Gøy med jobben i Trysil

Nå er det nok med hjemmekontor og skjermtid. Det er dags for en påfyllende og garantert uforglemmelig tur til fjells med jobben. Her ser du hvorfor det bare er å hive seg av gårde!

Norges beste stisykling

Ja, det stemmer. I Trysil har vi 40 kilometer med tilrettelagte sykkelstier i skogen og på fjellet. Man trenger ikke å være proff stisyklist, alle kan finne sin sti ut fra eget nivå. I tillegg kan man leie sykler og hjelm til hele gruppen. 

Ta kontakt for mer informasjon på sales.trysil@radissonblu.com

Stisykling_konferanse.jpg

 

Perfekte møtefasiliteter og påfyll 

Radisson Blu Resort Trysil står klar til å ta imot møte og konferansegrupper fra 2 til 500 personer. Våre møterådgivere tilrettelegger slik at hver gruppe får en unik opplevelse når de kommer til møte og godt påfyll av mat og drikke.

 

Høytflyvende opplevelser i klatreparken Høyt & Lavt Trysil 

En uforglemmelig opplevelse blant tretoppene i Trysil. I klatreparken Høyt & Lavt Trysil er løypene gradert slik at det finnes noe som passer for alle.

Høytsvevende opplevelser i klatreparken

 

Vått og rått i Trysilelva 

Trysil er kanskje ikke Sjoa når man ser på raftingmulighetene. Men vi kan love en spennende opplevelse med rafting på Trysilelva. Trysilguidene tar dere med på en aktivitet som garanterer mye latter og morsomme utfordringer.

Rafting_konferanse.jpg

 

Velfortjent nytelse i SPA 

Stive nakker og slitne armer i kontorkroppen? Alpine Spa og Relax på Radisson Blu Resort Trysil tilbyr lave skuldre og behagelige omgivelser.

Unn deg en god massasje

 

STRIKE! 

På hotellet fiinner du 8 profesjonelle bowlingbaner i en klassisk ”American Diner” setting. Kjør en bowlingkonkurranse før dere nyter en digg burger og diskuterer hvem som var best.

bowling_konferanse.jpg

 

Utekontor 

Ta med gjengen å gå en av de vakre stiene i Trysil. Frisk fjelluft og en god matpakke med kaffe gjør underverker for kreativiteten. Mange gode avgjørelser har blitt tatt utendørs.

Konferanse_tur.jpg

 

Tidlig start på langrennssesongen

I Trysil starter langrennssesongen allerede 30. oktober på 6,5 kilometer med langrennsløyper. Ta med deg gjengen på en langrennsøkt på Trysilfjellet Arena, som kun ligger en 5-minutters gåtur unna. 

Tidligsnø dronebilde_660.jpg

 

Bli godt kjent 

Hvem i gruppen «flyter» best eller hvem gjør seg på toppen av en pyramide. Trysilguidene tilbyr mange typer opplevelser i Trysil, og kan lage et skreddersydd opplegg for dere. Det er de som kan naturens fornøyelsespark best.

Ta kontakt! 

Ta turen ut av kontoret og legg neste møte i Trysil. Vi skreddersyr deres opplegg. Ta kontakt for mer informasjon på sales.trysil@radissonblu.com