5 tips til uteaktiviteter uten ski

04.02.2013

Besøker du Trysil, så har du nok med deg ski av noe slag. Men Trysil tilbyr også uteaktiviteter uten ski. Fint som kveldsaktivitet eller kanskje noen timer i løpet av dagen. Det er alltid morsomt å prøve noe nytt, og den muligheten har du!

1. Hundesledetur

Hundeslede i TrysilDu finner garantert en hundesledetur som passer deg. Familietur, timestur, halvdagstur, kveldstur, dagstur.

Du kan kjøre sleden selv, og du kan sitte i sleden. Foran deg løper topp trente og topp motiverte sledehunder.

Aktiv Fritid Trysil tilbyr sine turer i skogsterreng. Mountain Kings Sledehundkennel har sine turer på lavfjellet.

2. Trugetur

Javisst, kan du teste truger i Trysil.

Hver lørdag og søndag tilbys trugeturer, enten i området rundt Trysilfjellet eller i Tørberget. Turene tilpasses deltakernes ferdigheter, og du kan godt være nybegynner. En trugetur er en flott opplevelse for både barn og voksen.

Det er med en profesjonell guide på alle turene, og tips og råd gis underveis.

3. Kanefart

Kanefart i TrysilTrysil Hestesenter spenner hestene sine foran sleden og kjører kanefart innover i skogen i Nesvollberget. Du sitter varm og god og nyter turen og omgivelsene. Mat og drikke er inkludert i turen.

Trysil Hesteskyss kjører med hest og vogn hver tirsdag og lørdag på Trysil Høyfjellssenter. Det er drop-in. Bare møt opp med 30 kroner i lomma og bli med på en kort tur rundt i området.

Både kanefart og tur med hest og vogn er ekstremt barnevennlig!

4. Stjernejakt

Stjernejakt i TrysilNår det er klart og fint vær, så blinker og skinner stjernene ned på oss. Vi vender nesa oppover og beundrer den fine stjernehimmelen. Men hva vet vi egentlig om det vi ser?

I Trysil kan du være med på stjernejakt. Dette er en fin aktivitet for hele familien.

Med nytt og spennende stjernekikkingsutstyr utforsker vi stjernehimmelen, og er vi heldige ser vi også nordlys.

5. Skøyter

Skøytebane i TrysilHar du skøyter hjemme? Ta de med til Trysil!

Midt i sentrum, i Fladhagenparken, er det en skøytebane. Til fri benyttelse av dem som vil.

Bruk hjelmen du bruker på ski, og så er det bare å ta en kort eller lang økt, med eller uten piruett.

 

Tekst: Runa Eggen
Foto: Ola Matsson, Mountain King, Utefoto, Starhuntingtrysil

Flere nyheter

 • 11.06.2021

  Trysilrypa 2021 - er du klar for årets jentehelg?

  Vi kan med glede informere om at vi arrangerer Trysilrypa helgen 9. til 12. september, i tråd med gjeldende smitteverntiltak.
 • 11.06.2021

  Annerledes overnatting

  Noen sommerkvelder er som skapt for å ligge ute. Trysil har mange fine plasser å overnatte for deg som elsker å våkne til lyden av fuglekvitter eller elvas brus. Trives du best med tak over hodet finnes det morsomme alternativer til køya hjemme.
 • 31.05.2021

  10 tips til familieferien i Trysil

  Det blir Norgesferie i år også, for de fleste nordmenn. Vi har samlet våre beste tips for en vellykket opplevelsesferie i eget land. I Trysil kan hele familien ha det gøy! Her er 10 tips til morsomme opplevelser i sommer-Trysil.
 • 27.05.2021

  Aktiv drømmehelg i vente

  Det meldes om brede glis fra både klatreparken, Gullia, minigolfbanen, bassenget og bowlingbanene. Videre meldes det sol fra skyfri himmel og over 20 grader til helga. Velkommen til Trysil!
 • 26.05.2021

  Lever drømmen i Trysil

  Med naturen som lekegrind bosetter stadig flere sesongarbeidere seg i Trysil på heltid. Ulrika Pettersson og Johan Söderlund har funnet både hverandre og drømmelivet i Trysil, og sammen med barna Julian (4) og Adrian (6) er de ute på små eventyr s...
 • 14.05.2021

  Kjøp sykkel i Trysil

  Etterspørselen etter sykler er ekstra stor i år, det gjelder i hele sykkelbransjen. Covid-situasjonen har ført til ekstra utfordringer i flere ledd med tanke på blant annet distribusjon. Ønsker du å sikre deg ny sykkel denne sommeren bør du handle...
 • 11.05.2021

  Her er årets sommernyheter i Trysil

  Trysil lanserer i år enda flere sykkelnyheter som gir sykkelanlegget bedre kapasitet og flere opplevelser for sommerferiegjestene. Allerede nå merker Trysil at interessen er stor. Det største resorthotellet, Radisson Blu Resort Trysil, ligger 68...
 • 25.03.2021

  Siste nytt fra SkiStar

  Vi er straks inne i påskeuka, normalt en av de største ukene i sesongen. Det er kommet nye nasjonale anbefalinger og lokal forskrift som vil prege noe av påskefeiringen. 
 • 24.03.2021

  Det du trenger å vite om påsken i Trysil

  Årets påske blir spesiell – også i år. Heldigvis er skianlegget, nesten alle aktiviteter, butikker og spisesteder åpne. Vi skal tilrettelegge for en fin påskeferie for alle gjester, hyttetryslinger og tryslinger som er i Trysil. Her finner du...
 • 24.03.2021

  Høyt servicenivå med sykkelpass

  Sju år er gått siden spaden ble satt i jorda i Trysil Bike Arena. Hvert år siden starten har dyktige stibyggere sørget for at stisykling troner på aktivitetstoppen i Trysil, med hele 40.000 byggetimer bak seg. For å videreutvikle gjesteservicen...
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 >