Rypeaktiviteter

Vi vet at dere er aktive damer som liker utfordringer. Her får dere tips til morsomme aktiviteter!

Ryperafting 

Ryperafting_660.jpg

Ta med jentegjengen på en uforglemmelig opplevelse på elva! Vi tar dere med på rafting på Trysilelva, og ordner med pølsegrilling på slutten av turen. Egen transport. Oppstart kl. 16.30 den 10. september, med varighet ca. 3,5 time. 

Klikk her for mer informasjon og bestilling 

Rypesykling

Rypesykling_660.jpg

Bli med på 1,5 time innføring i stisykling i og rundt Fageråsen bike park. Dette er for deg som er forholdsvis ny på stisykling og vil kjenne mestringsfølelse. Oppstart den 10. september kl. 16.30, oppmøte ved Trysilguidene på Høyfjellssenteret. Varighet: 1,5 time. 

Klikk her for mer informasjon og bestilling 

Guidet fjelltur til Skagsvola 

Skagsvola_660.jpg

Den guidede turen til Skagsvola er dessverre avlyst på grunn av for få deltakere. 

SPA 

SPA.jpg
Spa på Radisson Blu Resort passer perfekt når jentene er på tur. Under rypehelga får dere gode priser på både behandling og produkter i spa-shop. Se spa-menyen her.  

50 min behandling: Kun kr. 925,-
20% rabatt på produkter i spashop ved booking av behandling
10% rabatt på produkter i spashop for alle deltakere
Kampanjekode:  Trysilrypa2021

Booking kun på mail til: spa.trysil@radissonblu.com

"Damer og øl" på Trysilrypa 

Damer_Kveik.jpg

Lørdag 11. september kl. 16-17.30 inviterer Kveik Restaurant & Brewpub til "Damer og øl". 

Kveik får besøk av Hege Ramseng som jobber til daglig i Bryggeriforeningen i Norge. Hun er opphavskvinnen til begrepet og konseptet «Damer og øl» og har reist rundt i Norge med dette glimrende konseptet. Nå kommer hun til Trysilrypa og er av den overbevisningen om at øl er så absolutt for damer! Hun får med seg 3 ulike bryggerier som igjen tar med seg 3 ulike øl. Her blir det gode ølhistorier med damer i sentrum, godt å drikke og noe lett som passer til. (Arrangementet er er glimrende som en utvidet forrett.)

Arrangementet finner sted på restaurant og brewpuben «Kveik» som har Trysil sitt største utvalg av øl på tapp og ligger sentralt i sentrum.

«Kveik» har egen høstmeny etter arrangementet og kan tilby 2-retters for kr 395,- og 3-retters for kr 495,-

Bestilling på e-post: kveik@trysilhotell.net

Utfordringer i Fageråsen 

Fageråsen Challenge

Fageråsen Challenge er en kjempefin aktivitet å delta på for å bli bedre kjent med turmulighetene i Fageråsen. Gå, løp eller sykle turene på 24 timer.  Les mer om Fageråsen Challenge her. 

Frisbeegolf

En nyhet i Fageråsen i år er frisbeegolf! En morsom aktivitet som passer for alle. Banen består av 12 hull, eller kurver, og starter rett ovenfor Fjellgrillen. Frisbeer/discker kan dere enten ta med selv eller leie på Fageråsen Handel.  Se mer informasjon her. 

Stisykling 

Vi anbefaler en sykkeltur når dere er i Trysil. Prøv de tilrettelagte stiene i Gullia, eller ta med jentene på en forfriskende tur rundt fjellet, på Fjellrunden. Hos Trysilguidene kan dere booke en sykkelinstruktør, som tar sykkelturen til et helt nytt nivå. Garantert lærerikt uansett nivå. Her gir vi deg oversikt over hvor du kan leie sykler. På Sport Lodgen i Fageråsen er det også utleie av sykler, men vi anbefaler å bestille på forhånd. 

Stolpejakten

Stolpejakten går ut på å finne stolper plassert i Fageråsen. Stolpene kan registreres ved å laste ned appen "Stolpejakten". på mobilen, slik at man kan scanne QR-koden som hver stolpe er utstyrt med. Her finner man også kart over stolpene. Alle som registrerer stolper er med i trekning av premier.

Tips til flere høstaktiviteter

Vil du ha flere tips til aktiviteter i Trysil anbefaler vi deg å sjekke ut våre tips til høstaktiviteter. Kanskje en tur i klatreparken, på minigolfbanen eller en av våre flotte toppturer? Se våre tips her. 

sponsorer