Nye toppturer

06.06.2023

Frisk fjellluft, godfølelsen når målet er nådd, utsikten og ikke minst suget etter den neste turen. Er det rart vi elsker toppturer? Trysils toppturprogram byr på nye turer i år. 

Trysils toppturprogram består av 14 turer. Registrerer du deg på minst 10 av turene er du med i trekningen av fine gavepremier fra Sport 1 Trysil. Last ned appen UT, søk opp lista "Trysils toppturer 2023", og vipps er du klar til å gå. 

Nye toppturer

Nye turer i år er Elgshaugen mellom Østby og Støa, og Vardeberget i Vestre Trysil.

Elgshaugen er på 826 m.o.h og sees fra riksveg 25 mellom Østby og Støa. Det er fin utsikt i alle retninger fra toppen. Turen har gradering grønn, og er en veldig fin tur for hele familien.

Vardeberget er den andre nyheten i turprogrammet i år. Vardeberget ligger på 788 moh og man har flott utsikt mot Trysilfjellet på toppen. Startpunkt for turen er ved grendehuset i Varaholla. Turen til Vardeberget er en rundtur på 11.6 km, men det er også mulig å gå kortere runder hvis man ikke ønsker å gå helt opp til Vardeberget. Turen til Vardeberget mangler noe klargjøring, men vil stå helt klar den 11. juni. 

Elgshaugen_660.jpg

Premiering

I år som tidligere år vil det trekkes flotte gavepremier blant alle som har registrert enten én eller flere turer. Hovedpremiene trekkes kun på de som har gått minst 10 av 14 toppturer. Sentrum Sport Trysil  gir gavepremier opp til en verdi av kr. 5.000,- til en heldig vinner. 

Turperler

Trysil har enormt mange turmuligheter i hele kommunen. Mange av disse finner du i lista "Turperler" i UT-appen. Dette er ofte turer som ikke er så lange, og blant turperlene finner du også turer som er tilrettelagt for rullestol. 

Kart

Appen UT er kjempefin å bruke for å navigere når du er på tur. Her finner du også veibeskrivelse til startpunkt på turen. Alle turene i Trysils vandreprogram er godt skiltet og merket. 

Trailguide.net finner du også toppturer og turperler, i tillegg til sykkelstiene våre. Vil du heller ha med deg et fysisk kart er dette også mulig. Kartet kan hentes i en av våre turistinformasjoner, fra ca. 20 juni. Vi gjør oppmerksom på at det trykte kartet egner seg best for å få et overblikk over hvor de ulike turområdene er, og er ikke så godt egnet å navigere etter.

For mer informasjon om turene anbefaler vi å følge DNT Engerdal og Trysil sin side på Facebook, her legges det ut info om når turene er klare, og du får også flere turtips i hele regionen.   

God tursommer!

 

Flere nyheter

 • 18.09.2023

  Elgjakta i Trysil fra 25. september

  Med mange jegere i skogen er det lurt å ta hensyn når man er ute i naturen.
 • 23.08.2023

  Voksentur til Trysil med magiske fjellopplevelser og aktiv avkobling

  Høstens fargesprakende magi og spennende fjellopplevelser gjør Trysil til det ideelle reisemålet for en vennetur. Uansett om dere søker spenning, avslapning eller en blanding av begge deler, vil en voksentur i fjellet skape minner for livet. Så...
 • 15.08.2023

  Tips til høstaktiviteter i Trysil

  Høsten er utetid og fantastisk på fjellet! Klare farger og fin høstsol gir høsten på fjellet det lille ekstra. Sjekk hvorfor du bør ta turen til Trysil i høst!
 • 30.06.2023

  Derfor bør du besøke Trysil sentrum i sommer

  Trysil sentrum er en oase av aktiviteter, koselige spisesteder og avslappende shopping. Se hvorfor du bør ta turen til sentrum når du besøker Trysil. 
 • 29.06.2023

  Tips til fine badeplasser i Trysil

  Når sola steker og svetten siler er det godt at det finnes mange fine badeplasser i Trysil. Her får du våre beste badetips! 
 • 28.06.2023

  Stitips fra lokal stisyklister

  Favorittene til lokale sykkelentusiaster er kanskje de beste tipsene du kan få. Hvor sykler de helst og hvorfor er dette en favoritt. Bli kjent med noen lokale stisyklister og hør hva de har å si.
 • 28.06.2023

  Fiske i Trysil er spitze!

  Hanno fra Hamburg elsker Norge og Trysil. Familien har hytte i Trysil, og de tar turen så ofte de kan. Fluestanga er fast inventar på hytta. Når det kommer til fiske, er Hanno ustoppelig!
 • 26.06.2023

  Årets store sommernyheter i Trysil

  Årets store sommernyhet i Trysil ble umiddelbart populært blant barna. En helt ny eventyrpark er nå klar med Mountain Coaster, tubing, mini-gokart, hoppepute og ikke minst flere nye heisbaserte stier for de minste.
 • 22.06.2023

  Aktiv helg i Trysil – nå åpner flere sommeraktiviteter

  Helgen 23. til 25. juni blir det mye som skjer i Trysil. Få oversikten over hva som skjer i Trysil i helgen her.
 • 05.06.2023

  Sykkelutleie for alle behov i Trysil

  I Trysil kan du leie alt fra fulldempete stisykler, barnesykler til elsykler. Mulighetene er mange, velg det som passer deg. 
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 >