Årets Trysilsommer!

15.03.2024

Fjorårets store sommernyhet i Trysil ble umiddelbart populært blant barna. En helt ny eventyrpark med Mountain Coaster, tubing, mini-gokart, hoppepute og ikke minst flere nye heisbaserte stier for de minste.

Eventyrpark i Eventyr

Barneområdet Eventyr, som ligger rett nedenfor det populære og barnevennlige Radisson Blu Resort Trysil, er nå blitt en eventyrpark om sommeren. Her kan hele familien ha det gøy. Eventyrparken har åpent hver dag fra 21. juni til 18. august og i høstferien uke 40. Se mer om åpningstider til parken her. 

Du kan kjøpe både enkeltpass til aktivitetene i Eventyr eller flere turer. Et godt tips er å kjøpe Trysilpasset. Med Trysilpasset fra SkiStar får du flere aktivitetstilbud på ett pass. 

Mountain Coaster

MountainCoaster1.jpg

Opplev Trysils bakker på en helt ny måte – i Mountain Coaster. Dette er en type rodel- eller bobbane, hvor du dras opp med heisen og så kjører du nedover i en vogn som er festet på ei skinne. På vei ned kan du få en makshastighet på cirka 40 km/t. Coasteren bremser av seg selv på slutten av banen. 

MountainCoaster2.jpg

Mountain Coaster vil garantert gi kil i magen og gledeshyl. Barn fra 8 år kan kjøre selv, og barn under 8 år kjører med en voksen.  

Mountain Tubing

Ta rullebåndet opp og kjør ned bakken i full fart i en gummiring - Kjenn hvordan det kiler i magen. Mountain Tube er en veldig morsom aktivitet som passer for hele familien.

Tubing_1.jpg

Mountain Drifting Mini-cart/Elektrisk mini-gokart

Gokart er alltid populært. I den nye eventyrparken blir det en mini-gokart-bane, med elektriske gokarter. 

Gocart.jpg

Heisbasert stisykling for de minste

I Eventyr finner du også to grønne og enkle sykkelstier, Big Boss og Butterfly, hvor man kan bruke slepeheis til toppen. Disse sykkelstiene går blant annet inne i Valleskogen.

Nyesykkelstier_eventyr.jpg

De aller minste syklistene kan prøve seg i WOOM Bike Park, hvor de er bygd en liten sykkelsti som man kan bruke rullebånd for å komme opp til. Det er også WOOM balansesykler og hjelmer tilgjengelig for å låne i Eventyr.  

Hoppepute

Hoppeputa.jpg

Ha det gøy på den oppblåsbare hoppeputa. 

Inngang_eventyr.jpg

I tillegg er hele området en veldig trivelig møteplass om sommeren, med sommeråpent på spisestedet Flyyt.

Flyyt.jpg

Her ligger Eventyr (Google Maps).  

Sommeråpen sykkelheis

I tillegg til aktiviteter i Eventyr er heisen Fjellekspressen åpen hver dag fram til 18. august fra 10.00 - 16.00. I fjellet finner du nå mange heisbaserte sykkelstier som er gradert blå, rød og svart. 

Sykkelstiene i Gullia og sykkelparkene er åpen 24/7, så her kan sykle fra tidlig til sent.  

Heis.jpg

Sykkelarrangement

Gled deg til morsomme sykkelarrangementer i Trysil! Se oversikten over store og små arrangement i sommer og høst. Se hele oversikten over arrangement i Trysil

Woom.jpg

Flere sommeraktiviteter i Trysil

Legger du Norgesferien til Trysil kan du være sikker på at dere vil ha en aktiv og morsom tid sammen.

I tillegg til morsom stisykling har Trysil mange flere sommeraktiviteter på menyen. Familierafting, klatrepark, ridning, golf og familievennlige toppturer er bare noe av det dere kan gjøre i Trysil i sommer. 

Flere nyheter

 • 13.05.2024

  Vårrengjøring ute og inne

  Vår er tid for oppussing og vedlikehold av både hus og hytte. Storvask, rens, flislegging eller maling? Her er bedriftene i Trysil som tar saken.
 • 08.05.2024

  Vinn drømmehelg i Trysil

  Nå kan du vinne en drømmehelg for deg og familien i Trysil! Alt du trenger å gjøre er å svare på noen spørsmål om hvordan din drømmeferie i Trysil kan se ut.
 • 08.05.2024

  Brannvakthytta- Toppen av Trysilfjellet

  Det lille sjarmerende huset med sin unike fortid og historie ligger få skritt unna varden, som markerer Trysilfjellets høyeste punkt 1 132 meter over havet.  
 • 06.05.2024

  17. mai i Trysil

  17. mai er rett rundt hjørnet, det blir deilig mat, nasjonalsang, is og korpsmusikk i ulike varianter. Her får du oversikt over restaurantene som varter deg opp på nasjonaldagen, og finn ut av hva som skjer ute i grendene.  
 • 23.04.2024

  En utfordring i Toppsjiktet

  Trysils toppturprogram byr på et spennende og variert utvalg av turer i toppklasse. Her har du muligheter for frisk luft, fantastisk utsikt og gratis pleie av kropp og sjel. Og har du lyst til å kjenne litt på konkurranseinstinktet i tillegg, kan ...
 • 05.05.2024

  10 tips til familieferien i Trysil

  Norgesferie har blitt den nye feriefavoritten for mange. Vi har samlet våre beste tips for en vellykket opplevelsesferie i eget land. I Trysil kan hele familien ha det gøy! Her er 10 tips til morsomme opplevelser i sommer-Trysil.
 • 03.04.2024

  Vårskikjøring i Trysil

  Dagene er lengre og lysere, sola har begynt å varme, de travleste ukene er over og det er fortsatt masse herlig snø i fjellet. Velkommen til fjells og vårskikjøring! 
 • 08.03.2024

  Påskeprogram 2024

  Påsken i Trysil er tiden for skikjøring, late dager i sola, underholdning, afterski, aktiviteter for hele familien og herlig stemning.
 • 28.02.2024

  Tips til en aktiv påskeferie i Trysil

  Skikjøring, langrennsturer, deilig mat og morsomme aktiviteter er det gode påskelivet for mange. I Trysil får du alt dette og mer til. Her er våre tips til påskeaktiviteter for hele familien.
 • 28.02.2024

  Velkommen til sentrum

  Trysil sentrum er en perle, med koselige spisesteder, avslappende shopping og hyggelige aktiviteter. Se hvorfor du bør ta turen til sentrum når du besøker Trysil.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 >