Vilkår

I bookingløsningen vår kan du raskt og enkelt bestille deltakelse på Trysilrypa.

Bestillingsregler

Alle påmeldinger er bindende og refunderes ikke. Det er tillatt å endre navn på deltakerne fram til 29. august. Deltakelsen på Trysilrypa refunderes kun ved gyldig legeerklæring, inntil 5 dager etter arrangementet. 

Deltakerinfo
Vi ber underveis i påmeldingen om fullt navn, e-postadresse og telefonnummer på samtlige deltakere, og informasjon om klasse og distanse. Ved korrekt utfylt info, vil hver deltager få sin ordrebekreftelse tilsendt pr epost.

Personopplysninger
 
Ved påmelding til Trysilrypa, samtykker du i at ditt navn vil bli offentliggjort i deltager- og resultatlister. Persondata vil bli lagret i vår database i samsvar med bestemmelsene i Personopplysningsloven. Påmelding innebærer også samtykke til at eventuelle bilder av deg, som arrangøren har tatt eller som vi får tilsendt fra andre, kan legges ut på våre hjemmesider etter arrangementet. Bildene vil inngå i vårt fotoarkiv og kan bli gjenstand for gjenbruk av lignende art. Bildene vil også kunne benyttes for, og eller videresolgt til, aviser, tidsskrifter og andre tredjeparter for bruk blant annet i plakater, brosjyrer m.m., herunder til reklameformål.

Generelle betingelser
Destinasjon Trysil SA tar forbehold om endringer eller kansellering av arrangementet grunnet vær eller forhold som tilsier at det vil være uforsvarlig å gjennomføre arrangementet. Arrangør vil kunne avlyse uten at det utløser kostnadsplikt og tilbakebetaling av deltakeravgift til deltakerne.

Betaling
Vi aksepterer kun kortbetaling og Vipps ved påmelding. Beløpet trekkes umiddelbart. 

Alle transaksjoner håndteres av vår samarbeidspartner; Cotech AS/Participant.no

sponsorer