Derfor velger du Trysil i vinter

08.11.2022

Lange, brede og velpreparerte bakker. Stolheiser med varme i setene, moderne hytter, leiligheter og fantastiske hotell med ski inn og ski ut. Trysil er Norges største alpinanlegg. Her trives hele familien, også de mest kresne skikjørerne.

Trysil er Norges største skianlegg, og et eldorado for alle som elsker skikjøring.  Her er fem gode grunner til hvorfor du velger Trysil i vinter:

1. Beste skikjøringen

Brede og nydelige skibakker i Trysil

Trysil har et godt utvalg av varierte bakker i tre himmelretninger. Fra lange, brede og utfordrende carvingbakker i Høgegga, til snille, morsomme og varierte cruisingbakker på Turistsenteret og Høyfjellssenteret. Ingen norske anlegg kan matche bredden i Trysils fantastiske skitilbud.  

Trysil er kanskje nærmere enn du tror, kun 2 timer fra Oslo Lufthavn Gardermoen på veldig fine veier.  

Forbedret bakkebelysning, barnepass på Turistsenteret og nytt kafékonsept tilpasset store og små skikjørere, er noen av nyhetene i Trysil for sesongen 2022/23. Les mer om vinterens nyheter her. 

Bestill trygt med SkiStars av- og omstillingsbeskyttelse

 

2. Store barneområder

Barnevennlig i Trysil

Trysil har alltid satset litt ekstra på barnefamilien og har lagt ned mye arbeid og kjærlighet i barneområdene. Her finner du tre barneområder med enkle heiser og rullebånd, fine bakker med masse morsomme elementer barna liker, og ikke minst er det enkel atkomst, toaletter, grillhus, servering og varmestuer. 

» Se mer om Norges største skisted her

 

3. Overnatting i verdensklasse

Mange ulike typer overnattinger

Å bo godt hører med til skiopplevelsen. Trysil har et bredt utvalg av moderne hytter, leiligheter og hotell, og nesten all overnatting har ski inn og ski ut. Rett ved bakken kan du bo på to av Norges beste skihotell - Radisson Blu Resort Trysil på sørsiden, og Radisson Blu Mountain Resort & Residences på nordsiden av fjellet.

Basseng utendørs

Stikkord er perfekt beliggenhet, flotte rom og leiligheter, SPA, bowling, bad og et bredt utvalg av restauranter. I Trysil trives de fleste. Fra store grupper og firmaer til familie, par og vennegjenger.

» Se alle bomuligheter i Trysil

 

4. Magiske opplevelser

Magiske skiopplevelser

I Trysil forsøker vi hele tiden å levere magiske skiopplevelser, som du vil lengte tilbake til. Derfor tilbyr vi masse aktiviteter og tilrettelagte skiopplevelser. For de minste er det skiaktiviteter med populære Valle i barneområdene omtrent hver dag. Valle er snømannen alle barna elsker og gjerne vil møte når de er ut på ski.

» Se gode tilbud på overnatting

 

Barnevennlig med Valle

For de litt større barna og voksne har vi en bred meny av skiopplevelser. Prøv guidet offpiste til de beste stedene eller teknikkurs i carving i Høgegga. I Trysil finnes det også hundekjøring og kanefart - fine opplevelser etter at heisen har stengt.

Ta med familien på kanefart

Utfordre hele familien på surfebølgen, Flow Rider, eller kos dere inne i det store opplevelsesbadet på Radisson Blu Resort Trysil med klatrevegg, egne barnebassenger og boblebad.

Bading innendørs med surfebølge

» Se alle aktiviteter i Trysil her

 

5. Beste maten

Å kjøre på ski krever energi. God mat er derfor viktig. I Trysil er det nesten 30 spisesteder i skianlegget. Fra det enkle til det avanserte. Varierte menyer med alt fra kortreiste gourmetretter med hvit duk bordservering til kjappe sandwicher og «dagens».

Kos med kakao

Vil du lage maten sjøl er det også greit, rundt om i anlegget er det tilrettelagte varmestuer og grillhus. Tiden der pølser og dvaske hamburgere var det eneste du fikk i alpinanlegget er for lengst over. Mat skal også være en fin opplevelse, og det får du i Trysil.

» Se alle spisesteder i Trysil her

 

Flere nyheter

  • 03.04.2024

    Vårskikjøring i Trysil

    Dagene er lengre og lysere, sola har begynt å varme, de travleste ukene er over og det er fortsatt masse herlig snø i fjellet. Velkommen til fjells og vårskikjøring! 
  • 08.03.2024

    Påskeprogram 2024

    Påsken i Trysil er tiden for skikjøring, late dager i sola, underholdning, afterski, aktiviteter for hele familien og herlig stemning.
  • 28.02.2024

    Tips til en aktiv påskeferie i Trysil

    Skikjøring, langrennsturer, deilig mat og morsomme aktiviteter er det gode påskelivet for mange. I Trysil får du alt dette og mer til. Her er våre tips til påskeaktiviteter for hele familien.
  • 28.02.2024

    Velkommen til sentrum

    Trysil sentrum er en perle, med koselige spisesteder, avslappende shopping og hyggelige aktiviteter. Se hvorfor du bør ta turen til sentrum når du besøker Trysil.
  • 15.02.2024

    Trugeturer i Trysil

    Med truger på beina kan du oppleve mer av vinteren i Trysil! Takket være ihuga truge-entusiaster er det ikke langt mellom opptrådde turer. Her får du oversikt over noen av Trysils beste trugeturer.
  • 06.02.2024

    Morsdag og valentines

    Usikker på hva du skal kjøpe til mor på morsdagen? Eller hva du skal gi til din kjære på valentinsdagen? Her har vi har samlet en rekke spennende tips til deg.
  • 18.01.2024

    10 tips til vinterferien

    Vinterferien er snart her, og i Trysil kan hele familien ha det gøy. Sjekk ut våre 10 tips til en spennende og innholdsrik vinterferie i Trysil. 
  • 18.01.2024

    Sikre deg vinterferien i Trysil

    Det går fort mot vinterferie, og drømmer du om skiferie er det fortsatt mulig å sikre seg overnatting i Trysil. Vi har tatt jobben for deg og lagd en oversikt med eksempler på hva som ledig. Her finner du alt fra campinghytte til luksusleiligheter...
  • 18.01.2024

    Lysløyper i Trysil

    Det er en kjent sak at Trysil byr på hundrevis av herlige langrennsløyper på fjellet og i skogen. Men visste du at Trysil også har mange lysløyper? Disse finner du i store deler av kommunen. Her gir vi deg full oversikt over Trysils lysløyper.
  • 05.01.2024

    Lokale langrennstips i Trysil

    Hva har en ordfører, en regnskapsfører, en idrettslærer og en næringssjef til felles? Jo, de elsker å gå på langrennski! Her deler et knippe spreke tryslinger sine beste turtips. 
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 >