Her er årets sommernyheter i Trysil

11.05.2021

Trysil lanserer i år enda flere sykkelnyheter som gir sykkelanlegget bedre kapasitet og flere opplevelser for sommerferiegjestene. Allerede nå merker Trysil at interessen er stor. Det største resorthotellet, Radisson Blu Resort Trysil, ligger 68 prosent foran bookingtallene på samme tid i fjor.

Årets store nyhet i Trysil er en 2.600 kvadratmeter stor pumptrack, som blir Norges største av sitt slag. Trysil fikk allerede i 2016 sin første asfalterte pumptrack, eller sykkelbane med kuler, hopp og doserte svinger. Denne er blitt så populær at Trysil nå ser seg nødt til å bygge nok en slik sykkelopplevelse.

Pumptrack_norgesstørste.jpg

- Vi fortsetter å utvikle sykkelanlegget vårt. Pumptrack er nærmest blitt en folkesport, så vi forventer at den nye banen vår vil tiltrekke seg enda flere sykkelglade familier i sommer, forteller Olve Norderhaug, leder i Trysil Bike Arena.

Mer sykkelsti i Trysilfjellet

Sykkelstiene i det tilrettelagte området, Gullia, åpner allerede 22. mai. Her finner man over 30 kilometer med sykkelstier som passer for alle. Sykkelheisen åpner 17. juni med utvidede heistider i år.

Fageråsen_web.jpg

- Vi skal bygge enda mer sykkelsti i Trysilfjellet i år. I løpet av sommeren er vi i gang med en rød, heisbasert sti. I første omgang vil denne bli på 1,5 kilometer med god flyt og hopp. Dette er en ny type sykkelsti i Trysil, siden den vil være nærmere en tradisjonell downhill-løype, forteller Norderhaug. – I Fageråsen fortsetter vi også sykkelutviklingen med en blå sykkelsti i fra Fageråsen Bike Park og inn til det populære spisestedet Restaurant Fjellroa.

Elveaktiviteter_web.jpg

Enda mer lek og aktivitet i Trysil

I takt med utviklingen av nye sykkelopplevelser satses det også på andre lekne aktiviteter i Trysil.

- Det er gledelig å se at også andre aktører rundt i Trysil kommune utvikler sommeraktiviteter. I Fageråsen har det skjedd mye de siste årene, og i sommer åpnes Trysils første frisbeegolfbane der. Banen har 9 hull, ligger mellom Høyfjellssenteret og Fjellroa, og åpner den 17. juni. Spill på banen er gratis dersom du har eget utstyr, hvis ikke kan du leie dette på Fageråsen Handel. 

I Trysil sentrum, hos Trysil Outlet, får du i sommer muligheten til å leie SUP for både voksne og barn. Der får du også leid tilbehør til denne aktiviteten. «Suping» på Trysilelva blir en ny og morsom opplevelse, forteller Gudrun Sanaker Lohne, turistsjef i Trysil. – I tillegg er det enda flere spisesteder som skal ha åpent i sommer – hele 15 spisesteder som vi kan spre sommergjestene våre på. Toppturprogrammet vårt blir også oppgradert i år med flere turer og bedre skilting og merking.

Nytt sommerkonsept på sykkelhotellet

Radisson Blu Resort Trysil bookes det bra mot sommeren. De ligger foreløpig 68 prosent foran fjoråret på opphold i juli, sammenlignet mot samme periode i fjor.

SommerValle_web.jpg

- I år flytter maskoten Valle inn på hotellet, forteller Maria Åhgren, general manager på Radisson Blu Resort Trysil. – Det blir et eget Valle-program for barn på hotellet, med barnedisko, Valle-menyer og mye mer. Vi skal gjøre det enda morsommere for barnefamilier å være på sommerferie i Trysil.

Skistar, som eier skianlegget i Trysil, har også besluttet å satse på sommersesongen med sitt Skistar Sports & Adventures. De lanserer i sommer Teen Camp Bike for barn og unge mellom 8 og 15 år, med fokus på sykling og sosialt, og med dyktige guider fra Trysilguidene, som skal skape en god opplevelse for barna.

>> Se gode overnattingstilbud i Trysil i sommer

Flere nyheter

  • 23.04.2024

    En utfordring i Toppsjiktet

    Trysils toppturprogram byr på et spennende og variert utvalg av turer i toppklasse. Her har du muligheter for frisk luft, fantastisk utsikt og gratis pleie av kropp og sjel. Og har du lyst til å kjenne litt på konkurranseinstinktet i tillegg, kan ...
  • 03.04.2024

    Vårskikjøring i Trysil

    Dagene er lengre og lysere, sola har begynt å varme, de travleste ukene er over og det er fortsatt masse herlig snø i fjellet. Velkommen til fjells og vårskikjøring! 
  • 08.03.2024

    Påskeprogram 2024

    Påsken i Trysil er tiden for skikjøring, late dager i sola, underholdning, afterski, aktiviteter for hele familien og herlig stemning.
  • 28.02.2024

    Tips til en aktiv påskeferie i Trysil

    Skikjøring, langrennsturer, deilig mat og morsomme aktiviteter er det gode påskelivet for mange. I Trysil får du alt dette og mer til. Her er våre tips til påskeaktiviteter for hele familien.
  • 28.02.2024

    Velkommen til sentrum

    Trysil sentrum er en perle, med koselige spisesteder, avslappende shopping og hyggelige aktiviteter. Se hvorfor du bør ta turen til sentrum når du besøker Trysil.
  • 15.02.2024

    Trugeturer i Trysil

    Med truger på beina kan du oppleve mer av vinteren i Trysil! Takket være ihuga truge-entusiaster er det ikke langt mellom opptrådde turer. Her får du oversikt over noen av Trysils beste trugeturer.
  • 06.02.2024

    Morsdag og valentines

    Usikker på hva du skal kjøpe til mor på morsdagen? Eller hva du skal gi til din kjære på valentinsdagen? Her har vi har samlet en rekke spennende tips til deg.
  • 18.01.2024

    10 tips til vinterferien

    Vinterferien er snart her, og i Trysil kan hele familien ha det gøy. Sjekk ut våre 10 tips til en spennende og innholdsrik vinterferie i Trysil. 
  • 18.01.2024

    Sikre deg vinterferien i Trysil

    Det går fort mot vinterferie, og drømmer du om skiferie er det fortsatt mulig å sikre seg overnatting i Trysil. Vi har tatt jobben for deg og lagd en oversikt med eksempler på hva som ledig. Her finner du alt fra campinghytte til luksusleiligheter...
  • 18.01.2024

    Lysløyper i Trysil

    Det er en kjent sak at Trysil byr på hundrevis av herlige langrennsløyper på fjellet og i skogen. Men visste du at Trysil også har mange lysløyper? Disse finner du i store deler av kommunen. Her gir vi deg full oversikt over Trysils lysløyper.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 >