Gavetips til morsdag og valentines

10.02.2021

I år er søndag 14. februar en spesiell dag. Den markerer morsdag, valentines og fastelaven på en og samme dag. Vi har i den anledning samlet våre beste gavetips!

Hva er vel ikke bedre enn å spise utallige fastelavensboller samtidig som man feirer kjærlighetens dag og alle verdens mødre! Selv om det er litt annerledes med de ulike merkedagene i år, skal vi i Trysil likevel markere denne fine dagen, og i år har vi gjort det enkelt for deg å finne gaver.  


Fastelavensboller og semlor
Fastelavensboller på Kort & Godt

Noe søtt og deilig til kaffen hører med. Kort & Godt har utsøkte fastelavensboller og semlor i anledning fastelaven på søndag. Det finnes også andre fristelser som passer godt til valentins- og morsdagen. Finnes på alle tre avdelinger med et begrenset antall. 

 

Ring og hårstrikk

Stæsj til mor finner du på Vol 2Noe så enkelt og fint som en hårstrikk eller ring hos Vol 2. Ringene er laget av kirurgisk stål og 3-lags 18 karat gull til 799,- og 899,- . De populære hårstrikkene finner du for 25,- per stk. 

 

Funkygines camoflower ullundertøy 

Ullundertøy er alltid en slager, spesielt i den kalde tiden vi er i nå der peiskos og turer ute står høyt oppe på lista. På Sport1 finner du dette superfine camoflower ullundertøyet fra Devold sammen med mange andre fine sett. Overdel til 899,-  og underdel til 899,-.

 

Kanefart

En koselig og romantisk opplevelse der du kjenner roen senker seg? Trysil Hestesenter tilbyr kanefart hest og slede, hvor målet er en deilig matopplevelse i lavvoen. Pris 850,- pr. person.


Lakrids by Bülow 

Mange forbinder nok morsdag og valentines med sjokolade, men vi har funnet veien til vårt hjerte gjennom luksus lakris. Husfliden tilbyr perfekte gaver til enhver anledning, Lakrids by Bülow er en av disse. En favoritt verden over, glutenfri kvalitetslakris som er fylt med ulike gode smaker til 110,-. 


Valentines- og mordagsmiddag 

Til den som har alt? Det er ingen ting som slår feil ved å kunne gå på en date, eller middag med gode venner og familie. 

Kveik feirer alle hjerters dag lørdag 13/2 med en 3-retters meny til 449,- og morsdag søndag 14/2 med en 2-rettes meny til 249,-.

Brasserie T serverer sin spesialkomponerte 3-retters Valentines meny den 14. februar, for 495,- pr. person. Nyt kvelden med noen du er ekstra glad i. Se menyen her. 

Det er mange fine spisesteder å velge mellom i Trysil - se oversikt her


Joggedress

Den populære joggedress-trenden pågår enda. På Trysil Outlet finner du denne stilfulle, fine og komfortable joggedressen som fungerer til både hverdag og sofakos. En perfekt og anvendelig gave til en mor eller en valentine. Overdel til 499,-, underdel til 399,- og hårstrikk til 49,-. 

 

Roser

Noe ingen ønsker seg men alltid setter pris på er roser.  Det er både personlig og ekstra koselig i disse tider hvor vi er mye hjemme. Det passer perfekt til en helg der både mødre og kjærligheten blir feiret. Hos Trysil Blomsterforretning finner du roser i ulike farger, buketter fra kr. 119,-. 

 

Babor-egg

 


SPA-avdelingen
på Radisson Blu tilbyr et egg fyllt med hudpleie til 495,- med en verdi på 1250,-. Med et lekkert marmor-design inneholder egget 14 utvalgte ampuller og er sammensatt som en intensiv kur som klargjør huden din til våren. 


Tekst: Anniken Pedersen

Flere nyheter

 • 14.05.2021

  Kjøp sykkel i Trysil

  Etterspørselen etter sykler er ekstra stor i år, det gjelder i hele sykkelbransjen. Covid-situasjonen har ført til ekstra utfordringer i flere ledd med tanke på blant annet distribusjon. Ønsker du å sikre deg ny sykkel denne sommeren bør du handle...
 • 11.05.2021

  Her er årets sommernyheter i Trysil

  Trysil lanserer i år enda flere sykkelnyheter som gir sykkelanlegget bedre kapasitet og flere opplevelser for sommerferiegjestene. Allerede nå merker Trysil at interessen er stor. Det største resorthotellet, Radisson Blu Resort Trysil, ligger 68...
 • 25.03.2021

  Siste nytt fra SkiStar

  Vi er straks inne i påskeuka, normalt en av de største ukene i sesongen. Det er kommet nye nasjonale anbefalinger og lokal forskrift som vil prege noe av påskefeiringen. 
 • 24.03.2021

  Det du trenger å vite om påsken i Trysil

  Årets påske blir spesiell – også i år. Heldigvis er skianlegget, nesten alle aktiviteter, butikker og spisesteder åpne. Vi skal tilrettelegge for en fin påskeferie for alle gjester, hyttetryslinger og tryslinger som er i Trysil. Her finner du...
 • 24.03.2021

  Høyt servicenivå med sykkelpass

  Sju år er gått siden spaden ble satt i jorda i Trysil Bike Arena. Hvert år siden starten har dyktige stibyggere sørget for at stisykling troner på aktivitetstoppen i Trysil, med hele 40.000 byggetimer bak seg. For å videreutvikle gjesteservicen...
 • 12.03.2021

  8 tips til aktiviteter i påskeferien

  Med blå himmel, sol og snø tilbyr Trysil påskeaktiviteter for hele familien. Her er åtte av mange fine aktiviteter du finner i Trysil i påsken!
 • 02.03.2021

  På ski for første gang

  I desember gikk vi ut med en etterlysning: Er du født uten ski på beina og vil til Trysil på en drømmeferie og lære deg å stå på ski. Over 2.700 personer søkte, og nå har vinneren vært i Trysil. Se hvordan det gikk da Siri Glad Hauge fra Porsgrunn...
 • 02.03.2021

  Langrennstur med hele familien

  I Trysil har vi et bredt utvalg av langrennsløyper. Her er våre beste tips til familievennlige langrennsturer! Husk å pakk med dere kvikklunsjen og kakaoen i sekken. God tur! 
 • 17.02.2021

  Ferieperler med Gaute Grøtta Grav

  Gaute Grøtta Grav har testet ut ulike aktiviteter som finnes i Trysil og filmet det til serien sin Ferieperler. 
 • 18.01.2021

  Hele 2.753 søkte på «nordmannen født uten ski på beina» - nå er valget tatt

  Vinneren av «Jakten på nordmenn født uten ski på beina» er kåret. Se hvem som aldri har stått på ski og dermed vant drømmeferie til Trysil.  
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 >