Løp

Trysilrypa kan skilte med et av Norges fineste terrengløp, bare for damer. Du kan velge mellom to løyper – enten 6 eller 13 km. 

Løpet har utgangspunkt fra Trysil Høyfjellssenter i Fageråsen. Deler av traseene går på grusvei, og resten er lagt til stier i terrenget. Du vil møte på noen steinurer og våte partier.

>> Meld deg på Trysilrypa løp 

Løpsklasser

6 km - overkommelig løype som passer alle.

Les mer om 6 km-løypa

13 km - lengste løype som er lagt i noe krevende terreng.

Les mer om 13 km-løypa

Tidspunkt

Lørdag 10. september 2022

Priser

Se her

Aldersgrense er 16 år.

 

Anbefalt skotøy

Joggesko eller terrengjoggesko

Hente startnummer

Startnummer kan hentes i sekretariatet fra torsdag ettermiddag. Startnummeret skal festes godt synlig på framsiden av kroppen.

Tidtaking

Alle løpere deltar med chip.

Løyperekorder

6 km: 28:20 (Liv Tone Heramb 2023)

13 km: 1:02:52 (Silje Fjørtoft 2017)

Sikkerhet

I tillegg til funksjonærer på drikkestasjonene, så er Røde Kors stasjonert ute i løypene. Ved tørre skader ute i løypene, ring 992 80 084.

Premiering

Alle som deltar på løpet får rype t-skjorte og pin. De tre beste som løper 6 km og 13 km blir premiert med pengepremie, se mer her. Premieutdelingen foregår ved start/mål-området ca. kl. 12.00. 

Bagasje/oppbevaring

Det er mulig å oppbevare bagasjen sin i arrangementsområdet.

Drikkestasjoner

Det vil være drikkestasjoner plassert rundt i løypa.Det er mulighet for å skifte klær og dusje i nærheten av løpsområdet (i underetasjen på Restauranthuset). Håndklær kan leies i resepsjonen på Velkomstsenteret (like ved løpsområdet). Der finnes det også toaletter, i tillegg til toaletter som er midlertidig satt opp i arrangementsområdet.

Parkering

Det finnes parkeringsplasser i nærheten av løpsområdet, men det er stort press på disse på løpsdagen. Det vil gå busser fra Turistsenteret og Trysil sentrum.

>> Meld deg på Trysilrypa løp