Bli med på tidenes aktivitetshelg i Trysil

05.05.2023

Morgentur til soloppgang i naturskjønne omgivelser, deilige matopplevelser, pustepauser på yogamatta, SPA og trening for både kropp og topplokk - bli med på en skikkelig Energiboost Weekend 23. til 25. juni på SkiStar Lodge Trysil med treningsprofil Stine Næss-Hartmann!

En helg for alle

I løpet av helgen vil du sammen med Stine kunne nyte SkiStar Lodge Trysil sin herlige atmosfære med yoga, treningstimer og god mat. Det er satt av tid til å kunne nyte den deilig friske fjelluften og naturen i Trysilfjellet, og faglig påfyll med foredrag av Stine.

Stine11.jpg

Og dette er en helg som passer for absolutt alle! Det spiller ingen rolle hvor mye eller lite du har trent i forkant. Stine har troen på at trening skal være gjennomførbart, morsomt, men også effektivt! Hun tilrettelegger treningen slik at alle økter skal passe for alle som deltar, uansett utgangspunkt og treningsbakgrunn.

>> Les mer og meld deg på Treningshelg i Trysil her

Balanse i hverdagen

Stine har jobbet med treningscamper og treningsweekends de siste 9 årene, og har motivert hundrevis av damer til bevegelsesglede. Hun brenner for å få flere folk i aktivitet, enten det er snakk om små steg i hverdagen som å ta seg en daglig luftetur eller å delta på sitt første løp.

Treningshelg_1.jpg

Balansen i hverdagen er viktig for henne, og det er nettopp det hun ønsker å formidle under treningshelgen i Trysil. En real husmorferie med aktiv avkobling der man kombinerer aktivitet både inne og ute, samtidig som man kan benytte seg av en rekke rekreasjonsmuligheter på hotellet.

Opplev høyfjellet og få påfyll av treningsinspirasjon

Treningshelgen er i forbindelse med åpningen av SkiStar Lodge Trysil, SkiStars første lodgehotell i Trysil. Hotellet har en spektakulær og unik beliggenhet på høyfjellet, 802 meter over havet, med fjellkammen bak seg og direkte adgang til flotte fjellturer, sykkelstier, shopping og restauranter. Hotellet tilbyr både leiligheter og hotellrom, begge med adgang til hotellets spa-anlegg, hotellfrokost og gym.

Treningshelg_2.jpg

Under åpningshelgen vil treningsprofil Stine legge til rette for at du får opplevd alt det hotellet har å by på av fasiliteter. Hun vil ta deg med på energirike treningsøkter for din kropp, men vil også gi godt påfyll for ditt topplokk gjennom inspirerende foredrag! I en hektisk hverdag kan det være vanskelig å sette fokuset på seg selv, men med noen enkle verktøy hun har med seg i bagasjen, håper hun å inspirere deltakere til å sette seg selv i fokus. For har man det godt med seg selv, har man desto mer å gi til de rundt seg! Og på SkiStar Lodge Trysil legger de til rette for at du har det godt fra start til slutt!

Treningshelg.jpg

Gled deg til å produsere endorfiner sammen med denne energibomba! Ta med deg vennene dine eller kom alene. Uansett er du omgitt av vidunderlige mennesker, der alle har minst én ting til felles, nemlig at dere har fattet den beste beslutningen om å unne kropp og sjel en helg med fjellnytelse og trening i Trysil, på selve åpningshelgen av SkiStar Lodge Trysil!

Pakk ned både finklær, treningsklær og badetøy- så skal både hun og SkiStar Lodge Trysil sørge for at du vil få en helg du neppe vil glemme med det første!

>> Les mer og meld deg på Treningshelg i Trysil her

Flere nyheter

  • 06.05.2024

    17. mai i Trysil

    17. mai er rett rundt hjørnet, det blir deilig mat, nasjonalsang, is og korpsmusikk i ulike varianter. Her får du oversikt over restaurantene som varter deg opp på nasjonaldagen, og finn ut av hva som skjer ute i grendene.  
  • 23.04.2024

    En utfordring i Toppsjiktet

    Trysils toppturprogram byr på et spennende og variert utvalg av turer i toppklasse. Her har du muligheter for frisk luft, fantastisk utsikt og gratis pleie av kropp og sjel. Og har du lyst til å kjenne litt på konkurranseinstinktet i tillegg, kan ...
  • 05.05.2024

    10 tips til familieferien i Trysil

    Norgesferie har blitt den nye feriefavoritten for mange. Vi har samlet våre beste tips for en vellykket opplevelsesferie i eget land. I Trysil kan hele familien ha det gøy! Her er 10 tips til morsomme opplevelser i sommer-Trysil.
  • 03.04.2024

    Vårskikjøring i Trysil

    Dagene er lengre og lysere, sola har begynt å varme, de travleste ukene er over og det er fortsatt masse herlig snø i fjellet. Velkommen til fjells og vårskikjøring! 
  • 08.03.2024

    Påskeprogram 2024

    Påsken i Trysil er tiden for skikjøring, late dager i sola, underholdning, afterski, aktiviteter for hele familien og herlig stemning.
  • 28.02.2024

    Tips til en aktiv påskeferie i Trysil

    Skikjøring, langrennsturer, deilig mat og morsomme aktiviteter er det gode påskelivet for mange. I Trysil får du alt dette og mer til. Her er våre tips til påskeaktiviteter for hele familien.
  • 28.02.2024

    Velkommen til sentrum

    Trysil sentrum er en perle, med koselige spisesteder, avslappende shopping og hyggelige aktiviteter. Se hvorfor du bør ta turen til sentrum når du besøker Trysil.
  • 15.02.2024

    Trugeturer i Trysil

    Med truger på beina kan du oppleve mer av vinteren i Trysil! Takket være ihuga truge-entusiaster er det ikke langt mellom opptrådde turer. Her får du oversikt over noen av Trysils beste trugeturer.
  • 06.02.2024

    Morsdag og valentines

    Usikker på hva du skal kjøpe til mor på morsdagen? Eller hva du skal gi til din kjære på valentinsdagen? Her har vi har samlet en rekke spennende tips til deg.
  • 18.01.2024

    10 tips til vinterferien

    Vinterferien er snart her, og i Trysil kan hele familien ha det gøy. Sjekk ut våre 10 tips til en spennende og innholdsrik vinterferie i Trysil. 
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 >