Vassendgutane klare for Trysilrypa

Programmet for Trysilrypa 2023 tar form, og en stor nyhet i år er at Vassendgutane tar turen til Trysil og Fageråsen under rypehelga!

Vassendgutane opptrer i teltet på fredag

Usikker på hvem Vassendgutane er? En konsert med Vassendgutane er en unik opplevelse. Bandet leverer et show som få andre band i denne kategori kan vise til. Allsangen ”runger” i store haller og på de store festivalene når bandet spiller.

Vassendgutane_promo_660.jpgStikkord er glede, party og et band som virkelig inkluderer sitt publikum fra første strofe. Bandet legger stor vekt på kvalitet og det visuelle utrykket. De opptrer også 100% live.


For å delta på konserten må du ha kjøpt egen billett. Trysilrypene får egen rypepris, men forutsetter bestilling sammen med rypedeltakelse. Har du meldt deg på til Trysilrypa tidligere og ønsker å kjøpe billett til konserten, send en e-post til: info@trysil.com 

>> Bestill deltakelse til Trysilrypa og kjøp konsertbillett her

 

After Run 

Celebrate_promobilde_660.jpg

Ingen Trysilrypa uten After Run! Stemningen i det store rypeteltet etter målgang må bare oppleves. Har du vært der, glemmer du det ikke. Makan til trøkk! I år er det Partybandet Celebrate som løfter stemningen gjennom taket. Celebrate er et partyband som løfter stemningen gjennom taket! Med en hittparade fra 80 tallet og frem til dagens listetopper - har dette bandet noe for folk i alle aldre! Allsang og partystemning er formålet! 

Dolduo_660.jpg

Etter fjorårets suksess entrer gutta i Døl Duo rypescenen igjen, både fredag og lørdag. Se hele programmet her!

Vassendgutane_rypetelt_660.jpg

 

sponsorer