Høyt servicenivå med sykkelpass

24.03.2021

Sju år er gått siden spaden ble satt i jorda i Trysil Bike Arena. Hvert år siden starten har dyktige stibyggere sørget for at stisykling troner på aktivitetstoppen i Trysil, med hele 40.000 byggetimer bak seg. For å videreutvikle gjesteservicen introduseres i år sykkelpass i Trysil Bike Arena.

Tlf.nr til Stipatruljen i Trysil: +47 992 80 084

Sykkelsatsingen har satt Trysil på kartet som en helårsdestinasjon, til stor glede for både hyttetryslinger, besøkende og lokalbefolkning. Det er lagt ned enorme ressurser, og det jobbes kontinuerlig med langsiktige planer for å kunne tilby det aller beste sykkeltilbudet, med de aller bredeste smilene. Opplevelsen og servicen gjestene får i anlegget har også utviklet seg siden starten. Dette håper vi alle besøkende vil bidra til å opprettholde og videreutvikle sammen med oss.

Smidige løsninger 

Som en naturlig videreføring av støtteordningen som har eksistert i flere år, vil det i sommer introduseres sykkelpass i Trysil Bike Arena. Dette innføres for å opprettholde servicenivået til gjestene og den høye kvaliteten på stinettverket. Olve Norderhaug, leder i Trysil Bike Arena, forteller at det jobbes med løsninger for å håndtere dette, og at sykkelpasset skal bli så rimelig som mulig.

– Vi ser på smidige løsninger for kjøp av sykkelpass, som vil ligge på 50 kr per dag. Det vil i tillegg bli mulig å kjøpe sesongpass, og vi håper å kunne inkludere flere fordeler i ordningen. Sykling i Trysil er for alle, og det vil vi at det fortsatt skal være.

Sikkerhet på stien

Salg av sykkelpass vil sørge for at Trysil Bike Arena kan fortsette å ha en bemannet stipatrulje, som er på plass i anlegget hver dag mellom kl 9–17. Stipatruljen bistår syklister som har vært uheldige og skadet seg, og de hjelper ambulansen med å frakte skadede ut
fra ulykkesstedet. Stipatruljen utfører også vedlikehold og ettersyn av stier, tømming av søppelkasser, skilting, og er selvfølgelig tilgjengelige for å svare på spørsmål fra gjester ute i anlegget.

– Vi får svært gode tilbakemeldinger fra gjester på den viktige jobben stipatruljen gjør, sier Olve.

Ansvarlig bruk 

Det legges også ned betydelige ressurser på områder som kanskje ikke er like synlige ut mot gjester, men de er langt fra mindre viktige. Naturforvaltning og trafikksikkerhet er områder som prioriteres høyt.

– Gjennom samarbeid og dialog med grunneiere og andre som ferdes i naturen, ønsker vi å sikre at syklistene er velkomne på stiene, hvor vi for eksempel jobber med holdningskampanjer for ansvarlig bruk og på denne måten minimerer belastningsskader
på naturen, andre brukere og dyreliv, forteller Norderhaug.

En trygg arena for barn og unge

Et viktig mål i Trysil Bike Arena er å skape trygge, morsomme og utviklende arenaer for barn og unge. Her går lek og helse hånd i hånd. Smilene og mestringsfølelsen vi ser i anlegget taler for seg, og er et synlig bevis på at sykkelsatsingen har blitt en suksess.
At suksessen koster, er ingen hemmelighet. Desto flere stier som bygges, desto mer kreves det i vedlikehold.

– Vi håper alle ser verdien av sykkelpasset og vil bidra til at vi kan opprettholde servicenivået og den høye standarden samt skape enda bedre sykkelopplevelser i fremtiden, avslutter Olve Norderhaug.

 

 

Flere nyheter

  • 03.04.2024

    Vårskikjøring i Trysil

    Dagene er lengre og lysere, sola har begynt å varme, de travleste ukene er over og det er fortsatt masse herlig snø i fjellet. Velkommen til fjells og vårskikjøring! 
  • 08.03.2024

    Påskeprogram 2024

    Påsken i Trysil er tiden for skikjøring, late dager i sola, underholdning, afterski, aktiviteter for hele familien og herlig stemning.
  • 28.02.2024

    Tips til en aktiv påskeferie i Trysil

    Skikjøring, langrennsturer, deilig mat og morsomme aktiviteter er det gode påskelivet for mange. I Trysil får du alt dette og mer til. Her er våre tips til påskeaktiviteter for hele familien.
  • 28.02.2024

    Velkommen til sentrum

    Trysil sentrum er en perle, med koselige spisesteder, avslappende shopping og hyggelige aktiviteter. Se hvorfor du bør ta turen til sentrum når du besøker Trysil.
  • 15.02.2024

    Trugeturer i Trysil

    Med truger på beina kan du oppleve mer av vinteren i Trysil! Takket være ihuga truge-entusiaster er det ikke langt mellom opptrådde turer. Her får du oversikt over noen av Trysils beste trugeturer.
  • 06.02.2024

    Morsdag og valentines

    Usikker på hva du skal kjøpe til mor på morsdagen? Eller hva du skal gi til din kjære på valentinsdagen? Her har vi har samlet en rekke spennende tips til deg.
  • 18.01.2024

    10 tips til vinterferien

    Vinterferien er snart her, og i Trysil kan hele familien ha det gøy. Sjekk ut våre 10 tips til en spennende og innholdsrik vinterferie i Trysil. 
  • 18.01.2024

    Sikre deg vinterferien i Trysil

    Det går fort mot vinterferie, og drømmer du om skiferie er det fortsatt mulig å sikre seg overnatting i Trysil. Vi har tatt jobben for deg og lagd en oversikt med eksempler på hva som ledig. Her finner du alt fra campinghytte til luksusleiligheter...
  • 18.01.2024

    Lysløyper i Trysil

    Det er en kjent sak at Trysil byr på hundrevis av herlige langrennsløyper på fjellet og i skogen. Men visste du at Trysil også har mange lysløyper? Disse finner du i store deler av kommunen. Her gir vi deg full oversikt over Trysils lysløyper.
  • 05.01.2024

    Lokale langrennstips i Trysil

    Hva har en ordfører, en regnskapsfører, en idrettslærer og en næringssjef til felles? Jo, de elsker å gå på langrennski! Her deler et knippe spreke tryslinger sine beste turtips. 
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 >