Nå åpner vi Norges største pumptrack

22.06.2021

2. juli blir det offisiell åpning av den nye pumptracken i Trysil, som er Norges største. 

En ny og unik pumptrack 

Den nye pumptracken i Trysil ligger plassert i GT Pro Park, og er hele 2.600 kvadratmeter stor. 

- Nå gleder vi oss veldig til å åpne pumptracken. Vi har jobbet døgnet rundt de siste ukene, og det har blitt en veldig bra og unik pumptrack, sier Olve Norderhaug, leder i Trysil Bike Arena. - Den har mange kule elementer som vi ikke har sett på noe andre pumptracker i Norge, blant annet en helt rå wallride. 

Pumptracken vil ha tre linjer. Innerst finner man to blå linjer, som er helt like. Perfekt for å kjøre pumptrack-konkurranse på. Og ytterst er det røde linjer, med wallride, gap og mange variasjoner, som blir en helt rå arena for de mer erfarne syklistene. 

Pumptrack-fest

28. august skal pumptracken innvies på ordentlig med første runde i den nyoppstartede serien Norwegian Pumptrack Series

- Trysil Pump Fest blir helt klart et av sykkelhøydepunktene i august. Det blir flere klasser, både for minste og for de råeste på pumptrack i Norge. Det blir garantert god stemning, sier Norderhaug. - Hvis du ikke skal sykle selv, så kan jeg love et rått show for de som tar turen for å se på syklistene som kjører pumptrack denne dagen. 

Flere nyheter

 • 16.06.2021

  Lekne leveregler fra barn til voksne

  I Trysil tar vi lek på alvor – og barn synes voksne bør være mer med på leken. De har derfor laget lekne leveregler til voksne.
 • 11.06.2021

  Trysilrypa 2021 - er du klar for årets jentehelg?

  Vi kan med glede informere om at vi arrangerer Trysilrypa helgen 9. til 12. september, i tråd med gjeldende smitteverntiltak.
 • 11.06.2021

  Tips til annerledes overnatting i Trysil

  Noen sommerkvelder er som skapt for å ligge ute. Trysil har mange fine plasser å overnatte for deg som elsker å våkne til lyden av fuglekvitter eller elvas brus. Trives du best med tak over hodet finnes det morsomme alternativer til køya hjemme.
 • 31.05.2021

  10 tips til familieferien i Trysil

  Det blir Norgesferie i år også, for de fleste nordmenn. Vi har samlet våre beste tips for en vellykket opplevelsesferie i eget land. I Trysil kan hele familien ha det gøy! Her er 10 tips til morsomme opplevelser i sommer-Trysil.
 • 27.05.2021

  Aktiv drømmehelg i vente

  Det meldes om brede glis fra både klatreparken, Gullia, minigolfbanen, bassenget og bowlingbanene. Videre meldes det sol fra skyfri himmel og over 20 grader til helga. Velkommen til Trysil!
 • 26.05.2021

  Lever drømmen i Trysil

  Med naturen som lekegrind bosetter stadig flere sesongarbeidere seg i Trysil på heltid. Ulrika Pettersson og Johan Söderlund har funnet både hverandre og drømmelivet i Trysil, og sammen med barna Julian (4) og Adrian (6) er de ute på små eventyr s...
 • 14.05.2021

  Kjøp sykkel i Trysil

  Etterspørselen etter sykler er ekstra stor i år, det gjelder i hele sykkelbransjen. Covid-situasjonen har ført til ekstra utfordringer i flere ledd med tanke på blant annet distribusjon. Ønsker du å sikre deg ny sykkel denne sommeren bør du handle...
 • 11.05.2021

  Her er årets sommernyheter i Trysil

  Trysil lanserer i år enda flere sykkelnyheter som gir sykkelanlegget bedre kapasitet og flere opplevelser for sommerferiegjestene. Allerede nå merker Trysil at interessen er stor. Det største resorthotellet, Radisson Blu Resort Trysil, ligger 68...
 • 25.03.2021

  Siste nytt fra SkiStar

  Vi er straks inne i påskeuka, normalt en av de største ukene i sesongen. Det er kommet nye nasjonale anbefalinger og lokal forskrift som vil prege noe av påskefeiringen. 
 • 24.03.2021

  Det du trenger å vite om påsken i Trysil

  Årets påske blir spesiell – også i år. Heldigvis er skianlegget, nesten alle aktiviteter, butikker og spisesteder åpne. Vi skal tilrettelegge for en fin påskeferie for alle gjester, hyttetryslinger og tryslinger som er i Trysil. Her finner du...
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 >