På snøscooter i villmarka

04.01.2022

Vil du teste en annerledes vinteropplevelse? Da kan snøscootertur være et godt tips. I Fulufjellet kan du leie snøscooter med eller uten guide.

Nå har du mulighet til å teste snøscooter i Trysil. Snøscooterleden i Ljørdalen, lengst øst i Trysil, er det eneste området i Trysil som er tilrettelagt og har løyve for scooterkjøring.

>> Se mer mer om snøscooterutleie

Er du nybegynner på scooterkjøring anbefales en guidet tretimers tur. Her får du god innføring i scooteren før du begir seg ut på løyper som kun er brukt for scooterkjøring. Løypene er ikke til sjenanse verken for hytteområder eller langrennsløpere.

Snøscooter2.jpg

På guidet tur er det kun krav om en førerrett som er godkjent i Norge. Men skal du leie scooter på egenhånd må du ha førerkort i klasse A1, A,B,S eller T før 1. juli 2006.

Greit å vite: 

 • Ljørdalen ligger ca. 40 minutters kjøretur fra Trysil sentrum
 • Velg mellom 3-timerstur eller heldagstur på scooter
 • Lunsj kan være inkludert i turen, med et tillegg i prisen
 • Aldersgrense 16 år (krav om førerkort)
 • Det er fortsatt for lite snø for scooterleden. Håper på åpning medio januar 2022

En av Norges lengste kjelkebakke

Kjelkebakke.jpg
Når du har tatt turen til Ljørdalen kan vi anbefale å teste en av Norges lengste kjelkebakke. Fulufjellets kjelkebakke er 1600 meter lang. Ta heisen opp og sus ned i doserte svinger – garantert moro. Du kan få en fart opptil 70 kilometer i timen ned kjelkebakken. Aldersgrense er 10 år.

Flere nyheter

 • 05.01.2022

  Hjemmekontor på Trysilfjellet

  Bitte litt lei av å sitte hjemme? Hadde det vært godt å bytte arbeidsmiljø litt? Ta med deg hjemmekontoret til fjells. Vi i Trysil hjelper deg med å tilrettelegge for dine og eventuelt flere kollegaers behov av digitalt utstyr, aktiviteter og...
 • 16.12.2021

  Magisk jul og nyttår i Trysil – dette gjelder nå

  I Trysil rigger vi oss til jule- og nyttårsfeiring i fjellet. Magiske utendørsopplevelser venter, og det tilrettelegges for at våre gjester skal føle seg trygge i Trysil. Se hva som gjelder i Trysil i jula.
 • 10.12.2021

  Helårscamping i Trysil

  Mange har fått øynene opp for camping. Camping er et rimelig alternativ til annen overnatting, og har du campingvogn på helårs- eller sesongsplass kan du reise akkurat når det passer for deg - hele året. Se hvilke muligheter som finnes i Trysil - ...
 • 24.11.2021

  Turrenn i Trysil

  I Trysil kan du delta på flere turrenn i løpet av vinteren. De største er Trysil Skimaraton og Trysil-Knut-rennet, og begge har seeding til både Vasaloppet og Birkebeinerrennet. 
 • 22.11.2021

  På ski for første gang

  Se hvordan det gikk da Siri Glad Hauge fra Porsgrunn skulle stå på ski for første gang.  
 • 19.11.2021

  Julegavetips fra Trysil

  SHOPPING | Hver uke frem til jul gir vi deg inspirasjon til julehandelen i Trysil. Se våre beste julegavetips. 
 • 16.11.2021

  Trysilvekkua 2021

  Vi gjør oss klare for en ny skisesong. En sesong vi tror og håper vil bli veldig bra, med mange gjester som gleder seg til å komme tilbake til Trysil. I år vil mye av innholdet i Trysilvekkua gjennomføres digitalt. Det er også i år svært viktig at...
 • 10.11.2021

  Julemarkeder i Trysil 2021

  I førjulstiden bugner det av deilig julebakst, hjemmelagde kaker og håndverksprodukter på Trysils trivelige julemarkeder. Her får du oversikt over julemarkedene i kommunen den nærmeste tiden.
 • 08.11.2021

  Fulufjellet AS er en av 24 miljøsertifiserte bedrifter i Trysil

  Selskapet fra Ljørdalen er Trysils foreløpig nyeste Miljøfyrtårn. Det er totalt 24 bedrifter i Trysil som er miljøsertifisert. I 2022 skal Trysil remerkes som bærekraftig reisemål og da tror de enda flere bedrifter vil bli miljøsertifisert.
 • 20.10.2021

  Kickoff for vintersesongen i Trysil

  Den første snøen har lavet ned – og det kribler i skiføtter. Lørdag 23. oktober blir det kickoff for vintersesongen både på Restaurant Laaven og Skipuben.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 >