Stijakta

Stijakta tar deg med ut på en interaktiv poengjakt, samtidig som du opplever noen av Trysils beste stier og skjulte perler. Du bestemmer selv hvem du vil sykle med, hvilke sjekkpunkter du vil ta og hvor seriøst du tar selve konkurransen. Uansett kan vi love deltagerne fantastisk stisykling og gledelige overraskelser underveis.

Vi har laget to ulike pakker, en «familiepakke» og en «adventure-pakke». I begge pakkene ligger det mange morsomme og spennende overraskelser. Velg pakken som passer for deg og bli med på den unike stijakta, lørdag den 29. juni,  under Trysil Bike Ferstival.

Familiepakka tar utgangspunkt i grønne og blå stier, i hovedsak i Gullia, mens Adventure-pakka byr på utfordringer i alle himmelretninger og graderinger.


HVOR

Sjekkpunktene er spredt rundt omkring i området til Gullia, Trysilfjellet, Grimsåsen og Ås. Oversikten over disse finner du i vår nye digitale stiguide - Singletracker - som må lastes ned på telefonen for å kunne delta.

NÅR
Stijakta blir tilgjengelig lørdag morgen, 29. juni,  i appen. Fra kl. 10, og et par timer utover, vil du møte representanter fra Destinasjon Trysil i GT Bike Park, som vil hjelpe deg å komme i gang.  Stijakta varer til kl. 17.00. 

Sjekkpunktene og detaljene i pakka blir tilgjengelig rett før start. Du kan starte hvor du vil og når du vil.

Vi trekker på premier og varsler vinnere i etterkant. HVORDAN

Singletracker-appen sørger for alt det praktiske under konkurransen. Alt du trenger å gjøre er å laste den ned, velge din pakke (familie- eller adventure), og følge instruksjonene i appen under konkurransen.

Når konkurransen starter vil du finne alle sjekkpunktene i appen, og den guider deg rundt til de stiene du må sykle for å klare sjekkpunktene. Du registrerer sjekkpunktene i appen når du befinner deg på punktet. 

Det skal selvsagt ikke bare være sykling og «slit» på en slik dag, så sørg for å nyte turen, og legg gjerne inn en stopp hos en av våre partnere i løpet av dagen. Der vil du få gode tilbud på lunsj, is og drikke.

Kos deg, og nyt gode sykkelopplevelser du gjerne må dele med andre!

Deltagelsen er gratis. Du får dette inkludert når du blir med på opplevelsen:

- Sjansen til å vinne kule premier!
- En unik opplevelse! 
Appen er gratis og kan lastes ned både på Andriod og IOS. Alle stiene våre ligger inne i appen, sammen med informasjon om servicepunkter, restauranter og partnere.


 

Gjennom Singletracker vil du også kunne se hvor andre Singletracker-brukere befinner seg. En fin måte å holde oversikt over hvor venner eller andre familiemedlemmer er til enhver tid. I kombinasjon med TILT, en krasj-sensor som du kan koble sammen med appen, vil Singletracker også varsle automatisk dersom du er uheldig, og gi deg en ekstra trygghet på stien.