8 tips til sommerferie på budsjett i Trysil

15.04.2024

Her er åtte tips som kan gi deg en billigere ferie i Trysil. Forslagene gjør at du kanskje klarer å holde kostnadene nede og likevel skape fantastiske opplevelser for deg og dine i Trysil i sommer.

1. Vær tidlig ute med å bestilleFageråsen_hytte.jpg

Hvis du er tidlig ute med å bestille Trysilferien er muligheten større for å få booket plass på de beste og rimeligste overnattingsstedene. Da kan du også kapre de rimeligste fly- og bussbillettene. Les mer om hvordan du kan ta bussen til Trysil

2. Bo rimelig. Og bo flere sammenBo flere sammen.jpg

Hvis du vil passe på budsjettet i sommer kan det være en god løsning å bo i telt, caravan eller på camping. I Trysil kan man også leie koselige hytter og leiligheter. De fleste hyttene har naturen rett utenfor døra. Ser du solnedgangen for deg?

Hegekøye.jpg

Det finnes også hotell, bed &breakfast, vandrerhjem og tretopphytte for alle budsjetter i Trysil.

>> Se overnatting i Trysil her

Et annet godt tips er å reise på sommerferie med venner eller familiemedlemmer. Er man flere vil bokostnadene bli mindre. Kanskje har dere lyst til å leie en stor hytte eller leilighet? Det er alltid moro å reise mange på tur. Kanskje blir dette den magiske sommerferien som dere aldri vil glemme?

3. StisyklingStisykling.jpg

Sykling er en rimelig og morsom aktivitet. I Trysil har vi spennende sykkelstier for små og store. Her kan hele familien kose seg på to hjul. Vi har over 50 km med bygde sykkelstier, sykkelparker og heisbasert stisykling. Og hvis dette ikke er nok, så har vi 100 kilometer med naturlige sykkelstier også. I Trysil ligger alt til rette for flotte sykkelopplevelser for barn og voksne. Du kan ta med sykkel selv, eller så kan du leie.

Heisbasert sti.jpg

Les mer om de flotte sykkelstiene HER

4. Naturen er gratisVandring.jpg

Det koster ikke noe å være i den fantastiske naturen i Trysil. Og å være utendørs er sunt for både kropp og sjel. I Trysil er vi så heldige at du kan nyte både skogen og fjellet. Her kan hele familien legge ut på vandring på egenhånd, eller så kan dere bli med på en av våre guidede turer. For mange er dette en helt ny måte å oppleve Trysil på. Drømmer du om å få et glimt av skogens konge, ta med familie på rafting i Trysilelva eller bare nyte naturen? En tur med eller uten guide, kan gi deg og dine ny kunnskap og uforglemmelige opplevelser.

Rafting.jpg

Hvis du er glad i vann så anbefaler vi deg å dra på kanotur eller besøke en av de mange badestedene du finner i Trysil. Hva er vel bedre enn å hive seg i vannet på en glovarm sommerdag? I Trysil har vi også elveaktiviteter som passer for små og store. Og er du glad i å fiske så er Trysil stedet for deg.

5. Handle mat og drikke på butikkendagligvare.jpg

For å holde budsjettet under kontroll kan det være lurt å handle inn til måltider på matbutikken. Lag deg en nistepakke til sykkelturen. På sykkelstiene er det flere rasteplasser underveis. Og i GT Bike Park er det benker og grill, slik at du kan ta med egen grillmat. Sommeren blir topp når man kjenner lukten av pølser på grillen.

GTBIkePark.jpg

Mange er også glade i å kjøpe drikke på butikken eller rett og slett fylle opp vannflaska selv. På den måten kan man kan bruke litt av feriebudsjettet på morsomme aktiviteter som for eksempel klatreparken Høyt & Lavt.

6. Velg deg ut restauranter som passer for din lommebokKnettsetra.jpg

I Trysil finner du nesten 20 herlige, sommeråpne spisesteder, i alle prisklasser. I Trysil kan du kose deg på alt fra bistroer og food trucks til håndverksbakeri og koselige kafeer.

7. Legg inn noen rolige dagerbygdetunet.jpg

På sommeren er det ofte full fart fra sent til tidlig. Mange syns det er godt å legge inn noen dager der man kan roe litt ned. Det kan være godt både for kroppen og budsjettet. Da kan det være en god ide å utforske kulturtilbudet i området.

På rolige regnværsdager kan det passe fint å gå på biblioteket, se en morsom film på kino, besøke fløtningsanlegget Støa Kanal eller en av de fine galleriene som finnes i Trysil.

Trysil har også Norges eldste bygdemuseum, og på sommerstid har de både guidede turer og små event her. 

Og la oss ikke glemme publikumsfavorittene bad og bowling.

Surf.jpg

I Trysil finner du masse aktiviteter som kan passe for både barn og voksne.

8. Vær på et sted lenger, så sparer du pengerHøyt&Lavt.jpg

Hvis du oppholder deg på samme sted lenger, så bruker du ikke så mye penger på drivstoff eller på å reise. Bruk heller budsjettet på aktiviteter og deilig mat der du befinner deg.

Og nyt området du er i, til det fulle.

>> Her finner du de beste tilbudene på overnatting i Trysil

God sommerferie!

Flere nyheter

 • 13.05.2024

  Vårrengjøring ute og inne

  Vår er tid for oppussing og vedlikehold av både hus og hytte. Storvask, rens, flislegging eller maling? Her er bedriftene i Trysil som tar saken.
 • 08.05.2024

  Vinn drømmehelg i Trysil

  Nå kan du vinne en drømmehelg for deg og familien i Trysil! Alt du trenger å gjøre er å svare på noen spørsmål om hvordan din drømmeferie i Trysil kan se ut.
 • 08.05.2024

  Brannvakthytta- Toppen av Trysilfjellet

  Det lille sjarmerende huset med sin unike fortid og historie ligger få skritt unna varden, som markerer Trysilfjellets høyeste punkt 1 132 meter over havet.  
 • 06.05.2024

  17. mai i Trysil

  17. mai er rett rundt hjørnet, det blir deilig mat, nasjonalsang, is og korpsmusikk i ulike varianter. Her får du oversikt over restaurantene som varter deg opp på nasjonaldagen, og finn ut av hva som skjer ute i grendene.  
 • 23.04.2024

  En utfordring i Toppsjiktet

  Trysils toppturprogram byr på et spennende og variert utvalg av turer i toppklasse. Her har du muligheter for frisk luft, fantastisk utsikt og gratis pleie av kropp og sjel. Og har du lyst til å kjenne litt på konkurranseinstinktet i tillegg, kan ...
 • 05.05.2024

  10 tips til familieferien i Trysil

  Norgesferie har blitt den nye feriefavoritten for mange. Vi har samlet våre beste tips for en vellykket opplevelsesferie i eget land. I Trysil kan hele familien ha det gøy! Her er 10 tips til morsomme opplevelser i sommer-Trysil.
 • 03.04.2024

  Vårskikjøring i Trysil

  Dagene er lengre og lysere, sola har begynt å varme, de travleste ukene er over og det er fortsatt masse herlig snø i fjellet. Velkommen til fjells og vårskikjøring! 
 • 08.03.2024

  Påskeprogram 2024

  Påsken i Trysil er tiden for skikjøring, late dager i sola, underholdning, afterski, aktiviteter for hele familien og herlig stemning.
 • 28.02.2024

  Tips til en aktiv påskeferie i Trysil

  Skikjøring, langrennsturer, deilig mat og morsomme aktiviteter er det gode påskelivet for mange. I Trysil får du alt dette og mer til. Her er våre tips til påskeaktiviteter for hele familien.
 • 28.02.2024

  Velkommen til sentrum

  Trysil sentrum er en perle, med koselige spisesteder, avslappende shopping og hyggelige aktiviteter. Se hvorfor du bør ta turen til sentrum når du besøker Trysil.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 >