Rypeaktiviteter

Vi vet at dere er aktive damer som liker utfordringer. Her får dere tips til morsomme aktiviteter!

Ryperafting 

Ta med jentegjengen på en uforglemmelig opplevelse på elva! Vi tar dere med på rafting på Trysilelva, og ordner med pølsegrilling på slutten av turen. Egen transport. Oppstart kl. 15.00 den 4. september, med varighet ca. 3,5 time. 

Klikk her for mer informasjon og bestilling 

Utfordringer i Fageråsen 

Fageråsen Challenge 

Fageråsen Challenge er en kjempefin aktivitet å delta på for å bli bedre kjent med turmulighetene i Fageråsen. Gå, løp eller sykle turene på 24 timer. Ta bilde ved Fageråsen Challenge-skilt på turmålene, sammen med turfølget ditt, og vis frem bildene på Fageråsen Handel når du er ferdig. Les mer om Fageråsen Challenge her. 

Trysilrypa 13 km 

Last ned f.eks Strava eller Endomondo, og registrer din tur på Trysilrypa 13 km løype i løpet av helgen. Vis frem registrert tur på Fageråsen Handel etter endt tur, for å delta i trekningen av fine premier. Ingen forhåndspåmelding. 

Det trekkes fine premier blant dere som har gått enten Challenge eller Trysilrypa lang. Premiene det trekkes blant er 3 par HOKA joggesko, pakke med overnatting på Høyfjellssenteret og deltakelse til Trysilrypa 2021 for 4 personer, samt 2 gavekort på Café Nero og Fjellroa til verdi kr. 1000. 

Stisykling 

Vi anbefaler en sykkeltur når dere er i Trysil. Prøv de tilrettelagte stiene i Gullia, eller ta med jentene på en forfriskende tur rundt fjellet, på Fjellrunden. Hos Trysilguidene kan dere booke en sykkelinstruktør, som tar sykkelturen til et helt nytt nivå. Garantert lærerikt uansett nivå. Her gir vi deg oversikt over hvor du kan leie sykler. På Sport Lodgen i Fageråsen er det også utleie av sykler, men vi anbefaler å bestille på forhånd. 

Tips til flere høstaktiviteter

Vil du ha flere tips til aktiviteter i Trysil anbefaler vi deg å sjekke ut våre tips til høstaktiviteter. Kanskje en tur i klatreparken, på minigolfbanen eller en av våre flotte toppturer? Se våre tips her. 

sponsorer