Opplevelseskonferanse i Trysil

10 grunner til å legge neste samling med jobben til Trysil.

Ta turen ut av kontoret og legg neste møte i Trysil. Fra kr. 1.440,- pr. person. Ta kontakt for mer informasjon på sales.trysil@radissonblu.com

1. Norges beste stisykling. Ja, det stemmer. I Trysil har vi 40 kilometer med tilrettelagte sykkelstier i skogen og på fjellet. Man trenger ikke å være proff stisyklist. Det er en helt ny, og morsom, opplevelse for mange, og alle kan finne sin sti ut fra eget nivå. 

Avbrekk fra møte med stisykling i Trysil

2. Perfekte møtefasiliteter. Radisson Blu Resort Trysil står klar til å ta imot møte og konferansegrupper fra 2 til 500 personer. Våre møterådgivere tilrettelegger slik at hver gruppe får en unik opplevelse.

Fine konferansefasiliteter på Radisson Blu Resort Trysil

3. Høytflyvende opplevelser i klatreparken Høyt & Lavt Trysil. En uforglemmelig opplevelse blant tretoppene i Trysil. I klatreparken Høyt & Lavt Trysil er løypene gradert slik at det finnes noe som passer for alle.

Høytsvevende opplevelser i klatreparken

4. Vått og rått i Trysilelva: Trysil er kanskje ikke Sjoa når man ser på raftingmulighetene. Men vi kan love en spennende opplevelse med rafting på Trysilelva. Trysilguidene tar dere med på en aktivitet som garanterer mye latter og morsomme utfordringer.

Vått og rått på konferanse i Trysil

5. Velfortjent nytelse i SPA: Stive nakker og slitne armer i kontorkroppen? Alpine Spa og Relax på Radisson Blu Resort Trysil tilbyr lave skuldre og behagelige omgivelser.

Unn deg en god massasje

6. STRIKE! På hotellet fiinner du 8 profesjonelle bowlingbaner i en klassisk ”American Diner” setting. Kjør en bowlingkonkurranse før dere nyter en digg burger og diskuterer hvem som var best.

7. Energipåfyll: Våre restauranter serverer ærlig mat til sultne gjester. Mat er viktig gjennom en travel møtedag, og vi legger mye jobb i å servere riktig mat til riktig tid.

8. Utekontor: Ta med gjengen å gå en av de vakre stiene i Trysil. Frisk fjelluft og en god matpakke med kaffe gjør underverker for kreativiteten. Mange gode avgjørelser har blitt tatt utendørs.

9. FORE! Trysil har en av landets beste skog- og fjellbaner for golf. Hovedbanen har 18 hull, korthullsbanen 4 hull og en med en nydelig minigolfbane er alt tilrettelagt for at alle kan delta.

Golf og konferanse er en god kombinasjon

10. Bli godt kjent! Hvem i gruppen «flyter» best eller hvem gjør seg på toppen av en pyramide. Trysilguidene tilbyr mange typer opplevelser i Trysil, og kan lage et skreddersydd opplegg for dere. Det er de som kan naturens fornøyelsespark best.

Ta kontakt! 

Ta turen ut av kontoret og legg neste møte i Trysil. Fra kr. 1.440,- pr. person. Ta kontakt for mer informasjon på sales.trysil@radissonblu.com