Status Trysilrypa 2020

Det er med tungt hjerte vi må informere om at årets Trysilrypa-arrangement er avlyst. 

Informasjon fra Helsemyndighetene sier at det  ikke blir åpnet for arrangementer over 200 deltakere etter 1. september. Det er dessverre ikke mulig å gjennomføre Trysilrypa den 5. september 2020 med tilstrekkelige smittevernstilpasninger, og dette gjør at vi ser oss nødt til ta denne beslutningen.

Alle påmeldte har mottat en e-post med informasjon om refusjon eller flytting av deltakelse til neste år. Har du spørsmål rundt dette, ta gjerne en titt på vår FAQ, eller send oss en e-post på info@trysil.com 

Den gode nyheten er at du fortsatt kan ta med deg jentene til Trysil, i egen regi. Fjellet venter fortsatt med fantastiske turmuligheter, og kanskje dette er året for å teste nye stier, eller gå den tradisjonelle Trysilrypaturen på egenhånd. Trysilguidene tilbyr også i år Ryperafting

I Fageråsen kan du delta på Fageråsen Challenge eller registrere Trysilrypa lang tur (13 km), og være med i trekningen av fine premier. Les mer om dette her. 

Spisestedene og butikkene i Trysil, både i Fageråsen og i sentrum,  kommer også til å ha godbiter på lur, spesielt med tanke på denne helgen. Klikk her for mer info om hva som skjer i Trysil denne helgen. 

For dere som ikke var påmeldt til årets arrangement, kan dere allerede nå melde dere på til Trysilrypa 2021 (den 11. september).

Klikk her for påmelding. 

sponsorer