Et godt feriealternativ i sommer - masse boltreplass

30.04.2020

Også denne sommeren blir det viktig å holde avstand, men vi skal fortsatt ha det like gøy! Se hvorfor vi mener Trysil er et godt feriealternativ i sommer.

Det som er sikkert er at ingen ting er sikkert lenger. Vi vet ikke hvordan sommeren blir, men vi tilrettelegger for å ta i mot glade feriegjester i Trysil også i sommer - med gode smitteforebyggende tiltak og gjeldende bestemmelser.

Magic Moose_660.jpg

Mye boltreplass

Trysil er stort – faktisk 3 015 kvadratkilometer (det vil si bare to innbyggere pr. kvadratkilometer). Vi har mye boltreplass, også på våre tilrettelagte aktiviteter. Det gjør at vi kan ta imot gjester, men fremdeles holde god avstand. Våre gjester skal også oppleve at vi har gjort tiltak som trygger oppholdet i Trysil.

Hytte_sommer_660.jpg

Velg overnatting som passer deg og din familie

I Trysil er det hele 11.000 kommersielle senger. Så du og din familie kan velge overnattingsalternativ som passer dere best, enten det er hotell, leilighet, camping eller en av våre mange små eller store hytter.

Mange spisesteder gir god plass

Vi har et godt utvalg med spisesteder som har tilrettelagt for å ta imot gjester i henhold til gjeldende retningslinjer.

Et variert og bred aktivitetstilbud

I sommer kan dere utforske naturen i Trysil enten på tilrettelagte aktiviteter eller på egenhånd. Se for eksempel våre anbefalte toppturer. Eller hva med en dag i klatreparken Høyt & Lavt? Familierafting er også en populær aktivitet om sommeren, passer bra selv på en regnværsdag. 

Skagsvola_660.jpg

Vi jobber tett med kommuneoverlegen i Trysil, slik at vi sikrer trygge rammer for alle som er på sommerferie i Trysil. Vi vil holde dere oppdatert på eventuelle nye retningslinjer som kommer.

Velkommen til naturens fornøyelsespark!

>> Se gode tilbud på overnatting i sommer

Flere nyheter

 • 08.07.2021

  Nå åpnes Trysils råeste sykkelsti, B-RAGE

  Lørdag 10. juli 09.00 åpner endelig B-RAGE, Trysils første dobbelsvarte sykkelsti. Stien har hele 20 store hopp, dropp og heftige trelementer, og det vil derfor bli føringer på hvem som kan sykle denne og når den er åpen. 14. august blir det...
 • 07.07.2021

  Norges største pumptrack åpnet i Trysil

  Nå er Trysils største sommernyhet åpnet. Norges største pumptrack er også Trysils største sykkelinvestering denne sommer, og skal trekke enda flere sykkelgjester.
 • 28.04.2021

  Ledende stisykkeldestinasjon i Skandinavia

  Destinasjon Trysil og samarbeidende aktører utviklet i 2013 en masterplan for stisykling i Trysil. Prosjektet fikk navnet Trysil Bike Arena. Her får du full oversikt over den enorme utviklingen. 
 • 25.03.2021

  Trysil er barnas sommerfavoritt – vi tar lek på alvor

  Lek og aktivitet ute i naturen er mer aktuelt enn noensinne. I Trysil tar vi lek på alvor. Vi inviterer til lekne opplevelser i Trysil i sommer. Stisykling er blitt hele familiens favoritt, og det beste av alt – det er så gøy at både barn og voksn...
 • 02.02.2021

  Trysil lager Norges største pumptrack

  Pumptrack har blitt så populært i Trysil at nå ser de seg nødt til å bygge en ny. Denne nye og unike pumptracken blir Norges største av sitt slag på hele 2.600 kvadratmeter.  
 • 02.10.2020

  Ny etterlengtet sti i Gullia - Papa Bear

  Endelig åpnet Papa Bear, Trysils nye «hovedvei» inn til blå og enda mer tekniske stier i Gullia. 
 • 21.09.2020

  Revehalejakta

  Konkurranse: Den grønne reven i Gullia gjemmer seg gjerne for barna på dagtid, men er du riktig lur, så ser du kanskje halen stikke frem noen steder.
 • 19.08.2020

  Trysil Enduro

  Velkommen til Trysil Enduro 18. til 19. september 2021! 
 • 13.08.2020

  Årets sykkelnyheter i Trysil

  Sykkelutviklingen i Trysil fortsetter. Også i sommer er det lansert flere nyheter både på høyfjellet og i Gullia.
 • 29.06.2020

  Høyfjellsflyt på Fjellflyten

  Hva er det som er to kilometer lang, har 25 svinger, 80 høydemeter og får folk til å smile? Jo, Fjellflyten i Fageråsen..!
1 2 3 4 >

Våre samarbeidspartnere

GT logo

SportLodgen logo

Shimano logo

Sweet logo

Evoc logo

Printing logo

Opsis logo

Trysilguidene logo

Radisson logo

Utmarkslaget

Fageråsen Fritid

Trysil Kommune

Innlandet Fylkeskommune

Destinasjon Trysil

Skistar