Magisk jul og nyttår i Trysil

15.11.2023

Velkommen til en eventyrlig jul og et gnistrende nyttår i Trysil! Skap uforglemmelige minner med våre magiske vinteropplevelser midt blant snødekte skoger og fjell.

La Trysils vakre vinterlandskap danne rammen rundt din julefeiring, med urørt snø og et pulserende hjerte av aktiviteter. I Trysil er det mange utendørsopplevelser å velge mellom.

Vinteridyll med hest

Hestesenter_660.jpg
Trysil Hestesenter får du den ekte julestemningen med kanefart i snødekte skog. Velg mellom kveldstur med 3-retters meny i lavvoen eller familietur med varm drikke og pølsegrilling. Eller hva med en ridetur på trygge hester i vinterlige omgivelser? >>Les mer og bestill her

Fartsfylt hundesledekjøring

Sledehund_660.jpg
For en mer fartsfylt vinteropplevelse bør du teste hundesledekjøring. Det er en fantastisk følelse å stå bakpå sleden mens hundene gjør det de elsker. Du kan velge mellom korte eller lange turer, og dette er en perfekt aktivitet for hele familien.

Trugetur, nordlys og juletretur

Juletretur_660.jpgDu har kanskje fått med deg at trugeturer har blitt populært den siste tiden. Hos Wolverine Adventures får du låne truger og bli med på guidet tur ut i vinterfjellet. Du kan kanskje også være med på jakt etter nordlyset som danser over vinterhimmelen. Eller kanskje en juletretur, hvor du får hogget ditt eget juletre, kan skape magiske juleminner for familien?

Jul og nyttår i Fulufjellet

Fulufjellet_aking_660.jpgI Fulufjellet, kun en 40 minutters kjøretur fra Trysil, legger de også opp til jul- og nyttårsfeiring. På julaften kommer nissen på besøk, og det blir gratis hestekjøring. På nyttårsaften avsluttes årets med fyrverkeri og fakkelkjøring.

Skianlegget tilbyr fine skiløyper og en av Norges lengste kjelkebakker. Ta heisen opp og sus ned fjellet på kjelke. Nå har de også en egen kjelkebakke med heis for barn under 10 år.

Vinteropplevelser med ski på beina

Skikjoring_SkiStar_660.jpg

Skiopplevelser er viktig for mange når de besøker Trysil. I Norges største skianlegg finner alle løyper som passer for dem. Og kanskje kan jul- og nyttårsfeiringen startes med å finpusse på skiteknikken med en skiinstruktør? Dette er også en perfekt måte for barn å komme i gang med årets skisesong, slik at de får en trygg start. Juleprogrammet i fjellet er som vanlig spekket med Valle-aktiviteter, fakkelkjøring og fyrverkeri.

 

Langrenn_Skihytta_660.jpg

I Trysil finner du også flotte langrennsløyper både på høyfjellet og i skogen, enten du vil ha en ordentlig treningsøkt eller en rolig kosetur.

>> I kalenderen vår får du full oversikt over alt som skjer i julen

Spisesteder og take-away

Taste_660.jpg

Vil du ta pause i matlagingen i jula så finner du et bredt tilbud av spisesteder enten du vil spise lunsj, middag eller bare kose deg med kaffe og kakao. Vil du ta med deg mat hjem til der du bor er det også mange spisesteder som tilbyr take-away og catering.

Selvfølgelig er det også afterski, og i Trysil finnes det noe for enhver smak, fra den rolige familievarianten til høy allsangfaktor og dans på bordet. Vil du spise ute på nyttårsaften finner du oversikt over spisesteder her.

Handle lokalt

skjæraasen_660.jpg

Gjør julehandelen i Trysil. Her finner du mange dagligvarebutikker, både nede i Trysil sentrum, men også på Høyfjellssenteret , Turistsenteret og i grendene. Dagligvarebutikkene har lange og gode åpningstider, så tenk gjennom tidspunktet for når du skal gjøre storhandelen.

I Trysil sentrum og på Mosanden finner du også mange koselige butikker hvor du kan handle inn de siste julegavene dine, eller kanskje sjekke ut romjulssalget? Ta gjerne turen med en av våre bygdesparker, som du finner på en "sparkering" i sentrum eller ved Radisson Blu Resort Trysil. Sparkene settes ut i uke 51.

Bredt overnattingstilbud

Tretoppen_660.jpg

Har du ikke booket årets jule- og nyttårsferie så finner du fortsatt overnatting i Trysil. I Trysil finner du alt fra store resorthotell til hytter og tretopphytter. Men raska på for å sikre deg et vintereventyr i Trysil.

Her er noen utvalgte tilbud:

Nyhet! Julefeiring med hest og hytte

Hestesenter_jul_660.jpg

Nå kan du bo i hytte på Trysil Hestesenter, rett ved hestenes inngjerding. En stemningsfull opplevelse, med hjemmelagd frokost og og kjempefin uteplass med bålpanne og julelys. 

Pris fra 950 kr pr person inkludert frokost (1750 kr pr hytte uten frokost)
Du får 10% rabatt på hesteaktiviter når du bor på hestesenterets hytter. 

>> Les mer om julefeiring på Trysil Hestesenter her (pdf)

Sæteråsen Hytter & Camping

Sateraasen_660.jpg

Lei en hytte i eventyrskogen på Sæteråsen, kun 10 min fra Turistsenteret.
Hytter fra 2 til 5 senger, fra kr. 700 per hytte/døgn.

>> Bestill her 

Tretopphytte

Tretoppen_jul_660.jpg

Jul i tretoppene? En annerledes og magisk overnatting i Trysilskogen. Lykketoppen er ledig fra 20. – 26. desember.
Pris: 2.990,- per natt.

>> Bestill her


Julefeiring i Ljørdalen

Fulufjellet_660.jpg

I grenda øst i Trysil ligger alt til rette for en magisk julefeiring. Hva med en storhytte på Ljøratunet, eller ei sjarmerende 6-8 sengs hytte med ski inn/ski ut i Fulufjellet Alpinsenter?

>> Les mer og bestill overnatting i Fulufjellet her 

Fullstendig oversikt over hytter, leiligheter og hoteller i Trysil finner du på denne siden

Velkommen til magisk julefeiring i Trysil! 

Flere nyheter

 • 15.02.2024

  Trugeturer i Trysil

  Med truger på beina kan du oppleve mer av vinteren i Trysil! Takket være ihuga truge-entusiaster er det ikke langt mellom opptrådde turer. Her får du oversikt over noen av Trysils beste trugeturer.
 • 06.02.2024

  Morsdag og valentines

  Usikker på hva du skal kjøpe til mor på morsdagen? Eller hva du skal gi til din kjære på valentinsdagen? Her har vi har samlet en rekke spennende tips til deg.
 • 18.01.2024

  10 tips til vinterferien

  Vinterferien er snart her, og i Trysil kan hele familien ha det gøy. Sjekk ut våre 10 tips til en spennende og innholdsrik vinterferie i Trysil. 
 • 18.01.2024

  Sikre deg vinterferien i Trysil

  Det går fort mot vinterferie, og drømmer du om skiferie er det fortsatt mulig å sikre seg overnatting i Trysil. Vi har tatt jobben for deg og lagd en oversikt med eksempler på hva som ledig. Her finner du alt fra campinghytte til luksusleiligheter...
 • 18.01.2024

  Lysløyper i Trysil

  Det er en kjent sak at Trysil byr på hundrevis av herlige langrennsløyper på fjellet og i skogen. Men visste du at Trysil også har mange lysløyper? Disse finner du i store deler av kommunen. Her gir vi deg full oversikt over Trysils lysløyper.
 • 05.01.2024

  Lokale langrennstips i Trysil

  Hva har en ordfører, en regnskapsfører, en idrettslærer og en næringssjef til felles? Jo, de elsker å gå på langrennski! Her deler et knippe spreke tryslinger sine beste turtips. 
 • 06.12.2023

  Julehandel i Trysil

  Før jul utvider mange av butikkene i Trysil åpningstidene sine, slik at du enkelt og greit kan komme i havn med juleforberedelsene. Flere av matbutikkene holder også åpent på julaften. Her gir vi deg full oversikt!
 • 29.11.2023

  Turrenn i Trysil

  I Trysil kan du delta på flere turrenn i løpet av vinteren. Det største er Trysil Skimaraton, som har seeding til både Vasaloppet og Birkebeinerrennet. 
 • 31.10.2023

  Nå starter langrennssesongen i Trysil

  Fredag 3. november åpner langrennssesongen i Trysil med seks kilometer langrennsløyper , både for klassisk, skøyting og skiskyting.
 • 23.10.2023

  Julemarkeder i Trysil 2023

  I førjulstiden bugner det av deilig julebakst, hjemmelagde kaker og håndverksprodukter på Trysils trivelige julemarkeder. Her får du oversikt over julemarkedene i kommunen den nærmeste tiden.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 >