Booking og avbestilling

I Trysil har vi generelt gode avbestillingsvilkår. 

For informasjon om hvilke booking- og avbestillingsvilkår du skal forholde deg til anbefaler vi å sjekke direkte med overnattingsbedriften du har booket hos. 

Skistar 

SkiStar lanserer en ny og forbedret av- og ombestillingsbeskyttelse for å gi deg større sikkerhet når du bestiller overnatting. Her finner du mer informasjon og vilkår

Radisson Blu Trysil og Radisson Blu Mountain Resort 

Her finner du de utvidede avbestillingsreglene for Radisson-kjeden. Merk at dersom du har bestilt via turoperatører eller tredjeparter som for eksempel Booking.com, Skistar, eller Hotels.com, må du ta direkte kontakt med dem vedrørende endring eller avbestilling av booking.  

Trysilelva Camping - Avbestillings- og endringsregler 

Trysil Glamping - se informasjon her

Kjølen Hotell - se informasjon her

Trysil Hyttegrend & camping - se informasjon her

Tretoppen Tretopphytter - se bestillingsvilkår her

BookTrysilonline - se informasjon her

Trysil Hotell

Bookinger med ankomst før 19.12.21 kan endres eller avbestilles uten kostnad fram til dagen før ankomst.

Bookinger med ankomst i perioden 20.12.21-30.04.22 kan endres eller avbestilles uten kostnad fram til 8 dager før ankomstdato.

Egne avbestillingsregler gjelder under covid-19:

Avbestilling uten kostnad* frem til dagen før ankomst. Gjelder i tilfeller avbestilling skyldes coronasykdom, positivt coronatest, stengte grenser til Norge eller pålagt coronakarantene (for en eller flere i reiseselskapet). Krav til dokumentasjon. Avbestilling må sendes skriftlig til post@trysilhotell.net, merkes med "Avbestilling" og ordernummer på bookingen det gjelder.

*Avbestillingsgebyr på 150 kr tas ut ved refundering av betaling.
Har du har bestilt via turoperatører eller tredjeparter som for eksempel Booking.com, Skistar, eller Hotels.com, må du ta direkte kontakt med dem vedrørende endring eller avbestilling av booking.

For gruppebookinger over 10 personer/5 rom gjelder egne avbestillingsregler, ta kontakt på:

post@trysilhotell.net eller ring +47 979 40 000

Trysil Fjellbooking 

Du kan avbestille ditt opphold hos Trysil Fjellbooking uten kostnad dersom:

  • Du på grunn av Covid-19 er forhindret fra å reise på grunn av reiserestriksjoner (reiseforbud) innført av myndighetene.
  • Norske myndigheter innfører restriksjoner på grunn av Covid -19 som medfører at overnatting hos Trysilfjellbooking ikke kan gjennomføres.
  • Trysilfjellet stenger alle heiser på grunn av Covid 19

Oppholdet skal avbestilles, så fort du er gjort kjent med at reisen ikke kan gjennomføres. For bestillinger gjort via turoperatører eller tredjepart (Booking.com), vil deres avbestillingsregler gjelde.

For mer informasjon om våre reisevilkår se her

Villa Sole Trysil

Ved booking direkte på Villa Sole:
https://villasoletrysil.book.page

Vi krever full betaling for å reservere rom/ene ved booking tilfellet dersom det er under 30 dager til ankomst. Over 30 dager til ankomst debiteres 30% ved booking og resterende trekkes 30 dager før ankomst.
Ved temahelger, grupparrangement og booking som er før en måned til ankomst belastes automatiskt et depositum med 30% av totalsummen. Resterende summ trekkes automatiskt 30. dager før ankomst.

Avbestilling
Om du skulle ønske å avbestille oppholdet er det mulig inntil 24 timer etter at booking/betaling er gjennomført. Er ankomstdagen dagen etter at bestillingen ble gjort, er kansellering tilgjengelig i 4 timer etter at bestillingen ble gjort. Avbestilling må sendes skriftlig til post@villasoletrysil.no, merkes med "Avbestilling" og order nummer fra kvittering på bookingen det gjelder.
Bytte av dato er mulig, det kan eventuellt komme tillegg i pris.

Ved booking på Booking.com:
Det anbefales at gjester som har bestilt på nett gjennom tredjepart i reiselivsbransjen tar kontakt med leverandøren for bestillingen for alle justeringer.

Sjumilskogen - ta kontakt direkte med utleier

Sæteråsen Hytter & Camping - ta kontakt direkte med utleier

Her finner du kontaktinfo til øvrige overnattingsbedrifter i Trysil.