Årets store sommernyheter i Trysil

26.06.2023

Årets store sommernyhet i Trysil ble umiddelbart populært blant barna. En helt ny eventyrpark er nå klar med Mountain Coaster, tubing, mini-gokart, hoppepute og ikke minst flere nye heisbaserte stier for de minste.

Eventyrpark i Eventyr

Barneområdet Eventyr, som ligger rett nedenfor det populære og barnevennlige Radisson Blu Resort Trysil, er nå blitt en eventyrpark om sommeren. Her kan hele familien ha det gøy. Eventyrparken har åpent hver helg frem til 7. juli, og i fellesferien har parken åpent hver dag. Se mer om åpningstider til parken her. 

Du kan kjøpe både enkeltpass til aktivitetene i Eventyr eller flere turer. Et godt tips er å kjøpe Trysilpasset. Med Trysilpasset fra SkiStar får du flere aktivitetstilbud på ett pass. 

Mountain Coaster

MountainCoaster1.jpg

Opplev Trysils bakker på en helt ny måte – i Mountain Coaster. Dette er en type rodel- eller bobbane, hvor du dras opp med heisen og så kjører du nedover i en vogn som er festet på ei skinne. På vei ned kan du få en makshastighet på cirka 40 km/t. Coasteren bremser av seg selv på slutten av banen. 

MountainCoaster2.jpg

Mountain Coaster vil garantert gi kil i magen og gledeshyl. Barn fra 8 år kan kjøre selv, og barn under 8 år kjører med en voksen.  

Mountain Tubing

Ta rullebåndet opp og kjør ned bakken i full fart i en gummiring - Kjenn hvordan det kiler i magen. Mountain Tube er en veldig morsom aktivitet som passer for hele familien.

Tubing_1.jpg

Mountain Drifting Mini-cart/Elektrisk mini-gokart

Gokart er alltid populært. I den nye eventyrparken blir det en mini-gokart-bane, med elektriske gokarter. 

Gocart.jpg

Heisbasert stisykling for de minste

I Eventyr finner du også to grønne og enkle sykkelstier, Big Boss og Butterfly, hvor man kan bruke slepeheis til toppen. Disse sykkelstiene går blant annet inne i Valleskogen.

Nyesykkelstier_eventyr.jpg

De aller minste syklistene kan prøve seg i WOOM Bike Park, hvor de er bygd en liten sykkelsti som man kan bruke rullebånd for å komme opp til. Det er også WOOM balansesykler og hjelmer tilgjengelig for å låne i Eventyr.  

Hoppepute

Hoppeputa.jpg

Ha det gøy på den oppblåsbare hoppeputa. 

Inngang_eventyr.jpg

I tillegg er hele området en veldig trivelig møteplass om sommeren, med sommeråpent på spisestedet Flyyt.

Flyyt.jpg

Her ligger Eventyr (Google Maps).  

Sommeråpen sykkelheis

I tillegg til aktiviteter i Eventyr er heisen Fjellekspressen åpen hver dag i hele sommer fra 10.00 - 16.00. I fjellet finner du nå mange heisbaserte sykkelstier som er gradert blå, rød og svart. 

Sykkelstiene i Gullia og sykkelparkene er åpen 24/7, så her kan sykle fra tidlig til sent.  

Heis.jpg

Sykkelarrangement

Gled deg til morsomme sykkelarrangementer i Trysil! Se oversikten over store og små arrangement i sommer og høst. Se hele oversikten over arrangement i Trysil

Woom.jpg

Flere sommeraktiviteter i Trysil

Legger du Norgesferien til Trysil kan du være sikker på at dere vil ha en aktiv og morsom tid sammen.

I tillegg til morsom stisykling har Trysil mange flere sommeraktiviteter på menyen. Familierafting, klatrepark, ridning, golf og familievennlige toppturer er bare noe av det dere kan gjøre i Trysil i sommer. 

Flere nyheter

 • 06.12.2023

  Julehandel i Trysil

  Før jul utvider mange av butikkene i Trysil åpningstidene sine, slik at du enkelt og greit kan komme i havn med juleforberedelsene. Flere av matbutikkene holder også åpent på julaften. Her gir vi deg full oversikt!
 • 29.11.2023

  Turrenn i Trysil

  I Trysil kan du delta på flere turrenn i løpet av vinteren. Det største er Trysil Skimaraton, som har seeding til både Vasaloppet og Birkebeinerrennet. 
 • 15.11.2023

  Magisk jul og nyttår i Trysil

  Velkommen til en eventyrlig jul og et gnistrende nyttår i Trysil! Skap uforglemmelige minner med våre magiske vinteropplevelser midt blant snødekte skoger og fjell.
 • 31.10.2023

  Nå starter langrennssesongen i Trysil

  Fredag 3. november åpner langrennssesongen i Trysil med seks kilometer langrennsløyper , både for klassisk, skøyting og skiskyting.
 • 23.10.2023

  Julemarkeder i Trysil 2023

  I førjulstiden bugner det av deilig julebakst, hjemmelagde kaker og håndverksprodukter på Trysils trivelige julemarkeder. Her får du oversikt over julemarkedene i kommunen den nærmeste tiden.
 • 02.10.2023

  Dette skjer i Trysil i høstferien

  Høstferien er i gang i Trysil. Her får du oversikten over alt som skjer i Trysil i løpet av høstferieukene.
 • 18.09.2023

  Elgjakta i Trysil fra 25. september

  Med mange jegere i skogen er det lurt å ta hensyn når man er ute i naturen.
 • 23.08.2023

  Voksentur til Trysil med magiske fjellopplevelser og aktiv avkobling

  Høstens fargesprakende magi og spennende fjellopplevelser gjør Trysil til det ideelle reisemålet for en vennetur. Uansett om dere søker spenning, avslapning eller en blanding av begge deler, vil en voksentur i fjellet skape minner for livet. Så...
 • 15.08.2023

  Tips til høstaktiviteter i Trysil

  Høsten er utetid og fantastisk på fjellet! Klare farger og fin høstsol gir høsten på fjellet det lille ekstra. Sjekk hvorfor du bør ta turen til Trysil i høst!
 • 30.06.2023

  Derfor bør du besøke Trysil sentrum i sommer

  Trysil sentrum er en oase av aktiviteter, koselige spisesteder og avslappende shopping. Se hvorfor du bør ta turen til sentrum når du besøker Trysil. 
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 >