Dette skjer i Trysil i helga

28.06.2022

Også denne helgen skjer det mye i Trysil. Åpning av de to nye heisbaserte stiene i Trysilfjellet og spennende arrangementer på flere av spisestedene. Skulle du trenge å kjøle deg ned mellom slagene, kan Trysil friste med mange fine badeplasser.

Offisiell åpning av nye heisbaserte sykkelstier

FlowStar_660.jpg

Lørdag 2. juli kl. 10.30 blir det endelig åpning av de to nye heisbaserte sykkelstiene FlowStar og Twister. Eller rettere sagt, deler av dem. Stiene blir ferdigstilt i løpet av sommeren. Åpningen skjer på toppen av heisen Fjellekspressen, ved inngangen til stiene.

>> Se program for offisiell åpning her

Smakfulle arrangementer

Mama_Nunzia_660.jpg

Mamma Mia, for en smaksrik helg vi har i vente! Fredag den 1. juli kommer Djackis svigermor, mama Nunzia, fra Italia til Trysil for å diske opp med sine autentiske Napolitanske retter på La Pasteria

S.K.O.G.S starter denne helgen opp med et helt nytt asiatisk konsept på kveldstid, hvor kokken briljerer med sine favorittretter, slik som chicken Kung Pao og Biff Szechuan.

Café Nero i Fageråsen åpner dørene for sommeren, og frister blant annet med salater, fish & chips og moules frites. Her er det stor uteterrasse for både lunsj og after bike, og et naturlig stoppested langs Fjellrunden.

To andre populære spisesteder langs Fjellrunden åpner også denne helga. Skihytta åpner den 30. juni, og her kan du nyte en god matbit eller noe kaldt i glasset inne eller på terrassen. Fjellroa åpner den 2. juli med en sommermeny som gjør det vanskelig å gå eller sykle forbi.

Les mer om spisestedene i Trysil her.

Behov for å kjøle deg ned?

Bade_660.jpg

Selv om været ser ut til å bli litt skiftende til helga er det fortatt meldt temperaturer som tilsier bading. Heldigvis har Trysil badeplasser for enhver smak. Friske fjellvann, langgrunne sandstrender eller en forfriskende dupp i Trysilelva. Sjekk ut badeplasser i Trysil her.

Få full oversikt over alt som skjer i Trysil denne helga i kalenderen

Flere nyheter

 • 28.02.2024

  Tips til en aktiv påskeferie i Trysil

  Skikjøring, langrennsturer, deilig mat og morsomme aktiviteter er det gode påskelivet for mange. I Trysil får du alt dette og mer til. Her er våre tips til påskeaktiviteter for hele familien.
 • 28.02.2024

  Velkommen til sentrum

  Trysil sentrum er en perle, med koselige spisesteder, avslappende shopping og hyggelige aktiviteter. Se hvorfor du bør ta turen til sentrum når du besøker Trysil.
 • 15.02.2024

  Trugeturer i Trysil

  Med truger på beina kan du oppleve mer av vinteren i Trysil! Takket være ihuga truge-entusiaster er det ikke langt mellom opptrådde turer. Her får du oversikt over noen av Trysils beste trugeturer.
 • 06.02.2024

  Morsdag og valentines

  Usikker på hva du skal kjøpe til mor på morsdagen? Eller hva du skal gi til din kjære på valentinsdagen? Her har vi har samlet en rekke spennende tips til deg.
 • 18.01.2024

  10 tips til vinterferien

  Vinterferien er snart her, og i Trysil kan hele familien ha det gøy. Sjekk ut våre 10 tips til en spennende og innholdsrik vinterferie i Trysil. 
 • 18.01.2024

  Sikre deg vinterferien i Trysil

  Det går fort mot vinterferie, og drømmer du om skiferie er det fortsatt mulig å sikre seg overnatting i Trysil. Vi har tatt jobben for deg og lagd en oversikt med eksempler på hva som ledig. Her finner du alt fra campinghytte til luksusleiligheter...
 • 18.01.2024

  Lysløyper i Trysil

  Det er en kjent sak at Trysil byr på hundrevis av herlige langrennsløyper på fjellet og i skogen. Men visste du at Trysil også har mange lysløyper? Disse finner du i store deler av kommunen. Her gir vi deg full oversikt over Trysils lysløyper.
 • 05.01.2024

  Lokale langrennstips i Trysil

  Hva har en ordfører, en regnskapsfører, en idrettslærer og en næringssjef til felles? Jo, de elsker å gå på langrennski! Her deler et knippe spreke tryslinger sine beste turtips. 
 • 06.12.2023

  Julehandel i Trysil

  Før jul utvider mange av butikkene i Trysil åpningstidene sine, slik at du enkelt og greit kan komme i havn med juleforberedelsene. Flere av matbutikkene holder også åpent på julaften. Her gir vi deg full oversikt!
 • 29.11.2023

  Turrenn i Trysil

  I Trysil kan du delta på flere turrenn i løpet av vinteren. Det største er Trysil Skimaraton, som har seeding til både Vasaloppet og Birkebeinerrennet. 
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 >