Nå åpnes Trysils råeste sykkelsti, B-RAGE

08.07.2021

Lørdag 10. juli 09.00 åpner endelig B-RAGE, Trysils første dobbelsvarte sykkelsti. Stien har hele 20 store hopp, dropp og heftige trelementer, og det vil derfor bli føringer på hvem som kan sykle denne og når den er åpen. 14. august blir det sykkelshow med Brage Vestavik og sykkelvenner på B-RAGE. 

B-RAGE ble bygd i fjor, og har allerede blitt testet flere ganger. Blant annet av designer bak stien, Brage Vestavik. Lørdag 10. juli åpnes stien opp for alle, eller det vil si for eksperter med lang erfaring og eksepsjonelle sykkelferdigheter.

- Vi er veldig fornøyde med at vi endelig kan åpne B-RAGE. Det er mange som har ventet på det, sier Olve Norderhaug, leder i Trysil Bike Arena. – Vi har brukt god tid på å få stien helt perfekt, og har nå på forsommeren har vi bygget opp en del elementer, som også har blitt testet godt. Nå er både vi og Brage 100 % fornøyd med resultatet, og kan endelig åpne stien.

Her er reglene som gjelder for B-RAGE: 

B-RAGE regler_1920.jpg

Helt unik i Norge
B-RAGE er Trysils mest tekniske sykkelsti, og en helt unik sti i Norge. Den skiller seg klart ut fra resten av stiene i Gullia, som er mer familievennlige og av en snillere karakter.

- Vi er opptatte av at sykling i Trysil skal være for alle, også de mest avanserte syklistene. Sammen med Brage har vi bygget en rå sykkelsti med spektakulære hopp, store drop og heftige trelementer, forteller Norderhaug. – Og hvis du ikke er dyktig nok til å sykle denne selv, vil det allikevel være heftig å se de beste fly igjennom denne stien.

Sykkelshow i B-RAGE
14. august blir det nettopp muligheter for å se noen av de beste i Norge på sykkel som skal konkurrere ned B-RAGE under B-RAGE Invitational.

- Tanken med B-RAGE er å kjøre flere konkurranser og sykkelshow her, også med internasjonale syklister etter hvert som man krysse landegrenser, forteller Norderhaug. – 14. august åpner vi opp for 200 publikummere som vil få en rå og unik sykkelopplevelse når syklistene skal konkurrere i en Freeride Battle i B-RAGE. Senere på dagen fortsetter sykkelkonkurransen i GT Pro Park, hvor det blir battle både i Twin Peaks og den nye pumptracken til Trysil. Vi forventer at det er mange som vil få med seg dette unike sykkelshowet, så jeg anbefaler å sikre seg billett raskt.

Kjøp billett til B-RAGE Invitational her

Se filmen The Making of B-RAGE av Blur Media:

Flere nyheter

 • 20.03.2024

  Fra Alta til Trysil på sommerferie

  Familien Brundtland fra Alta finner sitt sommerparadis i Trysil. Sykkelstier og campingliv skaper minner for livet. Trysil om sommeren er et aktivt eventyr for alle, fra små til store.
 • 11.09.2023

  Trysil Enduro ga mersmak

  Anja Enger og Julie Sandvik Myrvold debuterte i Trysil Enduro og det ga mersmak. – Utrolig slitsomt og utrolig gøy. Flere damer bør stille på startstreken. 
 • 04.07.2023

  Stisykling for de aller minste

  Tenk deg å være 3 år og kjenne det kile i magen når du suser over små kuler på sykkel. I Trysil finnes det sykkelstier for alle - også de minste barna. 
 • 30.06.2023

  Revehalejakta

  Konkurranse: Den grønne reven i Gullia gjemmer seg gjerne for barna på dagtid, men er du riktig lur, så ser du kanskje halen stikke frem noen steder.
 • 25.05.2023

  Gode tall foran årets sommersesong i Trysil – og nå ruller det i gang

  Fredag 26. mai går startskuddet for årets sommersesong i Trysil. Åpning av sykkelstiene i det populære sykkelanlegget Gullia har mange ventet på, og foreløpige bookingtall for overnatting ser lovende ut foran årets sesong.
 • 24.04.2023

  Helsesista tester stisykling i Trysil

  Tale Maria Krohn Engvik, kjent som Helsesista, var i Trysil i fjor sommer og testet stisykling for første gangen. Hun liker å utfordre seg selv og prøve ting hun aldri har gjort før. Nå stod stisykling på programmet.
 • 30.03.2023

  Årets store sykkelnyheter i Trysil

  Trysils offensive sykkelsatsing fortsetter; i sommer bygger SkiStar en ny grønn heisbasert sykkelsti fra toppen av Fjellekspressen. Stien blir et hele åtte kilometer langt tureventyr - skreddersydd for familien.
 • 15.03.2024

  Sykkelstier i Trysil - den ultimate guiden

  Hvis du tror at stisykling ikke er noe for deg eller din familie, så bør du ta en tur til Trysil. Her finner dere over 50 kilometer med morsomme sykkelstier i skogen og på fjellet som er gradert på samme måte som i skianlegget – fra grønn til svar...
 • 29.03.2023

  Mountainbiking i Trysil – den ultimative guide

  Hvis du tror, at mountainbiking ikke er noget for dig eller din familie, bør I tage en tur til Trysil. Her finder I mere end 50 kilometer skønne mountainbikespor i skoven og på fjeldet, som er klassificeret på samme måde som skibakkerne: fra grøn...
 • 06.05.2022

  Dette sier gjestene om stisyklingen i Trysil

  I Trysil har de bygget en ny sommeraktivitet som har blitt veldig populær. Trysil sier selv at sykkelstiene passer for alle, men hva sier gjestene? Sjekk ut tilbakemeldingene fra sykkelgjester i Trysil.
1 2 3 4 5 >

Våre samarbeidspartnere

GT logo

SportLodgen logo

Shimano logo

Sweet logo

Evoc logo

Printing logo

Opsis logo

Trysilguidene logo

Radisson logo

Utmarkslaget

Fageråsen Fritid

Trysil Kommune

Innlandet Fylkeskommune

Destinasjon Trysil

Skistar