Langhelg i sikte

01.06.2022

Det er langhelg i sikte, og vi vet at mange vil tilbringe den i Trysil. Gullia åpnet i helga til store smil og lykkelig gjensyn med favorittstiene. Her gir vi deg oversikt over hva du kan fylle pinshelga i Trysil med!

Selvfølgelig blir det sykling!

Pumptrack.jpg

Alle stiene i Gullia er åpne, her ligger det an til maks sykkelglede i hele sommer. På pump tracken i GT Bike Park og GT Pro Park har det vært full aktivitet i flere uker allerede. Det meldes om fint vær til helga, og kanskje Norwgian Pump Track series står på planen? Vil du leie sykkel i helga finner du oversikten her. 
Vil du bli bedre kjent med Trysils naturlige stier er det mange fine områder å velge mellom, slik om Grimsåsen og elvestien. Sykkelheisen starter først opp den 17. juni. 

Gøy i klatreparken

Klatring.jpg

I klatreparken Høyt & Lavt kiler det godt i magen. Også for de aller minste, som har sin egen oransje løype i klatreparken. I denne løypa er høydekravet 80 cm. Klatreparken har åpent både lørdag og søndag til helga. Les mer og bestill billetter her!

Topptursesongen er i gang!

Vandring.jpg

De ivrigste har allerede sjekket inn på mange av Trysils toppturer. Heng deg på, og kanskje det blir ny topptur-rekord denne sommeren? Det meldes om klargjorte og fine stier fra våre toppturfaddere. I appen UT finner du turbeskrivelser, og du kan også sjekke inn på Trysils toppturer og delta i trekningen av fine premier fra Sentrum Sport. 

Golf

Golfbanen.jpg

Golfsesongen på Trysilfjellet Golfbane er offisielt i gang, og det meldes om en bane som er i meget god stand. Prohopen og minigolfbanen er åpen, og på driving rangen kan du pusse på teknikken. Hos Trysil Indoor Golf kan du utfordre venner og familie til en morsom golfrunde, uansett vær!

Spis ute!

Spise_660.jpg

Eller inne om du vil. Mye aktivitet krever ekstra påfyll, og dette er stedene som har åpent til helga:

Turistsenteret:
La Piazza (Radisson Blu Resort): Hver dag fra 12-22
Mt. Mocca (Radisson Blu Resort): Hver dag fra 11-16
Peppes Pizza: Fredag og lørdag 15-21, søndag 15-19
S.K.O.G.S: Mandag 10-20, tirs-fre 10-16

Arenakiosken ved klatreparken har åpent 11-16, hver helg frem til skoleslutt. Deretter hver dag i ferien. Her får du kjøpt drikke og is, og våre populære Green Fox produkter.

Sentrum:
Bar Trysil, Fladhagen: Tirsdag-torsdag 15-22, fredag-lørdag 15-02
Glunot: Mandag-fredag 10-17, lørdag 10-15
Husets Kafé: Mandag-fredag 9-19, lørdag 9-18

Paviljongen ute ved Trysil Hotell har åpent fredag og lørdag både kommende helg og neste helg. Dette er et samarbeid mellom Trysil Bryggeri, La Pasteria og Glunot. Her serveres det lunsj og middag.  Åpent Fredag 15-20 og 12-20 lørdag. 

Innendørs aktiviteter

Bowling.jpg

Legg inn tid til en time på bowling eller en dukkert i bassenget på Radisson Blu Resort. Garantert suksess for store og små! På Radisson Blu kan du også unne deg en behagelig stund med avslapping og restitusjon på Alpine Spa & Relax. Godt for såre sykkelmuskler!

Shopping

byoung.jpg

Friske opp sommergarderoben eller handle inn til langhelg med sommerens prosjekter på hytta? Trysil har et bredt utvalg av butikker. Åpningstidene på butikkene varierer noe, men felles for dem alle er trivelig personale med tid til nettopp deg. Her finner du oversikt over butikkene i Trysil, alt fra klær og interiør til elektronikk og byggevarer. 

Kultur

Vaagal.jpg

På lørdag kan du blant annet få med deg den kritikerroste filmen Top Gun Maverick med Tom Cruise på Trysil Kino.  Her finner du kinoprogrammet. På Galleri Vågal i sentrum kan du få med deg utstillingen til fotograf Per Heimly.

Hold deg oppdatert på arrangementer, åpningstider og alt som skjer i Trysil her.

 

Flere nyheter

 • 27.01.2023

  10 tips til vinterferien

  Vinterferien er snart her, og i Trysil kan hele familien ha det gøy. Sjekk ut våre 10 tips til en spennende og innholdsrik vinterferie i Trysil. 
 • 17.01.2023

  Langrennstur med hele familien

  I Trysil har vi et bredt utvalg av langrennsløyper. Her er våre beste tips til familievennlige langrennsturer! Husk å pakk med dere kvikklunsjen og kakaoen i sekken. God tur! 
 • 05.01.2023

  Turrenn i Trysil

  I Trysil kan du delta på flere turrenn i løpet av vinteren. De største er Trysil Skimaraton og Trysil-Knut-rennet, og begge har seeding til både Vasaloppet og Birkebeinerrennet. 
 • 12.12.2022

  Magisk jul og nyttår i Trysil

  I Trysil rigger vi oss til jule- og nyttårsfeiring i fjellet. Magiske utendørsopplevelser venter deg og dine. 
 • 15.11.2022

  Spisenytt fra Trysil

  I vinter lanseres det flere nyheter på spisefronten i Trysil. Både i sentrum, Turistsenteret og Fageråsen kan du glede deg til nye og spennende smaker - og lokaler. 
 • 08.11.2022

  Derfor velger du Trysil i vinter

  Lange, brede og velpreparerte bakker. Stolheiser med varme i setene, moderne hytter, leiligheter og fantastiske hotell med ski inn og ski ut. Trysil er Norges største alpinanlegg. Her trives hele familien, også de mest kresne skikjørerne.
 • 28.10.2022

  Julegavetips fra Trysil

  SHOPPING | Vi gir deg inspirasjon til julehandelen i Trysil. Se våre beste julegavetips. 
 • 28.10.2022

  Julemarkeder i Trysil 2022

  I førjulstiden bugner det av deilig julebakst, hjemmelagde kaker og håndverksprodukter på Trysils trivelige julemarkeder. Her får du oversikt over julemarkedene i kommunen den nærmeste tiden.
 • 19.09.2022

  Elgjakta i Trysil fra 25. september

  Med mange jegere i skogen er det lurt å ta hensyn når man er ute i naturen.
 • 27.08.2022

  Høsttur på hesteryggen

  For Svein og Gry Eriksen er det hest som gjelder, fra de står opp til de legger seg om kvelden. De kan ikke tenke seg et bedre liv. Nå starter høstens magiske ridesesongen som de begge liker veldig godt.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 >