  Sommeren nærmer seg – se hva som skjer!

  Sommersesongen i Trysil nærmer seg med stormskritt. Se når sommeraktivitetene i Trysil ruller i gang.
 • 09.05.2023

  Golfbanen fyller 20 år

  Trysilfjellet Golfbane går for å være en av Norges beste skogbaner. I år er den 20 år! Golfsporten og alt rundt golfbanen i Trysil har tatt store steg de siste årene. I sommer tas ytterligere store steg når Trysil inviterer til Srixon Tour,...
 • 05.05.2023

  Bli med på tidenes aktivitetshelg i Trysil

  Morgentur til soloppgang i naturskjønne omgivelser, deilige matopplevelser, pustepauser på yogamatta, SPA og trening for både kropp og topplokk - bli med på en skikkelig Energiboost Weekend 23. til 25. juni på SkiStar Lodge Trysil med treningsprof...
 • 30.03.2023

  Årets stora sommarnyheter i Trysil

  Årets stora sommarnyheter i Trysil kommer garanterat att bli populära bland barnen. En helt ny äventyrspark står klar till sommaren med Mountain Coaster, tubing, mini-gokart, studsmattor och inte minst flera nya liftbaserade leder för de minsta.
 • 30.03.2023

  Årets store sommernyheter i Trysil

  Årets store sommernyhet i Trysil blir garantert populært blant barna. En helt ny eventyrpark skal stå klart til sommeren med Mountain Coaster, tubing, mini-gokart, trampoliner, og ikke minst flere nye heisbaserte stier for de minste.
 • 23.02.2023

  10 tips til familieferien i Trysil

  Norgesferie har blitt den nye feriefavoritten for mange. Vi har samlet våre beste tips for en vellykket opplevelsesferie i eget land. I Trysil kan hele familien ha det gøy! Her er 10 tips til morsomme opplevelser i sommer-Trysil.
 • 27.03.2023

  Vårrengjøring ute og inne

  Vår er tid for oppussing og vedlikehold av både hus og hytte. Storvask, rens, flislegging eller maling? Her er bedriftene i Trysil som tar saken.
 • 14.03.2023

  Tips til en aktiv påskeferie i Trysil

  Ønsker du en aktiv påskeferie hvor hele familien har det gøy? Da er Trysil stedet. Her er 10 tips til påskeaktiviteter for hele familien. 
 • 14.03.2023

  Påskeprogram 2023

  Påsken i Trysil er skikjøring, late dager i sola, underholdning, afterski, aktiviteter for hele familien og herlig stemning.
 • 07.03.2023

  Ta med vennegjengen på skiferie til Trysil

  Bo bra, spise godt, kjøre masse på ski og kanskje nyte en solnedgang fra toppen av Trysilfjellet. Ta med vennegjengen på årets skitur til Trysil.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 >