Velg Trysil i vinter

Norges største ski- og stisykkelsted er ledende blant annet som følge av fantastiske ansatte som byr på seg selv og trives i et aktivt miljø.

«Uten mat og drikke, duger helten ikke». Alle helter i Trysil har et imponerende bredt spekter av gode spisesteder å velge mellom. Det finnes mer enn 30 spisesteder med ski inn & ski ut. Fra gode kaféer med den raske kaffen til kveldsrestauranter med bordservering. Noen steder ligger midt i bakken uten bilvei, og scooter eller ski er eneste mulige måte å komme på jobb. Eksotisk! Eksotisk er også den spennende variasjonen som spisestedene byr på. Alle aktørene, både på fjellet og i sentrum, har god kontakt og samarbeider. Nå står de sammen og søker deg.

>> Se ledige stillinger på Trysils spisesteder her

jobb_Trysil_660.jpg

Sesongjobb i Trysil har vært starten på et godt arbeidsliv for mange helårstryslinger i dag. Det starter gjerne med et ønske om å kombinere sesongjobb et par år med ski- og brettmoro. Men trivselen lar ikke vente på seg. Mange finner raskt sin plass, og det som var ment som en kort periode, blir fort flere sesonger og etter hvert hele året. Trysils sommersatsing innen stisykling har gjort det mulig å bo og jobbe hele året. Med fast helårsjobb er veien kort til kjøp av bolig, bil, etablering og en trygg forankring på ulike arenaer. Selve livet, med andre ord.

Mange nasjonaliteter

Trysil kommune har ca 6600 faste innbyggere, i sentrum bor omtrent halvparten. Når vinteren er som best besøkt, er tallet et helt annet. Og det gjenspeiler alt Trysil har å by på. Det som for 60-70 år siden var ei bygd med skognæring som primærnæring, er i dag et moderne sted med reiselivet i førersetet, med Norges største skisted som selve motoren, med natur og et innholdsrikt friluftsliv som rammeverk for hverdagen, både sommer og vinter.

Og her har mange nasjonaliteter valgt å bosette seg. Miksen av ekte tryslinger, andre nordmenn, svensker, dansker, nederlendere, briter og flere, gjør Trysil til et spennende sted å bo og jobbe. Noen av disse skaper også sin egen arbeidsplass. Innen restaurantnæringen er det flere tilflyttere som har startet sitt eget sted og som lykkes utrolig bra.

Fjellroa_660.jpg

Variasjon og samarbeid

Trysils spisesteder har et mangfold du knapt trodde var mulig. Miksen av alle som jobber med mat og drikke er med på å forme mangfoldet. Det er en spennende miks av lokalt og kortreist til europeisk, amerikansk og asiatisk. God kaffe og bakverk er viktig for Trysils skigjester, og baristakunnskapen er høyt verdsatt. Noen steder holder åpent i heisens åpningstider, andre steder er kveldsrestauranter. Dialogen alle spisesteder i mellom gjør at de utfyller hverandre og har et tilbud med utgangspunkt i gjesten.

Hva passer deg? Dag, kveld, midt i bakken, midt i sentrum? Den raske retten eller a la carte? Se ledige stillinger i restaurantbransjen i Trysil her.