Dette skjer i Trysil i helga

28.06.2022

Også denne helgen skjer det mye i Trysil. Åpning av de to nye heisbaserte stiene i Trysilfjellet og spennende arrangementer på flere av spisestedene. Skulle du trenge å kjøle deg ned mellom slagene, kan Trysil friste med mange fine badeplasser.

Offisiell åpning av nye heisbaserte sykkelstier

FlowStar_660.jpg

Lørdag 2. juli kl. 10.30 blir det endelig åpning av de to nye heisbaserte sykkelstiene FlowStar og Twister. Eller rettere sagt, deler av dem. Stiene blir ferdigstilt i løpet av sommeren. Åpningen skjer på toppen av heisen Fjellekspressen, ved inngangen til stiene.

>> Se program for offisiell åpning her

Smakfulle arrangementer

Mama_Nunzia_660.jpg

Mamma Mia, for en smaksrik helg vi har i vente! Fredag den 1. juli kommer Djackis svigermor, mama Nunzia, fra Italia til Trysil for å diske opp med sine autentiske Napolitanske retter på La Pasteria

S.K.O.G.S starter denne helgen opp med et helt nytt asiatisk konsept på kveldstid, hvor kokken briljerer med sine favorittretter, slik som chicken Kung Pao og Biff Szechuan.

Café Nero i Fageråsen åpner dørene for sommeren, og frister blant annet med salater, fish & chips og moules frites. Her er det stor uteterrasse for både lunsj og after bike, og et naturlig stoppested langs Fjellrunden.

To andre populære spisesteder langs Fjellrunden åpner også denne helga. Skihytta åpner den 30. juni, og her kan du nyte en god matbit eller noe kaldt i glasset inne eller på terrassen. Fjellroa åpner den 2. juli med en sommermeny som gjør det vanskelig å gå eller sykle forbi.

Les mer om spisestedene i Trysil her.

Behov for å kjøle deg ned?

Bade_660.jpg

Selv om været ser ut til å bli litt skiftende til helga er det fortatt meldt temperaturer som tilsier bading. Heldigvis har Trysil badeplasser for enhver smak. Friske fjellvann, langgrunne sandstrender eller en forfriskende dupp i Trysilelva. Sjekk ut badeplasser i Trysil her.

Få full oversikt over alt som skjer i Trysil denne helga i kalenderen

Flere nyheter

 • 15.11.2022

  Spisenytt fra Trysil

  I vinter lanseres det flere nyheter på spisefronten i Trysil. Både i sentrum, Turistsenteret og Fageråsen kan du glede deg til nye og spennende smaker - og lokaler. 
 • 08.11.2022

  Derfor velger du Trysil i vinter

  Lange, brede og velpreparerte bakker. Stolheiser med varme i setene, moderne hytter, leiligheter og fantastiske hotell med ski inn og ski ut. Trysil er Norges største alpinanlegg. Her trives hele familien, også de mest kresne skikjørerne.
 • 28.10.2022

  Julegavetips fra Trysil

  SHOPPING | Vi gir deg inspirasjon til julehandelen i Trysil. Se våre beste julegavetips. 
 • 28.10.2022

  Julemarkeder i Trysil 2022

  I førjulstiden bugner det av deilig julebakst, hjemmelagde kaker og håndverksprodukter på Trysils trivelige julemarkeder. Her får du oversikt over julemarkedene i kommunen den nærmeste tiden.
 • 19.09.2022

  Elgjakta i Trysil fra 25. september

  Med mange jegere i skogen er det lurt å ta hensyn når man er ute i naturen.
 • 27.08.2022

  Høsttur på hesteryggen

  For Svein og Gry Eriksen er det hest som gjelder, fra de står opp til de legger seg om kvelden. De kan ikke tenke seg et bedre liv. Nå starter høstens magiske ridesesongen som de begge liker veldig godt.
 • 31.07.2022

  Tips til høstaktiviteter i Trysil

  Høsten er utetid og best på fjellet! Klare farger og fin høstsol gir høsten på fjellet det lille ekstra. Sjekk hvorfor du bør ta turen til Trysil i høst!
 • 05.07.2022

  Tips til fine badeplasser i Trysil

  Når sola steker og svetten siler er det godt at det finnes mange fine badeplasser i Trysil. Her får du våre beste badetips! Noen av dem kjenner du sikkert fra før, andre kan du glede deg til å besøke i sommer. 
 • 04.07.2022

  Topptur i Trysil med små barn

  Trysil er et eldorado for turglade barn og voksne. Over hele kommunen er det et stort utvalg av tilrettelagte og godt merkede turstier. Friluftspappa Jostein Væge tok med seg familien til Ulvsjøberget, en av turene som har vært med lengst i...
 • 19.06.2022

  Derfor bør du besøke Trysil sentrum i sommer

  Trysil sentrum er en oase av aktiviteter, koselige spisesteder og avslappende shopping. Se hvorfor du bør ta turen til sentrum når du besøker Trysil. 
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 >