Langhelg i sikte

01.06.2022

Det er langhelg i sikte, og vi vet at mange vil tilbringe den i Trysil. Gullia åpnet i helga til store smil og lykkelig gjensyn med favorittstiene. Her gir vi deg oversikt over hva du kan fylle pinshelga i Trysil med!

Selvfølgelig blir det sykling!

Pumptrack.jpg

Alle stiene i Gullia er åpne, her ligger det an til maks sykkelglede i hele sommer. På pump tracken i GT Bike Park og GT Pro Park har det vært full aktivitet i flere uker allerede. Det meldes om fint vær til helga, og kanskje Norwgian Pump Track series står på planen? Vil du leie sykkel i helga finner du oversikten her. 
Vil du bli bedre kjent med Trysils naturlige stier er det mange fine områder å velge mellom, slik om Grimsåsen og elvestien. Sykkelheisen starter først opp den 17. juni. 

Gøy i klatreparken

Klatring.jpg

I klatreparken Høyt & Lavt kiler det godt i magen. Også for de aller minste, som har sin egen oransje løype i klatreparken. I denne løypa er høydekravet 80 cm. Klatreparken har åpent både lørdag og søndag til helga. Les mer og bestill billetter her!

Topptursesongen er i gang!

Vandring.jpg

De ivrigste har allerede sjekket inn på mange av Trysils toppturer. Heng deg på, og kanskje det blir ny topptur-rekord denne sommeren? Det meldes om klargjorte og fine stier fra våre toppturfaddere. I appen UT finner du turbeskrivelser, og du kan også sjekke inn på Trysils toppturer og delta i trekningen av fine premier fra Sentrum Sport. 

Golf

Golfbanen.jpg

Golfsesongen på Trysilfjellet Golfbane er offisielt i gang, og det meldes om en bane som er i meget god stand. Prohopen og minigolfbanen er åpen, og på driving rangen kan du pusse på teknikken. Hos Trysil Indoor Golf kan du utfordre venner og familie til en morsom golfrunde, uansett vær!

Spis ute!

Spise_660.jpg

Eller inne om du vil. Mye aktivitet krever ekstra påfyll, og dette er stedene som har åpent til helga:

Turistsenteret:
La Piazza (Radisson Blu Resort): Hver dag fra 12-22
Mt. Mocca (Radisson Blu Resort): Hver dag fra 11-16
Peppes Pizza: Fredag og lørdag 15-21, søndag 15-19
S.K.O.G.S: Mandag 10-20, tirs-fre 10-16

Arenakiosken ved klatreparken har åpent 11-16, hver helg frem til skoleslutt. Deretter hver dag i ferien. Her får du kjøpt drikke og is, og våre populære Green Fox produkter.

Sentrum:
Bar Trysil, Fladhagen: Tirsdag-torsdag 15-22, fredag-lørdag 15-02
Glunot: Mandag-fredag 10-17, lørdag 10-15
Husets Kafé: Mandag-fredag 9-19, lørdag 9-18

Paviljongen ute ved Trysil Hotell har åpent fredag og lørdag både kommende helg og neste helg. Dette er et samarbeid mellom Trysil Bryggeri, La Pasteria og Glunot. Her serveres det lunsj og middag.  Åpent Fredag 15-20 og 12-20 lørdag. 

Innendørs aktiviteter

Bowling.jpg

Legg inn tid til en time på bowling eller en dukkert i bassenget på Radisson Blu Resort. Garantert suksess for store og små! På Radisson Blu kan du også unne deg en behagelig stund med avslapping og restitusjon på Alpine Spa & Relax. Godt for såre sykkelmuskler!

Shopping

byoung.jpg

Friske opp sommergarderoben eller handle inn til langhelg med sommerens prosjekter på hytta? Trysil har et bredt utvalg av butikker. Åpningstidene på butikkene varierer noe, men felles for dem alle er trivelig personale med tid til nettopp deg. Her finner du oversikt over butikkene i Trysil, alt fra klær og interiør til elektronikk og byggevarer. 

Kultur

Vaagal.jpg

På lørdag kan du blant annet få med deg den kritikerroste filmen Top Gun Maverick med Tom Cruise på Trysil Kino.  Her finner du kinoprogrammet. På Galleri Vågal i sentrum kan du få med deg utstillingen til fotograf Per Heimly.

Hold deg oppdatert på arrangementer, åpningstider og alt som skjer i Trysil her.

 

Flere nyheter

 • 05.07.2022

  Tips til fine badeplasser i Trysil

  Når sola steker og svetten siler er det godt at det finnes mange fine badeplasser i Trysil. Her får du våre beste badetips! Noen av dem kjenner du sikkert fra før, andre kan du glede deg til å besøke i sommer. 
 • 04.07.2022

  Topptur i Trysil med små barn

  Trysil er et eldorado for turglade barn og voksne. Over hele kommunen er det et stort utvalg av tilrettelagte og godt merkede turstier. Friluftspappa Jostein Væge tok med seg familien til Ulvsjøberget, en av turene som har vært med lengst i...
 • 28.06.2022

  Dette skjer i Trysil i helga

  Også denne helgen skjer det mye i Trysil. Åpning av de to nye heisbaserte stiene i Trysilfjellet og spennende arrangementer på flere av spisestedene. Skulle du trenge å kjøle deg ned mellom slagene, kan Trysil friste med mange fine badeplasser.
 • 19.06.2022

  Derfor bør du besøke Trysil sentrum i sommer

  Trysil sentrum er en oase av aktiviteter, koselige spisesteder og avslappende shopping. Se hvorfor du bør ta turen til sentrum når du besøker Trysil. 
 • 19.05.2022

  En aktiv ferie med storfamilien

  Anders Backe har vært mange ganger i Trysil både vinter og sommer, men aldri sammen med familien. Denne gangen skulle de sykle sammen for første gang etter den alvorlige ulykken til pappa Tollef.
 • 10.05.2022

  Chris garantist for golfsuksess

  Chris Pickles er fagmann i golf. Rettere sagt i golfanlegg. Som course manager er det han som har ansvaret for at Trysilfjellet Golfbane framstår som en av Norges fineste baner. Kun strøken bane er godt nok for engelskmannen.
 • 02.05.2022

  I Trysil tar vi lek på alvor!

  Barn vil leke i ferien, og aller helst at de voksne skal være med. Det tar de på ramme alvor i Trysil, hvor de har innført lekne leveregler for voksne.
 • 01.05.2022

  Lekne leveregler fra barn til voksne

  I Trysil tar vi lek på alvor – og barn synes voksne bør være mer med på leken. De har derfor laget lekne leveregler til voksne.
 • 11.04.2022

  Besøk våre butikker og vinn gavekort!

  Under Trysilsmellen 22-23 april vil det i år deles ut flere gavekort med flotte gevinster! Det er gratis å delta.
 • 04.04.2022

  Vårrengjøring ute & inne

  Vår er tid for oppussing og vedlikehold av både hus og hytte.  Storvask, rens, flislegging eller maling? Her er bedriftene som tar saken!
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 >