Konkurransevilkår- og regler for Chiefs of Fun

Denne kampanjen er en del av Trysils sommermarkedsføring, og arrangeres av Destinasjon Trysil.

Vi utlyser tre «stillinger» som Chiefs of Fun i Trysil. Chiefs of Fun, COF, skal være barn fra alderen 6 til 14 år.

De utvalgte barna blir invitert til Trysil sammen med familien sin (foresatte og eventuelle søsken) for å teste ut ideer på hvordan man kan få voksne til å leke igjen. Familiene får testet ulike aktiviteter i Trysil, hvor sykling blir en viktig del. Chief of Fun må også stille opp på pressekonferanse under oppholdet i Trysil, og overrekke Fun Rules til offisielle personer.

Familiene vil gjennom oppholdet i Trysil bli filmet av et proft produksjonsselskap. Film og bilder fra oppholdet vil bli brukt i Trysils kanaler for å løfte frem Trysils sommeraktiviteter.

Familiene må stille opp på minst et digitalt møte i forkant av besøket i Trysil, som kommer til å bli dokumentert og brukt i Trysils kanaler.

Besøket i Trysil vil bli gjennomført ei helg – enten i uke 21, 22 eller 23.

Trysil dekker følgende:

  • Overnatting 3 dager på Radisson Blu Resort Trysil for hele familien som er påmeldt, samt alle måltider (frokost, lunsj og middag. Ikke alkohol.)
  • Utvalgte aktiviteter, inkludert sykkelleie, HeisPass etc.

Rekrutteringen vil skje i mars og april, og vi vil «ansette» tre Chiefs of Fun i løpet av april/mai 2021. Vi vil løpende ta kontakt med aktuelle kandidater for mer informasjon.

Disse konkurransereglene gjelder for deltakelse i Chiefs of Fun

  1. Ansatte i Destinasjon Trysil kan ikke delta.
  2. Rekrutteringsperiode fra mars til april. Besøk til Trysil i uke 21, 22 eller 23. Forbehold om koronarestriksjoner, da vil i så fall besøket til Trysil utsettes.
  3. Foreldresamtykke - Gjennom deltakelse i konkurransen samtykker foresatte at bilder og film av barn og øvrige familie kan benyttes i markedsføring av Trysil, og i destinasjonens infokanaler.
  4. Navn og bilde av vinner kan publiseres på trysil.com, i pressemeldinger, i sosiale kanaler og øvrige informasjonskanaler for Trysil.
  5. Destinasjon Trysil er ikke ansvarlig for kostnader utover det som er beskrevet som en del av kampanjen.
  6. Vi behandler persondata i henhold til våre personvernvilkår. Se her: www.trysil.com/no/Reise-og-opphold/personvernerklaring/
  7.  Konkurransen er ikke administrert, sponset, støttet eller assosiert med Facebook.

Ved deltagelse anses konkurransereglene for å være lest og akseptert.

Søknadsfristen for Chiefs of Fun er 11. april 2021. Aktuelle kandidater blir kontaktet.