Magisk jul og nyttår i Trysil

12.12.2022

I Trysil rigger vi oss til jule- og nyttårsfeiring i fjellet. Magiske utendørsopplevelser venter deg og dine. 

Skianlegget

Skisesongen er godt i gang, og det produseres snø for fullt frem mot jul. På Turistsenteret er det Fjellekspressen og Eventyr som er åpent. Lørdag 17. desember åpner både H1 Høgekspressen, F2 Toppekspressen, T1 Liekspressen og forbindelsen over fjellet via T10 Hesten og F3 Kanken.

>> Mer om åpne heiser og bakker her.

Langrenn

Langrenn_jul.jpg

I tillegg til preparerte løyper på Trysilfjellet Arena har det også blitt preparert løype fra Skihytta-Grønskaret og deler av hytteområdet i Fageråsen. Det er fortsatt litt lite snø, så disse løypene vil ikke bli preparert hver dag. Det har også blitt preparert en lengre strekning på Ole-G vegen, som går ut fra Trysilfjellet Arena, den siste delen er ikke sporlagt. 

>> Følg tråkkemaskina live her

Spisesteder og takeaway

Takeaway_660.jpg

I Trysil finner du et bredt tilbud av spisesteder enten du vil spise lunsj, middag eller bare kose deg med kaffe og kakao. Vil du ta med deg mat hjem til der du bor er det også mange spisesteder som tilbyr take-away og catering. Selvfølgelig er det også afterski, og i Trysil finnes det noe for enhver smak, fra den rolige familievarianten til høy allsangfaktor og dans på bordet. Vil du spise ute på nyttårsaften finner du oversikt over spisesteder her. 

I år er det flere nyheter på spisefronten, sjekk ut denne sesongens nyheter her. 

Handle lokalt

Julegavetips_660.jpg

Gjør julehandelen i Trysil. Her finner du mange dagligvarebutikker, både nede i Trysil sentrum, men også på HøyfjellssenteretTuristsenteret og i grendene. Dagligvarebutikkene har lange og gode åpningstider, så tenk gjennom tidspunktet for når du skal gjøre storhandelen.

I Trysil sentrum og på Mosanden finner du også mange koselige butikker hvor du kan handle inn de siste julegavene dine, eller kanskje sjekke ut romjulssalget? Ta gjerne turen med en av våre bygdesparker, som du finner på en "sparkering" i sentrum eller ved Radisson Blu Resort Trysil. Sparkene settes ut i uke 51. 

>> Sjekk våre julegavetips her!

Spennende utendørsopplevelser

Sledehund_660.jpg

I Trysil er det mange utendørsopplevelser å velge mellom. Hva med å prøve kanefart, guidet trugetur, sledehundtur eller rett og slett bli bedre på ski med en skiinstruktør?

På julaften serveres det gløgg og pepperkaker både på Turistsenteret og Høyfjellssenteret. Valle kommer også og deler ut gaver. Se program for julaften her. På nyttårsaften kan du bli med på fakkelkjøring i løype 15 på Turistsenteret og ved F11 Smotten på Høyfjellssenteret. 

>> Se mer om alle aktiviteter i Trysil her

Flere nyheter

 • 27.01.2023

  10 tips til vinterferien

  Vinterferien er snart her, og i Trysil kan hele familien ha det gøy. Sjekk ut våre 10 tips til en spennende og innholdsrik vinterferie i Trysil. 
 • 17.01.2023

  Langrennstur med hele familien

  I Trysil har vi et bredt utvalg av langrennsløyper. Her er våre beste tips til familievennlige langrennsturer! Husk å pakk med dere kvikklunsjen og kakaoen i sekken. God tur! 
 • 05.01.2023

  Turrenn i Trysil

  I Trysil kan du delta på flere turrenn i løpet av vinteren. De største er Trysil Skimaraton og Trysil-Knut-rennet, og begge har seeding til både Vasaloppet og Birkebeinerrennet. 
 • 15.11.2022

  Spisenytt fra Trysil

  I vinter lanseres det flere nyheter på spisefronten i Trysil. Både i sentrum, Turistsenteret og Fageråsen kan du glede deg til nye og spennende smaker - og lokaler. 
 • 08.11.2022

  Derfor velger du Trysil i vinter

  Lange, brede og velpreparerte bakker. Stolheiser med varme i setene, moderne hytter, leiligheter og fantastiske hotell med ski inn og ski ut. Trysil er Norges største alpinanlegg. Her trives hele familien, også de mest kresne skikjørerne.
 • 28.10.2022

  Julegavetips fra Trysil

  SHOPPING | Vi gir deg inspirasjon til julehandelen i Trysil. Se våre beste julegavetips. 
 • 28.10.2022

  Julemarkeder i Trysil 2022

  I førjulstiden bugner det av deilig julebakst, hjemmelagde kaker og håndverksprodukter på Trysils trivelige julemarkeder. Her får du oversikt over julemarkedene i kommunen den nærmeste tiden.
 • 19.09.2022

  Elgjakta i Trysil fra 25. september

  Med mange jegere i skogen er det lurt å ta hensyn når man er ute i naturen.
 • 27.08.2022

  Høsttur på hesteryggen

  For Svein og Gry Eriksen er det hest som gjelder, fra de står opp til de legger seg om kvelden. De kan ikke tenke seg et bedre liv. Nå starter høstens magiske ridesesongen som de begge liker veldig godt.
 • 31.07.2022

  Tips til høstaktiviteter i Trysil

  Høsten er utetid og best på fjellet! Klare farger og fin høstsol gir høsten på fjellet det lille ekstra. Sjekk hvorfor du bør ta turen til Trysil i høst!
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 >