Et godt feriealternativ i sommer - masse boltreplass

30.04.2020

Også denne sommeren blir det viktig å holde avstand, men vi skal fortsatt ha det like gøy! Se hvorfor vi mener Trysil er et godt feriealternativ i sommer.

Det som er sikkert er at ingen ting er sikkert lenger. Vi vet ikke hvordan sommeren blir, men vi tilrettelegger for å ta i mot glade feriegjester i Trysil også i sommer - med gode smitteforebyggende tiltak og gjeldende bestemmelser.

Magic Moose_660.jpg

Mye boltreplass

Trysil er stort – faktisk 3 015 kvadratkilometer (det vil si bare to innbyggere pr. kvadratkilometer). Vi har mye boltreplass, også på våre tilrettelagte aktiviteter. Det gjør at vi kan ta imot gjester, men fremdeles holde god avstand. Våre gjester skal også oppleve at vi har gjort tiltak som trygger oppholdet i Trysil.

Hytte_sommer_660.jpg

Velg overnatting som passer deg og din familie

I Trysil er det hele 11.000 kommersielle senger. Så du og din familie kan velge overnattingsalternativ som passer dere best, enten det er hotell, leilighet, camping eller en av våre mange små eller store hytter.

Mange spisesteder gir god plass

Vi har et godt utvalg med spisesteder som har tilrettelagt for å ta imot gjester i henhold til gjeldende retningslinjer.

Et variert og bred aktivitetstilbud

I sommer kan dere utforske naturen i Trysil enten på tilrettelagte aktiviteter eller på egenhånd. Se for eksempel våre anbefalte toppturer. Eller hva med en dag i klatreparken Høyt & Lavt? Familierafting er også en populær aktivitet om sommeren, passer bra selv på en regnværsdag. 

Skagsvola_660.jpg

Vi jobber tett med kommuneoverlegen i Trysil, slik at vi sikrer trygge rammer for alle som er på sommerferie i Trysil. Vi vil holde dere oppdatert på eventuelle nye retningslinjer som kommer.

Velkommen til naturens fornøyelsespark!

>> Se gode tilbud på overnatting i sommer

Flere nyheter

 • 25.05.2023

  Gode tall foran årets sommersesong i Trysil – og nå ruller det i gang

  Fredag 26. mai går startskuddet for årets sommersesong i Trysil. Åpning av sykkelstiene i det populære sykkelanlegget Gullia har mange ventet på, og foreløpige bookingtall for overnatting ser lovende ut foran årets sesong.
 • 24.04.2023

  Helsesista tester stisykling i Trysil

  Tale Maria Krohn Engvik, kjent som Helsesista, var i Trysil i fjor sommer og testet stisykling for første gangen. Hun liker å utfordre seg selv og prøve ting hun aldri har gjort før. Nå stod stisykling på programmet.
 • 30.03.2023

  Årets store sykkelnyheter i Trysil

  Trysils offensive sykkelsatsing fortsetter; i sommer bygger SkiStar en ny grønn heisbasert sykkelsti fra toppen av Fjellekspressen. Stien blir et hele åtte kilometer langt tureventyr - skreddersydd for familien.
 • 29.03.2023

  Sykkelstier i Trysil - den ultimate guiden

  Hvis du tror at stisykling ikke er noe for deg eller din familie, så bør du ta en tur til Trysil. Her finner dere over 50 kilometer med morsomme sykkelstier i skogen og på fjellet som er gradert på samme måte som i skianlegget – fra grønn til svar...
 • 29.03.2023

  Mountainbiking i Trysil – den ultimative guide

  Hvis du tror, at mountainbiking ikke er noget for dig eller din familie, bør I tage en tur til Trysil. Her finder I mere end 50 kilometer skønne mountainbikespor i skoven og på fjeldet, som er klassificeret på samme måde som skibakkerne: fra grøn...
 • 06.05.2022

  Dette sier gjestene om stisyklingen i Trysil

  I Trysil har de bygget en ny sommeraktivitet som har blitt veldig populær. Trysil sier selv at sykkelstiene passer for alle, men hva sier gjestene? Sjekk ut tilbakemeldingene fra sykkelgjester i Trysil.
 • 01.04.2022

  Stietikette for Trysil

  I Trysil er vi stolte av naturen vår og bruker den så ofte vi kan. Vi fryder oss over å få love å dele den meg deg! Enten du går, triller, løper eller sykler vil vi at du skal føle deg velkommen i naturen vår. Vi har laget et knippe vennlige...
 • 02.05.2023

  Jentepappaer på sykkelferie i Trysil

  Brødrene Torstein og Magnus er ivrige stisyklister, og Oslomarka er flittig brukt for fartsfylte turer på sykkelen. Pappaene ville gjerne overføre denne sykkelgleden til jentene sine, og i Trysil ble en gnist for stisykling tent.
 • 16.03.2022

  Trysil Enduro

  Velkommen til Trysil Enduro 17. til 18. september 2022! I år blir Trysil Enduro en del av Norgescupen i Enduro. 
 • 01.02.2022

  Den ultimata stigcykelguiden i Trysil

  Om du tänker att stigcykling är något för dig och din familj, så borde du resa till Trysil. Här har vi över 50 km med fantastiska stigar i skogen och på fjället som är graderade på samma sätt som i skidanläggningen - från grön till svart. Läs den...
1 2 3 4 5 >

Våre samarbeidspartnere

GT logo

SportLodgen logo

Shimano logo

Sweet logo

Evoc logo

Printing logo

Opsis logo

Trysilguidene logo

Radisson logo

Utmarkslaget

Fageråsen Fritid

Trysil Kommune

Innlandet Fylkeskommune

Destinasjon Trysil

Skistar