Nye toppturer

06.06.2023

Frisk fjellluft, godfølelsen når målet er nådd, utsikten og ikke minst suget etter den neste turen. Er det rart vi elsker toppturer? Trysils toppturprogram byr på nye turer i år. 

Trysils toppturprogram består av 14 turer. Registrerer du deg på minst 10 av turene er du med i trekningen av fine gavepremier fra Sport 1 Trysil. Last ned appen UT, søk opp lista "Trysils toppturer 2023", og vipps er du klar til å gå. 

Nye toppturer

Nye turer i år er Elgshaugen mellom Østby og Støa, og Vardeberget i Vestre Trysil.

Elgshaugen er på 826 m.o.h og sees fra riksveg 25 mellom Østby og Støa. Det er fin utsikt i alle retninger fra toppen. Turen har gradering grønn, og er en veldig fin tur for hele familien.

Vardeberget er den andre nyheten i turprogrammet i år. Vardeberget ligger på 788 moh og man har flott utsikt mot Trysilfjellet på toppen. Startpunkt for turen er ved grendehuset i Varaholla. Turen til Vardeberget er en rundtur på 11.6 km, men det er også mulig å gå kortere runder hvis man ikke ønsker å gå helt opp til Vardeberget. Turen til Vardeberget mangler noe klargjøring, men vil stå helt klar den 11. juni. 

Elgshaugen_660.jpg

Premiering

I år som tidligere år vil det trekkes flotte gavepremier blant alle som har registrert enten én eller flere turer. Hovedpremiene trekkes kun på de som har gått minst 10 av 14 toppturer. Sentrum Sport Trysil  gir gavepremier opp til en verdi av kr. 5.000,- til en heldig vinner. 

Turperler

Trysil har enormt mange turmuligheter i hele kommunen. Mange av disse finner du i lista "Turperler" i UT-appen. Dette er ofte turer som ikke er så lange, og blant turperlene finner du også turer som er tilrettelagt for rullestol. 

Kart

Appen UT er kjempefin å bruke for å navigere når du er på tur. Her finner du også veibeskrivelse til startpunkt på turen. Alle turene i Trysils vandreprogram er godt skiltet og merket. 

Trailguide.net finner du også toppturer og turperler, i tillegg til sykkelstiene våre. Vil du heller ha med deg et fysisk kart er dette også mulig. Kartet kan hentes i en av våre turistinformasjoner, fra ca. 20 juni. Vi gjør oppmerksom på at det trykte kartet egner seg best for å få et overblikk over hvor de ulike turområdene er, og er ikke så godt egnet å navigere etter.

For mer informasjon om turene anbefaler vi å følge DNT Engerdal og Trysil sin side på Facebook, her legges det ut info om når turene er klare, og du får også flere turtips i hele regionen.   

God tursommer!

 

Flere nyheter

 • 13.05.2024

  Vårrengjøring ute og inne

  Vår er tid for oppussing og vedlikehold av både hus og hytte. Storvask, rens, flislegging eller maling? Her er bedriftene i Trysil som tar saken.
 • 08.05.2024

  Vinn drømmehelg i Trysil

  Nå kan du vinne en drømmehelg for deg og familien i Trysil! Alt du trenger å gjøre er å svare på noen spørsmål om hvordan din drømmeferie i Trysil kan se ut.
 • 08.05.2024

  Brannvakthytta- Toppen av Trysilfjellet

  Det lille sjarmerende huset med sin unike fortid og historie ligger få skritt unna varden, som markerer Trysilfjellets høyeste punkt 1 132 meter over havet.  
 • 06.05.2024

  17. mai i Trysil

  17. mai er rett rundt hjørnet, det blir deilig mat, nasjonalsang, is og korpsmusikk i ulike varianter. Her får du oversikt over restaurantene som varter deg opp på nasjonaldagen, og finn ut av hva som skjer ute i grendene.  
 • 23.04.2024

  En utfordring i Toppsjiktet

  Trysils toppturprogram byr på et spennende og variert utvalg av turer i toppklasse. Her har du muligheter for frisk luft, fantastisk utsikt og gratis pleie av kropp og sjel. Og har du lyst til å kjenne litt på konkurranseinstinktet i tillegg, kan ...
 • 05.05.2024

  10 tips til familieferien i Trysil

  Norgesferie har blitt den nye feriefavoritten for mange. Vi har samlet våre beste tips for en vellykket opplevelsesferie i eget land. I Trysil kan hele familien ha det gøy! Her er 10 tips til morsomme opplevelser i sommer-Trysil.
 • 03.04.2024

  Vårskikjøring i Trysil

  Dagene er lengre og lysere, sola har begynt å varme, de travleste ukene er over og det er fortsatt masse herlig snø i fjellet. Velkommen til fjells og vårskikjøring! 
 • 08.03.2024

  Påskeprogram 2024

  Påsken i Trysil er tiden for skikjøring, late dager i sola, underholdning, afterski, aktiviteter for hele familien og herlig stemning.
 • 28.02.2024

  Tips til en aktiv påskeferie i Trysil

  Skikjøring, langrennsturer, deilig mat og morsomme aktiviteter er det gode påskelivet for mange. I Trysil får du alt dette og mer til. Her er våre tips til påskeaktiviteter for hele familien.
 • 28.02.2024

  Velkommen til sentrum

  Trysil sentrum er en perle, med koselige spisesteder, avslappende shopping og hyggelige aktiviteter. Se hvorfor du bør ta turen til sentrum når du besøker Trysil.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 >