Underholdning

Underholdningsprogrammet under Trysilrypa er fullstappet med musikalske eventyr på SkiStar Lodge Trysil. 

Peter Eriksson 

Peter_Eriksson_660.jpg

Peter Eriksson er en av Skandinavias mest ettertraktede sangere og entertainere. Med en karriere som strekker seg fra strålende TV-gallaer til livlige afterski-fester i de norske fjellene, er hvert øyeblikk med Peter en garanti for en strålende rypekveld. 

Mia Stegmar

Mia_Stegmar_660.jpg

Mia Stegmar har en imponerende merittliste. Du husker henne kanskje fra Eurovision, Allsång på Skansen, Jamladies eller hennes samarbeid med Björn Skifs? Mia er en sensasjon på scenen som aldri mislykkes med å imponere!

Marcus Max

MarcusMax_660.jpg

Har du har vært på afterski et sted i Sverige eller Norge, har du med stor sannsynlighet allerede hatt æren av å møte Marcus Max. Med masse humor, en stor dose engasjement og tusenvis av opptredener i bagasjen, klarer han alltid å fange sitt publikum og skape en uslåelig stemning.

Sällskapets Orkester 

Denne glade samlingen av musikere vil få Skistar Lodge i Trysil til å koke! Med en lidenskap for musikk og imponerende ferdigheter bak instrumentene tilhører guttene i dette bandet noen av Sveriges mest etterspurte musikere.

Lundström & jag

Lundstrom_o_jag_660.jpg

Lundström & jag er en helt utrolig dynamisk duo, som har underholdt rundt om i Europa med showt sitt. De tilbyr alt fra profesjonell quizkveld til en gal musikalsk opplevelse! Pelle & Frida er den ultimate underholdningsduoen for rypefesten! 

TAKKO 

TAKKO_660.jpg

Oliver Lindgårde, også kjent som TAKKO, har til tross for sin unge alder virkelig satt sine spor i bransjen. Med sin eksplosive energi skaper han både lyden for en avslappende loungestemning eller pumpen til det perfekte dansegulvet. 

sponsorer