Magisk jul og nyttår i Trysil – dette gjelder nå

16.12.2021

I Trysil rigger vi oss til jule- og nyttårsfeiring i fjellet. Magiske utendørsopplevelser venter, og det tilrettelegges for at våre gjester skal føle seg trygge i Trysil. Se hva som gjelder i Trysil i jula.

Skianlegget

Skianlegget er åpent som vanlig, og det er gode forhold i bakken. Fredag 17. desember åpner H1 Høgekspressen, F7 Stormyra, F13 Myrsnipa og T4 Fryvil. T5 Tussi åpner lørdag 18. desember, det samme gjør nedre del i Blåparken åpner med bl.a. 3 hopp.

>> Mer om åpne heiser og bakker her.

 • Det anbefales å bruke munnbind i i heiskø og i heis der én meter ikke kan overholdes.
 • Husk å kjøpe SkiPass, bestille skitime og skiutleie på forhånd. Det er ikke bare lønnsomt, du bidrar også til å redusere kø på plass.
  >> Mer om forhåndsbestilling her

Langrenn

Langrenn_jul.jpg

I tillegg til 6,5 km preparerte løyper på Trysilfjellet Arena har det også blitt preparert løype fra Skihytta-Grønskaret og deler av hytteområdet i Fageråsen. Det er fortsatt litt lite snø, så disse løypene vil ikke bli preparert hver dag. Det har også blitt preparert en lengre strekning på Ole-G vegen, som går ut fra Trysilfjellet Arena, den siste delen er ikke sporlagt. 

>> Følg tråkkemaskina live her

Spisesteder og takeaway

Takeaway_660.jpg

I Trysil finner du et bredt tilbud av spisesteder enten du vil spise lunsj, middag eller bare kose deg med kaffe og kakao. Vi tilrettelegger for en trygg matopplevelse på våre spisesteder. Det er mulig å holde én meter avstand til andre som ikke er i samme følge. De fleste serveringssteder tilbyr bestilling via app eller QR-kode som kan gjøres når du sitter ved bordet.

Det er innført nasjonal skjenkestopp som innebærer at det ikke er tillatt å servere alkohol. Tiltakene varer i fire uker fra 15. desember. Husk at det er munnbindpåbud på spisestedene i Trysil.

Vil du ta med deg mat hjem til der du bor er det også mange spisesteder som tilbyr take-away og catering.

Handle lokalt

Julegavetips_660.jpg

Gjør julehandelen i Trysil. Her finner du mange dagligvarebutikker, både nede i Trysil sentrum, men også på HøyfjellssenteretTuristsenteret og i grendene. Dagligvarebutikkene har lange og gode åpningstider, så tenk gjennom tidspunktet for når du skal gjøre storhandelen.

I Trysil sentrum og på Mosanden finner du også mange koselige butikker hvor du kan handle inn de siste julegavene dine, eller kanskje sjekke ut romjulssalget?

>> Sjekk våre julegavetips her!

Spennende utendørsopplevelser

Sledehund_660.jpg

I Trysil er det mange utendørsopplevelser å velge mellom. Alle aktivitetsbedrifter tar smittevern på alvor. Hva med å prøve kanefart, guidet trugetur, sledehundtur eller rett og slett bli bedre på ski med en skiinstruktør?

>> Se mer om alle aktiviteter i Trysil her

Trygg i Trysil 

tryggitrysil_660.jpg

Trysil skal være et trygt sted å oppholde seg, både for gjester, ansatte og lokalbefolkning. Vi tar sikkerheten din på alvor, og du kan være trygg på at bedriftene i Trysil følger gjeldende smitteverntiltak.

Hvis du gjør litt og vi gjør litt så kommer vi langt. Husk at det er munnbindpåbud innendørs, og anbefalt utendørs der man ikke kan holde èn meters avstand.

>> Les mer om smitteverntiltak, reiseråd og avbestillingsrutiner

Flere nyheter

 • 05.01.2022

  Hjemmekontor på Trysilfjellet

  Bitte litt lei av å sitte hjemme? Hadde det vært godt å bytte arbeidsmiljø litt? Ta med deg hjemmekontoret til fjells. Vi i Trysil hjelper deg med å tilrettelegge for dine og eventuelt flere kollegaers behov av digitalt utstyr, aktiviteter og...
 • 04.01.2022

  På snøscooter i villmarka

  Vil du teste en annerledes vinteropplevelse? Da kan snøscootertur være et godt tips. I Fulufjellet kan du leie snøscooter med eller uten guide.
 • 10.12.2021

  Helårscamping i Trysil

  Mange har fått øynene opp for camping. Camping er et rimelig alternativ til annen overnatting, og har du campingvogn på helårs- eller sesongsplass kan du reise akkurat når det passer for deg - hele året. Se hvilke muligheter som finnes i Trysil - ...
 • 24.11.2021

  Turrenn i Trysil

  I Trysil kan du delta på flere turrenn i løpet av vinteren. De største er Trysil Skimaraton og Trysil-Knut-rennet, og begge har seeding til både Vasaloppet og Birkebeinerrennet. 
 • 22.11.2021

  På ski for første gang

  Se hvordan det gikk da Siri Glad Hauge fra Porsgrunn skulle stå på ski for første gang.  
 • 19.11.2021

  Julegavetips fra Trysil

  SHOPPING | Hver uke frem til jul gir vi deg inspirasjon til julehandelen i Trysil. Se våre beste julegavetips. 
 • 16.11.2021

  Trysilvekkua 2021

  Vi gjør oss klare for en ny skisesong. En sesong vi tror og håper vil bli veldig bra, med mange gjester som gleder seg til å komme tilbake til Trysil. I år vil mye av innholdet i Trysilvekkua gjennomføres digitalt. Det er også i år svært viktig at...
 • 10.11.2021

  Julemarkeder i Trysil 2021

  I førjulstiden bugner det av deilig julebakst, hjemmelagde kaker og håndverksprodukter på Trysils trivelige julemarkeder. Her får du oversikt over julemarkedene i kommunen den nærmeste tiden.
 • 08.11.2021

  Fulufjellet AS er en av 24 miljøsertifiserte bedrifter i Trysil

  Selskapet fra Ljørdalen er Trysils foreløpig nyeste Miljøfyrtårn. Det er totalt 24 bedrifter i Trysil som er miljøsertifisert. I 2022 skal Trysil remerkes som bærekraftig reisemål og da tror de enda flere bedrifter vil bli miljøsertifisert.
 • 20.10.2021

  Kickoff for vintersesongen i Trysil

  Den første snøen har lavet ned – og det kribler i skiføtter. Lørdag 23. oktober blir det kickoff for vintersesongen både på Restaurant Laaven og Skipuben.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 >