Høyt servicenivå med sykkelpass

24.03.2021

Sju år er gått siden spaden ble satt i jorda i Trysil Bike Arena. Hvert år siden starten har dyktige stibyggere sørget for at stisykling troner på aktivitetstoppen i Trysil, med hele 40.000 byggetimer bak seg. For å videreutvikle gjesteservicen introduseres i år sykkelpass i Trysil Bike Arena.

Sykkelsatsingen har satt Trysil på kartet som en helårsdestinasjon, til stor glede for både hyttetryslinger, besøkende og lokalbefolkning. Det er lagt ned enorme ressurser, og det jobbes kontinuerlig med langsiktige planer for å kunne tilby det aller beste sykkeltilbudet, med de aller bredeste smilene. Opplevelsen og servicen gjestene får i anlegget har også utviklet seg siden starten. Dette håper vi alle besøkende vil bidra til å opprettholde og videreutvikle sammen med oss.

Smidige løsninger 

Som en naturlig videreføring av støtteordningen som har eksistert i flere år, vil det i sommer introduseres sykkelpass i Trysil Bike Arena. Dette innføres for å opprettholde servicenivået til gjestene og den høye kvaliteten på stinettverket. Olve Norderhaug, leder i Trysil Bike Arena, forteller at det jobbes med løsninger for å håndtere dette, og at sykkelpasset skal bli så rimelig som mulig.

– Vi ser på smidige løsninger for kjøp av sykkelpass, som vil ligge på 50 kr per dag. Det vil i tillegg bli mulig å kjøpe sesongpass, og vi håper å kunne inkludere flere fordeler i ordningen. Sykling i Trysil er for alle, og det vil vi at det fortsatt skal være.

Sikkerhet på stien

Salg av sykkelpass vil sørge for at Trysil Bike Arena kan fortsette å ha en bemannet stipatrulje, som er på plass i anlegget hver dag mellom kl 9–17. Stipatruljen bistår syklister som har vært uheldige og skadet seg, og de hjelper ambulansen med å frakte skadede ut
fra ulykkesstedet. Stipatruljen utfører også vedlikehold og ettersyn av stier, tømming av søppelkasser, skilting, og er selvfølgelig tilgjengelige for å svare på spørsmål fra gjester ute i anlegget.

– Vi får svært gode tilbakemeldinger fra gjester på den viktige jobben stipatruljen gjør, sier Olve.

Ansvarlig bruk 

Det legges også ned betydelige ressurser på områder som kanskje ikke er like synlige ut mot gjester, men de er langt fra mindre viktige. Naturforvaltning og trafikksikkerhet er områder som prioriteres høyt.

– Gjennom samarbeid og dialog med grunneiere og andre som ferdes i naturen, ønsker vi å sikre at syklistene er velkomne på stiene, hvor vi for eksempel jobber med holdningskampanjer for ansvarlig bruk og på denne måten minimerer belastningsskader
på naturen, andre brukere og dyreliv, forteller Norderhaug.

En trygg arena for barn og unge

Et viktig mål i Trysil Bike Arena er å skape trygge, morsomme og utviklende arenaer for barn og unge. Her går lek og helse hånd i hånd. Smilene og mestringsfølelsen vi ser i anlegget taler for seg, og er et synlig bevis på at sykkelsatsingen har blitt en suksess.
At suksessen koster, er ingen hemmelighet. Desto flere stier som bygges, desto mer kreves det i vedlikehold.

– Vi håper alle ser verdien av sykkelpasset og vil bidra til at vi kan opprettholde servicenivået og den høye standarden samt skape enda bedre sykkelopplevelser i fremtiden, avslutter Olve Norderhaug.

 

 

Flere nyheter

 • 22.06.2021

  Nå åpner vi Norges største pumptrack

  2. juli blir det offisiell åpning av den nye pumptracken i Trysil, som er Norges største. 
 • 16.06.2021

  Lekne leveregler fra barn til voksne

  I Trysil tar vi lek på alvor – og barn synes voksne bør være mer med på leken. De har derfor laget lekne leveregler til voksne.
 • 11.06.2021

  Trysilrypa 2021 - er du klar for årets jentehelg?

  Vi kan med glede informere om at vi arrangerer Trysilrypa helgen 9. til 12. september, i tråd med gjeldende smitteverntiltak.
 • 11.06.2021

  Tips til annerledes overnatting i Trysil

  Noen sommerkvelder er som skapt for å ligge ute. Trysil har mange fine plasser å overnatte for deg som elsker å våkne til lyden av fuglekvitter eller elvas brus. Trives du best med tak over hodet finnes det morsomme alternativer til køya hjemme.
 • 31.05.2021

  10 tips til familieferien i Trysil

  Det blir Norgesferie i år også, for de fleste nordmenn. Vi har samlet våre beste tips for en vellykket opplevelsesferie i eget land. I Trysil kan hele familien ha det gøy! Her er 10 tips til morsomme opplevelser i sommer-Trysil.
 • 27.05.2021

  Aktiv drømmehelg i vente

  Det meldes om brede glis fra både klatreparken, Gullia, minigolfbanen, bassenget og bowlingbanene. Videre meldes det sol fra skyfri himmel og over 20 grader til helga. Velkommen til Trysil!
 • 26.05.2021

  Lever drømmen i Trysil

  Med naturen som lekegrind bosetter stadig flere sesongarbeidere seg i Trysil på heltid. Ulrika Pettersson og Johan Söderlund har funnet både hverandre og drømmelivet i Trysil, og sammen med barna Julian (4) og Adrian (6) er de ute på små eventyr s...
 • 14.05.2021

  Kjøp sykkel i Trysil

  Etterspørselen etter sykler er ekstra stor i år, det gjelder i hele sykkelbransjen. Covid-situasjonen har ført til ekstra utfordringer i flere ledd med tanke på blant annet distribusjon. Ønsker du å sikre deg ny sykkel denne sommeren bør du handle...
 • 11.05.2021

  Her er årets sommernyheter i Trysil

  Trysil lanserer i år enda flere sykkelnyheter som gir sykkelanlegget bedre kapasitet og flere opplevelser for sommerferiegjestene. Allerede nå merker Trysil at interessen er stor. Det største resorthotellet, Radisson Blu Resort Trysil, ligger 68...
 • 25.03.2021

  Siste nytt fra SkiStar

  Vi er straks inne i påskeuka, normalt en av de største ukene i sesongen. Det er kommet nye nasjonale anbefalinger og lokal forskrift som vil prege noe av påskefeiringen. 
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 >