Booking og avbestilling

I Trysil har vi generelt gode avbestillingsvilkår. 

For informasjon om hvilke booking- og avbestillingsvilkår du skal forholde deg til anbefaler vi å sjekke direkte med overnattingsbedriften du har booket hos. 

Skistar 

SkiStar lanserer en ny og forbedret av- og ombestillingsbeskyttelse for å gi deg større sikkerhet når du bestiller overnatting. Her finner du mer informasjon og vilkår

Radisson Blu Trysil og Radisson Blu Mountain Resort 

Her finner du de utvidede avbestillingsreglene for Radisson-kjeden. Merk at dersom du har bestilt via turoperatører eller tredjeparter som for eksempel Booking.com, Skistar, eller Hotels.com, må du ta direkte kontakt med dem vedrørende endring eller avbestilling av booking.  

Trysilelva Camping - Avbestillings- og endringsregler 

Trysil Glamping - se informasjon her

Kjølen Hotell - se informasjon her

Trysil Hyttegrend & camping - se informasjon her

Tretoppen Tretopphytter - se bestillingsvilkår her

BookTrysilonline - se informasjon her

Trysil Hotell

Bookinger med ankomst før 20.12.20 kan endres eller avbestilles uten kostnad fram til dagen før ankomst. Bookinger som gjøres med under 24 timer til ankomst betales ved bookingtilfellet og er ikke refunderbare. Bookinger med ankomst i perioden 20.12.20-30.04.20 kan endres eller avbestilles uten kostnad fram til 8 dager før ankomstdato. Bookinger som gjøres med ankomstdato med mindre en 8 dager til ankomstdagen betales ved booking og er ikke refunderbare. 

For gruppebookinger over 10 personer/5 rom gjelder egne avbestillingsregler, ta kontakt på
post@trysilhotell.net eller ring +47 979 40 000

Trysil Fjellbooking 

Du kan avbestille ditt opphold hos Trysil Fjellbooking uten kostnad dersom:

  • Du på grunn av Covid-19 er forhindret fra å reise på grunn av reiserestriksjoner (reiseforbud) innført av myndighetene.
  • Norske myndigheter innfører restriksjoner på grunn av Covid -19 som medfører at overnatting hos Trysilfjellbooking ikke kan gjennomføres.
  • Trysilfjellet stenger alle heiser på grunn av Covid 19

Oppholdet skal avbestilles, så fort du er gjort kjent med at reisen ikke kan gjennomføres. For bestillinger gjort via turoperatører eller tredjepart (Booking.com), vil deres avbestillingsregler gjelde.

For mer informasjon om våre reisevilkår se her

Villa Sole Trysil

Bookinger med ankomst i perioden 27.12.20-30.04.20 kan endres eller avbestilles uten kostnad fram til 8 dager før ankomstdato.

Bookinger som gjøres med ankomstdato med mindre en 8 dager til ankomstdagen betales ved booking og er ikke refunderbare.

Bookinger utenom vintersesongen (27.12.20-30.04.20) kan endres eller avbestilles uten kostnad fram til 24 timmar før ankomst.

Sjumilskogen - ta kontakt direkte med utleier

Sæteråsen Hytter & Camping - ta kontakt direkte med utleier

Her finner du kontaktinfo til øvrige overnattingsbedrifter i Trysil.