Petit Interiør

07.01.2021

Celina Lindeborg har vært glad i farger og det estetiske hele livet. I april 2019 så hjertebarnet Petit Interiør dagens lys i Trysil.  Som utdannet skredder og gardsjente med en forkjærlighet for treverk, gir Celina nytt liv til både hus, hytter og spisesteder i Trysil.

Petit Interiør tar på seg alle oppdrag, fra enkle konsulentoppdrag til full innredning av hele hytter og leiligheter.

Med sitt store nettverk av leverandører og samarbeidspartnere fra nær og fjern, kan Petit Interiør levere på det aller meste. Celina er helt klar på at samarbeidet med lokale bedrifter er viktig for henne, og trekker frem blant annet Fagmøbler, Trysil Elektro, Trysil Fasadeprodukter og Singstad maskinering som gode samarbeidspartnere her i Trysil. 

 

Lokalt samarbeid gir gode resultater

Unik bardisk

Et av hennes siste prosjekter var på Skipuben i Trysil, hvor den gamle bardisken fikk et nytt liv med bark, glass og corten-stål.
- På dette prosjektet var jeg innom mye forskjellig, både mose og panel, men vi landet på bark fra portugisisk korke-eik, forteller Celina.

Trysil Fasadeprodukter og Singstad Maskinering har stått for henholdsvis glass og stål. Nye lamper har det også blitt, og sammen har dette skapt en lunere atmosfære på den populære puben.

Drømmekunden

Celina, som også har fått gode tilbakemeldinger på jobben hun har gjort i en av hyttene i Golfvegen, er lydhør og jobber best i dialog sammen med kunden. – Dette er noe vi blir enige om sammen, smiler hun, men drømmen er jo kunden som sier at jeg kan få utfolde meg fritt og gjøre akkurat som jeg vil, smiler den handy dama fra Vestby.

Hytta i Golfvegen

Med både far og samboer som snekkere, og som gardsjente hjemme på gården Prostmyra, er hun godt skodd for å kunne bidra på langt mer enn fargevalg.
- Jeg tar med meg allsidigheten og den praktiske kunnskapen inn i interiørjobben. Jeg elsker treverk og lukta av sagflis. Jeg vet hva som er mulig løsbart, og vet hvor lang tid ting tar, sier hun, og legger til med et glimt i øyet; Jeg vet hvor skapet skal stå.

Trenger du hjelp med interiør, tips til å innrede på nytt eller bare noen å diskutere idéer med? Petit Interiør tilbyr en startpakke som inkluderer:

 • 2 timers møte
 • To forslag i etterkant, på farger, møbler, strukturering, bilder og priser
 • Fastpris på 4900 + mva
 • Timespris eller etter avtale. 

Mer informasjon og inspirasjon på petitinterior.no eller på Facebook.


Fagmøbler Trysil tilbyr også interiørkonsulent

Flere nyheter

 • 14.05.2021

  Kjøp sykkel i Trysil

  Etterspørselen etter sykler er ekstra stor i år, det gjelder i hele sykkelbransjen. Covid-situasjonen har ført til ekstra utfordringer i flere ledd med tanke på blant annet distribusjon. Ønsker du å sikre deg ny sykkel denne sommeren bør du handle...
 • 11.05.2021

  Her er årets sommernyheter i Trysil

  Trysil lanserer i år enda flere sykkelnyheter som gir sykkelanlegget bedre kapasitet og flere opplevelser for sommerferiegjestene. Allerede nå merker Trysil at interessen er stor. Det største resorthotellet, Radisson Blu Resort Trysil, ligger 68...
 • 25.03.2021

  Siste nytt fra SkiStar

  Vi er straks inne i påskeuka, normalt en av de største ukene i sesongen. Det er kommet nye nasjonale anbefalinger og lokal forskrift som vil prege noe av påskefeiringen. 
 • 24.03.2021

  Det du trenger å vite om påsken i Trysil

  Årets påske blir spesiell – også i år. Heldigvis er skianlegget, nesten alle aktiviteter, butikker og spisesteder åpne. Vi skal tilrettelegge for en fin påskeferie for alle gjester, hyttetryslinger og tryslinger som er i Trysil. Her finner du...
 • 24.03.2021

  Høyt servicenivå med sykkelpass

  Sju år er gått siden spaden ble satt i jorda i Trysil Bike Arena. Hvert år siden starten har dyktige stibyggere sørget for at stisykling troner på aktivitetstoppen i Trysil, med hele 40.000 byggetimer bak seg. For å videreutvikle gjesteservicen...
 • 12.03.2021

  8 tips til aktiviteter i påskeferien

  Med blå himmel, sol og snø tilbyr Trysil påskeaktiviteter for hele familien. Her er åtte av mange fine aktiviteter du finner i Trysil i påsken!
 • 02.03.2021

  På ski for første gang

  I desember gikk vi ut med en etterlysning: Er du født uten ski på beina og vil til Trysil på en drømmeferie og lære deg å stå på ski. Over 2.700 personer søkte, og nå har vinneren vært i Trysil. Se hvordan det gikk da Siri Glad Hauge fra Porsgrunn...
 • 02.03.2021

  Langrennstur med hele familien

  I Trysil har vi et bredt utvalg av langrennsløyper. Her er våre beste tips til familievennlige langrennsturer! Husk å pakk med dere kvikklunsjen og kakaoen i sekken. God tur! 
 • 17.02.2021

  Ferieperler med Gaute Grøtta Grav

  Gaute Grøtta Grav har testet ut ulike aktiviteter som finnes i Trysil og filmet det til serien sin Ferieperler. 
 • 10.02.2021

  Gavetips til morsdag og valentines

  I år er søndag 14. februar en spesiell dag. Den markerer morsdag, valentines og fastelaven på en og samme dag. Vi har i den anledning samlet våre beste gavetips!
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 >