Personvernerklæring for Destinasjon Trysil

Her forklarer vi hvordan vi samler inn, behandler og deler data vi lagrer hos oss.

Personvernerklæring for Destinasjon Trysil

1. Innledning
Denne personvernerklæringen gjelder for Destinasjon Trysil SA og forklarer hvorfor vi samler inn informasjon om deg, hvordan vi bruker denne informasjonen og hvordan vi tar hensyn til ditt personvern.

Denne erklæringen inneholder opplysninger du har krav på når det samles inn opplysninger fra nettstedet vårt (personopplysningsloven § 19) og generell informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger (personopplysningsloven § 18 1. ledd).

Destinasjon Trysils grunnlag for å behandle personopplysninger vil variere, men vil i henhold til personopplysningsloven § 8 bokstav a og b bestå av samtykke fra den registrerte eller fordi det er lovpålagt. Videre kan det være nødvendig å behandle personopplysninger for å oppfylle en avtale med den registrerte eller for å oppfylle en rettslig forpliktelse. Samtykke til behandling av personopplysninger kan når som helst trekkes tilbake i henhold til GDPR artikkel 13 (2) bokstav c.

2. Om personopplysninger og regelverket
Personopplysninger er opplysninger og vurderinger som kan knyttes til en identifiserbar enkeltperson. Dette kan være navn, adresse, telefonnummer, e-postadresse, IP-adresse og kjøps- og adferdshistorikk.

All behandling av personopplysninger, slik som innsamling, registrering, lagring og utlevering er underlagt særskilte regler, blant annet i personopplysningsloven. Det er daglig leder som er ansvarlig for at behandlingen skjer i samsvar med lovens regler. Datatilsynet fører tilsyn med at loven overholdes.

3. Hva slags opplysninger samler vi inn?
For å kunne levere så gode tjenester som mulig er vi avhengige av å samle inn ulike typer informasjon, inkludert personopplysninger om deg. Under følger en oversikt over hvordan vi typisk samler inn personopplysningene og hvilke opplysninger dette typisk er. Vi samler ikke inn sensitiv informasjon.

3. 1 Opplysninger du selv gir til oss

a) Nyhetsbrev
Når du registrerer deg for nyhetsbrev på vår nettside, må du oppgi litt informasjon som lagres av oss, slik som navn, e-postadresse og postnummer. Du kan når som helst melde deg av vårt nyhetsbrev.

b) Ved booking av arrangement og/eller aktiviteter
Når du gjør en booking på vår side, samler vi inn personlige opplysninger om deg, slik som navn, telefonnummer, adresse og e-postadresse og i noen tilfeller fødselsdato.

3.2 Opplysninger vi får gjennom bruk av tjenestene våre
Når du bruker våre tjenester, registrerer vi informasjon om hvilke tjenester du bruker og hvordan du bruker dem.

a) Din enhet og din internett-tilkobling
Vi kan registrere informasjon om enheten du benytter, for eksempel produsent av mobil/PC, operativsystem og nettleser. Vi kan også samle informasjon om tilkoblingen til våre tjenester, som IP-adresser, nettverks-id, informasjonskapsler og unike identifikasjonsfiler.

b) Bruk av tjeneste eller kjøp
Vi registrerer informasjon om din bruk av tjenestene, som hvilke sider du er inne på, når du er inne på sidene samt hvilke funksjoner du har brukt på sidene.


3.3 Opplysninger vi får fra andre kilder
Vi kan motta opplysninger om deg hvis du bruker noen av de andre tjenestene vi tilbyr på dette nettstedet. Vi samarbeider med tredjeparter, og kan motta opplysninger om deg fra disse. Destinasjon Trysil har inngått databehandleravtaler (DPA) med sine tredjeparter, som sikrer at dataene de mottar og behandler på vegne av deg, gjøres i samsvar med den nye reguleringen.
Dette gjelder følgende bedrifter: Mediacom (mediebyrå), Skistar (eier av domene trysil.com), Ninetech (teknisk webleverandør), Visit Technology Group (Leverandør av bookingsystem) og Olark (leverandør av vår chattetjeneste). Kontakt info@trysil.com dersom du ønsker mer informasjon om våre avtaler med tredjeparter.


3.4 Informasjonskapsler og annet innhold som lagres lokalt
Når du bruker våre tjenester eller er inne på våre nettsider, lagres informasjonskapsler og annen data som senere kan leses av oss. Les vår Cookiepolicy her.


4. Hva brukes opplysningene til?
Vi bruker personopplysninger til følgende formål:

a) For å levere og forbedre tjenestene våre
Vi bruker personopplysninger for å levere tjenestene våre til deg. Vi bruker for eksempel personopplysninger for å sikre en best mulig brukeropplevelse for deg. Noen sider bruker også remarketing-funksjonalitet fra Google Adwords. Gjennom remarketing kan vi kjøpe annonser via Googles annonsenettverk målrettet mot de som har vært innom våre sider. Du kan velge bort Googles bruk av cookies ved å klikke her.

b) For å tilpasse tjenestene, gi deg anbefalinger og relevant markedsføring
Vi ønsker å gi deg anbefalinger, produktinformasjon og tjenestetilpasninger som er mest mulig relevant for deg. Dette vil både bli gitt på bakgrunn av din egen atferd, f.eks. på bakgrunn av hvilke produkter og tjenester du har brukt eller kjøpt, annonser du har klikket på, eller artikler du har lest, og på bakgrunn av atferden til andre brukere med liknende bruksmønster som deg.


c) For å utarbeide statistikk og forstå markedstrender
Vi utarbeider anonym statistikk og kartlegger markedstrender. Dette gjør vi for å kunne forbedre og videreutvikle produkttilbudene og tjenestene våre. Vi bruker Google Analytics som vårt analyseverktøy. Dersom du ikke ønsker at dine data skal samles og benyttes av Google Analytics, kan du selv regulere dette her.


5. Deling av opplysninger
Destinasjon Trysil deler i noen tilfeller personopplysninger med andre selskaper som utfører tjenester på våre vegne.

a) Når andre utfører tjenester på våre vegne
For eksempel vårt mediebyrå som bistår oss med å drive målrettet markedsføring samt lage kampanjer.

b) Ved mistanke om lovbrudd
vil informasjon kunne utleveres til offentlige myndigheter etter begjæring. Vi vil også kunne utlevere informasjon ved mistanke om svindel, eller informasjon som er nødvendig for å avklare konkrete tvister.

6. Sletting av personopplysninger
Vi er lovpålagt til å holde på visse personopplysninger. Eksempler på dette er:
Lov om bokføring
Ordredata iht. angrerett
Ordredata iht. garantier.

Du har krav på at alle våre opplysninger om deg skal kunne slettes på oppfordring, dersom vi ikke er lovpålagt om å lagre disse. Du kan henvende deg angående dette å oppheve ditt kundeforhold via e-post, til: info@trysil.com

7. Sikring av personopplysninger
Vi bruker hensiktsmessige sikkerhetstiltak for å beskytte personopplysninger som er under vår kontroll mot uautorisert tilgang, innhenting, bruk, videreformidling, avsløring, kopiering, modifisering eller avhending.

8. Særlig om markedsføring i e-post
Dersom du har et aktivt kundeforhold til oss, kan vi sende deg markedsføring på e-post eller med andre elektroniske kommunikasjonsmetoder i henhold til markedsføringsloven § 15. Et aktivt kundeforhold defineres her ved at du har meldt deg på et arrangement i regi av Destinasjon Trysil, fra kundeforholdet starter (ved booking) til ett år etter arrangementets slutt. Det inkluderer nyhetsbrev med nyttig informasjon, og andre henvendelser vedrørende innhold, tjenester, tilbud, kampanjer og arrangementer fra oss, via e-post og sosiale medier.

Dersom du derimot ikke har et aktivt kundeforhold, vil vi bare sende slik markedsføring hvis du har gitt oss et samtykke til dette. Din persondata kan også brukes til å tilpasse denne kommunikasjonen. Du kan når som helst enkelt og kostnadsfritt melde deg av markedsføringshenvendelser gjennom avmeldings-funksjonen i e-postene.


9. Endringer i personvernerklæringen
Vi vil med jevne mellomrom kunne oppdatere eller endre personvernerklæringen.
Ved større endringer vil vi informere om dette.

10. Rett til å klage
Du har rett til å klage til en tilsynsmyndighet, her Datatilsynet, i henhold til GDPR artikkel 13 (2) bokstav d.

11. Kontaktinformasjon
Har du spørsmål om vår personvernerklæring eller om vår bruk av personopplysninger, ta gjerne kontakt med oss på info@trysil.com

 

Vi bruker cookies for å gi deg en best mulig kundeopplevelse. Hvis du fortsetter, betyr det at du godtar at cookies blir brukt i henhold til Destinasjon Trysils cookie policy