Hjemme bra, men borte best

Hjemmekontor har både sine fordeler og ulemper, men etter et halvt år begynner mange av oss å kjenne på behovet for å komme oss ut. Vi savner kaffepraten med våre kolleger og der man tidligere kunne titte over skilleveggen for å spørre kolleger om råd, må man nå ringe eller sende mail. Dette fører til at mange av oss blir mindre effektive i arbeidstiden og at vi gjerne utsetter avgjørelser i håp om at vi snart vil møtes igjen.

Vi trenger variasjon, påfyll og tid med kolleger

Selv om meningene om hjemmekontor er delte, kan vi alle være enige om at vi trenger variasjon, påfyll og tid med kolleger innimellom. Vi i Radisson Blu Trysil ønsker å hjelpe deg og dine kolleger med dette. Vi hjelper deg gjerne med å arrangere og hjelper deg med å finne den beste og mest optimale løsningen for dine behov, enten du reiser alene eller sammen med dine kolleger.

Trygge møter ute i det fri

Med en hverdag preget av restriksjoner, trenger vi å møtes på en trygg måte, og hva er vel tryggere enn å møtes ute i det fri? Trysil er en av Norges største skidestinasjoner og Radisson Blu Trysil har en stor bakgård som gjør at man kan koble av med kolleger uten å risikere å trosse smittevernsrestriksjonene.

Avstandskonferanser

Vi i Radisson Blu Trysil hjelper deg med å arrangere smittevennlige avstandskonferanser. Ta en velfortjent pause vekk fra byens kaos og gjennomfør høstens konferanser på fjellet, med frisk luft og god plass. Hotellet kan tilby flotte møte- og arrangementsfasiliteter med alt som trengs. Vi hjelper gjerne med å planlegge konferansen og kan tilby pakkepriser på blant annet rafting, syklingog golf. Les mer om vår avstandskonferanse her.

Bytt ut hjemmekontoret med hotell

Er du lei av å sitte hjemme og kjenner at det er på tide med noen nye impulser? Ha ditt hjemmekontor hos oss! En natt eller to borte fra det daglige kjas og mas gjør godt for både kropp og sjel. På våre rom har du alt du trenger for et avslappende hjemmekontor. Vi gir deg og dine eventuelle kolleger eget rom, frokost, lunsj og inngang til svømmebasseng og treningsrom. Les mer om vår hjemmekontorløsning her.

 

Dette kan vi tilby

Radisson Blu Trysil ligger ved foten av fjellet, kort vei fra Trysil sentrum. Skidestinasjonen Trysil har 29 heiser, 67 bakker og over 100 km med langrennsløyper. Når det ikke er snø kan du spille golf og utforske fjellet til fots, på sykkel eller på hest. I tillegg har vi bowlingbane og  fire flotte innendørs svømmebasseng med blant annet klatrevegg og bølgebasseng. I vårt spa finner du boblebad, badstue, damprom og aromatisk lakonium. 

Start dagen på Hill Breakfast & Buffet. Spis en pizza eller nyt en cocktail ved peisen på La Piazza, prøv buffeten vår eller klassiske amerikanske retter på Chill Bowl & Dine før du tester bowlingbanene. 

For mer informasjon og booking, ta kontakt med sales.trysil@radissonblu.com