8 tips til sommerferie på budsjett i Trysil

15.04.2024

Her er åtte tips som kan gi deg en billigere ferie i Trysil. Forslagene gjør at du kanskje klarer å holde kostnadene nede og likevel skape fantastiske opplevelser for deg og dine i Trysil i sommer.

1. Vær tidlig ute med å bestilleFageråsen_hytte.jpg

Hvis du er tidlig ute med å bestille Trysilferien er muligheten større for å få booket plass på de beste og rimeligste overnattingsstedene. Da kan du også kapre de rimeligste fly- og bussbillettene. Les mer om hvordan du kan ta bussen til Trysil

2. Bo rimelig. Og bo flere sammenBo flere sammen.jpg

Hvis du vil passe på budsjettet i sommer kan det være en god løsning å bo i telt, caravan eller på camping. I Trysil kan man også leie koselige hytter og leiligheter. De fleste hyttene har naturen rett utenfor døra. Ser du solnedgangen for deg?

Hegekøye.jpg

Det finnes også hotell, bed &breakfast, vandrerhjem og tretopphytte for alle budsjetter i Trysil.

>> Se overnatting i Trysil her

Et annet godt tips er å reise på sommerferie med venner eller familiemedlemmer. Er man flere vil bokostnadene bli mindre. Kanskje har dere lyst til å leie en stor hytte eller leilighet? Det er alltid moro å reise mange på tur. Kanskje blir dette den magiske sommerferien som dere aldri vil glemme?

3. StisyklingStisykling.jpg

Sykling er en rimelig og morsom aktivitet. I Trysil har vi spennende sykkelstier for små og store. Her kan hele familien kose seg på to hjul. Vi har over 50 km med bygde sykkelstier, sykkelparker og heisbasert stisykling. Og hvis dette ikke er nok, så har vi 100 kilometer med naturlige sykkelstier også. I Trysil ligger alt til rette for flotte sykkelopplevelser for barn og voksne. Du kan ta med sykkel selv, eller så kan du leie.

Heisbasert sti.jpg

Les mer om de flotte sykkelstiene HER

4. Naturen er gratisVandring.jpg

Det koster ikke noe å være i den fantastiske naturen i Trysil. Og å være utendørs er sunt for både kropp og sjel. I Trysil er vi så heldige at du kan nyte både skogen og fjellet. Her kan hele familien legge ut på vandring på egenhånd, eller så kan dere bli med på en av våre guidede turer. For mange er dette en helt ny måte å oppleve Trysil på. Drømmer du om å få et glimt av skogens konge, ta med familie på rafting i Trysilelva eller bare nyte naturen? En tur med eller uten guide, kan gi deg og dine ny kunnskap og uforglemmelige opplevelser.

Rafting.jpg

Hvis du er glad i vann så anbefaler vi deg å dra på kanotur eller besøke en av de mange badestedene du finner i Trysil. Hva er vel bedre enn å hive seg i vannet på en glovarm sommerdag? I Trysil har vi også elveaktiviteter som passer for små og store. Og er du glad i å fiske så er Trysil stedet for deg.

5. Handle mat og drikke på butikkendagligvare.jpg

For å holde budsjettet under kontroll kan det være lurt å handle inn til måltider på matbutikken. Lag deg en nistepakke til sykkelturen. På sykkelstiene er det flere rasteplasser underveis. Og i GT Bike Park er det benker og grill, slik at du kan ta med egen grillmat. Sommeren blir topp når man kjenner lukten av pølser på grillen.

GTBIkePark.jpg

Mange er også glade i å kjøpe drikke på butikken eller rett og slett fylle opp vannflaska selv. På den måten kan man kan bruke litt av feriebudsjettet på morsomme aktiviteter som for eksempel klatreparken Høyt & Lavt.

6. Velg deg ut restauranter som passer for din lommebokKnettsetra.jpg

I Trysil finner du nesten 20 herlige, sommeråpne spisesteder, i alle prisklasser. I Trysil kan du kose deg på alt fra bistroer og food trucks til håndverksbakeri og koselige kafeer.

7. Legg inn noen rolige dagerbygdetunet.jpg

På sommeren er det ofte full fart fra sent til tidlig. Mange syns det er godt å legge inn noen dager der man kan roe litt ned. Det kan være godt både for kroppen og budsjettet. Da kan det være en god ide å utforske kulturtilbudet i området.

På rolige regnværsdager kan det passe fint å gå på biblioteket, se en morsom film på kino, besøke fløtningsanlegget Støa Kanal eller en av de fine galleriene som finnes i Trysil.

Trysil har også Norges eldste bygdemuseum, og på sommerstid har de både guidede turer og små event her. 

Og la oss ikke glemme publikumsfavorittene bad og bowling.

Surf.jpg

I Trysil finner du masse aktiviteter som kan passe for både barn og voksne.

8. Vær på et sted lenger, så sparer du pengerHøyt&Lavt.jpg

Hvis du oppholder deg på samme sted lenger, så bruker du ikke så mye penger på drivstoff eller på å reise. Bruk heller budsjettet på aktiviteter og deilig mat der du befinner deg.

Og nyt området du er i, til det fulle.

God sommerferie!

Flere nyheter

  • 03.04.2024

    Vårskikjøring i Trysil

    Dagene er lengre og lysere, sola har begynt å varme, de travleste ukene er over og det er fortsatt masse herlig snø i fjellet. Velkommen til fjells og vårskikjøring! 
  • 08.03.2024

    Påskeprogram 2024

    Påsken i Trysil er tiden for skikjøring, late dager i sola, underholdning, afterski, aktiviteter for hele familien og herlig stemning.
  • 28.02.2024

    Tips til en aktiv påskeferie i Trysil

    Skikjøring, langrennsturer, deilig mat og morsomme aktiviteter er det gode påskelivet for mange. I Trysil får du alt dette og mer til. Her er våre tips til påskeaktiviteter for hele familien.
  • 28.02.2024

    Velkommen til sentrum

    Trysil sentrum er en perle, med koselige spisesteder, avslappende shopping og hyggelige aktiviteter. Se hvorfor du bør ta turen til sentrum når du besøker Trysil.
  • 15.02.2024

    Trugeturer i Trysil

    Med truger på beina kan du oppleve mer av vinteren i Trysil! Takket være ihuga truge-entusiaster er det ikke langt mellom opptrådde turer. Her får du oversikt over noen av Trysils beste trugeturer.
  • 06.02.2024

    Morsdag og valentines

    Usikker på hva du skal kjøpe til mor på morsdagen? Eller hva du skal gi til din kjære på valentinsdagen? Her har vi har samlet en rekke spennende tips til deg.
  • 18.01.2024

    10 tips til vinterferien

    Vinterferien er snart her, og i Trysil kan hele familien ha det gøy. Sjekk ut våre 10 tips til en spennende og innholdsrik vinterferie i Trysil. 
  • 18.01.2024

    Sikre deg vinterferien i Trysil

    Det går fort mot vinterferie, og drømmer du om skiferie er det fortsatt mulig å sikre seg overnatting i Trysil. Vi har tatt jobben for deg og lagd en oversikt med eksempler på hva som ledig. Her finner du alt fra campinghytte til luksusleiligheter...
  • 18.01.2024

    Lysløyper i Trysil

    Det er en kjent sak at Trysil byr på hundrevis av herlige langrennsløyper på fjellet og i skogen. Men visste du at Trysil også har mange lysløyper? Disse finner du i store deler av kommunen. Her gir vi deg full oversikt over Trysils lysløyper.
  • 05.01.2024

    Lokale langrennstips i Trysil

    Hva har en ordfører, en regnskapsfører, en idrettslærer og en næringssjef til felles? Jo, de elsker å gå på langrennski! Her deler et knippe spreke tryslinger sine beste turtips. 
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 >