På snøscooter i villmarka

04.01.2022

Vil du teste en annerledes vinteropplevelse? Da kan snøscootertur være et godt tips. I Fulufjellet kan du leie snøscooter med eller uten guide.

Nå har du mulighet til å teste snøscooter i Trysil. Snøscooterleden i Ljørdalen, lengst øst i Trysil, er det eneste området i Trysil som er tilrettelagt og har løyve for scooterkjøring.

>> Se mer mer om snøscooterutleie

Er du nybegynner på scooterkjøring anbefales en guidet tretimers tur. Her får du god innføring i scooteren før du begir seg ut på løyper som kun er brukt for scooterkjøring. Løypene er ikke til sjenanse verken for hytteområder eller langrennsløpere.

Snøscooter2.jpg

På guidet tur er det kun krav om en førerrett som er godkjent i Norge. Men skal du leie scooter på egenhånd må du ha førerkort i klasse A1, A,B,S eller T før 1. juli 2006.

Greit å vite: 

  • Ljørdalen ligger ca. 40 minutters kjøretur fra Trysil sentrum
  • Velg mellom 3-timerstur eller heldagstur på scooter
  • Lunsj kan være inkludert i turen, med et tillegg i prisen
  • Aldersgrense 16 år (krav om førerkort)
  • Det er fortsatt for lite snø for scooterleden. Håper på åpning medio januar 2022

En av Norges lengste kjelkebakke

Kjelkebakke.jpg
Når du har tatt turen til Ljørdalen kan vi anbefale å teste en av Norges lengste kjelkebakke. Fulufjellets kjelkebakke er 1600 meter lang. Ta heisen opp og sus ned i doserte svinger – garantert moro. Du kan få en fart opptil 70 kilometer i timen ned kjelkebakken. Aldersgrense er 10 år.

Flere nyheter

  • 03.04.2024

    Vårskikjøring i Trysil

    Dagene er lengre og lysere, sola har begynt å varme, de travleste ukene er over og det er fortsatt masse herlig snø i fjellet. Velkommen til fjells og vårskikjøring! 
  • 08.03.2024

    Påskeprogram 2024

    Påsken i Trysil er tiden for skikjøring, late dager i sola, underholdning, afterski, aktiviteter for hele familien og herlig stemning.
  • 28.02.2024

    Tips til en aktiv påskeferie i Trysil

    Skikjøring, langrennsturer, deilig mat og morsomme aktiviteter er det gode påskelivet for mange. I Trysil får du alt dette og mer til. Her er våre tips til påskeaktiviteter for hele familien.
  • 28.02.2024

    Velkommen til sentrum

    Trysil sentrum er en perle, med koselige spisesteder, avslappende shopping og hyggelige aktiviteter. Se hvorfor du bør ta turen til sentrum når du besøker Trysil.
  • 15.02.2024

    Trugeturer i Trysil

    Med truger på beina kan du oppleve mer av vinteren i Trysil! Takket være ihuga truge-entusiaster er det ikke langt mellom opptrådde turer. Her får du oversikt over noen av Trysils beste trugeturer.
  • 06.02.2024

    Morsdag og valentines

    Usikker på hva du skal kjøpe til mor på morsdagen? Eller hva du skal gi til din kjære på valentinsdagen? Her har vi har samlet en rekke spennende tips til deg.
  • 18.01.2024

    10 tips til vinterferien

    Vinterferien er snart her, og i Trysil kan hele familien ha det gøy. Sjekk ut våre 10 tips til en spennende og innholdsrik vinterferie i Trysil. 
  • 18.01.2024

    Sikre deg vinterferien i Trysil

    Det går fort mot vinterferie, og drømmer du om skiferie er det fortsatt mulig å sikre seg overnatting i Trysil. Vi har tatt jobben for deg og lagd en oversikt med eksempler på hva som ledig. Her finner du alt fra campinghytte til luksusleiligheter...
  • 18.01.2024

    Lysløyper i Trysil

    Det er en kjent sak at Trysil byr på hundrevis av herlige langrennsløyper på fjellet og i skogen. Men visste du at Trysil også har mange lysløyper? Disse finner du i store deler av kommunen. Her gir vi deg full oversikt over Trysils lysløyper.
  • 05.01.2024

    Lokale langrennstips i Trysil

    Hva har en ordfører, en regnskapsfører, en idrettslærer og en næringssjef til felles? Jo, de elsker å gå på langrennski! Her deler et knippe spreke tryslinger sine beste turtips. 
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 >