Kjøp sykkel i Trysil

14.05.2021

Etterspørselen etter sykler er ekstra stor i år, det gjelder i hele sykkelbransjen. Covid-situasjonen har ført til ekstra utfordringer i flere ledd med tanke på blant annet distribusjon. Ønsker du å sikre deg ny sykkel denne sommeren bør du handle raskt. Her ser du hvor du kan kjøpe sykkel i Trysil og noen gode råd for å finne sykkelen som passer deg eller barna.

SentrumSport_660.jpg

Sentrum Sport - Sport 1

Elektrisk sykkel er vårens store hit. Ikke så rart, kanskje, når du er så godt som garantert å ha det dobbelt så gøy, mye lenger! Hos Sentrum Sport Trysil finner du godt utvalg av el-sykler, tilpasset terreng og stier i Trysil. Den populære Gekko Flash MTN JR sørger for at junior ikke vil inn igjen før sykkelen trenger lading.

Elsykkel_660.jpg

Sverger du til egen muskelkraft, kan du likevel finne flyten på favorittstien i Gullia. Xeed og Gekko er solide merker som gir stor sykkelglede, enten du velger terrengsykkel eller fulldemper. Sentrum Sport finner du inne på Trysilsenteret i sentrum. Dra innom eller sjekk ut noen av deres bestselgere på nett. De lover prima kvalitet og førsteklasses service.

Priseksempler: 

GEKKO FUSE MTN 24 JR
Ekte terrengsykkel for aldersgruppen 8-12 år. 9 gir som passer for sti og gater. Pris: 7.999,-

>> Mer informasjon og tekniske spesifikasjoner

Gekko Flash AMT 27,5 11S E7000
Den morsomste stisyklingen får du med en fulldempet elektrisk terrengsykkel! Flash AMT har kjøreegenskaper som passer perfekt for norsk skogs- og fjellterreng. Pris: 49.999

>> Mer informasjon og tekniske spesifikasjoner

>> Se alle sykler her

>> Vil du heller leie sykkel? Se utvalg og priser her

Sport Lodge'n 

Sport Lodge'n selger både barnesykler og voksensykler. To populære sykkelmodeller for barn er Woom og Rocky Mountain. Det er flere ting som er viktig å tenke på når du kjøper sykkel til de yngste: 

  • Riktig størrelse
    Kanskje en selvfølge, men lettere sagt enn gjort. Det kan være fristende å gå til innkjøp av en sykkel som barnet skal ha i mange år, men en sykkkel som er for stor (eller for liten) gir en dårligere sykkelopplevelse. 
  • Behov
    Er det nødvendig for junior å ha fulldempet sykkel? Vi er opptatt av at barna skal få den beste sykkelopplevelsen, og i mange tilfeller vil det være bedre å kjøpe en bra terrengsykkel/hardtail enn en billig fulldempet sykkel. Det vil gi barnet mer sykkelglede og større muligheter for å bli en bedre syklist, spesielt for de yngste. Prisforskjellen ligger ofte i komponenter som gir, brems, dempegaffel og vekt. 

Priseksempler: 

Woom.jpg

Woom OFF AIR 5 (24”)
En barnesykkel av høyeste kvalitet, med lav vekt, og spesialbygde komponenter med tanke på barns lave vekt og små hender. Dette er en barnesykkel med dempegaffel som virkelig fungerer. PRIS: 11.990,-

RockyMountain_660.jpg

Rocky Mountain Reaper 26 (26”)
En rå fulldempet barnesykkel med alt barnet kan ønske seg, inkludert drop-seat. Denne kan bygges mellom 24” og 26”. PRIS: 26.500,-

Tenker du å vente et år med sykkelkjøp? På grunn av stor pågang anbefaler Sport Lodge'n at du allerede nå bør forhåndsbestille sykkel for å være sikret drømmesykkelen til neste sommer. 

>> Se alle sykler fra Sport Lodge'n her

>> Vil du heller leie sykkel? Se utvalg og priser her

Flow Industries

Flow tilbyr sykler av ypperste kvalitet fra England, til både voksen og junior. Syklene finnes i ulike størrelser, og det er et begrenset antall av hver. Førstemann til mølla!

Priseksempler:


Nukeproof Cub Scout (Race) 20" – 16.499,-

Flow_red.jpg


Nukeproof Mega Comp
29" – 43.999,-

Flow_gra_fulldemper.jpg


Du finner Flow Industries i Løkjavegen 18 i Trysil sentrum. Pga koronasituasjonen er det ingen faste åpningstider, men ta kontakt med gjengen i Flow Industries for å avtale tid for visning/bestilling av sykkel.

Se Flow Industries facebookside for mer informasjon, ellers deres hjemmeside Flowindustries.no

Flere nyheter

  • 03.04.2024

    Vårskikjøring i Trysil

    Dagene er lengre og lysere, sola har begynt å varme, de travleste ukene er over og det er fortsatt masse herlig snø i fjellet. Velkommen til fjells og vårskikjøring! 
  • 08.03.2024

    Påskeprogram 2024

    Påsken i Trysil er tiden for skikjøring, late dager i sola, underholdning, afterski, aktiviteter for hele familien og herlig stemning.
  • 28.02.2024

    Tips til en aktiv påskeferie i Trysil

    Skikjøring, langrennsturer, deilig mat og morsomme aktiviteter er det gode påskelivet for mange. I Trysil får du alt dette og mer til. Her er våre tips til påskeaktiviteter for hele familien.
  • 28.02.2024

    Velkommen til sentrum

    Trysil sentrum er en perle, med koselige spisesteder, avslappende shopping og hyggelige aktiviteter. Se hvorfor du bør ta turen til sentrum når du besøker Trysil.
  • 15.02.2024

    Trugeturer i Trysil

    Med truger på beina kan du oppleve mer av vinteren i Trysil! Takket være ihuga truge-entusiaster er det ikke langt mellom opptrådde turer. Her får du oversikt over noen av Trysils beste trugeturer.
  • 06.02.2024

    Morsdag og valentines

    Usikker på hva du skal kjøpe til mor på morsdagen? Eller hva du skal gi til din kjære på valentinsdagen? Her har vi har samlet en rekke spennende tips til deg.
  • 18.01.2024

    10 tips til vinterferien

    Vinterferien er snart her, og i Trysil kan hele familien ha det gøy. Sjekk ut våre 10 tips til en spennende og innholdsrik vinterferie i Trysil. 
  • 18.01.2024

    Sikre deg vinterferien i Trysil

    Det går fort mot vinterferie, og drømmer du om skiferie er det fortsatt mulig å sikre seg overnatting i Trysil. Vi har tatt jobben for deg og lagd en oversikt med eksempler på hva som ledig. Her finner du alt fra campinghytte til luksusleiligheter...
  • 18.01.2024

    Lysløyper i Trysil

    Det er en kjent sak at Trysil byr på hundrevis av herlige langrennsløyper på fjellet og i skogen. Men visste du at Trysil også har mange lysløyper? Disse finner du i store deler av kommunen. Her gir vi deg full oversikt over Trysils lysløyper.
  • 05.01.2024

    Lokale langrennstips i Trysil

    Hva har en ordfører, en regnskapsfører, en idrettslærer og en næringssjef til felles? Jo, de elsker å gå på langrennski! Her deler et knippe spreke tryslinger sine beste turtips. 
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 >