Rypeaktiviteter

Vi vet at dere er aktive damer som liker utfordringer. Her får dere tips til morsomme aktiviteter!

Ryperafting 

Ryperafting_660.jpg

Ta med jentegjengen på en uforglemmelig opplevelse på elva! Vi tar dere med på rafting på Trysilelva, og ordner med pølsegrilling på slutten av turen. Egen transport. Oppstart kl. 15.00 fredag den 9. september, med varighet ca. 3,5 time. 

Klikk her for mer informasjon og bestilling 

Guidet fjelltur til Skagsvola 

Skagsvola_660.jpg

Ta med jentene på en guidet fjelltur til populære Skagsvola. Turen går den 9. september, er på 9,4 km, og du får følge med en lokalkjent guide. På vei til Skagsvola blir du blant de første som får gå på den nybygde sherpatrappa opp til den nordre eggen. Busstransport, ca 45 minutter hver vei, er inkludert i prisen. Bussen går fra Trysil Høyfjellssenter (senteret på Fageråsen) kl. 10. Ta med egen mat og drikke. Pr. pr person: 300,-.

Bestill guidet tur til Skagsvola her

SPA 

SPA.jpg

Radisson Blu Mountain Resort & Residences i Fageråsen tilbyr herlig yoga og rypespa i Kulpen Spa.

10 % rabatt på Spa og Yoga ved bestilling før den 7. september. Bruk kampanjekode TR22, dette legges til i kassen på skistar.com. Rabatten gjelder på produkter i perioden mellom 8.-11. september 2022. 

Bestill her! 

Utfordringer i Fageråsen 

Frisbeegolf

En morsom aktivitet i Fageråsen er frisbeegolf! Dette er en aktivitet som passer for alle. Banen består av 18 hull, eller kurver, og starter rett ovenfor Fjellgrillen. Frisbeer/discker kan dere enten ta med selv eller leie på Fageråsen Handel.  Se mer informasjon her. 

Stisykling 

Vi anbefaler en sykkeltur når dere er i Trysil. Prøv de tilrettelagte stiene i Gullia, eller ta med jentene på en forfriskende tur rundt fjellet, på Fjellrunden. Hos Trysilguidene kan dere booke en sykkelinstruktør, som tar sykkelturen til et helt nytt nivå. Garantert lærerikt uansett nivå. Her gir vi deg oversikt over hvor du kan leie sykler. På Sport Lodgen i Fageråsen er det også utleie av sykler, men vi anbefaler å bestille på forhånd. 

Stolpejakten

Stolpejakten går ut på å finne stolper plassert i Fageråsen. Stolpene kan registreres ved å laste ned appen "Stolpejakten". på mobilen, slik at man kan scanne QR-koden som hver stolpe er utstyrt med. Her finner man også kart over stolpene. Alle som registrerer stolper er med i trekning av premier. Les mer om stolpejakt i Fageråsen her. Stolpejakt finnes også på Turistsenteret og sentrum. 

Tips til flere høstaktiviteter

Vil du ha flere tips til aktiviteter i Trysil anbefaler vi deg å sjekke ut denne siden. Kanskje en tur i klatreparken, på minigolfbanen eller en av våre flotte toppturer? 

sponsorer