Intimt og familievennlig i Fulufjellet

29.10.2020

Er man ute etter et lite og intimt alpinanlegg kan Fulufjellet Alpinsenter være noe for deg. Eller hva med en dagstur fra Trysil for å teste en av Norges lengste kjelkebane eller scootertur. Fulufjellet ligger kun 45 minutter unna Trysil.

Fulufjellet Alpinsenter ligger i Ljørdalen. Det er kun en 45 minutters kjøretur fra Trysil sentrum. Vi har samlet fem grunner til å ta turen til Fulufjellet i vinter.

1. Familievennlig og intimt

Et lite alpinanlegg kan for mange være betryggende. Særlig hvis man er nybegynnere på ski. Fulufjellet Alpinsenter har ni nedfarter i alle vanskelighetsgrader. Der finner man også en park med hopp og rails. Alpinanlegget ligger vestvendt og solfylt under Fulufjellsplatået.

2. Skiutleie og skiskole

Skiutleie Fulufjellet

I Fulufjellet kan du både leie skiutstyr og ta timer på skiskolen. Perfekt for deg som kanskje ikke har skiutstyr, eller ikke orker å drasse det med deg på tur. Og en god regel er å starte ferien med å sende barna på skiskole. Noen timer med en skiinstruktør kan ha stor betydning for oppholdet.

3. En av Norges lengste kjelkebakke

Kjelkebakke Fulufjellet

Ta familien med på en morsom og annerledes vinteropplevelse. Kjelkebakken, Gira, er 1600 meter og en av Norges lengste. Denne aktiviteten er for de eldste barna, og har aldersgrense 10 år. Det gir garantert adrenalinkick når du sitter 10 cm over bakken i opptil 70 kilometer i timen. Kjelken hektes på en heis og drar deg helt til toppen, og så er det bare å sette utfor.

4. Scootertur

Scootertur Fulufjellet

Nå har du muligheten til å dra på scootertur, enten du vil ha med deg guide eller legge ut på egenhånd. Er du nybegynner anbefales det å ta en tretimerstur med guide. En deilig matopplevelse kan også inkluderes i turen. Dette er en fin naturopplevelse for familier og grupper som liker motoriserte kjøretøy.

5. Fantastiske naturopplevelser

Langrenn Fulufjellet

Fulufjellet kan by på praktfull natur med mange kilometer med oppkjørte langrennsløyper. Ta på dere skiene og begi dere innover. Fulufjellet nasjonalpark er også en fin opplevelse om vinteren. Hva med å ta på deg truger og oppleve urørt natur og gå i området der bjørnen ferdes om sommeren?

Flere nyheter

 • 05.01.2022

  Hjemmekontor på Trysilfjellet

  Bitte litt lei av å sitte hjemme? Hadde det vært godt å bytte arbeidsmiljø litt? Ta med deg hjemmekontoret til fjells. Vi i Trysil hjelper deg med å tilrettelegge for dine og eventuelt flere kollegaers behov av digitalt utstyr, aktiviteter og...
 • 04.01.2022

  På snøscooter i villmarka

  Vil du teste en annerledes vinteropplevelse? Da kan snøscootertur være et godt tips. I Fulufjellet kan du leie snøscooter med eller uten guide.
 • 16.12.2021

  Magisk jul og nyttår i Trysil – dette gjelder nå

  I Trysil rigger vi oss til jule- og nyttårsfeiring i fjellet. Magiske utendørsopplevelser venter, og det tilrettelegges for at våre gjester skal føle seg trygge i Trysil. Se hva som gjelder i Trysil i jula.
 • 10.12.2021

  Helårscamping i Trysil

  Mange har fått øynene opp for camping. Camping er et rimelig alternativ til annen overnatting, og har du campingvogn på helårs- eller sesongsplass kan du reise akkurat når det passer for deg - hele året. Se hvilke muligheter som finnes i Trysil - ...
 • 24.11.2021

  Turrenn i Trysil

  I Trysil kan du delta på flere turrenn i løpet av vinteren. De største er Trysil Skimaraton og Trysil-Knut-rennet, og begge har seeding til både Vasaloppet og Birkebeinerrennet. 
 • 22.11.2021

  På ski for første gang

  Se hvordan det gikk da Siri Glad Hauge fra Porsgrunn skulle stå på ski for første gang.  
 • 19.11.2021

  Julegavetips fra Trysil

  SHOPPING | Hver uke frem til jul gir vi deg inspirasjon til julehandelen i Trysil. Se våre beste julegavetips. 
 • 16.11.2021

  Trysilvekkua 2021

  Vi gjør oss klare for en ny skisesong. En sesong vi tror og håper vil bli veldig bra, med mange gjester som gleder seg til å komme tilbake til Trysil. I år vil mye av innholdet i Trysilvekkua gjennomføres digitalt. Det er også i år svært viktig at...
 • 10.11.2021

  Julemarkeder i Trysil 2021

  I førjulstiden bugner det av deilig julebakst, hjemmelagde kaker og håndverksprodukter på Trysils trivelige julemarkeder. Her får du oversikt over julemarkedene i kommunen den nærmeste tiden.
 • 08.11.2021

  Fulufjellet AS er en av 24 miljøsertifiserte bedrifter i Trysil

  Selskapet fra Ljørdalen er Trysils foreløpig nyeste Miljøfyrtårn. Det er totalt 24 bedrifter i Trysil som er miljøsertifisert. I 2022 skal Trysil remerkes som bærekraftig reisemål og da tror de enda flere bedrifter vil bli miljøsertifisert.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 >