Årets store sommernyheter i Trysil

30.03.2023

Årets store sommernyhet i Trysil blir garantert populært blant barna. En helt ny eventyrpark skal stå klart til sommeren med Mountain Coaster, tubing, mini-gokart, trampoliner, og ikke minst flere nye heisbaserte stier for de minste.

Eventyrpark i Eventyr

Barneområdet Eventyr, som ligger rett nedenfor det populære og barnevennlige Radisson Blu Resort Trysil, blir i år lansert som en eventyrpark. Til fellesferien skal nye og spennende aktiviteter for hele familien stå klare. Her er noen av de nye aktivitetene du bør prøve i sommer:

Tubing

Ta rullebåndet opp og kjør ned bakken i full fart i en gummiring - Kjenn hvordan det kiler i magen. Mountain Tube er en veldig morsom aktivitet som passer for hele familien.

tubing_660.jpg

 

Mountain Coaster

Opplev Trysils bakker på en helt ny måte – i Mountain Coaster. Dette er en type rodel- eller bobbane, hvor du dras opp med heisen og så kjører du nedover i en vogn som er festet på ei skinne. På vei ned kan du få en makshastighet på cirka 40 km/t. Coasteren bremser av seg selv på slutten av banen. 

Mountain Coster2.jpg

Mountain Coaster vil garantert gi kil i magen og gledeshyl. Barn fra 8 år kan kjøre selv, og barn under 8 år kjører med en voksen.  

Mountain coaster.jpg

 

Elektrisk mini-gokart

Gokart er alltid populært. I den nye eventyrparken blir det en mini-gokart-bane, med elektriske gokarter. 

Mini gokart.jpg

 

Trampoliner

På denne trampolinen sitter du trygt i en sele med strikk. Du kan derfor prøve deg på og øve på alle triksene du tidligere ikke har turt på en vanlig trampoline.

Trampoline.jpg

 

Nye sykkelstier for de minste

Det blir selvfølgelig også muligheter for å sykle i den nye eventyrparken. Det bygges nye, grønne sykkelstier blant annet inne i Valleskogen. Morsomme og tilrettelagte stier som man enten sykle til eller ta barneheis opp til toppen for å sykle.  

Sykkelstier.jpg

I tillegg vil hele området forskjønnes og bli en veldig trivelig møteplass om sommeren. Her ligger Eventyr (Google Maps).  

Familiesykling_660.jpg

 

8 kilometer lang sykkelnyhet for familien

I Trysil blir det også flere sykkelnyheter for familien. Nå kommer endelig en ny og familievennlig heisbasert tursti som vil være gradert grønn. Den 8 kilometer lange stien starter fra toppen av stolheisen Fjellekspressen. Den blir bredere og ikke så teknisk som de heisbaserte stiene som er bygd til nå. Og det som er helt sikkert er at stien blir fri for slitsomme motbakker. 

Sommerheisen åpner 23. juni og vil være åpen frem til høstferien.  

Heis.jpg

– Byggingen starter så fort snøen er borte og vi gleder oss veldig til åpning. Nå får vi et tilbud der hele familien kan ta heisen opp og velge ulike stier med forskjellig vanskelighetsgrad ned igjen, sier Gudrun Sanaker Lohne, destinasjonsleder i SkiStar Trysil.

- Mange har etterspurt en slik sykkelsti. Nå kommer den og det ser vi virkelig fram til, sier Sanaker Lohne.

 

Flere sykkelnyheter

I tillegg til den grønne heisbaserte vil Fjellrunden som går rundt hele Trysilfjellet kobles sammen med SkiStar Lodge Trysil i Fageråsen, tidligere Radisson Blu Mountain Resort & Residences. Fjellrunden vil da gå ned til SkiStar Lodge, fortsette bort til Toppekspressens dalstasjon og videre bort til kloppene som ender ved heisen Svart´n.

Flytstien Fjellflyten, som går fra snaufjellet og ned til Høyfjellssenteret, vil også forlenges ned til SkiStar Lodge.

Fjellflyten.jpg

Til slutt skal det bygges en sykkelsti fra barneområdet og ned til Trysil sentrum.

Høyfjell.jpg

 

Sykkelarrangement

Gled deg til morsomme sykkelarrangementer i Trysil! Sykkelsesongen i Trysil starter 19. mai i Gullia, med Let`s go. Neste sykkelarrangement ut er terrengsykkelfestivalen Utflukt 22. til 25. juni, og så går det slag i slag med flere store og små arrangement i sommer og høst. Se hele oversikten over sykkelarrangement i Trysil

Woom.jpg

 

Flere sommeraktiviteter i Trysil

Legger du Norgesferien til Trysil kan du være sikker på at dere vil ha en aktiv og morsom tid sammen.

I tillegg til morsom stisykling har Trysil mange flere sommeraktiviteter på menyen. Familierafting, klatrepark, ridning, golf og familievennlige toppturer er bare noe av det dere kan gjøre i Trysil i sommer. 

 

Flere nyheter

 • 09.05.2023

  Sommeren nærmer seg – se hva som skjer!

  Sommersesongen i Trysil nærmer seg med stormskritt. Se når sommeraktivitetene i Trysil ruller i gang.
 • 09.05.2023

  Golfbanen fyller 20 år

  Trysilfjellet Golfbane går for å være en av Norges beste skogbaner. I år er den 20 år! Golfsporten og alt rundt golfbanen i Trysil har tatt store steg de siste årene. I sommer tas ytterligere store steg når Trysil inviterer til Srixon Tour,...
 • 05.05.2023

  Bli med på tidenes aktivitetshelg i Trysil

  Morgentur til soloppgang i naturskjønne omgivelser, deilige matopplevelser, pustepauser på yogamatta, SPA og trening for både kropp og topplokk - bli med på en skikkelig Energiboost Weekend 23. til 25. juni på SkiStar Lodge Trysil med treningsprof...
 • 30.03.2023

  Årets stora sommarnyheter i Trysil

  Årets stora sommarnyheter i Trysil kommer garanterat att bli populära bland barnen. En helt ny äventyrspark står klar till sommaren med Mountain Coaster, tubing, mini-gokart, studsmattor och inte minst flera nya liftbaserade leder för de minsta.
 • 23.02.2023

  10 tips til familieferien i Trysil

  Norgesferie har blitt den nye feriefavoritten for mange. Vi har samlet våre beste tips for en vellykket opplevelsesferie i eget land. I Trysil kan hele familien ha det gøy! Her er 10 tips til morsomme opplevelser i sommer-Trysil.
 • 27.03.2023

  Vårrengjøring ute og inne

  Vår er tid for oppussing og vedlikehold av både hus og hytte. Storvask, rens, flislegging eller maling? Her er bedriftene i Trysil som tar saken.
 • 14.03.2023

  Tips til en aktiv påskeferie i Trysil

  Ønsker du en aktiv påskeferie hvor hele familien har det gøy? Da er Trysil stedet. Her er 10 tips til påskeaktiviteter for hele familien. 
 • 14.03.2023

  Påskeprogram 2023

  Påsken i Trysil er skikjøring, late dager i sola, underholdning, afterski, aktiviteter for hele familien og herlig stemning.
 • 07.03.2023

  Ta med vennegjengen på skiferie til Trysil

  Bo bra, spise godt, kjøre masse på ski og kanskje nyte en solnedgang fra toppen av Trysilfjellet. Ta med vennegjengen på årets skitur til Trysil.
 • 01.03.2023

  Se hvordan det gikk da Jetmira stod på alpinski for første gang

  Jetmira Emini er på ingen måte født med ski på beina. Allikevel hadde hun en drøm om å kunne stå på ski med sønnen sin Marlon, 7 år. I Trysil gikk drømmen hennes i oppfyllelse.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 >