Spisenytt fra Trysil

15.11.2022

I vinter lanseres det flere nyheter på spisefronten i Trysil. Både i sentrum, Turistsenteret og Fageråsen kan du glede deg til nye og spennende smaker - og lokaler. 

PARKEN Bistro & Bar

Parken_660.jpg

Simon og Martin, som mange kjenner fra TASTE på Turistsenteret, overtar driften av Trysil Hotell og nye PARKEN Bistro og Bar i desember. 

PARKEN vil være åpen 7 dager i uka, med frokost, lunsj og middag. Til lunsj vil det bli servert varme retter som burgere, suppe og en fiskerett,  i tillegg til smørbrød.  

Middagsmenyen vil bestå av 4-5 forretter, 6 hovedretter og 3-4 desserter, med menyendringer etter sesong.

Åpningstider PARKEN Bistro og Bar (åpner i desember)

Mandag - torsdag 07:00 - 22:00
Fredag og lørdag 07:00 - 00:00 (Kjøkkenet stenger 21:00)
Søndag 07:00 - 20:00

Martin_660.jpg

Martin og Simon vil fortsette samarbeidet med Trysil bryggeri og vil tilby gjestene øl fra bryggeriet og ølsmakinger gjennom bryggeriet. De vil i tillegg satse på et litt bedre vinsortiment, men også noen gode drinker.

Paviljongen mot Storvegen vil være åpen fra 17.mai, i fellesferien sannsynligvis hver dag, og helgene før og etter denne. 

MORI til Fageråsen

MORI_660.jpg

Konseptet MORI som åpnet opp på S.K.O.G.S i sommer har flyttet opp til Mountain Resort & Residences på Fageråsen, med premiere fredag 16/12. Menyen blir en tolkning av noen klassikere fra Japan, Sør-Korea, Kina, Vietnam og Thailand. Tillegg til dette så kommer det til å bli åpnet en Sushiavdeling på MORI. Mange av rettene vil bli tilgjengelig for Take-away.

Premium Steakhouse

BT.jpg

Brasserie T på Radisson Blu Resort Trysil kommer til å bytte konsept til et Premium Steakhouse-konsept, der fokuset ligger på premium kjøtt fra USA og Argentina, men også kjøtt fra Norge. Det blir kjøtt som Côte de Boeuf, T-Bone, Entrecôte, Ytrefilet, Indrefilet, Tri tip med mere. Det blir et stort utvalg av «side orders og sause» der du kan lage din egen kombinasjon av det som du synes passer best.

Kafé Kasserolle

Kasserolle_660.jpg

Kafé Kasserolle åpner den 21. desember og er hele familiens lunsjrestaurant. Kafé Kasserolle ligger på Restauranthuset i Fageråsen (tidligere Fjellgrillen).
Her kan du få servert pannekaker, hjemmelagde gryteretter, focaccia, et stort utvalg av donuts, kaffe, kakao, brus, øl og vin. Menystørrelsene er fleksible, og bidrar til å redusere matsvinn. Mat og drikke bestilles enkelt og effektivt via app. Les mer og se menyen her.

>> Se oversikt over alle spisesteder her 

Flere nyheter

 • 27.01.2023

  10 tips til vinterferien

  Vinterferien er snart her, og i Trysil kan hele familien ha det gøy. Sjekk ut våre 10 tips til en spennende og innholdsrik vinterferie i Trysil. 
 • 17.01.2023

  Langrennstur med hele familien

  I Trysil har vi et bredt utvalg av langrennsløyper. Her er våre beste tips til familievennlige langrennsturer! Husk å pakk med dere kvikklunsjen og kakaoen i sekken. God tur! 
 • 05.01.2023

  Turrenn i Trysil

  I Trysil kan du delta på flere turrenn i løpet av vinteren. De største er Trysil Skimaraton og Trysil-Knut-rennet, og begge har seeding til både Vasaloppet og Birkebeinerrennet. 
 • 12.12.2022

  Magisk jul og nyttår i Trysil

  I Trysil rigger vi oss til jule- og nyttårsfeiring i fjellet. Magiske utendørsopplevelser venter deg og dine. 
 • 08.11.2022

  Derfor velger du Trysil i vinter

  Lange, brede og velpreparerte bakker. Stolheiser med varme i setene, moderne hytter, leiligheter og fantastiske hotell med ski inn og ski ut. Trysil er Norges største alpinanlegg. Her trives hele familien, også de mest kresne skikjørerne.
 • 28.10.2022

  Julegavetips fra Trysil

  SHOPPING | Vi gir deg inspirasjon til julehandelen i Trysil. Se våre beste julegavetips. 
 • 28.10.2022

  Julemarkeder i Trysil 2022

  I førjulstiden bugner det av deilig julebakst, hjemmelagde kaker og håndverksprodukter på Trysils trivelige julemarkeder. Her får du oversikt over julemarkedene i kommunen den nærmeste tiden.
 • 19.09.2022

  Elgjakta i Trysil fra 25. september

  Med mange jegere i skogen er det lurt å ta hensyn når man er ute i naturen.
 • 27.08.2022

  Høsttur på hesteryggen

  For Svein og Gry Eriksen er det hest som gjelder, fra de står opp til de legger seg om kvelden. De kan ikke tenke seg et bedre liv. Nå starter høstens magiske ridesesongen som de begge liker veldig godt.
 • 31.07.2022

  Tips til høstaktiviteter i Trysil

  Høsten er utetid og best på fjellet! Klare farger og fin høstsol gir høsten på fjellet det lille ekstra. Sjekk hvorfor du bør ta turen til Trysil i høst!
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 >