5 tips til uteaktiviteter uten ski

04.02.2013

Besøker du Trysil, så har du nok med deg ski av noe slag. Men Trysil tilbyr også uteaktiviteter uten ski. Fint som kveldsaktivitet eller kanskje noen timer i løpet av dagen. Det er alltid morsomt å prøve noe nytt, og den muligheten har du!

1. Hundesledetur

Hundeslede i TrysilDu finner garantert en hundesledetur som passer deg. Familietur, timestur, halvdagstur, kveldstur, dagstur.

Du kan kjøre sleden selv, og du kan sitte i sleden. Foran deg løper topp trente og topp motiverte sledehunder.

Aktiv Fritid Trysil tilbyr sine turer i skogsterreng. Mountain Kings Sledehundkennel har sine turer på lavfjellet.

2. Trugetur

Javisst, kan du teste truger i Trysil.

Hver lørdag og søndag tilbys trugeturer, enten i området rundt Trysilfjellet eller i Tørberget. Turene tilpasses deltakernes ferdigheter, og du kan godt være nybegynner. En trugetur er en flott opplevelse for både barn og voksen.

Det er med en profesjonell guide på alle turene, og tips og råd gis underveis.

3. Kanefart

Kanefart i TrysilTrysil Hestesenter spenner hestene sine foran sleden og kjører kanefart innover i skogen i Nesvollberget. Du sitter varm og god og nyter turen og omgivelsene. Mat og drikke er inkludert i turen.

Trysil Hesteskyss kjører med hest og vogn hver tirsdag og lørdag på Trysil Høyfjellssenter. Det er drop-in. Bare møt opp med 30 kroner i lomma og bli med på en kort tur rundt i området.

Både kanefart og tur med hest og vogn er ekstremt barnevennlig!

4. Stjernejakt

Stjernejakt i TrysilNår det er klart og fint vær, så blinker og skinner stjernene ned på oss. Vi vender nesa oppover og beundrer den fine stjernehimmelen. Men hva vet vi egentlig om det vi ser?

I Trysil kan du være med på stjernejakt. Dette er en fin aktivitet for hele familien.

Med nytt og spennende stjernekikkingsutstyr utforsker vi stjernehimmelen, og er vi heldige ser vi også nordlys.

5. Skøyter

Skøytebane i TrysilHar du skøyter hjemme? Ta de med til Trysil!

Midt i sentrum, i Fladhagenparken, er det en skøytebane. Til fri benyttelse av dem som vil.

Bruk hjelmen du bruker på ski, og så er det bare å ta en kort eller lang økt, med eller uten piruett.

 

Tekst: Runa Eggen
Foto: Ola Matsson, Mountain King, Utefoto, Starhuntingtrysil

Flere nyheter

 • 09.05.2023

  Sommeren nærmer seg – se hva som skjer!

  Sommersesongen i Trysil nærmer seg med stormskritt. Se når sommeraktivitetene i Trysil ruller i gang.
 • 09.05.2023

  Golfbanen fyller 20 år

  Trysilfjellet Golfbane går for å være en av Norges beste skogbaner. I år er den 20 år! Golfsporten og alt rundt golfbanen i Trysil har tatt store steg de siste årene. I sommer tas ytterligere store steg når Trysil inviterer til Srixon Tour,...
 • 05.05.2023

  Bli med på tidenes aktivitetshelg i Trysil

  Morgentur til soloppgang i naturskjønne omgivelser, deilige matopplevelser, pustepauser på yogamatta, SPA og trening for både kropp og topplokk - bli med på en skikkelig Energiboost Weekend 23. til 25. juni på SkiStar Lodge Trysil med treningsprof...
 • 30.03.2023

  Årets stora sommarnyheter i Trysil

  Årets stora sommarnyheter i Trysil kommer garanterat att bli populära bland barnen. En helt ny äventyrspark står klar till sommaren med Mountain Coaster, tubing, mini-gokart, studsmattor och inte minst flera nya liftbaserade leder för de minsta.
 • 30.03.2023

  Årets store sommernyheter i Trysil

  Årets store sommernyhet i Trysil blir garantert populært blant barna. En helt ny eventyrpark skal stå klart til sommeren med Mountain Coaster, tubing, mini-gokart, trampoliner, og ikke minst flere nye heisbaserte stier for de minste.
 • 23.02.2023

  10 tips til familieferien i Trysil

  Norgesferie har blitt den nye feriefavoritten for mange. Vi har samlet våre beste tips for en vellykket opplevelsesferie i eget land. I Trysil kan hele familien ha det gøy! Her er 10 tips til morsomme opplevelser i sommer-Trysil.
 • 27.03.2023

  Vårrengjøring ute og inne

  Vår er tid for oppussing og vedlikehold av både hus og hytte. Storvask, rens, flislegging eller maling? Her er bedriftene i Trysil som tar saken.
 • 14.03.2023

  Tips til en aktiv påskeferie i Trysil

  Ønsker du en aktiv påskeferie hvor hele familien har det gøy? Da er Trysil stedet. Her er 10 tips til påskeaktiviteter for hele familien. 
 • 14.03.2023

  Påskeprogram 2023

  Påsken i Trysil er skikjøring, late dager i sola, underholdning, afterski, aktiviteter for hele familien og herlig stemning.
 • 07.03.2023

  Ta med vennegjengen på skiferie til Trysil

  Bo bra, spise godt, kjøre masse på ski og kanskje nyte en solnedgang fra toppen av Trysilfjellet. Ta med vennegjengen på årets skitur til Trysil.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 >