På ski for første gang

22.11.2021

Se hvordan det gikk da Siri Glad Hauge fra Porsgrunn skulle stå på ski for første gang.  

Siri Glad Hauge fra Porsgrunn har aldri stått på ski i en alpinbakke. Selv om både mann og barna er glade i å kjøre på ski, har Siri aldri turt å være med selv. Hun har stått på sidelinjen og heiet på dem. Men nå er det Siris tur - og hun starter sin "skikarriere" med en trygg skilærer som skal gi henne en god start på ski. 

- Jeg både gruer og gleder meg, sa Siri Glad Hauge da hun var på vei til sin første dag på skiskole.

Skiinstruktør Hugo Elvingsson fra Trysilguidene setter Siri i sving med en gang, men med god støtte fra staven hans.

>> Se mer om skiskole i Trysil her

- Skilæreren min var utrolig trygg og flink. Det kan virkelig anbefales å ta noen timer i skiskole, forteller Siri etter to dager på skiskole. - Når jeg skal hit neste gang skal jeg skilærer i tre dager.

- Målet mitt er vi skal kunne dra på familieferie sammen og stå på ski, sier Siri. – Det blir jo gjerne sånn at jeg blir sittende stille, mens resten av familien er ute og koser seg og står på ski.

Siri og familien er godt fornøyd med helga.

Første gang på ski

- Det har vært en super opplevelse både for meg og resten av familien. En super opplevelse!

>> Se gode tilbud på skiferie i Trysil her

Flere nyheter

 • 24.11.2021

  Turrenn i Trysil

  I Trysil kan du delta på flere turrenn i løpet av vinteren. De største er Trysil Skimaraton og Trysil-Knut-rennet, og begge har seeding til både Vasaloppet og Birkebeinerrennet. 
 • 19.11.2021

  Julegavetips fra Trysil

  SHOPPING | Hver uke frem til jul gir vi deg inspirasjon til julehandelen i Trysil. Se våre beste julegavetips. 
 • 16.11.2021

  Trysilvekkua 2021

  Vi gjør oss klare for en ny skisesong. En sesong vi tror og håper vil bli fantastisk, med mange gjester som gleder seg til å komme tilbake til Trysil. I år blir det svært viktig at vi alle er oppdaterte på alt som skjer, slik at vi kan skape...
 • 10.11.2021

  Julemarkeder i Trysil 2021

  I førjulstiden bugner det av deilig julebakst, hjemmelagde kaker og håndverksprodukter på Trysils trivelige julemarkeder. Her får du oversikt over julemarkedene i kommunen den nærmeste tiden.
 • 08.11.2021

  Fulufjellet AS er en av 24 miljøsertifiserte bedrifter i Trysil

  Selskapet fra Ljørdalen er Trysils foreløpig nyeste Miljøfyrtårn. Det er totalt 24 bedrifter i Trysil som er miljøsertifisert. I 2022 skal Trysil remerkes som bærekraftig reisemål og da tror de enda flere bedrifter vil bli miljøsertifisert.
 • 20.10.2021

  Kickoff for vintersesongen i Trysil

  Den første snøen har lavet ned – og det kribler i skiføtter. Lørdag 23. oktober blir det kickoff for vintersesongen både på Restaurant Laaven og Skipuben.
 • 04.10.2021

  Derfor velger du Trysil i vinter

  Lange, brede og velpreparerte bakker. Stolheiser med varme i setene, moderne hytter, leiligheter og fantastiske hotell med ski inn og ski ut. Trysil er Norges største alpinanlegg. Her trives hele familien, også de mest kresne skikjørerne.
 • 13.09.2021

  Den perfekte jenteturen til Trysil

  De siste månedene har familietid fått en litt ny dimensjon! Men nå er det tid for jentetur! Voksentur. Janne tok med seg sine venninner til Trysil hvor det ble tid for avslapning og utfordringer kanskje litt ut av komfortsonen. Men alle var enig o...
 • 27.08.2021

  Høsttur på hesteryggen

  For Svein og Gry Eriksen er det hest som gjelder, fra de står opp til de legger seg om kvelden. De kan ikke tenke seg et bedre liv. Nå starter høstens magiske ridesesongen som de begge liker veldig godt.
 • 07.07.2021

  Ferieperler med Gaute Grøtta Grav

  Gaute Grøtta Grav er tilbake i Trysil med familien. Denne gangen skal de teste hva Trysil har å by på om sommeren. Stisykling blir en stor suksess. Se Ferieperler fra Trysil her. 
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 >