Stietikette for Trysil

01.04.2022

I Trysil er vi stolte av naturen vår og bruker den så ofte vi kan. Vi fryder oss over å få love å dele den meg deg! Enten du går, triller, løper eller sykler vil vi at du skal føle deg velkommen i naturen vår. Vi har laget et knippe vennlige påminnelser, som vi er overbeviste om at vil bidra til økt turglede for alle. Sjekk ut våre stietikette.

1. Del stien

Vis hensyn til folk og dyr som bruker stien. Gå av sykkelen dersom det er nødvendig. Har du en lang kø av syklister bak deg? De vil gjerne forbi. Nesten uten unntak. På mange av sykkelstiene våre er det egnede sykkelstopp for dette formålet.

Del_stien.jpg

2. Vern om naturen

Trysil-dikteren, Skjæraasen, skrev så vakkert at «Mållaust liv har og ei mening..» og selvfølgelig er vi enige. Våre doserte svinger og bløte myrpartier snakker ikke, så vidt vi vet. Men hadde de gjort det, ville de bedt pent om at du triller sykkelen over deres bløte partier, og ikke skrenser deg gjennom - og ødelegger - doserte svinger. Sistnevnte er det for øvrig stipatruljen som har sagt.

Vern_om_naturen.jpg

3. Ta opp søpla

Det nærmeste vi kommer en svinesti i Trysil Bike Arena er Miss Piggy, og ikke en gang her ønsker vi å se forsøpling. Hold din sti ren, kast søppel i dertil egnede installasjoner, og hjelp oss å bevare den rene, fine naturen vår.

Ta_opp_søpla.jpg

4. Si hei!

I Trysil sier vi HEI. Unge som gamle. Også til folk vi ikke kjenner. Se gjerne rart på oss, men prøv det selv også. Sikker stemningsskaper i løypa så vel som i butikken.  

Hei.jpg

5. Vis respekt for graderinger og skilter

Av og til legger vi ned relativt mye tid og tankevirksomhet på skilting og gradering av stier. Vi gjør det ikke (alltid) for å være kjipe, men fordi vi bryr oss om deg og din sikkerhet. For høye tanker rundt egne ferdigheter kan av og til få uventede konsekvenser.

Vis_respekt_for_graderinger.jpg

6. Hjelp andre

Noen ganger går det ikke som man hadde tenkt, og ulykken er et faktum. (Kanskje har noen hoppet over punkt 5.). Gi plass til sykkelpatrulje og redningsmannskap som er på vei til eller fra skadested – har du blålys og sirener bak deg er dette ekstra viktig, ref. punkt 1.

Hjelp_andre.jpg

GOD TUR! 

>> Se den ultimate guidene til stisykling i Trysil

Flere nyheter

 • 06.05.2022

  Dette sier gjestene om stisyklingen i Trysil

  I Trysil har de bygget en ny sommeraktivitet som har blitt veldig populær. Trysil sier selv at sykkelstiene passer for alle, men hva sier gjestene? Sjekk ut tilbakemeldingene fra sykkelgjester i Trysil.
 • 18.03.2022

  Jentepappaer på sykkelferie i Trysil

  Brødrene Torstein og Magnus er ivrige stisyklister, og Oslomarka er flittig brukt for fartsfylte turer på sykkelen. Pappaene ville gjerne overføre denne sykkelgleden til jentene sine, og i Trysil ble en gnist for stisykling tent.
 • 16.03.2022

  Trysil Enduro

  Velkommen til Trysil Enduro 17. til 18. september 2022! I år blir Trysil Enduro en del av Norgescupen i Enduro. 
 • 28.02.2022

  Årets store sykkelnyheter

  Sommerens store nyhet i Trysil er en blå og en rød heisbasert sykkelsti. I tillegg økes heiskapasitet. Gjør dere klar for en sommer med mye flyt.
 • 01.02.2022

  Sykkelstier i Trysil - den ultimate guiden

  Hvis du tror at stisykling ikke er noe for deg eller din familie, så bør du ta en tur til Trysil. Her finner dere over 50 kilometer med morsomme sykkelstier i skogen og på fjellet som er gradert på samme måte som i skianlegget – fra grønn til svar...
 • 01.02.2022

  Mountainbiking i Trysil – den ultimative guide

  Hvis du tror, at mountainbiking ikke er noget for dig eller din familie, bør I tage en tur til Trysil. Her finder I mere end 50 kilometer skønne mountainbikespor i skoven og på fjeldet, som er klassificeret på samme måde som skibakkerne: fra grøn...
 • 01.02.2022

  Den ultimata stigcykelguiden i Trysil

  Om du tänker att stigcykling är något för dig och din familj, så borde du resa till Trysil. Här har vi över 50 km med fantastiska stigar i skogen och på fjället som är graderade på samma sätt som i skidanläggningen - från grön till svart. Läs den...
 • 08.07.2021

  Nå åpnes Trysils råeste sykkelsti, B-RAGE

  Lørdag 10. juli 09.00 åpner endelig B-RAGE, Trysils første dobbelsvarte sykkelsti. Stien har hele 20 store hopp, dropp og heftige trelementer, og det vil derfor bli føringer på hvem som kan sykle denne og når den er åpen. 14. august blir det...
 • 07.07.2021

  Norges største pumptrack åpnet i Trysil

  Nå er Trysils største sommernyhet åpnet. Norges største pumptrack er også Trysils største sykkelinvestering denne sommer, og skal trekke enda flere sykkelgjester.
 • 30.04.2020

  Et godt feriealternativ i sommer - masse boltreplass

  Også denne sommeren blir det viktig å holde avstand, men vi skal fortsatt ha det like gøy! Se hvorfor vi mener Trysil er et godt feriealternativ i sommer.
1 2 3 4 5 >

Våre samarbeidspartnere

GT logo

SportLodgen logo

Shimano logo

Sweet logo

Evoc logo

Printing logo

Opsis logo

Trysilguidene logo

Radisson logo

Utmarkslaget

Fageråsen Fritid

Trysil Kommune

Innlandet Fylkeskommune

Destinasjon Trysil

Skistar