Voksentur til Trysil med magiske fjellopplevelser og aktiv avkobling

23.08.2023

Høstens fargesprakende magi og spennende fjellopplevelser gjør Trysil til det ideelle reisemålet for en vennetur. Uansett om dere søker spenning, avslapning eller en blanding av begge deler, vil en voksentur i fjellet skape minner for livet. Så hvorfor ikke samle gjengen og utforske Trysil i høst? Her er noen tips til hva dere kan gjøre i Trysil.

Topptur med vakker utsikt

Jentetur_3.jpg

Høsten er den perfekte tiden for toppturer. Fjellet er på sitt fineste, lufta virker friskere og utsikten mer klar. Samle gjengen og velg en fjelltopp som passer for deres ferdighetsnivå. Belønningen? Vakker utsikt, og en følelse av å ha erobret naturens høyder sammen. Trysilfjellet har mange fine toppturer, og den mest populære tar deg på toppen av Trysilfjellet 1132 hvor du har 360 graders utsikt. En annen populær topptur i Trysil er Skagsvola, som mange kaller Trysils svar på Beseggen.

Stisykling som passer for alle

Jentetur_2.jpg

Hva er vel bedre enn å utforske fjellene og skogen på to hjul mens høstfargene maler landskapet i nyanser av rødt, gult og oransje? Dere kan velge mellom enkle, tilrettelagte sykkelstier i Gullia, men som også gir masse mestring og sug i magen, eller mer utfordrende terreng for de som søker adrenalinfylt moro.

Høst_sykling.jpg

Sykkelheisen tar dere opp på fjellet, og fra der kan dere velge mellom heisbaserte sykkelstier som tar dere ned til start på et blunk eller på en fin runde rundt Trysilfjellet - på Fjellrunden.

For de eventyrlystne

Jentetur_12.jpg

For de eventyrlystne er rafting en spennende aktivitet som garanterer latter, samarbeid og kicket av å takle utfordrende elvestryk. Høsten gir et ekstra element av mystikk til vannet mens dere kaster dere ut i elvens armer. Med erfarne guider kan dere føle dere trygge mens dere navigerer gjennom bølgende farvann og skaper minner for livet. For et ekstra adrenalinkick kan juving anbefales.

Jentetur_13.jpg

Guider tar deg gjennom juvet ved Røafallene med sine fem fossefall. Du er utstyrt med våtdrakt, redningsvest og hjelm. Her kan du være så modig du vil. Du kan blant annet prøve høye hopp og skli ned fossefall.

Ri på naturskjønne stier

Jentetur_10.jpg

Utforsk fjellets skjønnhet fra hesteryggen. Ridning gir en unik mulighet til å oppleve naturen i et rolig tempo mens dere følger naturskjønne stier gjennom skoger og daler. På rideturene til Trysil hestesenter trenger du ingen rideerfaring da hestene bærer deg trygt av sted sammen med erfarne guider. Den nære kontakten med hesten og det rolige tempoet gjør dette til en avslappende og minneverdig opplevelse. Dere kan også leie idylliske hytter hos Trysil hestesenter. 

En runde golf i naturskjønne omgivelser

Golf_høst.jpg

Trysil har ikke bare vakker natur og fine fjell, men også en førsteklasses 18-hulls golfbane som venter på å bli utforsket. Med sine velpleide fairwayer, utfordrende hull og fantastisk utsikt, er Trysil Golfbane den perfekte rammen for en morsom og sosial dag. Uansett om du er en erfaren golfspiller eller bare vil prøve sporten for første gang, er golf en sosial og morsom aktivitet for gjengen på tur.

Fiske og avkobling

Jentetur_11.jpg

Høstfiske i fjellvannene er en skjult perle. Ta med fiskestengene og prøv lykken med fluefiske i rolige vann eller kast snøret i elva som myldrer av fisk. Mens dere venter på napp, kan dere senke skuldrene, nyte stillheten og la naturens ro virke avslappende på kropp og sjel. I Trysil kan dere både leie fiskeguide og fiskeutstyr (Trysil Skishop).

Velvære og Spa

Jentetur_7.jpg

Etter en dag med eventyr er det på tide å skjemme bort dere selv med velfortjente spa-behandlinger. Både Radisson Blu Resort Trysil og SkiStar Lodge i Fageråsen har egne spa-anlegg. Slapp av i varme badstuer, nyt avslappende massasje og la stresset smelte bort.

Jentetur_8.jpg

Spa-opplevelsen gir dere muligheten til å lade batteriene og forberede dere på nye dager med moro og utforskning.

Radisson Blu har i tillegg bowlingbaner, hvis man ønsker å avslutte kvelden med å vekke konkurranseinstinktet.

Jentetur_5.jpg

Hvor skal vi bo?

De fleste av Trysils kommersielle gjester bor rundt Trysilfjellet, og der er det mange overnattingsalternativer enten man vil bo på hytte, i leilighet eller på hotell. På sørsiden av fjellet, som også kalles Turistsenteret, ligger Radisson Blu Resort Trysil.

RadissonBlu_høst.jpg

Her ligger sykkelstiene i Gullia og sykkelheisen tett på, det er nært til Trysil sentrum og du har mange spisesteder å velge mellom.

Er dere på utkikk etter høyfjellsfølelsen og mer rolige omgivelser bør dere kanskje velge nordsiden av fjellet?

SkiStarLodge_jentetur.jpg

I Fageråsen (Høyfjellssenteret) finner dere høyfjellshotellet SkiStar Lodge. Her er dere tett på fjellturer, men også fine sykkelstier. Det er også flere andre aktiviteter i Fageråsen som frisbeegolf og stolpejakten.

I Trysil finner dere også overnattingsalternativer som campingplass og tretopphytter.

Flere nyheter

 • 18.09.2023

  Elgjakta i Trysil fra 25. september

  Med mange jegere i skogen er det lurt å ta hensyn når man er ute i naturen.
 • 15.08.2023

  Tips til høstaktiviteter i Trysil

  Høsten er utetid og fantastisk på fjellet! Klare farger og fin høstsol gir høsten på fjellet det lille ekstra. Sjekk hvorfor du bør ta turen til Trysil i høst!
 • 30.06.2023

  Derfor bør du besøke Trysil sentrum i sommer

  Trysil sentrum er en oase av aktiviteter, koselige spisesteder og avslappende shopping. Se hvorfor du bør ta turen til sentrum når du besøker Trysil. 
 • 29.06.2023

  Tips til fine badeplasser i Trysil

  Når sola steker og svetten siler er det godt at det finnes mange fine badeplasser i Trysil. Her får du våre beste badetips! 
 • 28.06.2023

  Stitips fra lokal stisyklister

  Favorittene til lokale sykkelentusiaster er kanskje de beste tipsene du kan få. Hvor sykler de helst og hvorfor er dette en favoritt. Bli kjent med noen lokale stisyklister og hør hva de har å si.
 • 28.06.2023

  Fiske i Trysil er spitze!

  Hanno fra Hamburg elsker Norge og Trysil. Familien har hytte i Trysil, og de tar turen så ofte de kan. Fluestanga er fast inventar på hytta. Når det kommer til fiske, er Hanno ustoppelig!
 • 26.06.2023

  Årets store sommernyheter i Trysil

  Årets store sommernyhet i Trysil ble umiddelbart populært blant barna. En helt ny eventyrpark er nå klar med Mountain Coaster, tubing, mini-gokart, hoppepute og ikke minst flere nye heisbaserte stier for de minste.
 • 22.06.2023

  Aktiv helg i Trysil – nå åpner flere sommeraktiviteter

  Helgen 23. til 25. juni blir det mye som skjer i Trysil. Få oversikten over hva som skjer i Trysil i helgen her.
 • 06.06.2023

  Nye toppturer

  Frisk fjellluft, godfølelsen når målet er nådd, utsikten og ikke minst suget etter den neste turen. Er det rart vi elsker toppturer? Trysils toppturprogram byr på nye turer i år. 
 • 05.06.2023

  Sykkelutleie for alle behov i Trysil

  I Trysil kan du leie alt fra fulldempete stisykler, barnesykler til elsykler. Mulighetene er mange, velg det som passer deg. 
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 >