Kjøp sykkel i Trysil

14.05.2021

Etterspørselen etter sykler er ekstra stor i år, det gjelder i hele sykkelbransjen. Covid-situasjonen har ført til ekstra utfordringer i flere ledd med tanke på blant annet distribusjon. Ønsker du å sikre deg ny sykkel denne sommeren bør du handle raskt. Her ser du hvor du kan kjøpe sykkel i Trysil og noen gode råd for å finne sykkelen som passer deg eller barna.

SentrumSport_660.jpg

Sentrum Sport - Sport 1

Elektrisk sykkel er vårens store hit. Ikke så rart, kanskje, når du er så godt som garantert å ha det dobbelt så gøy, mye lenger! Hos Sentrum Sport Trysil finner du godt utvalg av el-sykler, tilpasset terreng og stier i Trysil. Den populære Gekko Flash MTN JR sørger for at junior ikke vil inn igjen før sykkelen trenger lading.

Elsykkel_660.jpg

Sverger du til egen muskelkraft, kan du likevel finne flyten på favorittstien i Gullia. Xeed og Gekko er solide merker som gir stor sykkelglede, enten du velger terrengsykkel eller fulldemper. Sentrum Sport finner du inne på Trysilsenteret i sentrum. Dra innom eller sjekk ut noen av deres bestselgere på nett. De lover prima kvalitet og førsteklasses service.

Priseksempler: 

GEKKO FUSE MTN 24 JR
Ekte terrengsykkel for aldersgruppen 8-12 år. 9 gir som passer for sti og gater. Pris: 7.999,-

>> Mer informasjon og tekniske spesifikasjoner

Gekko Flash AMT 27,5 11S E7000
Den morsomste stisyklingen får du med en fulldempet elektrisk terrengsykkel! Flash AMT har kjøreegenskaper som passer perfekt for norsk skogs- og fjellterreng. Pris: 49.999

>> Mer informasjon og tekniske spesifikasjoner

>> Se alle sykler her

>> Vil du heller leie sykkel? Se utvalg og priser her

Sport Lodge'n 

Sport Lodge'n selger både barnesykler og voksensykler. To populære sykkelmodeller for barn er Woom og Rocky Mountain. Det er flere ting som er viktig å tenke på når du kjøper sykkel til de yngste: 

 • Riktig størrelse
  Kanskje en selvfølge, men lettere sagt enn gjort. Det kan være fristende å gå til innkjøp av en sykkel som barnet skal ha i mange år, men en sykkkel som er for stor (eller for liten) gir en dårligere sykkelopplevelse. 
 • Behov
  Er det nødvendig for junior å ha fulldempet sykkel? Vi er opptatt av at barna skal få den beste sykkelopplevelsen, og i mange tilfeller vil det være bedre å kjøpe en bra terrengsykkel/hardtail enn en billig fulldempet sykkel. Det vil gi barnet mer sykkelglede og større muligheter for å bli en bedre syklist, spesielt for de yngste. Prisforskjellen ligger ofte i komponenter som gir, brems, dempegaffel og vekt. 

Priseksempler: 

Woom.jpg

Woom OFF AIR 5 (24”)
En barnesykkel av høyeste kvalitet, med lav vekt, og spesialbygde komponenter med tanke på barns lave vekt og små hender. Dette er en barnesykkel med dempegaffel som virkelig fungerer. PRIS: 11.990,-

RockyMountain_660.jpg

Rocky Mountain Reaper 26 (26”)
En rå fulldempet barnesykkel med alt barnet kan ønske seg, inkludert drop-seat. Denne kan bygges mellom 24” og 26”. PRIS: 26.500,-

Tenker du å vente et år med sykkelkjøp? På grunn av stor pågang anbefaler Sport Lodge'n at du allerede nå bør forhåndsbestille sykkel for å være sikret drømmesykkelen til neste sommer. 

>> Se alle sykler fra Sport Lodge'n her

>> Vil du heller leie sykkel? Se utvalg og priser her

Flow Industries

Flow tilbyr sykler av ypperste kvalitet fra England, til både voksen og junior. Syklene finnes i ulike størrelser, og det er et begrenset antall av hver. Førstemann til mølla!

Priseksempler:


Nukeproof Cub Scout (Race) 20" – 16.499,-

Flow_red.jpg


Nukeproof Mega Comp
29" – 43.999,-

Flow_gra_fulldemper.jpg


Du finner Flow Industries i Løkjavegen 18 i Trysil sentrum. Pga koronasituasjonen er det ingen faste åpningstider, men ta kontakt med gjengen i Flow Industries for å avtale tid for visning/bestilling av sykkel.

Se Flow Industries facebookside for mer informasjon, ellers deres hjemmeside Flowindustries.no

Flere nyheter

 • 13.09.2021

  Den perfekte jenteturen til Trysil

  De siste månedene har familietid fått en litt ny dimensjon! Men nå er det tid for jentetur! Voksentur. Janne tok med seg sine venninner til Trysil hvor det ble tid for avslapning og utfordringer kanskje litt ut av komfortsonen. Men alle var enig o...
 • 07.07.2021

  Tips til høstaktiviteter i Trysil

  Høsten er utetid og best på fjellet! Klare farger og fin høstsol gir høsten på fjellet det lille ekstra. Sjekk hvorfor du bør ta turen til Trysil i høst!
 • 22.06.2021

  Nå åpner vi Norges største pumptrack

  2. juli blir det offisiell åpning av den nye pumptracken i Trysil, som er Norges største. 
 • 16.06.2021

  Lekne leveregler fra barn til voksne

  I Trysil tar vi lek på alvor – og barn synes voksne bør være mer med på leken. De har derfor laget lekne leveregler til voksne.
 • 11.06.2021

  Trysilrypa 2021 - er du klar for årets jentehelg?

  Vi kan med glede informere om at vi arrangerer Trysilrypa helgen 9. til 12. september, i tråd med gjeldende smitteverntiltak.
 • 11.06.2021

  Tips til annerledes overnatting i Trysil

  Noen sommerkvelder er som skapt for å ligge ute. Trysil har mange fine plasser å overnatte for deg som elsker å våkne til lyden av fuglekvitter eller elvas brus. Trives du best med tak over hodet finnes det morsomme alternativer til køya hjemme.
 • 31.05.2021

  10 tips til familieferien i Trysil

  Det blir Norgesferie i år også, for de fleste nordmenn. Vi har samlet våre beste tips for en vellykket opplevelsesferie i eget land. I Trysil kan hele familien ha det gøy! Her er 10 tips til morsomme opplevelser i sommer-Trysil.
 • 27.05.2021

  Aktiv drømmehelg i vente

  Det meldes om brede glis fra både klatreparken, Gullia, minigolfbanen, bassenget og bowlingbanene. Videre meldes det sol fra skyfri himmel og over 20 grader til helga. Velkommen til Trysil!
 • 26.05.2021

  Lever drømmen i Trysil

  Med naturen som lekegrind bosetter stadig flere sesongarbeidere seg i Trysil på heltid. Ulrika Pettersson og Johan Söderlund har funnet både hverandre og drømmelivet i Trysil, og sammen med barna Julian (4) og Adrian (6) er de ute på små eventyr s...
 • 11.05.2021

  Her er årets sommernyheter i Trysil

  Trysil lanserer i år enda flere sykkelnyheter som gir sykkelanlegget bedre kapasitet og flere opplevelser for sommerferiegjestene. Allerede nå merker Trysil at interessen er stor. Det største resorthotellet, Radisson Blu Resort Trysil, ligger 68...
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 >