Hjemmekontor på Trysilfjellet

05.01.2022

Bitte litt lei av å sitte hjemme? Hadde det vært godt å bytte arbeidsmiljø litt? Ta med deg hjemmekontoret til fjells. Vi i Trysil hjelper deg med å tilrettelegge for dine og eventuelt flere kollegaers behov av digitalt utstyr, aktiviteter og måltider.

Etter to år på hjemmekontor kan det være greit å skifte miljø. I Trysil er det mange hytteeiere som sitter på hjemmekontor på hytta si. Har du ikke hytte i Trysil, finnes det både hotell, hytter og leiligheter som kan bli ditt hjemmekontor for en periode.

>> Se alle overnattingsmulighetene i Trysil

hjemmekontor_anna-7.jpg

Legg en god «strateski»

Fordelen med hjemmekontor på fjellet er mange. Hva med å forlenge lunsjpausen for å kjøre litt ski midt på dagen når du har bakkene nesten for deg selv? Det er også kveldskjøring til klokken 20.00 tre dager i uka i Trysil. Eller hva med å kunne dra ut på langrenn når du ser at det er nypreparerte langrennsspor. Følg med skisporet.no.

hjemmekontor_anna_ski-2 (1).jpg

La andre stå for maten

Hvis du ønsker å slippe unna matstresset, så har Trysil over 30 spisesteder å velge mellom, som du også når med ski på beina. Mange av spisestedene har både frokost, lunsj og middag. Eller hva med takeaway, så kan du krype ned i godstolen foran peisen og nyte et deilig måltid. I Trysil har vi også et bredt tilbud av dagligvarebutikker, både på fjellet og nede i Trysil sentrum.

Benytt muligheten til å utvikle deg

Hvis du trenger enda mer påfyll under oppholdet ditt i Trysil så kanskje du vil utvikle skiferdighetene dine med å ta timer hos en skiinstruktør? Trysilguidene hjelper deg å bli enda bedre på ski. Anita Moens skiskole har både privat- og gruppetimer hvis du vil finpusse langrennsteknikken din. Hvis du vil være i aktivitet inne så finner du hele tre treningssenter i Trysil. I tillegg har begge Radisson Blu-hotellene egne treningsrom for hotellgjester.

Anita Moen Skiskole.jpg

Vi ses på fjellet!

Flere nyheter

 • 04.01.2022

  På snøscooter i villmarka

  Vil du teste en annerledes vinteropplevelse? Da kan snøscootertur være et godt tips. I Fulufjellet kan du leie snøscooter med eller uten guide.
 • 16.12.2021

  Magisk jul og nyttår i Trysil – dette gjelder nå

  I Trysil rigger vi oss til jule- og nyttårsfeiring i fjellet. Magiske utendørsopplevelser venter, og det tilrettelegges for at våre gjester skal føle seg trygge i Trysil. Se hva som gjelder i Trysil i jula.
 • 10.12.2021

  Helårscamping i Trysil

  Mange har fått øynene opp for camping. Camping er et rimelig alternativ til annen overnatting, og har du campingvogn på helårs- eller sesongsplass kan du reise akkurat når det passer for deg - hele året. Se hvilke muligheter som finnes i Trysil - ...
 • 24.11.2021

  Turrenn i Trysil

  I Trysil kan du delta på flere turrenn i løpet av vinteren. De største er Trysil Skimaraton og Trysil-Knut-rennet, og begge har seeding til både Vasaloppet og Birkebeinerrennet. 
 • 22.11.2021

  På ski for første gang

  Se hvordan det gikk da Siri Glad Hauge fra Porsgrunn skulle stå på ski for første gang.  
 • 19.11.2021

  Julegavetips fra Trysil

  SHOPPING | Hver uke frem til jul gir vi deg inspirasjon til julehandelen i Trysil. Se våre beste julegavetips. 
 • 16.11.2021

  Trysilvekkua 2021

  Vi gjør oss klare for en ny skisesong. En sesong vi tror og håper vil bli veldig bra, med mange gjester som gleder seg til å komme tilbake til Trysil. I år vil mye av innholdet i Trysilvekkua gjennomføres digitalt. Det er også i år svært viktig at...
 • 10.11.2021

  Julemarkeder i Trysil 2021

  I førjulstiden bugner det av deilig julebakst, hjemmelagde kaker og håndverksprodukter på Trysils trivelige julemarkeder. Her får du oversikt over julemarkedene i kommunen den nærmeste tiden.
 • 08.11.2021

  Fulufjellet AS er en av 24 miljøsertifiserte bedrifter i Trysil

  Selskapet fra Ljørdalen er Trysils foreløpig nyeste Miljøfyrtårn. Det er totalt 24 bedrifter i Trysil som er miljøsertifisert. I 2022 skal Trysil remerkes som bærekraftig reisemål og da tror de enda flere bedrifter vil bli miljøsertifisert.
 • 20.10.2021

  Kickoff for vintersesongen i Trysil

  Den første snøen har lavet ned – og det kribler i skiføtter. Lørdag 23. oktober blir det kickoff for vintersesongen både på Restaurant Laaven og Skipuben.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 >