På ski for første gang

22.11.2021

Se hvordan det gikk da Siri Glad Hauge fra Porsgrunn skulle stå på ski for første gang.  

Siri Glad Hauge fra Porsgrunn har aldri stått på ski i en alpinbakke. Selv om både mann og barna er glade i å kjøre på ski, har Siri aldri turt å være med selv. Hun har stått på sidelinjen og heiet på dem. Men nå er det Siris tur - og hun starter sin "skikarriere" med en trygg skilærer som skal gi henne en god start på ski. 

- Jeg både gruer og gleder meg, sa Siri Glad Hauge da hun var på vei til sin første dag på skiskole.

Trygg med skiinstruktør

Skiinstruktør Hugo Elvingsson fra Trysilguidene setter Siri i sving med en gang, men med god støtte fra staven hans.

>> Se mer om skiskole i Trysil her

- Skilæreren min var utrolig trygg og flink. Det kan virkelig anbefales å ta noen timer i skiskole, forteller Siri etter to dager på skiskole. - Når jeg skal hit neste gang skal jeg skilærer i tre dager.

Skiferie med hele familien

- Målet mitt er vi skal kunne dra på familieferie sammen og stå på ski, sier Siri. – Det blir jo gjerne sånn at jeg blir sittende stille, mens resten av familien er ute og koser seg og står på ski.

Siri og familien er godt fornøyd med helga.

>> Se gode tilbud på skiferie i Trysil her

Første gang på ski

- Det har vært en super opplevelse både for meg og resten av familien. Vi kommer tilbake tilbake til Trysil. 

Jakten på nordmenn født uten ski på beina

Siri vant "Jakten på nordmenn født uten ski på beina" i 2020 etter at mannen Wegar meldte henne på. De fikk en drømmetur til Trysil sammen med familien. 

Flere nyheter

 • 04.07.2024

  Derfor bør du besøke Trysil sentrum i sommer

  Trysil sentrum er en oase av aktiviteter, koselige spisesteder og avslappende shopping. Se hvorfor du bør ta turen til sentrum når du besøker Trysil. 
 • 04.07.2024

  Sykkelutleie for alle behov i Trysil

  I Trysil kan du leie alt fra fulldempete stisykler, barnesykler til elsykler. Mulighetene er mange, velg det som passer deg. 
 • 20.06.2024

  Aktiv helg i Trysil

  Helgen 21. til 23. juni er det mye som skjer i Trysil, både i fjellet, i sentrum og øvrige Trysil.  Alt fra åpen sykkelheis til bunadstog og gårdsbesøk. Vi gir deg full oversikt!
 • 13.05.2024

  Vårrengjøring ute og inne

  Vår er tid for oppussing og vedlikehold av både hus og hytte. Storvask, rens, flislegging eller maling? Her er bedriftene i Trysil som tar saken.
 • 08.05.2024

  Vinn drømmehelg i Trysil

  Nå kan du vinne en drømmehelg for deg og familien i Trysil! Alt du trenger å gjøre er å svare på noen spørsmål om hvordan din drømmeferie i Trysil kan se ut.
 • 08.05.2024

  Brannvakthytta- Toppen av Trysilfjellet

  Det lille sjarmerende huset med sin unike fortid og historie ligger få skritt unna varden, som markerer Trysilfjellets høyeste punkt 1 132 meter over havet.  
 • 06.05.2024

  17. mai i Trysil

  17. mai er rett rundt hjørnet, det blir deilig mat, nasjonalsang, is og korpsmusikk i ulike varianter. Her får du oversikt over restaurantene som varter deg opp på nasjonaldagen, og finn ut av hva som skjer ute i grendene.  
 • 23.04.2024

  En utfordring i Toppsjiktet

  Trysils toppturprogram byr på et spennende og variert utvalg av turer i toppklasse. Her har du muligheter for frisk luft, fantastisk utsikt og gratis pleie av kropp og sjel. Og har du lyst til å kjenne litt på konkurranseinstinktet i tillegg, kan ...
 • 05.05.2024

  10 tips til familieferien i Trysil

  Norgesferie har blitt den nye feriefavoritten for mange. Vi har samlet våre beste tips for en vellykket opplevelsesferie i eget land. I Trysil kan hele familien ha det gøy! Her er 10 tips til morsomme opplevelser i sommer-Trysil.
 • 03.04.2024

  Vårskikjøring i Trysil

  Dagene er lengre og lysere, sola har begynt å varme, de travleste ukene er over og det er fortsatt masse herlig snø i fjellet. Velkommen til fjells og vårskikjøring! 
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 >