Ny etterlengtet sti i Gullia - Papa Bear

02.10.2020

Endelig åpnet Papa Bear, Trysils nye «hovedvei» inn til blå og enda mer tekniske stier i Gullia. 

Den nye sykkelstien i Trysil, Papa Bear, starter ved GT Bike Park og inngangen til Gullia. Den er 900 meter lang og er leken og morsom for alle som takler blå stier. 

- Vi vet at dette er en etterlengtet sti. Nå får de som vil sykle på de enkleste stiene våre som er gradert grønn, sykle i fred der. Og så får de mer erfarne syklistene starte på blå sti og komme seg raskere inn i Gullia til enda mer lek og moro, forteller Olve Norderhaug, ansvarlig i Trysil Bike Arena. - Papa Bear vil sammen med Rock`n Roll og Rookie bli en fin ny runde for de som vil sykle blå stier hos oss. 

Trysil er blitt kjent for sine imponerende treelementer på sykkelstiene sine. Papa Bear har selvfølgelig noen av disse signaturelementene som skaper krydder på stien.

- I tillegg har stiene morsomme kuler og hopp. Den er bygd slik at de dyktige kan hoppe på kulene, og de litt mindre erfarne syklistene kan rulle over, sier Norderhaug.

Kule hopp
Papa Bear ble testkjørt i går av noen utvalgte syklister, og hyttetryslingene Kristian (12 år) og Mathias (9 år) Gillebo digget den nye stien.

Papa Bear åpning

– Den var kjempegøy. Mye morsommere enn jeg hadde trodd, sa Kristian etter første runde i Papa Bear. - Den var så utrolig bra laget med kule hopp, sa lillebror Mathias.

 

Flere nyheter

 • 08.07.2021

  Nå åpnes Trysils råeste sykkelsti, B-RAGE

  Lørdag 10. juli 09.00 åpner endelig B-RAGE, Trysils første dobbelsvarte sykkelsti. Stien har hele 20 store hopp, dropp og heftige trelementer, og det vil derfor bli føringer på hvem som kan sykle denne og når den er åpen. 14. august blir det...
 • 07.07.2021

  Norges største pumptrack åpnet i Trysil

  Nå er Trysils største sommernyhet åpnet. Norges største pumptrack er også Trysils største sykkelinvestering denne sommer, og skal trekke enda flere sykkelgjester.
 • 30.04.2020

  Et godt feriealternativ i sommer - masse boltreplass

  Også denne sommeren blir det viktig å holde avstand, men vi skal fortsatt ha det like gøy! Se hvorfor vi mener Trysil er et godt feriealternativ i sommer.
 • 28.04.2021

  Ledende stisykkeldestinasjon i Skandinavia

  Destinasjon Trysil og samarbeidende aktører utviklet i 2013 en masterplan for stisykling i Trysil. Prosjektet fikk navnet Trysil Bike Arena. Her får du full oversikt over den enorme utviklingen. 
 • 25.03.2021

  Trysil er barnas sommerfavoritt – vi tar lek på alvor

  Lek og aktivitet ute i naturen er mer aktuelt enn noensinne. I Trysil tar vi lek på alvor. Vi inviterer til lekne opplevelser i Trysil i sommer. Stisykling er blitt hele familiens favoritt, og det beste av alt – det er så gøy at både barn og voksn...
 • 02.02.2021

  Trysil lager Norges største pumptrack

  Pumptrack har blitt så populært i Trysil at nå ser de seg nødt til å bygge en ny. Denne nye og unike pumptracken blir Norges største av sitt slag på hele 2.600 kvadratmeter.  
 • 21.09.2020

  Revehalejakta

  Konkurranse: Den grønne reven i Gullia gjemmer seg gjerne for barna på dagtid, men er du riktig lur, så ser du kanskje halen stikke frem noen steder.
 • 19.08.2020

  Trysil Enduro

  Velkommen til Trysil Enduro 18. til 19. september 2021! 
 • 13.08.2020

  Årets sykkelnyheter i Trysil

  Sykkelutviklingen i Trysil fortsetter. Også i sommer er det lansert flere nyheter både på høyfjellet og i Gullia.
 • 29.06.2020

  Høyfjellsflyt på Fjellflyten

  Hva er det som er to kilometer lang, har 25 svinger, 80 høydemeter og får folk til å smile? Jo, Fjellflyten i Fageråsen..!
1 2 3 4 >

Våre samarbeidspartnere

GT logo

SportLodgen logo

Shimano logo

Sweet logo

Evoc logo

Printing logo

Opsis logo

Trysilguidene logo

Radisson logo

Utmarkslaget

Fageråsen Fritid

Trysil Kommune

Innlandet Fylkeskommune

Destinasjon Trysil

Skistar