Nå åpner vi Norges største pumptrack

22.06.2021

2. juli blir det offisiell åpning av den nye pumptracken i Trysil, som er Norges største. 

En ny og unik pumptrack 

Den nye pumptracken i Trysil ligger plassert i GT Pro Park, og er hele 2.600 kvadratmeter stor. 

- Nå gleder vi oss veldig til å åpne pumptracken. Vi har jobbet døgnet rundt de siste ukene, og det har blitt en veldig bra og unik pumptrack, sier Olve Norderhaug, leder i Trysil Bike Arena. - Den har mange kule elementer som vi ikke har sett på noe andre pumptracker i Norge, blant annet en helt rå wallride. 

Pumptracken vil ha tre linjer. Innerst finner man to blå linjer, som er helt like. Perfekt for å kjøre pumptrack-konkurranse på. Og ytterst er det røde linjer, med wallride, gap og mange variasjoner, som blir en helt rå arena for de mer erfarne syklistene. 

Pumptrack-fest

28. august skal pumptracken innvies på ordentlig med første runde i den nyoppstartede serien Norwegian Pumptrack Series

- Trysil Pump Fest blir helt klart et av sykkelhøydepunktene i august. Det blir flere klasser, både for minste og for de råeste på pumptrack i Norge. Det blir garantert god stemning, sier Norderhaug. - Hvis du ikke skal sykle selv, så kan jeg love et rått show for de som tar turen for å se på syklistene som kjører pumptrack denne dagen. 

Flere nyheter

 • 09.05.2023

  Sommeren nærmer seg – se hva som skjer!

  Sommersesongen i Trysil nærmer seg med stormskritt. Se når sommeraktivitetene i Trysil ruller i gang.
 • 09.05.2023

  Golfbanen fyller 20 år

  Trysilfjellet Golfbane går for å være en av Norges beste skogbaner. I år er den 20 år! Golfsporten og alt rundt golfbanen i Trysil har tatt store steg de siste årene. I sommer tas ytterligere store steg når Trysil inviterer til Srixon Tour,...
 • 03.05.2023

  8 tips til sommerferie på budsjett i Trysil

  Her er åtte tips som kan gi deg en billigere ferie i Trysil. Forslagene gjør at du kanskje klarer å holde kostnadene nede og likevel skape fantastiske opplevelser for deg og dine i Trysil i sommer.
 • 05.05.2023

  Bli med på tidenes aktivitetshelg i Trysil

  Morgentur til soloppgang i naturskjønne omgivelser, deilige matopplevelser, pustepauser på yogamatta, SPA og trening for både kropp og topplokk - bli med på en skikkelig Energiboost Weekend 23. til 25. juni på SkiStar Lodge Trysil med treningsprof...
 • 30.03.2023

  Årets stora sommarnyheter i Trysil

  Årets stora sommarnyheter i Trysil kommer garanterat att bli populära bland barnen. En helt ny äventyrspark står klar till sommaren med Mountain Coaster, tubing, mini-gokart, studsmattor och inte minst flera nya liftbaserade leder för de minsta.
 • 30.03.2023

  Årets store sommernyheter i Trysil

  Årets store sommernyhet i Trysil blir garantert populært blant barna. En helt ny eventyrpark skal stå klart til sommeren med Mountain Coaster, tubing, mini-gokart, trampoliner, og ikke minst flere nye heisbaserte stier for de minste.
 • 23.02.2023

  10 tips til familieferien i Trysil

  Norgesferie har blitt den nye feriefavoritten for mange. Vi har samlet våre beste tips for en vellykket opplevelsesferie i eget land. I Trysil kan hele familien ha det gøy! Her er 10 tips til morsomme opplevelser i sommer-Trysil.
 • 27.03.2023

  Vårrengjøring ute og inne

  Vår er tid for oppussing og vedlikehold av både hus og hytte. Storvask, rens, flislegging eller maling? Her er bedriftene i Trysil som tar saken.
 • 14.03.2023

  Tips til en aktiv påskeferie i Trysil

  Ønsker du en aktiv påskeferie hvor hele familien har det gøy? Da er Trysil stedet. Her er 10 tips til påskeaktiviteter for hele familien. 
 • 14.03.2023

  Påskeprogram 2023

  Påsken i Trysil er skikjøring, late dager i sola, underholdning, afterski, aktiviteter for hele familien og herlig stemning.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 >