Høyt servicenivå med sykkelpass

24.03.2021

Sju år er gått siden spaden ble satt i jorda i Trysil Bike Arena. Hvert år siden starten har dyktige stibyggere sørget for at stisykling troner på aktivitetstoppen i Trysil, med hele 40.000 byggetimer bak seg. For å videreutvikle gjesteservicen introduseres i år sykkelpass i Trysil Bike Arena.

Sykkelsatsingen har satt Trysil på kartet som en helårsdestinasjon, til stor glede for både hyttetryslinger, besøkende og lokalbefolkning. Det er lagt ned enorme ressurser, og det jobbes kontinuerlig med langsiktige planer for å kunne tilby det aller beste sykkeltilbudet, med de aller bredeste smilene. Opplevelsen og servicen gjestene får i anlegget har også utviklet seg siden starten. Dette håper vi alle besøkende vil bidra til å opprettholde og videreutvikle sammen med oss.

Smidige løsninger 

Som en naturlig videreføring av støtteordningen som har eksistert i flere år, vil det i sommer introduseres sykkelpass i Trysil Bike Arena. Dette innføres for å opprettholde servicenivået til gjestene og den høye kvaliteten på stinettverket. Olve Norderhaug, leder i Trysil Bike Arena, forteller at det jobbes med løsninger for å håndtere dette, og at sykkelpasset skal bli så rimelig som mulig.

– Vi ser på smidige løsninger for kjøp av sykkelpass, som vil ligge på 50 kr per dag. Det vil i tillegg bli mulig å kjøpe sesongpass, og vi håper å kunne inkludere flere fordeler i ordningen. Sykling i Trysil er for alle, og det vil vi at det fortsatt skal være.

Sikkerhet på stien

Salg av sykkelpass vil sørge for at Trysil Bike Arena kan fortsette å ha en bemannet stipatrulje, som er på plass i anlegget hver dag mellom kl 9–17. Stipatruljen bistår syklister som har vært uheldige og skadet seg, og de hjelper ambulansen med å frakte skadede ut
fra ulykkesstedet. Stipatruljen utfører også vedlikehold og ettersyn av stier, tømming av søppelkasser, skilting, og er selvfølgelig tilgjengelige for å svare på spørsmål fra gjester ute i anlegget.

– Vi får svært gode tilbakemeldinger fra gjester på den viktige jobben stipatruljen gjør, sier Olve.

Ansvarlig bruk 

Det legges også ned betydelige ressurser på områder som kanskje ikke er like synlige ut mot gjester, men de er langt fra mindre viktige. Naturforvaltning og trafikksikkerhet er områder som prioriteres høyt.

– Gjennom samarbeid og dialog med grunneiere og andre som ferdes i naturen, ønsker vi å sikre at syklistene er velkomne på stiene, hvor vi for eksempel jobber med holdningskampanjer for ansvarlig bruk og på denne måten minimerer belastningsskader
på naturen, andre brukere og dyreliv, forteller Norderhaug.

En trygg arena for barn og unge

Et viktig mål i Trysil Bike Arena er å skape trygge, morsomme og utviklende arenaer for barn og unge. Her går lek og helse hånd i hånd. Smilene og mestringsfølelsen vi ser i anlegget taler for seg, og er et synlig bevis på at sykkelsatsingen har blitt en suksess.
At suksessen koster, er ingen hemmelighet. Desto flere stier som bygges, desto mer kreves det i vedlikehold.

– Vi håper alle ser verdien av sykkelpasset og vil bidra til at vi kan opprettholde servicenivået og den høye standarden samt skape enda bedre sykkelopplevelser i fremtiden, avslutter Olve Norderhaug.

 

 

Flere nyheter

 • 14.05.2021

  Kjøp sykkel i Trysil

  Etterspørselen etter sykler er ekstra stor i år, det gjelder i hele sykkelbransjen. Covid-situasjonen har ført til ekstra utfordringer i flere ledd med tanke på blant annet distribusjon. Ønsker du å sikre deg ny sykkel denne sommeren bør du handle...
 • 11.05.2021

  Her er årets sommernyheter i Trysil

  Trysil lanserer i år enda flere sykkelnyheter som gir sykkelanlegget bedre kapasitet og flere opplevelser for sommerferiegjestene. Allerede nå merker Trysil at interessen er stor. Det største resorthotellet, Radisson Blu Resort Trysil, ligger 68...
 • 25.03.2021

  Siste nytt fra SkiStar

  Vi er straks inne i påskeuka, normalt en av de største ukene i sesongen. Det er kommet nye nasjonale anbefalinger og lokal forskrift som vil prege noe av påskefeiringen. 
 • 24.03.2021

  Det du trenger å vite om påsken i Trysil

  Årets påske blir spesiell – også i år. Heldigvis er skianlegget, nesten alle aktiviteter, butikker og spisesteder åpne. Vi skal tilrettelegge for en fin påskeferie for alle gjester, hyttetryslinger og tryslinger som er i Trysil. Her finner du...
 • 12.03.2021

  8 tips til aktiviteter i påskeferien

  Med blå himmel, sol og snø tilbyr Trysil påskeaktiviteter for hele familien. Her er åtte av mange fine aktiviteter du finner i Trysil i påsken!
 • 02.03.2021

  På ski for første gang

  I desember gikk vi ut med en etterlysning: Er du født uten ski på beina og vil til Trysil på en drømmeferie og lære deg å stå på ski. Over 2.700 personer søkte, og nå har vinneren vært i Trysil. Se hvordan det gikk da Siri Glad Hauge fra Porsgrunn...
 • 02.03.2021

  Langrennstur med hele familien

  I Trysil har vi et bredt utvalg av langrennsløyper. Her er våre beste tips til familievennlige langrennsturer! Husk å pakk med dere kvikklunsjen og kakaoen i sekken. God tur! 
 • 17.02.2021

  Ferieperler med Gaute Grøtta Grav

  Gaute Grøtta Grav har testet ut ulike aktiviteter som finnes i Trysil og filmet det til serien sin Ferieperler. 
 • 10.02.2021

  Gavetips til morsdag og valentines

  I år er søndag 14. februar en spesiell dag. Den markerer morsdag, valentines og fastelaven på en og samme dag. Vi har i den anledning samlet våre beste gavetips!
 • 18.01.2021

  Hele 2.753 søkte på «nordmannen født uten ski på beina» - nå er valget tatt

  Vinneren av «Jakten på nordmenn født uten ski på beina» er kåret. Se hvem som aldri har stått på ski og dermed vant drømmeferie til Trysil.  
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 >