Bli med på tidenes aktivitetshelg i Trysil

05.05.2023

Morgentur til soloppgang i naturskjønne omgivelser, deilige matopplevelser, pustepauser på yogamatta, SPA og trening for både kropp og topplokk - bli med på en skikkelig Energiboost Weekend 23. til 25. juni på SkiStar Lodge Trysil med treningsprofil Stine Næss-Hartmann!

En helg for alle

I løpet av helgen vil du sammen med Stine kunne nyte SkiStar Lodge Trysil sin herlige atmosfære med yoga, treningstimer og god mat. Det er satt av tid til å kunne nyte den deilig friske fjelluften og naturen i Trysilfjellet, og faglig påfyll med foredrag av Stine.

Stine11.jpg

Og dette er en helg som passer for absolutt alle! Det spiller ingen rolle hvor mye eller lite du har trent i forkant. Stine har troen på at trening skal være gjennomførbart, morsomt, men også effektivt! Hun tilrettelegger treningen slik at alle økter skal passe for alle som deltar, uansett utgangspunkt og treningsbakgrunn.

>> Les mer og meld deg på Treningshelg i Trysil her

Balanse i hverdagen

Stine har jobbet med treningscamper og treningsweekends de siste 9 årene, og har motivert hundrevis av damer til bevegelsesglede. Hun brenner for å få flere folk i aktivitet, enten det er snakk om små steg i hverdagen som å ta seg en daglig luftetur eller å delta på sitt første løp.

Treningshelg_1.jpg

Balansen i hverdagen er viktig for henne, og det er nettopp det hun ønsker å formidle under treningshelgen i Trysil. En real husmorferie med aktiv avkobling der man kombinerer aktivitet både inne og ute, samtidig som man kan benytte seg av en rekke rekreasjonsmuligheter på hotellet.

Opplev høyfjellet og få påfyll av treningsinspirasjon

Treningshelgen er i forbindelse med åpningen av SkiStar Lodge Trysil, SkiStars første lodgehotell i Trysil. Hotellet har en spektakulær og unik beliggenhet på høyfjellet, 802 meter over havet, med fjellkammen bak seg og direkte adgang til flotte fjellturer, sykkelstier, shopping og restauranter. Hotellet tilbyr både leiligheter og hotellrom, begge med adgang til hotellets spa-anlegg, hotellfrokost og gym.

Treningshelg_2.jpg

Under åpningshelgen vil treningsprofil Stine legge til rette for at du får opplevd alt det hotellet har å by på av fasiliteter. Hun vil ta deg med på energirike treningsøkter for din kropp, men vil også gi godt påfyll for ditt topplokk gjennom inspirerende foredrag! I en hektisk hverdag kan det være vanskelig å sette fokuset på seg selv, men med noen enkle verktøy hun har med seg i bagasjen, håper hun å inspirere deltakere til å sette seg selv i fokus. For har man det godt med seg selv, har man desto mer å gi til de rundt seg! Og på SkiStar Lodge Trysil legger de til rette for at du har det godt fra start til slutt!

Treningshelg.jpg

Gled deg til å produsere endorfiner sammen med denne energibomba! Ta med deg vennene dine eller kom alene. Uansett er du omgitt av vidunderlige mennesker, der alle har minst én ting til felles, nemlig at dere har fattet den beste beslutningen om å unne kropp og sjel en helg med fjellnytelse og trening i Trysil, på selve åpningshelgen av SkiStar Lodge Trysil!

Pakk ned både finklær, treningsklær og badetøy- så skal både hun og SkiStar Lodge Trysil sørge for at du vil få en helg du neppe vil glemme med det første!

>> Les mer og meld deg på Treningshelg i Trysil her

Flere nyheter

 • 09.05.2023

  Sommeren nærmer seg – se hva som skjer!

  Sommersesongen i Trysil nærmer seg med stormskritt. Se når sommeraktivitetene i Trysil ruller i gang.
 • 09.05.2023

  Golfbanen fyller 20 år

  Trysilfjellet Golfbane går for å være en av Norges beste skogbaner. I år er den 20 år! Golfsporten og alt rundt golfbanen i Trysil har tatt store steg de siste årene. I sommer tas ytterligere store steg når Trysil inviterer til Srixon Tour,...
 • 30.03.2023

  Årets stora sommarnyheter i Trysil

  Årets stora sommarnyheter i Trysil kommer garanterat att bli populära bland barnen. En helt ny äventyrspark står klar till sommaren med Mountain Coaster, tubing, mini-gokart, studsmattor och inte minst flera nya liftbaserade leder för de minsta.
 • 30.03.2023

  Årets store sommernyheter i Trysil

  Årets store sommernyhet i Trysil blir garantert populært blant barna. En helt ny eventyrpark skal stå klart til sommeren med Mountain Coaster, tubing, mini-gokart, trampoliner, og ikke minst flere nye heisbaserte stier for de minste.
 • 23.02.2023

  10 tips til familieferien i Trysil

  Norgesferie har blitt den nye feriefavoritten for mange. Vi har samlet våre beste tips for en vellykket opplevelsesferie i eget land. I Trysil kan hele familien ha det gøy! Her er 10 tips til morsomme opplevelser i sommer-Trysil.
 • 27.03.2023

  Vårrengjøring ute og inne

  Vår er tid for oppussing og vedlikehold av både hus og hytte. Storvask, rens, flislegging eller maling? Her er bedriftene i Trysil som tar saken.
 • 14.03.2023

  Tips til en aktiv påskeferie i Trysil

  Ønsker du en aktiv påskeferie hvor hele familien har det gøy? Da er Trysil stedet. Her er 10 tips til påskeaktiviteter for hele familien. 
 • 14.03.2023

  Påskeprogram 2023

  Påsken i Trysil er skikjøring, late dager i sola, underholdning, afterski, aktiviteter for hele familien og herlig stemning.
 • 07.03.2023

  Ta med vennegjengen på skiferie til Trysil

  Bo bra, spise godt, kjøre masse på ski og kanskje nyte en solnedgang fra toppen av Trysilfjellet. Ta med vennegjengen på årets skitur til Trysil.
 • 01.03.2023

  Se hvordan det gikk da Jetmira stod på alpinski for første gang

  Jetmira Emini er på ingen måte født med ski på beina. Allikevel hadde hun en drøm om å kunne stå på ski med sønnen sin Marlon, 7 år. I Trysil gikk drømmen hennes i oppfyllelse.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 >