Nå åpnes Trysils råeste sykkelsti, B-RAGE

08.07.2021

Lørdag 10. juli 09.00 åpner endelig B-RAGE, Trysils første dobbelsvarte sykkelsti. Stien har hele 20 store hopp, dropp og heftige trelementer, og det vil derfor bli føringer på hvem som kan sykle denne og når den er åpen. 14. august blir det sykkelshow med Brage Vestavik og sykkelvenner på B-RAGE. 

B-RAGE ble bygd i fjor, og har allerede blitt testet flere ganger. Blant annet av designer bak stien, Brage Vestavik. Lørdag 10. juli åpnes stien opp for alle, eller det vil si for eksperter med lang erfaring og eksepsjonelle sykkelferdigheter.

- Vi er veldig fornøyde med at vi endelig kan åpne B-RAGE. Det er mange som har ventet på det, sier Olve Norderhaug, leder i Trysil Bike Arena. – Vi har brukt god tid på å få stien helt perfekt, og har nå på forsommeren har vi bygget opp en del elementer, som også har blitt testet godt. Nå er både vi og Brage 100 % fornøyd med resultatet, og kan endelig åpne stien.

Her er reglene som gjelder for B-RAGE: 

B-RAGE regler_1920.jpg

Helt unik i Norge
B-RAGE er Trysils mest tekniske sykkelsti, og en helt unik sti i Norge. Den skiller seg klart ut fra resten av stiene i Gullia, som er mer familievennlige og av en snillere karakter.

- Vi er opptatte av at sykling i Trysil skal være for alle, også de mest avanserte syklistene. Sammen med Brage har vi bygget en rå sykkelsti med spektakulære hopp, store drop og heftige trelementer, forteller Norderhaug. – Og hvis du ikke er dyktig nok til å sykle denne selv, vil det allikevel være heftig å se de beste fly igjennom denne stien.

Sykkelshow i B-RAGE
14. august blir det nettopp muligheter for å se noen av de beste i Norge på sykkel som skal konkurrere ned B-RAGE under B-RAGE Invitational.

- Tanken med B-RAGE er å kjøre flere konkurranser og sykkelshow her, også med internasjonale syklister etter hvert som man krysse landegrenser, forteller Norderhaug. – 14. august åpner vi opp for 200 publikummere som vil få en rå og unik sykkelopplevelse når syklistene skal konkurrere i en Freeride Battle i B-RAGE. Senere på dagen fortsetter sykkelkonkurransen i GT Pro Park, hvor det blir battle både i Twin Peaks og den nye pumptracken til Trysil. Vi forventer at det er mange som vil få med seg dette unike sykkelshowet, så jeg anbefaler å sikre seg billett raskt.

Kjøp billett til B-RAGE Invitational her

Se filmen The Making of B-RAGE av Blur Media:

Flere nyheter

 • 07.07.2021

  Norges største pumptrack åpnet i Trysil

  Nå er Trysils største sommernyhet åpnet. Norges største pumptrack er også Trysils største sykkelinvestering denne sommer, og skal trekke enda flere sykkelgjester.
 • 30.04.2020

  Et godt feriealternativ i sommer - masse boltreplass

  Også denne sommeren blir det viktig å holde avstand, men vi skal fortsatt ha det like gøy! Se hvorfor vi mener Trysil er et godt feriealternativ i sommer.
 • 28.04.2021

  Ledende stisykkeldestinasjon i Skandinavia

  Destinasjon Trysil og samarbeidende aktører utviklet i 2013 en masterplan for stisykling i Trysil. Prosjektet fikk navnet Trysil Bike Arena. Her får du full oversikt over den enorme utviklingen. 
 • 25.03.2021

  Trysil er barnas sommerfavoritt – vi tar lek på alvor

  Lek og aktivitet ute i naturen er mer aktuelt enn noensinne. I Trysil tar vi lek på alvor. Vi inviterer til lekne opplevelser i Trysil i sommer. Stisykling er blitt hele familiens favoritt, og det beste av alt – det er så gøy at både barn og voksn...
 • 02.02.2021

  Trysil lager Norges største pumptrack

  Pumptrack har blitt så populært i Trysil at nå ser de seg nødt til å bygge en ny. Denne nye og unike pumptracken blir Norges største av sitt slag på hele 2.600 kvadratmeter.  
 • 02.10.2020

  Ny etterlengtet sti i Gullia - Papa Bear

  Endelig åpnet Papa Bear, Trysils nye «hovedvei» inn til blå og enda mer tekniske stier i Gullia. 
 • 21.09.2020

  Revehalejakta

  Konkurranse: Den grønne reven i Gullia gjemmer seg gjerne for barna på dagtid, men er du riktig lur, så ser du kanskje halen stikke frem noen steder.
 • 19.08.2020

  Trysil Enduro

  Velkommen til Trysil Enduro 18. til 19. september 2021! 
 • 13.08.2020

  Årets sykkelnyheter i Trysil

  Sykkelutviklingen i Trysil fortsetter. Også i sommer er det lansert flere nyheter både på høyfjellet og i Gullia.
 • 29.06.2020

  Høyfjellsflyt på Fjellflyten

  Hva er det som er to kilometer lang, har 25 svinger, 80 høydemeter og får folk til å smile? Jo, Fjellflyten i Fageråsen..!
1 2 3 4 >

Våre samarbeidspartnere

GT logo

SportLodgen logo

Shimano logo

Sweet logo

Evoc logo

Printing logo

Opsis logo

Trysilguidene logo

Radisson logo

Utmarkslaget

Fageråsen Fritid

Trysil Kommune

Innlandet Fylkeskommune

Destinasjon Trysil

Skistar