Nå åpner vi Norges største pumptrack

22.06.2021

2. juli blir det offisiell åpning av den nye pumptracken i Trysil, som er Norges største. 

En ny og unik pumptrack 

Den nye pumptracken i Trysil ligger plassert i GT Pro Park, og er hele 2.600 kvadratmeter stor. 

- Nå gleder vi oss veldig til å åpne pumptracken. Vi har jobbet døgnet rundt de siste ukene, og det har blitt en veldig bra og unik pumptrack, sier Olve Norderhaug, leder i Trysil Bike Arena. - Den har mange kule elementer som vi ikke har sett på noe andre pumptracker i Norge, blant annet en helt rå wallride. 

Pumptracken vil ha tre linjer. Innerst finner man to blå linjer, som er helt like. Perfekt for å kjøre pumptrack-konkurranse på. Og ytterst er det røde linjer, med wallride, gap og mange variasjoner, som blir en helt rå arena for de mer erfarne syklistene. 

Pumptrack-fest

28. august skal pumptracken innvies på ordentlig med første runde i den nyoppstartede serien Norwegian Pumptrack Series

- Trysil Pump Fest blir helt klart et av sykkelhøydepunktene i august. Det blir flere klasser, både for minste og for de råeste på pumptrack i Norge. Det blir garantert god stemning, sier Norderhaug. - Hvis du ikke skal sykle selv, så kan jeg love et rått show for de som tar turen for å se på syklistene som kjører pumptrack denne dagen. 

Flere nyheter

 • 20.10.2021

  Kickoff for vintersesongen i Trysil

  Den første snøen har lavet ned – og det kribler i skiføtter. Lørdag 23. oktober blir det kickoff for vintersesongen både på Restaurant Laaven og Skipuben.
 • 13.09.2021

  Den perfekte jenteturen til Trysil

  De siste månedene har familietid fått en litt ny dimensjon! Men nå er det tid for jentetur! Voksentur. Janne tok med seg sine venninner til Trysil hvor det ble tid for avslapning og utfordringer kanskje litt ut av komfortsonen. Men alle var enig o...
 • 07.07.2021

  Tips til høstaktiviteter i Trysil

  Høsten er utetid og best på fjellet! Klare farger og fin høstsol gir høsten på fjellet det lille ekstra. Sjekk hvorfor du bør ta turen til Trysil i høst!
 • 16.06.2021

  Lekne leveregler fra barn til voksne

  I Trysil tar vi lek på alvor – og barn synes voksne bør være mer med på leken. De har derfor laget lekne leveregler til voksne.
 • 11.06.2021

  Trysilrypa 2021 - er du klar for årets jentehelg?

  Vi kan med glede informere om at vi arrangerer Trysilrypa helgen 9. til 12. september, i tråd med gjeldende smitteverntiltak.
 • 11.06.2021

  Tips til annerledes overnatting i Trysil

  Noen sommerkvelder er som skapt for å ligge ute. Trysil har mange fine plasser å overnatte for deg som elsker å våkne til lyden av fuglekvitter eller elvas brus. Trives du best med tak over hodet finnes det morsomme alternativer til køya hjemme.
 • 31.05.2021

  10 tips til familieferien i Trysil

  Det blir Norgesferie i år også, for de fleste nordmenn. Vi har samlet våre beste tips for en vellykket opplevelsesferie i eget land. I Trysil kan hele familien ha det gøy! Her er 10 tips til morsomme opplevelser i sommer-Trysil.
 • 27.05.2021

  Aktiv drømmehelg i vente

  Det meldes om brede glis fra både klatreparken, Gullia, minigolfbanen, bassenget og bowlingbanene. Videre meldes det sol fra skyfri himmel og over 20 grader til helga. Velkommen til Trysil!
 • 26.05.2021

  Lever drømmen i Trysil

  Med naturen som lekegrind bosetter stadig flere sesongarbeidere seg i Trysil på heltid. Ulrika Pettersson og Johan Söderlund har funnet både hverandre og drømmelivet i Trysil, og sammen med barna Julian (4) og Adrian (6) er de ute på små eventyr s...
 • 14.05.2021

  Kjøp sykkel i Trysil

  Etterspørselen etter sykler er ekstra stor i år, det gjelder i hele sykkelbransjen. Covid-situasjonen har ført til ekstra utfordringer i flere ledd med tanke på blant annet distribusjon. Ønsker du å sikre deg ny sykkel denne sommeren bør du handle...
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 >