Ferieperler med Gaute Grøtta Grav

17.02.2021

Gaute Grøtta Grav har testet ut ulike aktiviteter som finnes i Trysil og filmet det til serien sin Ferieperler. 

Gaute Grøtta Grav og familien har tatt turen til Trysil og testet ut det beste vi har å by på i forbindelse med serien hans Ferieperler. Dette er Gautes første tur til Trysil i motsetning til forloveden Cathrine Montero Moen som har vært her mye tidligere. Til Østlendingen og Lokalavisa forteller han at han er overrasket og mektig imponert over det Trysil og tryslinger har å by på. 

>> Se gode tilbud på overnatting i Trysil 

 

Se Ferieperler fra Trysil her:

 

Aktivitetene Gaute og hans familie har testet ut: 

Skiskole med Trysil Guidene

Skiskole- og instruksjon passer både for nybegynnere og mer erfarne skikjørere. Trysilguidene tilpasser ditt og ditt barns nivå slik at dere får mest mulig ut av skiskoletimen.

For mer informasjon og booking av skiskole

 Gaute Grøtta Grav med familie

Offpisteguiding med Trysil Guidene

Bli med en guide ut på ski og du får enda mer ut av skidagene dine i Trysil. En guide fra Trysilguidene kan vise deg de beste offpistestedene i Trysil.

For mer informasjon og booking av offpisteguiding

 

Hundeslede hos Mountain Kings Sledehundkennel

Hundekjøring med Gaute Grøtta Grav

Hundesledekjøring er spenning, eventyr og opplevelse! I Trysil kan du styre din egen slede gjennom ekte høyfjellsterreng.

For mer informasjon og booking av hundesledetur

 

SPA og badeanlegg

Etter en lang dag ute er det godt å skjemme seg bort! Begge Trysils resorthoteller har store SPA- og badeavdelinger. Badstuer, boblebad, innbydende SPA-behandlinger, bassenger, klatrevegg av glass samt Norges første Flowrider!

For mer informasjon og booking av SPA 

For mer informasjon og booking av surfebølge og bading 

 

Skardbekkstupet

 

Skardbekkstupet er en perle både vinter og sommer. Om vinteren kan man gå bak den frosne fossen – en helt magisk opplevelse. Ta med truger i tilfelle stien ikke er tråkket opp.

For mer informasjon om turen til Skardbekkstupet
Leie truger i Trysil

 

Trugetur

Vil du ta turen ut i Trysils natur på egenhånd kan du leie truger hos Trysil Skishop

Eller du kan bli med på guidede trugeturer hvor utstyr og mat er inkludert.

For mer informasjon og booking om guidede trugeturer
 

For mer informasjon om overnatting, skipass og utstyr samt booking finner du her:
www.skistar.com/no/vare-skisteder/trysil/

Flere nyheter

 • 14.05.2021

  Kjøp sykkel i Trysil

  Etterspørselen etter sykler er ekstra stor i år, det gjelder i hele sykkelbransjen. Covid-situasjonen har ført til ekstra utfordringer i flere ledd med tanke på blant annet distribusjon. Ønsker du å sikre deg ny sykkel denne sommeren bør du handle...
 • 11.05.2021

  Her er årets sommernyheter i Trysil

  Trysil lanserer i år enda flere sykkelnyheter som gir sykkelanlegget bedre kapasitet og flere opplevelser for sommerferiegjestene. Allerede nå merker Trysil at interessen er stor. Det største resorthotellet, Radisson Blu Resort Trysil, ligger 68...
 • 25.03.2021

  Siste nytt fra SkiStar

  Vi er straks inne i påskeuka, normalt en av de største ukene i sesongen. Det er kommet nye nasjonale anbefalinger og lokal forskrift som vil prege noe av påskefeiringen. 
 • 24.03.2021

  Det du trenger å vite om påsken i Trysil

  Årets påske blir spesiell – også i år. Heldigvis er skianlegget, nesten alle aktiviteter, butikker og spisesteder åpne. Vi skal tilrettelegge for en fin påskeferie for alle gjester, hyttetryslinger og tryslinger som er i Trysil. Her finner du...
 • 24.03.2021

  Høyt servicenivå med sykkelpass

  Sju år er gått siden spaden ble satt i jorda i Trysil Bike Arena. Hvert år siden starten har dyktige stibyggere sørget for at stisykling troner på aktivitetstoppen i Trysil, med hele 40.000 byggetimer bak seg. For å videreutvikle gjesteservicen...
 • 12.03.2021

  8 tips til aktiviteter i påskeferien

  Med blå himmel, sol og snø tilbyr Trysil påskeaktiviteter for hele familien. Her er åtte av mange fine aktiviteter du finner i Trysil i påsken!
 • 02.03.2021

  På ski for første gang

  I desember gikk vi ut med en etterlysning: Er du født uten ski på beina og vil til Trysil på en drømmeferie og lære deg å stå på ski. Over 2.700 personer søkte, og nå har vinneren vært i Trysil. Se hvordan det gikk da Siri Glad Hauge fra Porsgrunn...
 • 02.03.2021

  Langrennstur med hele familien

  I Trysil har vi et bredt utvalg av langrennsløyper. Her er våre beste tips til familievennlige langrennsturer! Husk å pakk med dere kvikklunsjen og kakaoen i sekken. God tur! 
 • 10.02.2021

  Gavetips til morsdag og valentines

  I år er søndag 14. februar en spesiell dag. Den markerer morsdag, valentines og fastelaven på en og samme dag. Vi har i den anledning samlet våre beste gavetips!
 • 18.01.2021

  Hele 2.753 søkte på «nordmannen født uten ski på beina» - nå er valget tatt

  Vinneren av «Jakten på nordmenn født uten ski på beina» er kåret. Se hvem som aldri har stått på ski og dermed vant drømmeferie til Trysil.  
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 >