Ny etterlengtet sti i Gullia - Papa Bear

02.10.2020

Endelig åpnet Papa Bear, Trysils nye «hovedvei» inn til blå og enda mer tekniske stier i Gullia. 

Den nye sykkelstien i Trysil, Papa Bear, starter ved GT Bike Park og inngangen til Gullia. Den er 900 meter lang og er leken og morsom for alle som takler blå stier. 

- Vi vet at dette er en etterlengtet sti. Nå får de som vil sykle på de enkleste stiene våre som er gradert grønn, sykle i fred der. Og så får de mer erfarne syklistene starte på blå sti og komme seg raskere inn i Gullia til enda mer lek og moro, forteller Olve Norderhaug, ansvarlig i Trysil Bike Arena. - Papa Bear vil sammen med Rock`n Roll og Rookie bli en fin ny runde for de som vil sykle blå stier hos oss. 

Trysil er blitt kjent for sine imponerende treelementer på sykkelstiene sine. Papa Bear har selvfølgelig noen av disse signaturelementene som skaper krydder på stien.

- I tillegg har stiene morsomme kuler og hopp. Den er bygd slik at de dyktige kan hoppe på kulene, og de litt mindre erfarne syklistene kan rulle over, sier Norderhaug.

Kule hopp
Papa Bear ble testkjørt i går av noen utvalgte syklister, og hyttetryslingene Kristian (12 år) og Mathias (9 år) Gillebo digget den nye stien.

Papa Bear åpning

– Den var kjempegøy. Mye morsommere enn jeg hadde trodd, sa Kristian etter første runde i Papa Bear. - Den var så utrolig bra laget med kule hopp, sa lillebror Mathias.

 

Flere nyheter

 • 06.05.2022

  Dette sier gjestene om stisyklingen i Trysil

  I Trysil har de bygget en ny sommeraktivitet som har blitt veldig populær. Trysil sier selv at sykkelstiene passer for alle, men hva sier gjestene? Sjekk ut tilbakemeldingene fra sykkelgjester i Trysil.
 • 01.04.2022

  Stietikette for Trysil

  I Trysil er vi stolte av naturen vår og bruker den så ofte vi kan. Vi fryder oss over å få love å dele den meg deg! Enten du går, triller, løper eller sykler vil vi at du skal føle deg velkommen i naturen vår. Vi har laget et knippe vennlige...
 • 18.03.2022

  Jentepappaer på sykkelferie i Trysil

  Brødrene Torstein og Magnus er ivrige stisyklister, og Oslomarka er flittig brukt for fartsfylte turer på sykkelen. Pappaene ville gjerne overføre denne sykkelgleden til jentene sine, og i Trysil ble en gnist for stisykling tent.
 • 16.03.2022

  Trysil Enduro

  Velkommen til Trysil Enduro 17. til 18. september 2022! I år blir Trysil Enduro en del av Norgescupen i Enduro. 
 • 28.02.2022

  Årets store sykkelnyheter

  Sommerens store nyhet i Trysil er en blå og en rød heisbasert sykkelsti. I tillegg økes heiskapasitet. Gjør dere klar for en sommer med mye flyt.
 • 01.02.2022

  Sykkelstier i Trysil - den ultimate guiden

  Hvis du tror at stisykling ikke er noe for deg eller din familie, så bør du ta en tur til Trysil. Her finner dere over 50 kilometer med morsomme sykkelstier i skogen og på fjellet som er gradert på samme måte som i skianlegget – fra grønn til svar...
 • 01.02.2022

  Mountainbiking i Trysil – den ultimative guide

  Hvis du tror, at mountainbiking ikke er noget for dig eller din familie, bør I tage en tur til Trysil. Her finder I mere end 50 kilometer skønne mountainbikespor i skoven og på fjeldet, som er klassificeret på samme måde som skibakkerne: fra grøn...
 • 01.02.2022

  Den ultimata stigcykelguiden i Trysil

  Om du tänker att stigcykling är något för dig och din familj, så borde du resa till Trysil. Här har vi över 50 km med fantastiska stigar i skogen och på fjället som är graderade på samma sätt som i skidanläggningen - från grön till svart. Läs den...
 • 08.07.2021

  Nå åpnes Trysils råeste sykkelsti, B-RAGE

  Lørdag 10. juli 09.00 åpner endelig B-RAGE, Trysils første dobbelsvarte sykkelsti. Stien har hele 20 store hopp, dropp og heftige trelementer, og det vil derfor bli føringer på hvem som kan sykle denne og når den er åpen. 14. august blir det...
 • 07.07.2021

  Norges største pumptrack åpnet i Trysil

  Nå er Trysils største sommernyhet åpnet. Norges største pumptrack er også Trysils største sykkelinvestering denne sommer, og skal trekke enda flere sykkelgjester.
1 2 3 4 5 >

Våre samarbeidspartnere

GT logo

SportLodgen logo

Shimano logo

Sweet logo

Evoc logo

Printing logo

Opsis logo

Trysilguidene logo

Radisson logo

Utmarkslaget

Fageråsen Fritid

Trysil Kommune

Innlandet Fylkeskommune

Destinasjon Trysil

Skistar