Sykkelambassadør Adrian Tell

Trysil-ambassadøren Adrian Tell har syklet i snart 20 år. Han har vært aktiv konkurransesyklist i mange år, men nå er fokuset mest på underholdning. Han er ofte å se i pumptracken i Trysil. Det er virkelig verdt å få med seg.

Adrian Tell har vært sykkelambassadør for Trysil i to år. Trysil fikk virkelig øynene opp for han under B-RAGE Sesh i 2021, hvor han imponerte de fleste med sine sketchy triks ned B-RAGE – på BMX-sykkel! Når Adrian sykler i pumptracken i GT Pro Park samler det seg gjerne både voksne og barn. Og Adrian sykler gjerne sammen med kidsa og deler ut populære tips og triks.

Adrian_pumptrack.jpg

Adrian har vært i sykkelmiljøet lenge. Han konkurrert både i Norge og Sverige, og etter hvert også i verdenscupen FMB World Tour. Han hadde sin beste sesong konkurransemessig i 2017, hvor han vant verdenscupen for ikke-profesjonelle.

Den sympatiske karen fra Saltnes jobber nå som kontaktlærer på Råde ungdomsskole. Men på fritiden er det fortsatt sykling som gjelder.

- De siste årene har mye av fokuset mitt vært på underholdning. Jeg har syklet utallige show omkring i landet både med BMXSHOW.NO og nylig sammen med Eirik Ulltang og MOOW. Og det er her jeg kanskje liker meg best, når jeg kan vise frem hva vi driver med og underholde andre med det også, forteller Adrian.

Adrian_høyt.jpg

Adrian mener at Trysil Bike Arena har noe for alle, uansett nivå og alder, slik at man kan leke og eksperimentere med hva man kan få til på sykkel.

- Og det er nettopp den leken som gjør at jeg fortsatt holder på, sier Adrian. - Trysil Bike Arena for meg er det samlingspunktet jeg har savnet i mange år innen dirt og slopestyle i Norge. Vi har alltid vært en liten gjeng og det er ofte vanskelig å samles. Ja, det er en individuell aktivitet, men ikke noe man driver med alene. I Trysil er det alltid folk. Man kan rulle inn i pumptracken og umiddelbart føle seg som en del av en gjeng.

Og det er nettopp derfor Adrian vil være ambassadør for Trysil.

- Her har man et perfekt samlingspunkt i tillegg til at de har den morsomste pumptracken jeg har kjørt i hvert fall. Også har de løyper som gjør at selv en dreven slopestylesyklist kan få kjenne litt på nervene igjen og utfordre seg på nye hopp og stunts, smiler Adrian.

Se Adrian på grønn BMX-sykkel under B-RAGE Sesh: 

 

Våre samarbeidspartnere

GT logo

Utmarkslaget

Fageråsen Fritid

Trysil Kommune

Innlandet Fylkeskommune

Destinasjon Trysil

Skistar