Spisenytt fra Trysil

15.11.2022

I vinter lanseres det flere nyheter på spisefronten i Trysil. Både i sentrum, Turistsenteret og Fageråsen kan du glede deg til nye og spennende smaker - og lokaler. 

PARKEN Bistro & Bar

Parken_660.jpg

Simon og Martin, som mange kjenner fra TASTE på Turistsenteret, overtar driften av Trysil Hotell og nye PARKEN Bistro og Bar i desember. 

PARKEN vil være åpen 7 dager i uka, med frokost, lunsj og middag. Til lunsj vil det bli servert varme retter som burgere, suppe og en fiskerett,  i tillegg til smørbrød.  

Middagsmenyen vil bestå av 4-5 forretter, 6 hovedretter og 3-4 desserter, med menyendringer etter sesong.

Åpningstider PARKEN Bistro og Bar (åpner i desember)

Mandag - torsdag 07:00 - 22:00
Fredag og lørdag 07:00 - 00:00 (Kjøkkenet stenger 21:00)
Søndag 07:00 - 20:00

Martin_660.jpg

Martin og Simon vil fortsette samarbeidet med Trysil bryggeri og vil tilby gjestene øl fra bryggeriet og ølsmakinger gjennom bryggeriet. De vil i tillegg satse på et litt bedre vinsortiment, men også noen gode drinker.

Paviljongen mot Storvegen vil være åpen fra 17.mai, i fellesferien sannsynligvis hver dag, og helgene før og etter denne. 

MORI til Fageråsen

MORI_660.jpg

Konseptet MORI som åpnet opp på S.K.O.G.S i sommer har flyttet opp til Mountain Resort & Residences på Fageråsen, med premiere fredag 16/12. Menyen blir en tolkning av noen klassikere fra Japan, Sør-Korea, Kina, Vietnam og Thailand. Tillegg til dette så kommer det til å bli åpnet en Sushiavdeling på MORI. Mange av rettene vil bli tilgjengelig for Take-away.

Premium Steakhouse

BT.jpg

Brasserie T på Radisson Blu Resort Trysil kommer til å bytte konsept til et Premium Steakhouse-konsept, der fokuset ligger på premium kjøtt fra USA og Argentina, men også kjøtt fra Norge. Det blir kjøtt som Côte de Boeuf, T-Bone, Entrecôte, Ytrefilet, Indrefilet, Tri tip med mere. Det blir et stort utvalg av «side orders og sause» der du kan lage din egen kombinasjon av det som du synes passer best.

Kafé Kasserolle

Kasserolle_660.jpg

Kafé Kasserolle åpner den 21. desember og er hele familiens lunsjrestaurant. Kafé Kasserolle ligger på Restauranthuset i Fageråsen (tidligere Fjellgrillen).
Her kan du få servert pannekaker, hjemmelagde gryteretter, focaccia, et stort utvalg av donuts, kaffe, kakao, brus, øl og vin. Menystørrelsene er fleksible, og bidrar til å redusere matsvinn. Mat og drikke bestilles enkelt og effektivt via app. Les mer og se menyen her.

>> Se oversikt over alle spisesteder her 

Flere nyheter

 • 18.09.2023

  Elgjakta i Trysil fra 25. september

  Med mange jegere i skogen er det lurt å ta hensyn når man er ute i naturen.
 • 23.08.2023

  Voksentur til Trysil med magiske fjellopplevelser og aktiv avkobling

  Høstens fargesprakende magi og spennende fjellopplevelser gjør Trysil til det ideelle reisemålet for en vennetur. Uansett om dere søker spenning, avslapning eller en blanding av begge deler, vil en voksentur i fjellet skape minner for livet. Så...
 • 15.08.2023

  Tips til høstaktiviteter i Trysil

  Høsten er utetid og fantastisk på fjellet! Klare farger og fin høstsol gir høsten på fjellet det lille ekstra. Sjekk hvorfor du bør ta turen til Trysil i høst!
 • 30.06.2023

  Derfor bør du besøke Trysil sentrum i sommer

  Trysil sentrum er en oase av aktiviteter, koselige spisesteder og avslappende shopping. Se hvorfor du bør ta turen til sentrum når du besøker Trysil. 
 • 29.06.2023

  Tips til fine badeplasser i Trysil

  Når sola steker og svetten siler er det godt at det finnes mange fine badeplasser i Trysil. Her får du våre beste badetips! 
 • 28.06.2023

  Stitips fra lokal stisyklister

  Favorittene til lokale sykkelentusiaster er kanskje de beste tipsene du kan få. Hvor sykler de helst og hvorfor er dette en favoritt. Bli kjent med noen lokale stisyklister og hør hva de har å si.
 • 28.06.2023

  Fiske i Trysil er spitze!

  Hanno fra Hamburg elsker Norge og Trysil. Familien har hytte i Trysil, og de tar turen så ofte de kan. Fluestanga er fast inventar på hytta. Når det kommer til fiske, er Hanno ustoppelig!
 • 26.06.2023

  Årets store sommernyheter i Trysil

  Årets store sommernyhet i Trysil ble umiddelbart populært blant barna. En helt ny eventyrpark er nå klar med Mountain Coaster, tubing, mini-gokart, hoppepute og ikke minst flere nye heisbaserte stier for de minste.
 • 22.06.2023

  Aktiv helg i Trysil – nå åpner flere sommeraktiviteter

  Helgen 23. til 25. juni blir det mye som skjer i Trysil. Få oversikten over hva som skjer i Trysil i helgen her.
 • 06.06.2023

  Nye toppturer

  Frisk fjellluft, godfølelsen når målet er nådd, utsikten og ikke minst suget etter den neste turen. Er det rart vi elsker toppturer? Trysils toppturprogram byr på nye turer i år. 
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 >