Magisk jul og nyttår i Trysil

12.12.2022

I Trysil rigger vi oss til jule- og nyttårsfeiring i fjellet. Magiske utendørsopplevelser venter deg og dine. 

Skianlegget

Skisesongen er godt i gang, og det produseres snø for fullt frem mot jul. På Turistsenteret er det Fjellekspressen og Eventyr som er åpent. Lørdag 17. desember åpner både H1 Høgekspressen, F2 Toppekspressen, T1 Liekspressen og forbindelsen over fjellet via T10 Hesten og F3 Kanken.

>> Mer om åpne heiser og bakker her.

Langrenn

Langrenn_jul.jpg

I tillegg til preparerte løyper på Trysilfjellet Arena har det også blitt preparert løype fra Skihytta-Grønskaret og deler av hytteområdet i Fageråsen. Det er fortsatt litt lite snø, så disse løypene vil ikke bli preparert hver dag. Det har også blitt preparert en lengre strekning på Ole-G vegen, som går ut fra Trysilfjellet Arena, den siste delen er ikke sporlagt. 

>> Følg tråkkemaskina live her

Spisesteder og takeaway

Takeaway_660.jpg

I Trysil finner du et bredt tilbud av spisesteder enten du vil spise lunsj, middag eller bare kose deg med kaffe og kakao. Vil du ta med deg mat hjem til der du bor er det også mange spisesteder som tilbyr take-away og catering. Selvfølgelig er det også afterski, og i Trysil finnes det noe for enhver smak, fra den rolige familievarianten til høy allsangfaktor og dans på bordet. Vil du spise ute på nyttårsaften finner du oversikt over spisesteder her. 

I år er det flere nyheter på spisefronten, sjekk ut denne sesongens nyheter her. 

Handle lokalt

Julegavetips_660.jpg

Gjør julehandelen i Trysil. Her finner du mange dagligvarebutikker, både nede i Trysil sentrum, men også på HøyfjellssenteretTuristsenteret og i grendene. Dagligvarebutikkene har lange og gode åpningstider, så tenk gjennom tidspunktet for når du skal gjøre storhandelen.

I Trysil sentrum og på Mosanden finner du også mange koselige butikker hvor du kan handle inn de siste julegavene dine, eller kanskje sjekke ut romjulssalget? Ta gjerne turen med en av våre bygdesparker, som du finner på en "sparkering" i sentrum eller ved Radisson Blu Resort Trysil. Sparkene settes ut i uke 51. 

>> Sjekk våre julegavetips her!

Spennende utendørsopplevelser

Sledehund_660.jpg

I Trysil er det mange utendørsopplevelser å velge mellom. Hva med å prøve kanefart, guidet trugetur, sledehundtur eller rett og slett bli bedre på ski med en skiinstruktør?

På julaften serveres det gløgg og pepperkaker både på Turistsenteret og Høyfjellssenteret. Valle kommer også og deler ut gaver. Se program for julaften her. På nyttårsaften kan du bli med på fakkelkjøring i løype 15 på Turistsenteret og ved F11 Smotten på Høyfjellssenteret. 

>> Se mer om alle aktiviteter i Trysil her

Flere nyheter

 • 09.05.2023

  Sommeren nærmer seg – se hva som skjer!

  Sommersesongen i Trysil nærmer seg med stormskritt. Se når sommeraktivitetene i Trysil ruller i gang.
 • 09.05.2023

  Golfbanen fyller 20 år

  Trysilfjellet Golfbane går for å være en av Norges beste skogbaner. I år er den 20 år! Golfsporten og alt rundt golfbanen i Trysil har tatt store steg de siste årene. I sommer tas ytterligere store steg når Trysil inviterer til Srixon Tour,...
 • 03.05.2023

  8 tips til sommerferie på budsjett i Trysil

  Her er åtte tips som kan gi deg en billigere ferie i Trysil. Forslagene gjør at du kanskje klarer å holde kostnadene nede og likevel skape fantastiske opplevelser for deg og dine i Trysil i sommer.
 • 05.05.2023

  Bli med på tidenes aktivitetshelg i Trysil

  Morgentur til soloppgang i naturskjønne omgivelser, deilige matopplevelser, pustepauser på yogamatta, SPA og trening for både kropp og topplokk - bli med på en skikkelig Energiboost Weekend 23. til 25. juni på SkiStar Lodge Trysil med treningsprof...
 • 30.03.2023

  Årets stora sommarnyheter i Trysil

  Årets stora sommarnyheter i Trysil kommer garanterat att bli populära bland barnen. En helt ny äventyrspark står klar till sommaren med Mountain Coaster, tubing, mini-gokart, studsmattor och inte minst flera nya liftbaserade leder för de minsta.
 • 30.03.2023

  Årets store sommernyheter i Trysil

  Årets store sommernyhet i Trysil blir garantert populært blant barna. En helt ny eventyrpark skal stå klart til sommeren med Mountain Coaster, tubing, mini-gokart, trampoliner, og ikke minst flere nye heisbaserte stier for de minste.
 • 23.02.2023

  10 tips til familieferien i Trysil

  Norgesferie har blitt den nye feriefavoritten for mange. Vi har samlet våre beste tips for en vellykket opplevelsesferie i eget land. I Trysil kan hele familien ha det gøy! Her er 10 tips til morsomme opplevelser i sommer-Trysil.
 • 27.03.2023

  Vårrengjøring ute og inne

  Vår er tid for oppussing og vedlikehold av både hus og hytte. Storvask, rens, flislegging eller maling? Her er bedriftene i Trysil som tar saken.
 • 14.03.2023

  Tips til en aktiv påskeferie i Trysil

  Ønsker du en aktiv påskeferie hvor hele familien har det gøy? Da er Trysil stedet. Her er 10 tips til påskeaktiviteter for hele familien. 
 • 14.03.2023

  Påskeprogram 2023

  Påsken i Trysil er skikjøring, late dager i sola, underholdning, afterski, aktiviteter for hele familien og herlig stemning.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 >